Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Μάλλον θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα των περισσότερων μόντς.
Κινούνται στη σφαίρα της λογικής και της λειτουργικότητας του σάιτ.
Κάποια θρεντ που είδα πως κλειδώθηκαν, κατά την γνώμη μου καλώς κλειδώθηκαν.
Πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια.
Ιδίως όταν αρχίζουν να εκτοξεύονται ύβρεις και απειλές.
Ίσως θα έπρεπε να είναι και λιγάκι πιο αυστηρά τα πράγματα, ώστε να τηρείται ένα επίπεδο, να μην φτάνουν τα πράγματα στα άκρα, ώστε να κλειδωθεί ένα θρεντ....

Όσο για το παλιό φόρουμ, σωστά οι κατάλογοι πρέπει να ανανεώνονται, κάποια θέματα όμως που συζητήσαμε, πρέπει να παραμένουν για μελλοντική αναφορά....

Μοναδική μου παρατήρηση:
Θα έπρεπε τα θρεντς να παρακολουθούνται λίγο καλύτερα.
Έχει τύχει πρόσφατα, συγκεκριμένος χρήστης, να βρίζει και να απειλεί απρόκλητα (κυρίως λόγω έλλειψης επιχεορημάτων στη συζήτηση), άλλους χρήστες, και μάλιστα παλαιά και καταξιωμένα μέλη του σάιτ, θέλω να πιστεύω αγαπητά από όλους.
Δεν υπήρξε καμία αντίδραση εκ μέρους των υπευθύνων.
Όταν προσπάθησα ο ίδιος να του πώ να συμμαζευτεί λίγο, με κατηγόρησε και μένα, σαν φερέφωνο, παπαγαλάκι, και διάφορα τέτοια κουλά.

Παρότι έστειλα τα μυνήματα του στους μοντς, πάλι δεν υπήρξε αντίδραση.
Τελικά το θέμα το λύσαμε μόνοι μας (ας πούμε τώρα ότι λύθηκε,), αλλά με την απουσία απάντησης από τους υπεύθυνους, δημιουργέιται η εντύπωση , πως κάποιοι ότι και να πούν, δεν πειράζει...
Δεν θέλω να πω πως συμβαίνει επίτηδες.
Πρέπει όμως να προσπαθήσετε να μην συμβαίνει, δίνετε τροφή για σχόλια.
Φιλικά

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Επειδή εγώ άνοιξα το θέμα αυτό, πιστεύω πως έγινε στην πορεία της συζήτησης η τρίχα τριχιά...!

Απλά θα πω δυο πράγματα και τέλος απο μένα στο θέμα αυτό.

1.Αν είναι δυνατόν να υπάρχει βάσιμη αιτία και σοβαρή για σβήσιμο posts.

2.Το οτι κάποιος είναι χουντικός ή κκε πχ δεν έχει σημασία. Υπάρχει η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ να βάλει εκεί το post του και ο καθεις μας μπορεί να εκφραστεί σε λογικά πλαίσια πάντα.

3. Φίλε AMALE, επειδή πιστεψέ με ΔΕΝ ξέρεις τί γίνεται, με ένα τηλέφωνο στον εκάστοτε πάροχο internet, μαθαίνεις ΑΜΕΣΩΣ ποιος μπήκε απο ποια τηλεφωνική γραμμή. Δεν χρειάζεται να πάρει κανείς τον ΟΤΕ γι' αυτό, ο παροχέας Internet αρκεί.Φυσικά δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας αυτό αλλά κάποιοι που έχουν μεγάλο traffic και συνεργασία για hosting σε εταιρία και μιλάνε καθημερινά σχεδόν μαζί, μπορούν, (εννοώ admins κλπ). Επίσης η ΙP σου φαίνεται και απο τον admin και απο τον mod μόλις μπαίνουν στο φόρουμ και κοιτάνε τα ποστ.

4. Προγράμματα τύπου Hide ip και λοιπά δεν λειτουργούν σωστά. Κάνεις resolve σε λίγα λεπτά.

