Νέα

Lolita Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 941
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
6. Ο Πιτσιρικάς του καναπέ!!! Να τον χαίρετε ο μπαμπάκας του, που του τρώει έτσι τα λεφτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει δουλέψει πότε στην ζωή του, βάζω και στοίχημα οτι δεν έχει ρίξει πότε αληθινή γκόμενα χωρίς χρήμα.... (Νά είσαι καλά και την επόμένη να τις παίρνει 3-3 αν δεν σε φτάνουν οι 2 που με επίδειξη πόζαρες άνετος και έβριζες το άλλο γκαρσόνι που δεν σε έγλυφε....)

Έτσι είναι η ζωή

Επισκέπτης

Οταν του ερθει η σφαλιαρα της ζωης,που θα τη νιωσει δυνατοτερα απ'ολους του αλλους.....μην παραπονεθει....γιατι κατευθειαν θα φαει κ αλλη.....
Γιατι....ετσι ειναι η ζωη....

ʼστον να ζήσει το μεγαλείο της στιγμής... Η πραγματικότητα του μπορεί να μην είναι όπως την φαντάζεσαι.
Η αλλαζωνεια κ η υποτιμητικη συμπεριφορα σε τριτους....κ δη εργαζομενους...δν συγχωρειται...οποιος κ να ναι...οποια κ να ναι η ζωη του!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οταν του ερθει η σφαλιαρα της ζωης,που θα τη νιωσει δυνατοτερα απ'ολους του αλλους.....μην παραπονεθει....γιατι κατευθειαν θα φαει κ αλλη.....
Γιατι....ετσι ειναι η ζωη....
Η αλλαζωνεια κ η υποτιμητικη συμπεριφορα σε τριτους....κ δη εργαζομενους...δν συγχωρειται...οποιος κ να ναι...οποια κ να ναι η ζωη του!!!

Και έτσι είναι η ζωή. Και για το συγκεκριμένο προσωπικό δεν στεναχωριέμαι ιδιαίτερα

Επισκέπτης
σε ενα μαγαζι ,οι εργαζομενοι οφειλουν να ειναι ευγενικοι με τους πελατες!!οταν λοιπον ερθει ενας πελατης και μιλησει ασχημα σε σερβιτορο ,κοπελλα,το καλυτερο ειναι ,πρωτα να του μιλησουν ευγενικα ,και αν δεν καταλαβαινει να τον βγαζουν εξω!!οποιος και αν ειναι ,οσα λεφτα και αν ξοδευει!!οατν εχεις μαγαζι ,και συμπεριφερεσαι σωστα στους πελατες ,απαιτεις να εχουν και εκεινοι την πρεπουσα συμπεριφορα!!

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ίσως, ήταν η πρώτη φορά και πάντα δίνω 2η ευκαιρία.... αλλά για τον πιτσιρικά μετάνιωσα που δεν τον σφαλιάρωσα

εγω αντιθετα πιστευω οτι τα λεφτα που μας περισσευουν ειναι για να ξοδευονται και οχι για να μενουν στις τσεπες και στους λογαριασμους , καλα εκανε ο πιτσιρικας αφου του περισσευουν τοσα πολλα

Επισκέπτης
εγω αντιθετα πιστευω οτι τα λεφτα που μας περισσευουν ειναι για να ξοδευονται και οχι για να μενουν στις τσεπες και στους λογαριασμους , καλα εκανε ο πιτσιρικας αφου του περισσευουν τοσα πολλα

Μα δν εγιναν τα σχολια για το οτι ο πιτσιρικας σκορπουσε το χρημα....
Αλλα για την συμπεριφορα του.....κ το υφακι του....

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στο διπλα τραπεζι ημουν δεν με ενοχλεισαι το πιτσιρικι , δεν του εδινα και σημασια βεβαια , κοιταζα προς την πιστα και τα μπαζα που ερχονταν  :2funny:

Επισκέπτης
στο διπλα τραπεζι ημουν δεν με ενοχλεισαι το πιτσιρικι , δεν του εδινα και σημασια βεβαια , κοιταζα προς την πιστα και τα μπαζα που ερχονταν  :2funny:

εγω εκρινα απ'τα λεγομενα του presvi.....τωρα αν τα παραλεγε δν ξερω...
αν ηταν κυριλλε ο πιτσιρικας καλα εκανε κ χαλαγε....
οποιος εχει χαλαει....αλλα δν χρειαζεται να καμαρωνει σα γυφτικο σκερπανι...
χαλαρα κ για την παρτη του....

kyr1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η βανέσσα πήτε λολίτα.... πότε...??? αυτήν ήταν μούσσες και ειναι τρελή και τρελή και οκ (αν μιλάμε για την ίδια απο την αλβανια)

kyr1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τέλειααα.... και απο την στεναχώρια της δεν θα δουλεψει το βραδυ.... τι λες ρε ανθρωπε .. αν δεν σου κατσει στριπτιτζου εσενα (που με τα μυαλα σου αναρωτιεμε αν σου εχει κατσει και γκομενα) πας και κανεις σπασιμο... ? ελεος..... και τι κερδισες ? την ηθικη ικανοποιήση στο μυαλο σου... και μονο...
αν εσύ πας εκει και λες ειμαι εγω και η στριπτιτζου ετσι και θα σε αντιμετωπίσει....

rofolos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χτες πρώτη στάση Lolita  για να δω την Χριστίνα.
Πέρασαν 5-6 από το τραπέζι μας αλλά όχι τα καλά κομμάτια γιατί ήταν όλα σε ένα μεγάλο καναπέ με μια παρέα.
Δεν ερχότανε όμως η Χριστίνα... μέχρι που πήγαμε να φύγουμε... τότε ήρθε απλά και με πήρε από το χέρι :boobies:
Της λέω τι κάνεις και μου λέει καυλώνω.... την έχω που την έχω δαγκώσει με την πάρτη της δεν ήθελα και πολύ έλιωσα επι τόπου. :smitten:

Το πακέτο είναι ότι δεν έπαιζε μαρούλι αρκετό και για άλλη μια φορά με άφησε μόνο με λεφτά για τσιγάρα :headbang:

Τι μωρό είναι αυτό ρε πούστη μου... έχω αρρωστήσει :headbang: :headbang:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πέρασαν 5-6 από το τραπέζι μας αλλά όχι τα καλά κομμάτια γιατί ήταν όλα σε ένα μεγάλο καναπέ με μια παρέα.
Δεν ερχότανε όμως η Χριστίνα... μέχρι που πήγαμε να φύγουμε... τότε ήρθε απλά και με πήρε από το χέρι :boobies:
Της λέω τι κάνεις και μου λέει καυλώνω.... την έχω που την έχω δαγκώσει με την πάρτη της δεν ήθελα και πολύ έλιωσα επι τόπου. :smitten:

Το πακέτο είναι ότι δεν έπαιζε μαρούλι αρκετό και για άλλη μια φορά με άφησε μόνο με λεφτά για τσιγάρα :headbang:

σε δικαιολογω απολυτα φιλαρακο.....το κωλι της ανασταινει και αψωλους!το δε υφακι της μου θυμιζει τα πουτανακια του λυκειου που το επαιζαν δηθεν και καπνιστηριο μερια.......αλλα και το δερμα της με τα γιαουρτια και αυγα που βαζει ειναι τοσο λειο και μαλακο........ουτε η τζουλια αλεξαντρατου να ητανε!

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
αυτη η χριστίνα δούλευε παλια στο rich and famous?

rofolos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
σε δικαιολογω απολυτα φιλαρακο.....το κωλι της ανασταινει και αψωλους!το δε υφακι της μου θυμιζει τα πουτανακια του λυκειου που το επαιζαν δηθεν και καπνιστηριο μερια.......αλλα και το δερμα της με τα γιαουρτια και αυγα που βαζει ειναι τοσο λειο και μαλακο........ουτε η τζουλια αλεξαντρατου να ητανε!

+10000000000...

Ετσι ακριβώς είναι φίλε Vaso...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Φίλε η γκόμενα θέλει ΠΟΥΤΣΑΡΑ, δε χαμπαριάζει με μαλακιούλες. Εγώ τουλάχιστον, μια φορά πήρα και έκτοτε με αποφεύγει χεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom