You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lolita Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Το τριπλό λεσβιακό full nude show από Λάουρα, Κρίστυ, Βίκυ (με τα κορμάκια τους μούσκεμα από τη σαμπάνια και τα φώτα να τις χτυπάνε απ'το κάτω μέρος της πίστας) είναι απλά υπέροχο!
Και που να το βλεπεις αγκαλιτσα με την Μονα Λιζα ...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Και που να το βλεπεις αγκαλιτσα με την Μονα Λιζα ...
θειε...θες να μας αρρωστησεις βραδυατικα?ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ=ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Το τριπλό λεσβιακό full nude show από Λάουρα, Κρίστυ, Βίκυ (με τα κορμάκια τους μούσκεμα από τη σαμπάνια και τα φώτα να τις χτυπάνε απ'το κάτω μέρος της πίστας) είναι απλά υπέροχο!
Μάλλον έχω χάσει παραδόσεις στο μάθημα "Lolita"... Πως θα δώσω εξετάσεις;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ζήτα από το vaso, να σου κάνει φροντιστήριο καπετάνιε...Φαίνεται πως κάποια άλλα "μαθήματα" απέσπασαν την προσοχή σου
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ζήτα από το vaso, να σου κάνει φροντιστήριο καπετάνιε...Φαίνεται πως κάποια άλλα "μαθήματα" απέσπασαν την προσοχή σου
Έτσι είναι... εργαζόμενος "σουδαστής" είμαι... που να τα προλάβω όλα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ειναι πολυ απλο καπταιν....πληρωνεις 12 ευρω και δινεις εξετασεις...... απλα αυτες οι εξετασεις θα εχουν ορισμενες καινοτομιες....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Έτσι είναι... εργαζόμενος "σουδαστής" είμαι... που να τα προλάβω όλα...
Ίσως να διακόψεις την εργασία μέχρι να πάρεις το ... πτυχίο
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Το test drive της Φερράρι όλα τα λεφτά. Επίσης προτείνονται Ντόρα (μελαχρινή, τεράστιες βυζάρες, Πολωνία) και Λουϊζα (ξανθιά, καρέ μαλλί, ωραίο βυζί, Πολωνία). Κυκλοφορούν και διάφορες εκφυλορουμάνες (Κάρμεν κλπ.).
οι σερβιτοροι του μαγαζιου ειναι αγενεις, αδιακριτοι και με υφακι λες και δουλευουν δεν ξερω και γω που. τοσο ερασιτεχνικη νοοτροπια δεν εχω ξανασυναντησει ουτε στο πιο πεταμενο κωλομπαρο.
απο τα λιγα που ειδαμε, ξεχωρισα τη σαντρα, μαυρουλα με απιθανο καλοσχηματισμενο κ@λο (προς cptn mac αυτο) και κανα δυο αλλες του ανατολικου μπλοκ.
τοση κυταριτιδα που ειδαμε χθες δεν βρισκεις ουτε στο συνολο των στριπτηζαδικων συγγρου και περιχορων.
ερωτηση : ποιο μελος του site χθες εδωσε γερο νυχτοκαματο στη λαουρα?
απο τα λιγα που ειδαμε, ξεχωρισα τη σαντρα, μαυρουλα με απιθανο καλοσχηματισμενο κ@λο (προς cptn mac αυτο) και κανα δυο αλλες του ανατολικου μπλοκ.
τοση κυταριτιδα που ειδαμε χθες δεν βρισκεις ουτε στο συνολο των στριπτηζαδικων συγγρου και περιχορων.
ερωτηση : ποιο μελος του site χθες εδωσε γερο νυχτοκαματο στη λαουρα?
Το μαγαζί εχεί πολύ ωραία πίστα, αλλά...... έχει μύρια κακά....
1. τα τραπέζα μπροστά στην πίστα είναι τόσο κοντά (σαν να είσαι πλούταρχο) που δεν χωρούν τα μωρά να έρθουν σε εσένα.
2. Εξαερισμός μηδενικός με αποτέλεσμα να κάνεις λούζεσαι στον ιδρώτα.