5. Τέλος και πιο σημαντικό απλά ζητώ να μην κάνετε πάλι ανω-κάτω το φόρουμ με νέες εκδόσεις. Το νέο φόρουμ προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο εμφανίσημο αλλά πολύτιμες πληροφορίες έχουν χαθεί. Τουλάχιστον ας υπάρχει ένα archive με τα ευαγή ιδρύματα (στούντιο κλπ)

Αυτά!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το επόμενο είναι να διαβάσω και την θεωρία συνωμοσίας ότι  εγώ πηδάω την μουνίτσα την έχω γκόμενα και κάνουμε εικονικό καυγά.
Έλα τώρα, άσε τα ψόφια. Αφού εσύ είσαι ο Duracell και η Νίτσα η .... πως την λέγανε ρε γμτ?
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Η διαφορά στα τραβέλια με τα σκατά, είναι απλή (θέλω να πιστεύω). Υπάρχει κόσμος που θέλει να πηγαίνει με τρανς και την καταβρίσκει, γιαυτό και ζητάει και πληροφορίες. Το θέμα με τα σκατά που και τι εξυπηρετεί (εκτός να αυξάνει τον αριθμό των ποστ του)???? Ας μου πει κάποιος και το ξανανοίγω προς τέρψην ορισμένων.
Φίλτατε sony, σε πιάνουμε αδιάβαστο....
Το όνομα Jennifer δεν σου λέει τίποτα? Ο όρος BROWN SHOWER? Ο όρος SCAT?
Πριν πάρετε φόρα, δεν γουστάρω σκατομπανιέρες, αλλά χίλiες φορές να κάνω πλάκα για το χέσιμο, παρά να διαβάζω για bimbos με παλούκια.

[size=10pt]Σε ένα τέτοιο σάιτ δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες..Ειδικά αν είχαν γεννηθεί ως ταύροι.[/size]
Candidate for Comment of the Year Award! (μαζί με κάποιο ακόμη που ήταν στο στυλ "Μαλωμένος με το χιούμορ" αλλά δεν το βρίσκω για να το παραθέσω.

Και κάτι τελευταίο. Και χωρίς ίχνος "πρόκας". Πρέπει να είστε πολύ ευτυχισμένοι και γενικά χωρίς προβλήματα για να σας ταλαιπωρούν τόσο πολύ διαδικτυακές παρεξηγήσεις. Σας ζηλέυω. Ειλικρινά, και δεν ειρωνεύομαι.

Χαμογελάτε....είναι μεταδοτικό.

Επισκέπτης
με λιγα λογια....ας αφισουμε τις λογοκρισιες  και ολες τις περετερο ανοισιες και ασ σινεχισουμε ακαθακτοι το διναμικο μας εργο!!!ας τιμορισουμε τα ατακτα πορνιδια στα σοκακια τις ιδονισμενις αθηνας!!!αντε λοιπον ορε καυλιαριδες!!τι καθεστε!πουτανες στα κρεβατια σας!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Τρισμέγιστε πιτσιλαδόρε τον πορνιδίον μαζί σου! Ισε το φος, ο οδιγιτισ μασ, ο νάμπερ ουάν!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τες παν το θεμα ειναι ληξαν....απλα πανο θα μπορουσες εξ αρχης να πεις ολα οσα ειπες στο τελευαιο σου ποστ παρα να αφηνεις την αμφιβολια να πλαναται κατα την αποψη μου.....προσωπικα δεν ασχολουμαι περεταιρω με το θεμα.....

οσο για το θεμα των Ip δεν γνωριζω πολλα για τα προγραμματα που κυκλοφορουν οποτε προφανως εχετε δικιο για το κατα ποσον ειναι εφικτο ή οχι....απο κει και περα η αποψη μου παραμενει οτι στα καθηκοντα των μοντς ειναι το να ειναι σε θεση να καταστειλουν τυχον παρεξηγησεις και εντασεις και οχι να "βαριουνται" να τσεκαρουν μια Ip.....

Επισκέπτης
αντε λοιπον αφιστε τους τσακομουσ και ας κοιταξουμε το εργο μας!!!και οι οπερ μια χαρα κανουν το εργο τουσ..δεν χρειαζετε να κατιγορουνται..και αν κανουν κανα λαθος που και που σιγχορεμενοι εινια!ανθροποι ειναι και αυτοι ρε παιδι μου ...καυλες εχουνε οπος εμεις!αλλοοστε ολοι οι καυλιαριδες πασχουμε απο τιν ιδια ασθενεια!!(που ειναι ο μαριοςthmk να μας τα πει ρε γαμοτο!χεχε!)
αυτι ι ασθενεια σιγχορι τα λαθοι!!ασ πιτσιλισουμε λοιπον τα μικρα και πορινα πορνιδια τις μπουρδελιαρας αθινας!!ας ξεχιθουμε στα πλιμιρισμενα σοκακια ιδονις και αλισμονιτου σπερματος να τιμορισουμε με το μαγικο μας ραβδι τα ατιμα πορνιδια!!!

Επισκέπτης
οχι ποιητης....σκετο πιτσιλιστις!!!!ποιτις ειναi μονο ο gangsta kai o paliofarsa!!!!!μπουαχχαχαχααχαχ!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ειλικρινά θα με ευχαριστούσε μια απάντηση των υπευθύνων, στο σχόλιο μου παραπάνω....
Δεν θέλω να ακουστώ πιεστικός.
Όμως πρέπει να ισχύουν τα ίδια μέτρα σε όλες τις περιπτώσεις, αδιακρίτως.
Και φοβάμαι πως για την ώρα δε συμβαίνει αυτό.

Επισκέπτης
Πάντως η λογοκρισία είναι μέρος της ζωής της ίδιας .
Έτσι γίνεται . Κάποια στιγμή όπως ένα thread παύει κάποια άλλα πέφτοντας χρονολογικά επάνω του το εξαφανίζουν στη "λήθη" . Γίνεται μια "αχνή" ανάμνηση.
Μήπως και η ζωή δεν είναι έτσι ;
Ότι είναι κακόγουστο ή δεν μας βολεύει το εξαφανίζουμε. Μην "φθίνει" και το site .... 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Κατά την άποψή μου, οι mods είναι σε γενικές γραμμές δίκαιοι και σπανίως (ποτέ θα έλεγα) παρασύρονται από προσωπικές απόψεις και εμμονές. Πολιτικές, θρησκευτικές, υπαρξιακές και ό,τι άλλο θέλετε σε απόψεις, δεν λογοκρίνονται. Παρεμβάσεις γίνονται μόνο στο ύφος ορισμένων όταν εκτρέπεται από την ευπρέπεια στην ιταμότητα. Δεν μπορούν να τα παρακολουθούν όλα γι αυτό και συνιστάται να στέλνετε PM στους mods που βλέπετε online προκειμένου να επιλαμβάνονται κάποιου θέματος.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Κατά την άποψή μου, οι mods είναι σε γενικές γραμμές δίκαιοι και σπανίως (ποτέ θα έλεγα) παρασύρονται από προσωπικές απόψεις και εμμονές. Πολιτικές, θρησκευτικές, υπαρξιακές και ό,τι άλλο θέλετε σε απόψεις, δεν λογοκρίνονται. Παρεμβάσεις γίνονται μόνο στο ύφος ορισμένων όταν εκτρέπεται από την ευπρέπεια στην ιταμότητα. Δεν μπορούν να τα παρακολουθούν όλα γι αυτό και συνιστάται να στέλνετε PM στους mods που βλέπετε online προκειμένου να επιλαμβάνονται κάποιου θέματος.

Πολύ καλά τα λές, και δεν έχω αντίρρηση....
Με τη διαφορά ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση (όπως γράφω κιόλας στο πιο πάνω σχόλιο), ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ.
Αυτό είναι η παρατήρηση μου, ότι ενώ το έκανα, δεν έγινε τίποτα.
Κατά τα άλλα, εγώ δεν έχω παράπονο από τους μόντς.
Ίσα - ίσα, είναι πολύ εντάξει παιδιά, φιλικοί, και πρόθυμοι όποτε χρειάστηκα κάτι. Από όταν ήμουν νέο μέλος.
Και επειδή προσπαθώ πολύ να μην προσβάλλω και τα υπόλοιπα μέλη, και την αισθητική τους, εμένα δεν μου έχουν διαγράψει ποτέ ποστ...ούτε μου κλείδωσαν θρεντ.

Και καλό βράδυ σε όλους.
Δυστυχώς πρέπει να φύγω.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ειλικρινά θα με ευχαριστούσε μια απάντηση των υπευθύνων, στο σχόλιο μου παραπάνω....
Δεν θέλω να ακουστώ πιεστικός.
Όμως πρέπει να ισχύουν τα ίδια μέτρα σε όλες τις περιπτώσεις, αδιακρίτως.
Και φοβάμαι πως για την ώρα δε συμβαίνει αυτό.

Σε ότι με αφορά:
Πιστεύω στο "less moderation is good moderation" άρα μη περιμένεις (από μένα τουλάχιστον) πολλά σβησίματα - κλειδώματα κλπ. ΜΟΝΟ όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο θα επέμβω.

Έχει τύχει λοιπόν να διαβάσω καταγγελίες για ποστ, να τα έχω ψάξει και να τα έχω βρει και στο τέλος να ξύνω το κεφάλι μου του στυλ "μα καλά τώρα τι θέλει? Που βλέπει το κακό σε αυτό το ποστ?"

Ποια είναι τα όρια κατά τη ταπεινή μου άποψη:
- Οι κανόνες του forum
- Απειλές
- Χοντρα βρισίματα που περιλαμβάνουν οικογένεια κλπ
- Οτιδήποτε παράνομο (βλ. ερασιτεχνικές φωτό, προσωπικα δεδομένα,  οποιαδήποτε αναφορά σε <18 ετών)

Τα παραπάνω ισχύουν ΑΠΟΛΥΤΑ και όποτε πέφτουν στην αντίληψή μου γίνονται οι ανάλογες ενέργειες.

Ίσως η περίπτωση που αναφερες φίλε να μπαίνει στη πρώτη κατηγορία ... δηλ. με μια ματιά να μην είδα τίποτα μεμπτό. 

Κατά τα λοιπά τα "μαγικά κουμπάκια" του moderation αποφεύγω να τα κλικάρω. Σε ένα forum σαν το bourdela δεν θάπρεπε κανονικά να υπάρχουν καθόλου κανόνες .... αλλά αυτό είναι η τελείως προσωπική μου άποψη....θυμίζω τέλος ότι ακόμα και όταν μέλος με κατηγόρησε για νταβαντζή δεν το έσβησα το ποστ και ακόμα υπάρχει! Απάντησα και τέλος. Από κει και πέρα σιγά τα αυγά, άστον το καθένα να γράφει ότι θέλει και όποιος θέλει το διαβάζει ...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Πριν από ελάχιστες μέρες, έπεσα σε καυγά ανάμεσα σε δύο μέλη, αλλά η έγκαιρη επέμβαση των mods, τον σταμάτησε. Αυτό δεν το θεωρώ λογοκρισία, αλλά "πυροσβεστική" παρέμβαση για να μη γίνει το site άνω-κάτω. Επείδη μάλιστα ο ένας από τους εμπλεκόμενους είχε δίκιο που αντέδρασε ας πούμε έντονα, θα γινόταν το έλα να δεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σε ότι με αφορά:
Πιστεύω στο "less moderation is good moderation" άρα μη περιμένεις (από μένα τουλάχιστον) πολλά σβησίματα - κλειδώματα κλπ. ΜΟΝΟ όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο θα επέμβω.

Έχει τύχει λοιπόν να διαβάσω καταγγελίες για ποστ, να τα έχω ψάξει και να τα έχω βρει και στο τέλος να ξύνω το κεφάλι μου του στυλ "μα καλά τώρα τι θέλει? Που βλέπει το κακό σε αυτό το ποστ?"

Ποια είναι τα όρια κατά τη ταπεινή μου άποψη:
- Οι κανόνες του forum
- Απειλές
- Χοντρα βρισίματα που περιλαμβάνουν οικογένεια κλπ
- Οτιδήποτε παράνομο (βλ. ερασιτεχνικές φωτό, προσωπικα δεδομένα,  οποιαδήποτε αναφορά σε <18 ετών)

Τα παραπάνω ισχύουν ΑΠΟΛΥΤΑ και όποτε πέφτουν στην αντίληψή μου γίνονται οι ανάλογες ενέργειες.

Ίσως η περίπτωση που αναφερες φίλε να μπαίνει στη πρώτη κατηγορία ... δηλ. με μια ματιά να μην είδα τίποτα μεμπτό. 

Κατά τα λοιπά τα "μαγικά κουμπάκια" του moderation αποφεύγω να τα κλικάρω. Σε ένα forum σαν το bourdela δεν θάπρεπε κανονικά να υπάρχουν καθόλου κανόνες .... αλλά αυτό είναι η τελείως προσωπική μου άποψη....θυμίζω τέλος ότι ακόμα και όταν μέλος με κατηγόρησε για νταβαντζή δεν το έσβησα το ποστ και ακόμα υπάρχει! Απάντησα και τέλος. Από κει και πέρα σιγά τα αυγά, άστον το καθένα να γράφει ότι θέλει και όποιος θέλει το διαβάζει ...

+++ Σωστός.

Σκέφτομαι ότι δεν είναι τυχαίο τελικά τίποτα στη ζωή, συμπεριλαμβανομένων και των πορνικών προτιμήσεων.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Η διαφορά στα τραβέλια με τα σκατά, είναι απλή (θέλω να πιστεύω). Υπάρχει κόσμος που θέλει να πηγαίνει με τρανς και την καταβρίσκει, γιαυτό και ζητάει και πληροφορίες. Το θέμα με τα σκατά που και τι εξυπηρετεί (εκτός να αυξάνει τον αριθμό των ποστ του)???? Ας μου πει κάποιος και το ξανανοίγω προς τέρψην ορισμένων.
+1000

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο σκατό-μαγκας κυνηγάει απλά αστεράκια. Θα είναι ο 1ος που θα τα πάρει μιλώντας για σκατά. Προτείνω να είναι ο 1ος με καφέ αστεράκια!  :headbang1: τι λέτε ρε μοντσ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom