Επισκέπτης
αμα την βρει. οπου φυγει φυγει η δολιαάσε που το παιδί έχει σκοπό να την παντρευτεί την κοπέλα
αμα την βρει. οπου φυγει φυγει η δολιαάσε που το παιδί έχει σκοπό να την παντρευτεί την κοπέλα
Tην πρωτη φορα που πηγα με την ιδια κοπελα (πριν 4 μηνες στο σπιτι μου )ειχα 3 προφυλακτικα,αλλα μου σπασανε μεσα σε 1 ωρα,και τοτε την ειχα ρωτησει αν ειναι καθαρη και μου ειπε οτι ειναι και δεν υπαρχει κανενας κινδυνος!!τοτε την ειχα πληρωσει 200 ευρω για 3 ωρες!Καλά ρε φίλε, είσαι σοβαρός; Ξέχασες τα προφυλακτικά; Και όταν το θυμήθηκες είπες άστο να πάει; Και λες ότι αυτό συνέβηκε δύο φορές. Πλάκα μας κάνεις; Δηλαδή αν με κοπέλα που πάει με 20 (λέμε τώρα) πελάτες την ημέρα δεν βάζεις προφυλακτικό, τί περιμένεις να γαμήσεις δηλαδή για να βάλεις; Συγνώμη κιόλας. Το επόμενο πρωί οι αναλύσεις δεν πρόκειται να δείξουν τίποτε απολύτως και αν μίλαγες σε κάποιο γιατρό θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα. Τσάμπα αναλύσεις έκανες. Αναλόγως νοσήματος χρειάζεται από μερικά 24ωρα ως μερικές βδομάδες. Αν κάνεις πλάκα, τότε ΟΚ, δεν το'πιασα. Αν όχι, ελπίζω να την σκαπουλάρεις και όλα νάναι εντάξει.
Ναι αν ειναι καθαρη δεν θα ειχα προβλημα!!άσε που το παιδί έχει σκοπό να την παντρευτεί την κοπέλα
σου εσπασαν και τα 3 σε 1 ωρα;απο που τα πηρες;μηπως ηταν τιποτα κινεζικα απο το ebay;εκτος αν πηρες λαθος νουμερο και πηδουσες δυνατα και με τρελαTην πρωτη φορα που πηγα με την ιδια κοπελα (πριν 4 μηνες στο σπιτι μου )ειχα 3 προφυλακτικα,αλλα μου σπασανε μεσα σε 1 ωρα,και τοτε την ειχα ρωτησει αν ειναι καθαρη και μου ειπε οτι ειναι και δεν υπαρχει κανενας κινδυνος!!τοτε την ειχα πληρωσει 200 ευρω για 3 ωρες!
Την δευτερη φορα οταν με προσκαλεσε σπιτι της στην Γλυφαδα(πριν 1.5 μηνα) τα ξεχασα,και της ειπα να παω να αγορασω απο κανα περιπτερο.Καταλαβες΄;Εχω κανει εξετασεις αιματος απο τοτε και προς το παρον ειναι καλες!!
αφου σου ειπε οτι ειναι καθαρη,τυπε μου προχωρα με τις ευλογιες μας!!!αντε μπραβο να ανοιξει σπιτι και καποιος απο εδω που ολο τρεχετε στα μπουρδελα κολοπαιδα,απλα τσεκαρε την πρωτα μην εχεις τα προβληματα του bbwlover,διαβασε στο φορουμ "σχεση με επαγγελματια"Ναι αν ειναι καθαρη δεν θα ειχα προβλημα!!
Οχι,τα προφυλακτικα ηταν STOP,και τα ειχα αγορσει απο ενα περιπτερο,,και ναι πηδουσα δυνατα και τρελα με παθος,ολη η γειτονια την ακουσε!!σου εσπασαν και τα 3 σε 1 ωρα;απο που τα πηρες;μηπως ηταν τιποτα κινεζικα απο το ebay;εκτος αν πηρες λαθος νουμερο και πηδουσες δυνατα και με τρελα
:o :o :o :o :o :o :o Ελεος!ενώ εσύ άμα δε βάλεις καποτα δεν ξενογαμιεσαι ε?
