JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Μάλλον θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα των περισσότερων μόντς.
Κινούνται στη σφαίρα της λογικής και της λειτουργικότητας του σάιτ.
Κάποια θρεντ που είδα πως κλειδώθηκαν, κατά την γνώμη μου καλώς κλειδώθηκαν.
Πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια.
Ιδίως όταν αρχίζουν να εκτοξεύονται ύβρεις και απειλές.
Ίσως θα έπρεπε να είναι και λιγάκι πιο αυστηρά τα πράγματα, ώστε να τηρείται ένα επίπεδο, να μην φτάνουν τα πράγματα στα άκρα, ώστε να κλειδωθεί ένα θρεντ....
Όσο για το παλιό φόρουμ, σωστά οι κατάλογοι πρέπει να ανανεώνονται, κάποια θέματα όμως που συζητήσαμε, πρέπει να παραμένουν για μελλοντική αναφορά....
Μοναδική μου παρατήρηση:
Θα έπρεπε τα θρεντς να παρακολουθούνται λίγο καλύτερα.
Έχει τύχει πρόσφατα, συγκεκριμένος χρήστης, να βρίζει και να απειλεί απρόκλητα (κυρίως λόγω έλλειψης επιχεορημάτων στη συζήτηση), άλλους χρήστες, και μάλιστα παλαιά και καταξιωμένα μέλη του σάιτ, θέλω να πιστεύω αγαπητά από όλους.
Δεν υπήρξε καμία αντίδραση εκ μέρους των υπευθύνων.
Όταν προσπάθησα ο ίδιος να του πώ να συμμαζευτεί λίγο, με κατηγόρησε και μένα, σαν φερέφωνο, παπαγαλάκι, και διάφορα τέτοια κουλά.
Παρότι έστειλα τα μυνήματα του στους μοντς, πάλι δεν υπήρξε αντίδραση.
Τελικά το θέμα το λύσαμε μόνοι μας (ας πούμε τώρα ότι λύθηκε,), αλλά με την απουσία απάντησης από τους υπεύθυνους, δημιουργέιται η εντύπωση , πως κάποιοι ότι και να πούν, δεν πειράζει...
Δεν θέλω να πω πως συμβαίνει επίτηδες.
Πρέπει όμως να προσπαθήσετε να μην συμβαίνει, δίνετε τροφή για σχόλια.
Φιλικά
Κινούνται στη σφαίρα της λογικής και της λειτουργικότητας του σάιτ.
Κάποια θρεντ που είδα πως κλειδώθηκαν, κατά την γνώμη μου καλώς κλειδώθηκαν.
Πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια.
Ιδίως όταν αρχίζουν να εκτοξεύονται ύβρεις και απειλές.
Ίσως θα έπρεπε να είναι και λιγάκι πιο αυστηρά τα πράγματα, ώστε να τηρείται ένα επίπεδο, να μην φτάνουν τα πράγματα στα άκρα, ώστε να κλειδωθεί ένα θρεντ....
Όσο για το παλιό φόρουμ, σωστά οι κατάλογοι πρέπει να ανανεώνονται, κάποια θέματα όμως που συζητήσαμε, πρέπει να παραμένουν για μελλοντική αναφορά....
Μοναδική μου παρατήρηση:
Θα έπρεπε τα θρεντς να παρακολουθούνται λίγο καλύτερα.
Έχει τύχει πρόσφατα, συγκεκριμένος χρήστης, να βρίζει και να απειλεί απρόκλητα (κυρίως λόγω έλλειψης επιχεορημάτων στη συζήτηση), άλλους χρήστες, και μάλιστα παλαιά και καταξιωμένα μέλη του σάιτ, θέλω να πιστεύω αγαπητά από όλους.
Δεν υπήρξε καμία αντίδραση εκ μέρους των υπευθύνων.
Όταν προσπάθησα ο ίδιος να του πώ να συμμαζευτεί λίγο, με κατηγόρησε και μένα, σαν φερέφωνο, παπαγαλάκι, και διάφορα τέτοια κουλά.
Παρότι έστειλα τα μυνήματα του στους μοντς, πάλι δεν υπήρξε αντίδραση.
Τελικά το θέμα το λύσαμε μόνοι μας (ας πούμε τώρα ότι λύθηκε,), αλλά με την απουσία απάντησης από τους υπεύθυνους, δημιουργέιται η εντύπωση , πως κάποιοι ότι και να πούν, δεν πειράζει...
Δεν θέλω να πω πως συμβαίνει επίτηδες.
Πρέπει όμως να προσπαθήσετε να μην συμβαίνει, δίνετε τροφή για σχόλια.
Φιλικά