You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λογοκρισία στο site;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 305
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Oι κλώνοι νά λιθοβολούντε.....................................
Οι κλωνοι να κλωνοποιουντε
Χωρις αυτους δε θα υπηρχε το σαιτ
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Προσωπικα αν ειχα γνωστο που μου λεγε οτι εχει γνωρισει την Angelina Jolie, την Pamela Anderson, και οτι εχει γαμησει την Ρικα , είτε την πιο νεα, ειτε ταξιδευοντας στον χρονο την Διαλυνα οταν ηταν νεα και μαλιστα επι ωρες με την 20 εκατοστων πουτσα του, θα τον εκλιπαρουσα να ζητησει ψυχιατρικη βοηθεια. Λέμε, ΑΝ...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
τελικά όσα γραφει στα post του ο duracell είναι αλήθεια?
Το αρχέγονο ερώτημα...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Ο DOUR............ΕΙΝΑΙ επιστήμων.............
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
υποοννοεις καποιον;Προσωπικα αν ειχα γνωστο που μου λεγε οτι εχει γνωρισει την Angelina Jolie, την Pamela Anderson, και οτι εχει γαμησει την Ρικα , είτε την πιο νεα, ειτε ταξιδευοντας στον χρονο την Διαλυνα οταν ηταν νεα και μαλιστα επι ωρες με την 20 εκατοστων πουτσα του, θα τον εκλιπαρουσα να ζητησει ψυχιατρικη βοηθεια. Λέμε, ΑΝ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το εθεσε κι ο σαιξπηρ....Το αρχέγονο ερώτημα...
παντως σε μια συναντηση που ειχαμε
Ήταν συνάντηση mods?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
το εθεσε κι ο σαιξπηρ....
Μήν καρφώνεσαι..............
Σε διαβεβαιώ, ΝΑΙ!
Αλλά όμως, τι σημασία έχει; όλοι μας εδώ δεν παύουμε να είμαστε "ένα nick, σ' ένα forum"... ο καθένας μπορεί να έχει τις (όποιες) απόψεις του... κ σε τελική, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει!
Προσωπικά, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ (ΣΧΟΛΙΑ κλπ, ΘΕΤΙΚΑ Η' ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, αλλά κ δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν, ούτε καν στην "κανονική" μου ζωή, πόσο μάλλον στην ιντερνική...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι αυτοι δεν συναντιουνται...ειναι σαν τους πρακτορες...δεν γνωριζονται μεταξυ τους για να μην συνωμοτουν...Ήταν συνάντηση mods?
Ήταν συνάντηση mods?
Οχι, μια συνάντηση μεταξύ μελών του site...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιατι σε πολεμανε ολοι;και εισαι και καλο παιδι....ποια συμφεροντα εθιξες;Σε διαβεβαιώ, ΝΑΙ!
Αλλά όμως, τι σημασία έχει; όλοι μας εδώ δεν παύουμε να είμαστε "ένα nick, σ' ένα forum"... ο καθένας μπορεί να έχει τις (όποιες) απόψεις του... κ σε τελική, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει!
Προσωπικά, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ (ΣΧΟΛΙΑ κλπ, ΘΕΤΙΚΑ Η' ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, αλλά κ δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν, ούτε καν στην "κανονική" μου ζωή, πόσο μάλλον στην ιντερνική...
Οχι, μια συνάντηση μεταξύ μελών του site...
εγώ απλά ρώτησα αν ήταν συνάντηση mods γιατί τότε θα είχε νόημα να είναι εκεί ο rebel7 και ο duracell
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εγώ απλά ρώτησα αν ήταν συνάντηση mods γιατί τότε θα είχε νόημα να είναι εκεί ο rebel7 και ο duracell
Εγώ το έπιασα το υπονοούμενο
γιατι σε πολεμανε ολοι;και εισαι και καλο παιδι....ποια συμφεροντα εθιξες;
χαχα ΔΕΝ ξέρω, αλλά πίστεψέ με, ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει κι όλας! Δεν ασχολούμαι, ούτε έχω προσωπικά με κανέναν, γι' αυτό κ το τραγουδάκι που έβαλα παραπάνω... νομίζω "απαντάει" σε όλα τα κακοπροαίρετα σχόλια με τον καλύτερο τρόπο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K