Α ναι βεβαια,μια τετοια γυναικα θελω και γω!!!αφου σου ειπε οτι ειναι καθαρη,τυπε μου προχωρα με τις ευλογιες μας!!!αντε μπραβο να ανοιξει σπιτι και καποιος απο εδω που ολο τρεχετε στα μπουρδελα κολοπαιδα,απλα τσεκαρε την πρωτα μην εχεις τα προβληματα του bbwlover,διαβασε στο φορουμ "σχεση με επαγγελματια"
Τι λες βρε κοριτσι,να χαιρεσαι οτι αγαπας,που το βρισκεις το αστειο στα συγγραματα μου;;;ωωω francesko να σαι καλαααα! ειχα τις μαυρες μου ολη μερα, αλλα εχω λιωσει στο γελιο με ολα σου τα ποστς!
είχες δεν είχες, την ντρόπιασες τελικά..Οχι,τα προφυλακτικα ηταν STOP,και τα ειχα αγορσει απο ενα περιπτερο,,και ναι πηδουσα δυνατα και τρελα με παθος,ολη η γειτονια την ακουσε!!
στα συγγραμματα σουυυ??Τι λες βρε κοριτσι,να χαιρεσαι οτι αγαπας,που το βρισκεις το αστειο στα συγγραματα μου;;;
τι ψαχνεις να βρεις;αληταραδες!!!Γαματε ακαποτα ρε στα μπουρδελα και μετα πατε και στις γκομενες σας(τις καημενες βαζοντας και τονε αυτο μου μεσα).
Και μετα αναρωτιωμαστε πως πληθαινουν οι αρρωστιες.
Ελεος ουτε ανηλικα ρε γμτ, τοσο στα αρχιδια σας μεχρι και η υγεια πια για εναν πουτσο???
εσενα;στα μουγκα η το ειπες το ποιημα;Οχι,τα προφυλακτικα ηταν STOP,και τα ειχα αγορσει απο ενα περιπτερο,,και ναι πηδουσα δυνατα και τρελα με παθος,ολη η γειτονια την ακουσε!!
μην δινεις σημασια,δεν καταλαβαινουν ολοι τον καυμοΤι λες βρε κοριτσι,να χαιρεσαι οτι αγαπας,που το βρισκεις το αστειο στα συγγραματα μου;;;
ντροπη σου!!!!πως μιλας ετσι;ενώ εσύ άμα δε βάλεις καποτα δεν ξενογαμιεσαι ε?
Nαι εγω στην μουγκα ,γιατι οι αντρες οταν γαμανε φωναζουν,δεν νομιζω ;,μονο΄οι γυναικες φωναζουν!!τι ψαχνεις να βρεις;αληταραδες!!!εσενα;στα μουγκα η το ειπες το ποιημα;
μην μου λες τετοια!!! γιατι εγω τα λεω..ξερεις τα συνηθισμενα...παρτα μωρη αρρωστη...1 και οφσαιντ..ο αγωνας τωρα δικαιωνετε...γκολ και ξυλο..κλπNαι εγω στην μουγκα ,γιατι οι αντρες οταν γαμανε φωναζουν,δεν νομιζω ;,μονο΄οι γυναικες φωναζουν!!
Tην πρωτη φορα που πηγα με την ιδια κοπελα (πριν 4 μηνες στο σπιτι μου )ειχα 3 προφυλακτικα,αλλα μου σπασανε μεσα σε 1 ωρα,και τοτε την ειχα ρωτησει αν ειναι καθαρη και μου ειπε οτι ειναι και δεν υπαρχει κανενας κινδυνος!!τοτε την ειχα πληρωσει 200 ευρω για 3 ωρες!
Την δευτερη φορα οταν με προσκαλεσε σπιτι της στην Γλυφαδα(πριν 1.5 μηνα) τα ξεχασα,και της ειπα να παω να αγορασω απο κανα περιπτερο.Καταλαβες΄;Εχω κανει εξετασεις αιματος απο τοτε και προς το παρον ειναι καλες!!