Παιδιά γειά σε όλους,
Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με μια κοπέλλα στο Lolita που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση και αισθάνομαι πολύ όμορφα πράγματα για εκείνη. Το όνομά της είναι Βανέσσα με σγουρά μαλλιά και υπέροχο νοτιοαμερικάνικο κορμί. Είναι από την Αλβανία και πριν δούλευε στο Mousses με το όνομα Λάουρα. Όπως καταλαβαίνετε την ακολουθώ γιατί με κάνει και αισθάνομαι υπέροχα όταν βρίσκομαι μαζί της. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει πως μπορώ να προχωρήσω μαζί της και έχει κάποια γνώμη ή κάποια προσωπική εμπειρία ας μου απαντήσει δημόσια ή πριβέ. Σας ευχαριστώ.
φιλαρακι
σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω (οπως και παρα πολλοι αλλοι) ειχαμε-εχουμε φαει κολλημα με στριπτιτζου..
ομως ,προσπαθησε να το δεις λιγο απο την απεξω το ζητημα.αν θες να κανεις κατι μαζι της,και δεν σε νοιαζει μονο το σεξ,τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην ξαναπατησεις στο μαγαζι φιλε μου...εχω ακουσει πολυ κοσμο που ερωτευτηκε στριπτιτζου και θελησε να την βαλει στον ισιο δρομο κλπ... και ολοι λεγαν πως αυτη η κοπελα ηταν διαφορετικη! δεν το λεω για να σε αποθαρυνω,απλα εχεις σκεφτει πως αυτη ειναι η δουλεια της;να σε ψυχολογει και με τον ενα η τον αλλο τροπο να σε κανει πελατη;
και οκ,πες οτι βγαινετε και τα φτιαχνετε κλπ και συνεχιζει αυτη να δουλευει εκει, μπορεις εσυ να συμβιβαστεις με το γεγονος πως καθε βραδυ θα σου μπαλαμουτιαζουν την γκομενα; γενικα, ειναι μεγαλη παγιδα να την πατησεις με στριπτιτζου,και ειναι ευκολο γιατι οι κοπελες συνηθως ειναι τοσο ομορφες και ερωτικες,σαν να ξεπηδησαν απο τα ονειρα σου,ομως δεν ειναι ολα τοσο αγγελικα..
τελος παντων, εσυ ξερεις καλυτερα, απλα σκεψου το καλα
τωρα οσων αφορα το να βγεις μαζι της κλπ
ο κανονας σε στριπ αν θες να βγαλεις γκομενα ειναι να μην κανεις χορο μαζι της,αλλα να την κερασεις ποτα! και στο μιλητο θα της ζητησεις το τηλεφωνο της να την παρεις να βγειτε και εκτος μαγαζιου..
θα της δωσεις το κινητο σου να γραψει το νουμρο της.. οσο παραξενο και να σου ακουγεται ξερω 3 φιλους που εχουν παρει κινητα απο γκομενες στο ρασπουτιν πριν καιρο,ενω οι 2 τα 'φτιαξαν' με τις κοπελες,με ολα τα σθνεπακολουθα...και δεν στο λεω γιατι το ακουσα,αλλα γιατι το ειδα με τα ματια μου...
αν σε ξερει,και μιλατε κλπ τοτε ζητα της να βγειτε
ομως στο ξαναλεω, μην περιμενεις γενικα πολλα,και προ παντως να προσεχεις για κυκλωματα κλπ