τελικά όσα γραφει στα post του ο duracell είναι αλήθεια?
Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια Enforcer. Ειναι αληθειες 100%.
Διαβασε π.χ. αυτη εδω την ιστορια. Ειναι αληθεια 100%, γιατι την εχω επιβεβαιωσει προσωπικα:
Ειμαι ψυχιατρος, και μετα απο το περιστατικο η γκομενα (αυτη η αερατη με τα ΦΟΒΕΡΑ εσωρουχα) ηρθε στο ιατρειο μου για ψυχολογικη υποστηριξη. Ρακος την ειχε καταντησει ο μεγαλος μονδερατορας:
από Duracell
[size=11pt]Sex / Sex γενικά / Απ: Σεξ στη δουλειά στις: 19-09-2007, 11:55:28
Λοιπόν... πριν χρόνια, έψαχνα για καινούργια γραμματέα Δ/νσεως.
Αρχικά συνέταξα τις προδιαγραφές, έφτιαξα μια τριμελή επιτροπή, δημοσιεύσαμε την προκύρηξη... για να μην τα πολυλογώ, λάβαμε περίπου 900 βιογραφικά, από τα οποία τα 500 πληρούσαν τα τυπικά προσόντα, όπότε ακολούθηκε μια επιλογή βάση των επιπλέον προσόντων τους, μετά μια τηλεφωνική συνέντευξη και η Επιτροπή κατέληξε να μου προτείνει 10 που αντικειμενικά η μια ήταν καλύτερη από την άλλη!
Αρχισα λοιπόν να τις βλέπω εγώ... και μεταξύ των άλλων μπαίνει στο γραφείο μου μια αεράτη κοπέλα... πανέξυπνη και αστέρι!
Ξεκινάμε με τα τυπικά... και φτάνοντας στο τέλος της συνέντευξης την ρωτάω: "γιατί νομίζετε ότι θα πρέπει να προτιμήσω εσάς, ένταντι των υπολοίπων ισάξιων υποψηφίων σας". Τότε με κοιτάει στα μάτια και μου απαντάει αγέρωχα: "γιατί εγώ εκτός από το να κάνω καλά την δουλεία μου, ξέρω και πως πρέπει να σας χαλαρώνω από το άγχος της ημέρας" !!!
Την κοιτάζω με νόημα και την ξαναρωτάω: "Αυτό μπορεί να το πει η οποιαδήποτε"
"Ισως" μου απαντάει, "αλλά εγώ μπορώ να σας το αποδείξω" και σηκώνεται, αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα της! Μένει μ'ένα ΦΟΒΕΡΟ σετ εσώρουχα, έρχεται πίσω από το γραφείο μου, γονατίζει μπροστά μου, ξεκουμπώνει το παντελόνι κι αρχίζει να μου κάνει ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τσιμπούκια που μου έχουν πάρει στη ζωή μου! Φυσικά μετά από λίγο δεν άργησα να χύσω... τα πήρε ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ και συνέχισε να με ρουφάει! Μόλις ξανακάβλωσα, πήρε την τσάντα της, έβγαλε προφυλακτικό, μου το έβαλε με το στόμα κι έκατσε επάνω !!! ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΑΜΗΣΙ... μετά την έστησα πάνω στο γραφείο και την ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... μέχρι που τελικά την ξαναέχυσα στο πρόσωπο! Αφού λοιπόν είχαμε τελειώσει με το γαμήσι... και συμαζεύαμε τα ρούχα μας κλπ (έχω ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο μου) καθώς σκουπιζόταν με κοιτάει μ' ένα αυθάδικο βλέμμα και μου λέει "Δεν είχα δίκιο; Πότε ξεκινάω λοιπόν;" όμως ήταν η σειρά μου να την στείλω... "Μάλλον παρανοήσατε την αγγελία μας Δ/νής" της είπα. "Γραμματέα Δ/νεως αναζητούμε, όχι βίζιτα πολυτελείας! Ντυθήτε παρακαλώ και πηγαίνετε"... και την έδιωξα ενώ με κοίταζε με το στόμα ανοιχτό, ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!![/size]
Θα μου πεις τωρα (και θα ειναι ευλογη η απορια σου):
"Καλά ρε φίλε ψυχιατρε, πως ξερεις οτι η πελατισσα που σου ηρθε ηταν η ιδια που πηγε να πιασει δουλεια στο Duracell";
Σου απαντω:
-Μου ειπε εντελως την ιδια ιστορια.
-Αυτο το σπουδαιο στελεχος που την πηξηξε ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ειχε 20 cm πουτσα.
-Ειχε (μου ειπε η ασθενης) ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο του (ποσα γραφεια στην Ελλαδα εχουν τετοια διαρυθμιση; Του Καραμαλη, του Κοκκαλη, του Βγενοπουλου και του Duracell!
Παλι μενει μια αμφιβολια, αλλα εγω ειμαι πλεον βεβαιος:
όσα γραφει στα post του ο duracell είναι αλήθεια
Αλλωστε, μας το επιβεβαιωνει και ο ιδιος:
[size=14pt]Σε διαβεβαιώ, ΝΑΙ![/size]