Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελικά όσα γραφει στα post του ο duracell είναι αλήθεια?

Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια Enforcer.  Ειναι αληθειες 100%.

Διαβασε π.χ. αυτη εδω την ιστορια.  Ειναι αληθεια 100%, γιατι την εχω επιβεβαιωσει προσωπικα:

Ειμαι ψυχιατρος, και μετα απο το περιστατικο η γκομενα (αυτη η αερατη με τα ΦΟΒΕΡΑ εσωρουχα) ηρθε στο ιατρειο μου για ψυχολογικη υποστηριξη.  Ρακος την ειχε καταντησει ο μεγαλος μονδερατορας:

από Duracell
[size=11pt]Sex / Sex γενικά / Απ: Σεξ στη δουλειά  στις: 19-09-2007, 11:55:28 
Λοιπόν... πριν χρόνια, έψαχνα για καινούργια γραμματέα Δ/νσεως.
Αρχικά συνέταξα τις προδιαγραφές, έφτιαξα μια τριμελή επιτροπή, δημοσιεύσαμε την προκύρηξη... για να μην τα πολυλογώ, λάβαμε περίπου 900 βιογραφικά, από τα οποία τα 500 πληρούσαν τα τυπικά προσόντα, όπότε ακολούθηκε μια επιλογή βάση των επιπλέον προσόντων τους, μετά μια τηλεφωνική συνέντευξη και η Επιτροπή κατέληξε να μου προτείνει 10 που αντικειμενικά η μια ήταν καλύτερη από την άλλη!
Αρχισα λοιπόν να τις βλέπω εγώ... και μεταξύ των άλλων μπαίνει στο γραφείο μου μια αεράτη κοπέλα... πανέξυπνη και αστέρι!
Ξεκινάμε με τα τυπικά... και φτάνοντας στο τέλος της συνέντευξης την ρωτάω: "γιατί νομίζετε ότι θα πρέπει να προτιμήσω εσάς, ένταντι των υπολοίπων ισάξιων υποψηφίων σας". Τότε με κοιτάει στα μάτια και μου απαντάει αγέρωχα: "γιατί εγώ εκτός από το να κάνω καλά την δουλεία μου, ξέρω και πως πρέπει να σας χαλαρώνω από το άγχος της ημέρας" !!!
Την κοιτάζω με νόημα και την ξαναρωτάω: "Αυτό μπορεί να το πει η οποιαδήποτε"
"Ισως" μου απαντάει, "αλλά εγώ μπορώ να σας το αποδείξω" και σηκώνεται, αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα της! Μένει μ'ένα ΦΟΒΕΡΟ σετ εσώρουχα, έρχεται πίσω από το γραφείο μου, γονατίζει μπροστά μου, ξεκουμπώνει το παντελόνι κι αρχίζει να μου κάνει ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τσιμπούκια που μου έχουν πάρει στη ζωή μου! Φυσικά μετά από λίγο δεν άργησα να χύσω... τα πήρε ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ και συνέχισε να με ρουφάει! Μόλις ξανακάβλωσα, πήρε την τσάντα της, έβγαλε προφυλακτικό, μου το έβαλε με το στόμα κι έκατσε επάνω !!! ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΑΜΗΣΙ... μετά την έστησα πάνω στο γραφείο και την ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... μέχρι που τελικά την ξαναέχυσα στο πρόσωπο! Αφού λοιπόν είχαμε τελειώσει με το γαμήσι... και συμαζεύαμε τα ρούχα μας κλπ (έχω ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο μου) καθώς σκουπιζόταν με κοιτάει μ' ένα αυθάδικο βλέμμα και μου λέει "Δεν είχα δίκιο; Πότε ξεκινάω λοιπόν;" όμως ήταν η σειρά μου να την στείλω... "Μάλλον παρανοήσατε την αγγελία μας Δ/νής" της είπα. "Γραμματέα Δ/νεως αναζητούμε, όχι βίζιτα πολυτελείας! Ντυθήτε παρακαλώ και πηγαίνετε"... και την έδιωξα ενώ με κοίταζε με το στόμα ανοιχτό, ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!![/size]

Θα μου πεις τωρα (και θα ειναι ευλογη η απορια σου):
"Καλά ρε φίλε ψυχιατρε, πως ξερεις οτι η πελατισσα που σου ηρθε ηταν η ιδια που πηγε να πιασει δουλεια στο Duracell";
Σου απαντω:
-Μου ειπε εντελως την ιδια ιστορια.
-Αυτο το σπουδαιο στελεχος που την πηξηξε ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ειχε 20 cm πουτσα.
-Ειχε (μου ειπε η ασθενης) ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο του (ποσα γραφεια στην Ελλαδα εχουν τετοια διαρυθμιση;  Του Καραμαλη, του Κοκκαλη, του Βγενοπουλου και του Duracell!

