Νέα

Lolita Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 941
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στα "out" του μαγαζιου ειναι ο μετρ. Ξερει την νυκτα οσο εγω ξερω απο διαστημοπλοια. Ο ανθρωπος ειναι καλος μονο για σερβιτορος στα Βλαχικα. Ααα ρε Κωστηδες ( του Σιροκο και του Λιντο), ειστε πολλα μηκη μπροστα...!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
... Η τιμη χωρου ηταν στα 14 (απαραδεκτο) ενω για φραπε ακουσα απο 50 εως 70(επισης απαραδεκτο)...
Καλά, και τα γκαρσόνια κουβαλάνε μαζί τους ψιλά για να σου δίνουν ρέστα κάθε φορά από 20ευρω ή 15 ευρώ? Τι μαλακίες είναι αυτές.. Έχει είσοδο (στυλ Lido) ή τα σκάς μέσα για το ποτάκι? και πόσο πάει madman17?

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χωρις εισοδο και το ποτο το χρεωνει 12!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τις άγιες τούτες μέρες ο χορός χρεώνεται ?13 διότι το εν λόγω ίδρυμα εισπράττει και δώρο Χριστουγέννων 10% (το οποίο διαρκεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου), οπότε κάντε τα κουμάντα σας. Όσο για κορίτσα, δοκίμασα την Λοιζα από Πολωνία και είδα και μία με τεράστια μπαλκόνια αλλά δεν έχω περαιτέρω στοιχεία.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Λοιζα ειναι η ξανθουλα με το γλυκο προσωπο Cpt?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Γλυκό πρόσωπο, όχι πολύ όμορφο, ξανθοκάστανο κοντό σχετικά μαλλί, και κυρίως υπέροχες φυσικές βυζάρες!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Λοιπον πηγα lolita την παρασκευη μετα απο πολυ καιρο!
Δεν εχω συγκρατησει ονοματα αλλα μπορω να δωσω περιγραφες!
Απο κοπελες εχει ανεβει το επιπεδο (που θυμομουν) και μονο 2 δεν μου ειπαν τιποτα! Μια αδυνατη με μυτερη μυτη (που εμοιαζε με την Olive Oil την ουκρανικη εκδωση...) και μια μελαχρινη νταρντανα!

Στα καλα τωρα, τρεις μαυρες ολες με τρομερους πατους αλλα απο βυζι τιποτα! Πηρα χορο την Joan που ειναι πολυ φιλοτιμη αλλα επαγγελματιας μεχρι σε σημειο που σου τα πρηζει για να την ξαναπαρεις(η καποια απο τις φιλες της) και μου θυμισε τον λογο που δεν γουσταρω τις μαυρες! Σε γενικες γραμμες οχι κατι τρομερο! Ηταν τεσσερις που μου εκαναν εντυπωση εμφανισιακα! Μια ξανθια, ισιο μαλλι που μου θυμιζε γκομενα απο Αμερικανικη τσοντα (μεγαλα βυζια, αδυνατη μεση κωλαρα), μια παλι ξανθια με κοτσιδακια (τυπου χαιντι) με πολυ γλυκο προσωπο και καλο σωμα εξ Ουκρανιας(η γυναικα της διπλανης πορτας), μια με πορτοκαλοξανθο μαλλι η οποια με καβλωσε στο strip της οσο δεν παει και τελος μια μελαχρινη Λευκορωσσιδα, απο της πιο ομορφες γυναικες που εχω δει σε μαγαζι, αδυνατη με τρομερο κωλο και ενα attitude κυριας! Πηγα γυρο στις 5:30 με παρεα και προλαβα μονο ενα χορο! Η τιμη χωρου ηταν στα 14 (απαραδεκτο) ενω για φραπε ακουσα απο 50 εως 70(επισης απαραδεκτο). Θελω καποια στιγμη να κανω μια καταθεση σε μια απο τις 4 παραπανω! Μπορει σημερα οποτε αναμονη!

Σημ. Αν καποιος απο τους σεβαστους φραπεδιαρηδες (Vasos, Cpt, υπουργος) ή οποισδηποτε μπωρει να βοηθησει με τα ονοματα τον ευχαριστω προκαταβολικα...

Για Lolita λοιπόν χτεσινοβραδυνό update... Μια μαύρη καλή, ψηλή λεπτή λέγεται Εύα από Νιγηρία και έχει τρομερό σώμα, κάνει καλό χορό. Τις άλλες δεν τις δοκίμασα (ακόμα). Πήρα επίσης τη Λάουρα την ξανθιά με το τρομερό σώμα και το ξανθό κοντό μαλλί και τη χάιντι με τα κοτσιδάκια. Τα ονόματα που ρωτάς τα έχω ξεχάσει αυτή τη στιγμή αλλά αν μου ξανάρθουν θα σε ενημερώσω...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πήρα επίσης τη Λάουρα την ξανθιά με το τρομερό σώμα και το ξανθό κοντό μαλλί

Καπτεν η Λαουρα πως σου φανηκε ???? / μηπως ειναι μια Αλβανιδα με τρομερο πατο και προστυχο προσωπο ?????

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Έχει απίστευτο σώμα και γλυκό κουκλίστικο προσωπάκι, πολύ άσπρο δέρμα και ο χορός (2 απλοί) με καλά τριψίματα αλλά όχι όσο αργός θα ήθελα. Είναι Αλβανίδα; Όχι Ρωσίδα;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καπτεν γραψε ακυρο / μπορει να ειναι και Ρωσιδα / εχω και καιρο να παω στο Lolita οποτε μπορει να ειμαι και εκτος θεματος ...... / μπορει να ξερει ο θειος vasos αλλα τωρα ξεκουραζεται μαλλον .......

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καπτεν γραψε ακυρο / μπορει να ειναι και Ρωσιδα / εχω και καιρο να παω στο Lolita οποτε μπορει να ειμαι και εκτος θεματος ...... / μπορει να ξερει ο θειος vasos αλλα τωρα ξεκουραζεται μαλλον .......

ξεκουραστηκα και εγω υπουργε....το ειχα αναγκη αλλωστε......αλλα ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ το ομορφοτερο πλασμα των στριπ στην αθηνα........ΕΛΕΟΣ.....αν ηταν ετσι οι αλβανιδες δεν θα πηγαιναμε για σεξοτουρισμο στην βουλαγαρια,στην γερμανια,στην ταυλανδη κλπ.....αλλα στα τιρανα!πού τετοια τυχη ομως.....δυστυχως συνορευουμε με τουρκαλβανους......αυτο μας επιφυλασσε η τυχη μας.....ΓΑΜΩ την ΤΥΧΗ μας....

Επισκέπτης
Ακουσα πως απο σημερα η Μανταλινα θα δουλευει στο Lolita. Tερμα πια οι εμφανισεις της στο Gold, και ο χορος της ανακυκλωσης καλα κρατει...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ακουσα πως απο σημερα η Μανταλινα θα δουλευει στο Lolita. Tερμα πια οι εμφανισεις της στο Gold, και ο χορος της ανακυκλωσης καλα κρατει...

που σαι θειε παπ? αν γινει και καμια καλη μεταγραφη στον θρυλο απο σενα φανταζομαι θα το μαθουμε πρωτα ετσι?γιατι απ'οτι βλεπω στο scouting εισαι μανουλα!!!!!!!!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Όντως, πολύ scouting)) να παίξεις Football Manager, θα ''βγάλεις'' τρελά παιχτάκια))

Επισκέπτης
Aκουσα οτι το μαγαζι εκλεισε εχθες στις 3.30 λογω ωραριου

(πιθανες παραπλευρες απωλειες της ρουκετας στην πρεσβεια ? οτι και καλα το συστημα ακομα δουλευει ? Δεν ξερω...)

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το λολιτα παντως αν ηταν καλο "........δομαγαζο" θα ειχε κοσμο γιατι τα τοπ μουνια του ειναι αξιολογα......σχεδον τελεια......μαλλον τελεια,αλλα...υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................αν αλλαξει το υφος θα φτιαξουν πολλα.......και πανω απ'ολα θα το προτιμουν πολλοι περισσοτεροι απο το σαιτ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom