Επισκέπτης
Στα "out" του μαγαζιου ειναι ο μετρ. Ξερει την νυκτα οσο εγω ξερω απο διαστημοπλοια. Ο ανθρωπος ειναι καλος μονο για σερβιτορος στα Βλαχικα. Ααα ρε Κωστηδες ( του Σιροκο και του Λιντο), ειστε πολλα μηκη μπροστα...!
Καλά, και τα γκαρσόνια κουβαλάνε μαζί τους ψιλά για να σου δίνουν ρέστα κάθε φορά από 20ευρω ή 15 ευρώ? Τι μαλακίες είναι αυτές.. Έχει είσοδο (στυλ Lido) ή τα σκάς μέσα για το ποτάκι? και πόσο πάει madman17?... Η τιμη χωρου ηταν στα 14 (απαραδεκτο) ενω για φραπε ακουσα απο 50 εως 70(επισης απαραδεκτο)...
Λοιπον πηγα lolita την παρασκευη μετα απο πολυ καιρο!
Δεν εχω συγκρατησει ονοματα αλλα μπορω να δωσω περιγραφες!
Απο κοπελες εχει ανεβει το επιπεδο (που θυμομουν) και μονο 2 δεν μου ειπαν τιποτα! Μια αδυνατη με μυτερη μυτη (που εμοιαζε με την Olive Oil την ουκρανικη εκδωση...) και μια μελαχρινη νταρντανα!
Στα καλα τωρα, τρεις μαυρες ολες με τρομερους πατους αλλα απο βυζι τιποτα! Πηρα χορο την Joan που ειναι πολυ φιλοτιμη αλλα επαγγελματιας μεχρι σε σημειο που σου τα πρηζει για να την ξαναπαρεις(η καποια απο τις φιλες της) και μου θυμισε τον λογο που δεν γουσταρω τις μαυρες! Σε γενικες γραμμες οχι κατι τρομερο! Ηταν τεσσερις που μου εκαναν εντυπωση εμφανισιακα! Μια ξανθια, ισιο μαλλι που μου θυμιζε γκομενα απο Αμερικανικη τσοντα (μεγαλα βυζια, αδυνατη μεση κωλαρα), μια παλι ξανθια με κοτσιδακια (τυπου χαιντι) με πολυ γλυκο προσωπο και καλο σωμα εξ Ουκρανιας(η γυναικα της διπλανης πορτας), μια με πορτοκαλοξανθο μαλλι η οποια με καβλωσε στο strip της οσο δεν παει και τελος μια μελαχρινη Λευκορωσσιδα, απο της πιο ομορφες γυναικες που εχω δει σε μαγαζι, αδυνατη με τρομερο κωλο και ενα attitude κυριας! Πηγα γυρο στις 5:30 με παρεα και προλαβα μονο ενα χορο! Η τιμη χωρου ηταν στα 14 (απαραδεκτο) ενω για φραπε ακουσα απο 50 εως 70(επισης απαραδεκτο). Θελω καποια στιγμη να κανω μια καταθεση σε μια απο τις 4 παραπανω! Μπορει σημερα οποτε αναμονη!
Σημ. Αν καποιος απο τους σεβαστους φραπεδιαρηδες (Vasos, Cpt, υπουργος) ή οποισδηποτε μπωρει να βοηθησει με τα ονοματα τον ευχαριστω προκαταβολικα...
Πήρα επίσης τη Λάουρα την ξανθιά με το τρομερό σώμα και το ξανθό κοντό μαλλί
Καπτεν γραψε ακυρο / μπορει να ειναι και Ρωσιδα / εχω και καιρο να παω στο Lolita οποτε μπορει να ειμαι και εκτος θεματος ...... / μπορει να ξερει ο θειος vasos αλλα τωρα ξεκουραζεται μαλλον .......
ξεκουραστηκα και εγω υπουργε....
Kαι για να 'χουμε καλο ερωτημα, σε ποιανου μαγαζιου τον καναπε ξεκουραστηκες ?
στου σπιτιου μου.....στου σπιτιου μου!
Καταλαβα, σπιτια μας τα εχουμε κανει τα μαγαζια στην Συγγρου...!!!
Ακουσα πως απο σημερα η Μανταλινα θα δουλευει στο Lolita. Tερμα πια οι εμφανισεις της στο Gold, και ο χορος της ανακυκλωσης καλα κρατει...
Όντως, πολύ scouting)) να παίξεις Football Manager, θα ''βγάλεις'' τρελά παιχτάκια))Ακουσα πως απο σημερα η Μανταλινα θα δουλευει στο Lolita. Tερμα πια οι εμφανισεις της στο Gold, και ο χορος της ανακυκλωσης καλα κρατει...