Παλι μενει μια αμφιβολια, αλλα εγω ειμαι πλεον βεβαιος:

όσα γραφει στα post του ο duracell είναι αλήθεια

Αλλωστε, μας το επιβεβαιωνει και ο ιδιος:

[size=14pt]Σε διαβεβαιώ, ΝΑΙ![/size]

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να προσθεσω οτι απο αυτο το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ποστ, δυο ειναι τα σημεια που με ενθουσιασαν:

α) Το "έφτιαξα μια τριμελή επιτροπή"

και το

β) "Την κοιτάζω με νόημα"

Αυτα τα δυο με εστειλαν.....  :2funny:  :S  :fuck2:    :hammer:  :bigdick:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μην το λέτε, εγώ ξέρω άτομο που ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ότι του έκλεψε περιστέρι 5χίλιαρο 9επί δραχμών ακόμα) την ώρα που το κοιτούσε/εξέταζε αν ήταν γνήσιο!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ο ίδιος πάντα αξιόπιστος γνωστός μου, ορκίζεται επίσης ότι μια φορά εκεί που έκανε μπάνιο και έκανε μια βουτιά, μάλλον πήρε πολύ φόρα, βούτηξε βαθιά και ξαφνικά λέει χτύπησε κάπου το κεφάλι του, γυρνάει να δει που το χτύπησε και έμεινε μαλάκας! Ηταν ένα υποβρύχιο!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον παρακαλάγαμε να έρθει μαζί μας για καφέ και κάθε φορά τον κερνάγαμε!

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ο ίδιος πάντα αξιόπιστος γνωστός μου, ορκίζεται επίσης ότι μια φορά εκεί που έκανε μπάνιο και έκανε μια βουτιά, μάλλον πήρε πολύ φόρα, βούτηξε βαθιά και ξαφνικά λέει χτύπησε κάπου το κεφάλι του, γυρνάει να δει που το χτύπησε και έμεινε μαλάκας! Ηταν ένα υποβρύχιο!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον παρακαλάγαμε να έρθει μαζί μας για καφέ και κάθε φορά τον κερνάγαμε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οι τριμελείς επιτροπές όταν τις φτιάχνεις, είναι άλλη αίσθηση

Επισκέπτης

Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που επαθα εγω.
Ειχα παει στη Ρουμελη σε μια παραλια (Γλυφα νομιζω λεγοταν) και εριξα μια πετονια μπας και πιασω κανα ψαρι να φαω το βραδι. Για κανα μισαωρο δεν τσιμπαγε τιποτα. Καποια στιγμη ομως κατι τσιμπισε. Αρχιζω να μαζευω την πετονια με πολυ δυσκολια. Να τραβαω με ολη μου τη δυναμη και να μη μπορω να το φερω εξω. Ειχα καταλαβει οτι κατι μεγαλο ειχα πιασει. Φωναζω και τον αδερφο μου και τραβαμε μαζι την πετονια με ολη μας τη δυναμη. Και τοτε τι βλεπω ρε μαγκες. Ειχα πιασει και εφερνα προς τα εξω το νησι Τριζονια.
Σε ποιον να το πεις και να σε πιστεψει ? Παλι καλα που δεν μας κοπηκε η πετονια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
E μα 900 βιογραφικά είναι αυτά.

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος ποστάρει έχοντας κλώνους είναι ένας μπινές και μισος

Κότα λειράτη

rebel7 συμφωνείς?

μην βριζεις ετσι τον εαυτουλη σου μπουμπουκο μου....

μπουαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

τελικα ρε ντουρασελ γιατι σε λενε ολοι τσιγγουνη;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που επαθα εγω.
Ειχα παει στη Ρουμελη σε μια παραλια (Γλυφα νομιζω λεγοταν) και εριξα μια πετονια μπας και πιασω κανα ψαρι να φαω το βραδι. Για κανα μισαωρο δεν τσιμπαγε τιποτα. Καποια στιγμη ομως κατι τσιμπισε. Αρχιζω να μαζευω την πετονια με πολυ δυσκολια. Να τραβαω με ολη μου τη δυναμη και να μη μπορω να το φερω εξω. Ειχα καταλαβει οτι κατι μεγαλο ειχα πιασει. Φωναζω και τον αδερφο μου και τραβαμε μαζι την πετονια με ολη μας τη δυναμη. Και τοτε τι βλεπω ρε μαγκες. Ειχα πιασει και εφερνα προς τα εξω το νησι Τριζονια.
Σε ποιον να το πεις και να σε πιστεψει ? Παλι καλα που δεν μας κοπηκε η πετονια.

ta δεντράκια να πωτίζης έσύ λέμε...............

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom