boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
stop στην υπογεννητικότητα είναι
όντως
stop στην υπογεννητικότητα είναι
τύπε την πουτάνα τη βρήκες?το σήκωσε το τηλέφωνο?Παντα με καποτα,εγω μια φορα το κανα χωρις καποτα με πουτανα (δικια της θεληση)και δεν μπορουσα να κοιμηθω εκεινο το βραδυ απο την ανυσηχια μου,!!!
Οχι φιλε,το χει ακομα κλειστο!!!τύπε την πουτάνα τη βρήκες?το σήκωσε το τηλέφωνο?
,κατα μια αποψη εχεις δικιο.!!να επιμενεις,το γκαζι θελει υπομονη και η γκομενα κυνηγι,αυτο να εχεις οδηγο στην ζωη σου
...τι να πω...απλά υποκλίνομαι...,κατα μια αποψη εχεις δικιο.!!
Και τα 2 ομως μπορουν να σε << πληγωσουν>>με διαφορετικη σημασια για καθενα!!
τυπε λαγουδακι ασχετο αλλα βρηκα το αδερφακι σουνα επιμενεις,το γκαζι θελει υπομονη και η γκομενα κυνηγι,αυτο να εχεις οδηγο στην ζωη σου
Παντα με καποτα,εγω μια φορα το κανα χωρις καποτα με πουτανα (δικια της θεληση)και δεν μπορουσα να κοιμηθω εκεινο το βραδυ απο την ανυσηχια μου,!!!
....και καλά με τις καπότες ...άντε τις βάζεις!!! Νομίζετε οτι έχετε γλυτώσει απο τα πάντα???? φυσικά και ΟΧΙ !Προσοχή ώστε να επιλέγουμε - οσο μπορούμε - ότι καλύτερο, καθαρότερο & υγιέστερο κυκλοφορεί !!
αρα εχεις aids και δεν το ξερεις ακομα.
τυφλωση......Με προβλημάτισες...
Από τη μαλακία κολλάμε τίποτα;
Με προβλημάτισες...
Από τη μαλακία κολλάμε τίποτα;
τυφλωση......
υποννοεις οτι δεν ακουω καλα;Ήξερα ότι κουφαίνει
Ήξερα ότι κουφαίνει
Πάντως έμενα μου έχει τύχει η γκόμενα να έχει μεγάλο πρόβλημα....Σκεφτείτε φάση ...στημένος έτοιμος για είσοδο στο και καλά καθαρό μουνί , εννοέιτε με προφυλακτικό , και τσοοοουπ δεκάδες ψείρες να βολτάρουν στα σεντόνια.....αλλά και πάνω της !!!!!Εμεινα άναυδος και φυσικά σχεδόν το έβαλα στα πόδια!!!!Αίσχος!!υποννοεις οτι δεν ακουω καλα;
δεν το ξυριζε γουλι ε;Πάντως έμενα μου έχει τύχει η γκόμενα να έχει μεγάλο πρόβλημα....Σκεφτείτε φάση ...στημένος έτοιμος για είσοδο στο και καλά καθαρό μουνί , εννοέιτε με προφυλακτικό , και τσοοοουπ δεκάδες ψείρες να βολτάρουν στα σεντόνια.....αλλά και πάνω της !!!!!Εμεινα άναυδος και φυσικά σχεδόν το έβαλα στα πόδια!!!!Αίσχος!!
Πάντως έμενα μου έχει τύχει η γκόμενα να έχει μεγάλο πρόβλημα....Σκεφτείτε φάση ...στημένος έτοιμος για είσοδο στο και καλά καθαρό μουνί , εννοέιτε με προφυλακτικό , και τσοοοουπ δεκάδες ψείρες να βολτάρουν στα σεντόνια.....αλλά και πάνω της !!!!!Εμεινα άναυδος και φυσικά σχεδόν το έβαλα στα πόδια!!!!Αίσχος!!