3. Τόση κυταρίτιδα δεν έχω ξαναδεί ούτε στις θείτσες που κυκλοφορούν στις παραλίες...
4. Εξυπηρέτιση - Ευγένεια ??? Δέν νομίζω οτι ξέρουν τί σημαίνουν αυτές οι λέξεις.... ( αγένεια, αδιακρισία και υφάκι σε όσους δεν τα ακουμπούν....)
5. Sandra... Ο καλύτερος κώλος που έχω δεί σε black magik woman....
6. Ο Πιτσιρικάς του καναπέ!!! Να τον χαίρετε ο μπαμπάκας του, που του τρώει έτσι τα λεφτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει δουλέψει πότε στην ζωή του, βάζω και στοίχημα οτι δεν έχει ρίξει πότε αληθινή γκόμενα χωρίς χρήμα.... (Νά είσαι καλά και την επόμένη να τις παίρνει 3-3 αν δεν σε φτάνουν οι 2 που με επίδειξη πόζαρες άνετος και έβριζες το άλλο γκαρσόνι που δεν σε έγλυφε....)
1. τα τραπέζα μπροστά στην πίστα είναι τόσο κοντά (σαν να είσαι πλούταρχο) που δεν χωρούν τα μωρά να έρθουν σε εσένα.
3. Τόση κυταρίτιδα δεν έχω ξαναδεί ούτε στις θείτσες που κυκλοφορούν στις παραλίες...
4. Εξυπηρέτιση - Ευγένεια ??? Δέν νομίζω οτι ξέρουν τί σημαίνουν αυτές οι λέξεις.... ( αγένεια, αδιακρισία και υφάκι σε όσους δεν τα ακουμπούν....)
6. Ο Πιτσιρικάς του καναπέ!!! Να τον χαίρετε ο μπαμπάκας του, που του τρώει έτσι τα λεφτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει δουλέψει πότε στην ζωή του, βάζω και στοίχημα οτι δεν έχει ρίξει πότε αληθινή γκόμενα χωρίς χρήμα.... (Νά είσαι καλά και την επόμένη να τις παίρνει 3-3 αν δεν σε φτάνουν οι 2 που με επίδειξη πόζαρες άνετος και έβριζες το άλλο γκαρσόνι που δεν σε έγλυφε....)
Επισκέπτης
1.Λιγα για τον Πλουταρχο εεεεε...............
6.Αν ισχυει το 4...δλδ αυτο για τα μη ευγενικα γκαρσονια....τοτε καλα εκανε ο πιτσιρικας απο μια αποψη...απ'την αλλη...αν ηταν προκλητικος....δν πηγαινες να του δωσεις καμια σφαλιαρα να στρωσει ???
6.Αν ισχυει το 4...δλδ αυτο για τα μη ευγενικα γκαρσονια....τοτε καλα εκανε ο πιτσιρικας απο μια αποψη...απ'την αλλη...αν ηταν προκλητικος....δν πηγαινες να του δωσεις καμια σφαλιαρα να στρωσει ???
1.Λιγα για τον Πλουταρχο εεεεε...............
Τον έβριζε γιατι δεν τον έγλυφε... Τώρα για την σφαλιάρα είναι κάτι που μετάνιωσα.....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Το μαγαζί εχεί πολύ ωραία πίστα, αλλά...... έχει μύρια κακά....
Είσαι λίγο αυστηρός με το γαμαζί... εκτός του 4+6 βέβαια...
Είσαι λίγο αυστηρός με το γαμαζί... εκτός του 4+6 βέβαια...
Ίσως, ήταν η πρώτη φορά και πάντα δίνω 2η ευκαιρία.... αλλά για τον πιτσιρικά μετάνιωσα που δεν τον σφαλιάρωσα
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ίσως, ήταν η πρώτη φορά και πάντα δίνω 2η ευκαιρία.... αλλά για τον πιτσιρικά μετάνιωσα που δεν τον σφαλιάρωσα
Δεν έχεις και πολύ άδικο...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ʼστον να ζήσει το μεγαλείο της στιγμής... Η πραγματικότητα του μπορεί να μην είναι όπως την φαντάζεσαι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις