Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εγω να ρωτησω αν για ολα αυτα που λεει ο enforcer εχει καμια αποδειξη οτι οντως ετσι ειναι? :think:

οτι ειναι αυτος.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ο ίδιος πάντα αξιόπιστος γνωστός μου, ορκίζεται επίσης ότι μια φορά εκεί που έκανε μπάνιο και έκανε μια βουτιά, μάλλον πήρε πολύ φόρα, βούτηξε βαθιά και ξαφνικά λέει χτύπησε κάπου το κεφάλι του, γυρνάει να δει που το χτύπησε και έμεινε μαλάκας! Ηταν ένα υποβρύχιο!!!
Εγώ ρε φίλε τι να πω? Περίμενα κάτι φιλαράκια στο σπίτι για ούζο & μπαλίτσα στην TV τις προάλλες και λέω δε βάζω και τίποτα καβούρια για συνοδεία? Τα πετάω στην κατσαρόλα για βράσιμο, αλλά ακούω γκολλλλλλ σε μια φάση από το σαλόνι - γαμώ τα βυζιά της κάμπιας σκέφτομαι έχασα το γκολ, αλλά μετά στο καπάκι ακούω τακ τακ τακ... από την κουζίνα και τι να δω?

Είχε καθήσει ένας μεγάλος κάβουρας σταυροπόδι στην άκρη της κατσαρόλας ρε μάγκες και μου έκανε :birdman: - γαμώ το μουνί της Χαράς λέω τον πουσταρά - γάβρος θα είναι. :cheesy:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Αvatar, και εγώ την ίδια απορία έχω φίλε.Όσο για τον ντουρ είναι mythos.Enaeritis, δεν ξέρω αν είναι παθολογικός ψευταράς o duracell, αλλά τα λες πολύ γαμάτα ρε παίχτη :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.584
Πόντοι
42.697
λοιπόν για να τελειώνει αυτή η μαλακία.

αν έχει απόδειξη ο ενφο οτι ο rebel είναι ο Ζερο να βγεί να το πεί.
και να πεί και την πηγή.

Αλλίως οφείλει να ζητήσει συγγνώμη.

έλειπα 2 βδομάδες διακοπές και γύρισα εχθές...
μέσα σε αυτές τις 2 βδομάδες έκανα πολύ λίγα ποστ απο ιντερνετ καφέ.
Και γυρίζω και βλέπω ότι είμαι ο rebel....

όποιος θέλει μπορεί να μπεί να δεί τα ποσταρίσματα του Zero και του Rebel τις τελευταίες 2 βδομάδες...

Να σκεφτόμαστε και να έχουμε αποδείξεις πούμε τέτοια πράγματα.

Αυτά απο εμένα

Αναμένω τις "πηγές" του enforcer...

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

και να πεί και την πηγή.

έλειπα 2 βδομάδες διακοπές και γύρισα εχθές...
μέσα σε αυτές τις 2 βδομάδες έκανα πολύ λίγα ποστ απο ιντερνετ καφέ.
Και γυρίζω και βλέπω ότι είμαι ο rebel....

όποιος θέλει μπορεί να μπεί να δεί τα ποσταρίσματα του Zero και του Rebel τις τελευταίες 2 βδομάδες...

Να σκεφτόμαστε και να έχουμε αποδείξεις πούμε τέτοια πράγματα.

Αυτά απο εμένα

Αναμένω τις "πηγές" του enforcer...

αστο συντεκνε μην το ψαχνεις μαλλον δε πηγε διακοπες το παλουκαρι και εχει να δει χαρα στα σκελια του πολυ καιρο..
τον παρασυρε και ο βλαχοπερσονα με αυτα που ελεγε...δειξε ελεος.....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αvatar, και εγώ την ίδια απορία έχω φίλε.Enaeritis, δεν ξέρω αν είναι παθολογικός ψευταράς o duracell, αλλά τα λες πολύ γαμάτα ρε παίχτη :2funny: :2funny:

Σ'αυτο συμφωνω. Αν μη τι αλλο εχει και τι πλακα του. :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ ρε φίλε τι να πω? Περίμενα κάτι φιλαράκια στο σπίτι για ούζο & μπαλίτσα στην TV τις προάλλες και λέω δε βάζω και τίποτα καβούρια για συνοδεία? Τα πετάω στην κατσαρόλα για βράσιμο, αλλά ακούω γκολλλλλλ σε μια φάση από το σαλόνι - γαμώ τα βυζιά της κάμπιας σκέφτομαι έχασα το γκολ, αλλά μετά στο καπάκι ακούω τακ τακ τακ... από την κουζίνα και τι να δω?

Είχε καθήσει ένας μεγάλος κάβουρας σταυροπόδι στην άκρη της κατσαρόλας ρε μάγκες και μου έκανε :birdman: - γαμώ το μουνί της Χαράς λέω τον πουσταρά - γάβρος θα είναι. :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Είναι μορφή το παλικάρι λέμε! :rockon: Και ο andreoug είπε ένα ωραίο λίγες σελίδες πιο πίσω που με έκανε και λύθηκα στα γέλια! :2funny:

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχτες που λετε μαγκες ειχα την τυχη του ντουρασελ και γαμησα μια στις τουαλετες και την ωρα που με πιπωνε
με τραβαγε με το κινητο της και αλλα μια στο παρκιν την πηρα παρτουζα με αλλους 12....

μα ποιος ειμαι πια ο ντουρασελ??? :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

και να πεί και την πηγή.

λάθος πληροφορίες

Ζητω συγγνώμη από zero δημοσίως

Όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
παλι ρομπα εγινες.. :uglystupid:

Ποτέ κανείς δεν γίνεται ρόμπα όταν παραδέχεται τα λάθη του...

λάθος πληροφορίες

Ζητω συγγνώμη από zero δημοσίως

Όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι
Με αυτήν σου τη στάση αποδεικνύεις το ήθος σου που οι παλιότεροι τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι διαθέτεις...

Προσοχή όμως στα παπαγαλάκια- δεν είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο της διάδοσης ανακριβών πληροφοριών και ομολογουμένως δεν είναι δύσκολο να την πατήσει κανείς...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.584
Πόντοι
42.697
Ποτέ κανείς δεν γίνεται ρόμπα όταν παραδέχεται τα λάθη του...

Με αυτήν σου τη στάση αποδεικνύεις το ήθος σου που οι παλιότεροι τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι διαθέτεις...

Προσοχή όμως στα παπαγαλάκια- δεν είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο της διάδοσης ανακριβών πληροφοριών και ομολογουμένως δεν είναι δύσκολο να την πατήσει κανείς...

ένφο σε ευχαριστώ και εγώ δημοσίως γιατι βγήκες και ζήτησες συγγνώμη.

να πώ εδώ οτι τον ένφο τον έχω γνωρίσει προσωπικά και παλαιότερα έχουμε κάτσει παρέα στο ίδιο τραπέζι 1-2 φορές.

αν κά πάντα μιλάει καυστικά και είναι λίγο εριστικος στα ποστ του, τουλάχιστον στα πολιτικά και κοινωνικά θέματα (που ποστάρει κυρίως) οι απόψεις μου ΄ταυτίζονται με τις δικιές του σε πολύ μεγάλο βαθμο.

ποτέ δεν έιχα να χωρίσω τίποτα μαζί του (ό ανθρώπος δεν ασχολέιται και με τα οπαδικα...)

για αυτό επεσα απο τα σύννεφα σήμερα που διαβασα οτι είμαι ο rebel7....

τεσπα, καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε δημόσια και να φιλτράρουμε αυτα που μας λένε διάφοροι....

καλή συνέχεια σε όλους.

Ενφο να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6
ο ίδιος πάντα αξιόπιστος γνωστός μου, ορκίζεται επίσης ότι μια φορά εκεί που έκανε μπάνιο και έκανε μια βουτιά, μάλλον πήρε πολύ φόρα, βούτηξε βαθιά και ξαφνικά λέει χτύπησε κάπου το κεφάλι του, γυρνάει να δει που το χτύπησε και έμεινε μαλάκας! Ηταν ένα υποβρύχιο!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον παρακαλάγαμε να έρθει μαζί μας για καφέ και κάθε φορά τον κερνάγαμε!

Ηξερα  και  εγω  καποιον  που  ηταν  παθολογικος  ψευτης.Ελεγε  φανταστικες  ιστοριες  απο  το  μυαλο  του  και  τις  ζουσε.Ετσι  και  εμεις  τον  θελαμε  στην  παρεα  γιατι  επεφτε  πολυ  γελιο
Το  θεμα  ειναι  οτι  εχουν  περασει  πολλα  χρονια  και  δεν  θυμαμαι  καμια.
Τελοσπαντων  δεν  πειραζει  (και  οπως  ειχα  καπου  διαβασει )
-οι    ανθρωποι  μετα  απο  χρονια  μπορει  να  μην  θυμουνται  τι  τους  ελεγες
αλλά    παντα  θα  θυμουνται  πως  τους  εκανες  να  αισθανθουν-

Ετσι  τον  φιλαρακο  τον  θυμαμαι  ως  μια  καλη  αναμνηση , (δεν  επαθε  τιποτα,  απλως  εχουμε  χαθει)

Θυμαμαι  μια  ιστορια  ,οχι  ομως  με  ψεμμα,    ειχε  ξεκινησει  αυτος  να  πει  μια  ιστορια  ,οποτε    μπηκαμε  και  εμεις  και  την αλλαξαμε.
Αυτος  δουλευε  στην  πραγματικοτητα  στο  νεκροτομειο  σε  ενα  νοσοκομειο,  εκει  που  βαζουν  τους  πεθαμενους  στα  ψυγεια.

Αυτο    το  ξεραμε  διασταυρωμενα  οτι  δουλευε  εκει.
Μας  λεει  μια  μερα,  οτι  βαζουν  τις  μπυρες  μεσα  στα  ψυγεια  των  πεθαμενων.
:2funny: :2funny: :2funny:
Αφου    γελαμε  και  παει  να  συνεχισει  ,αναλαμβανουμε  εμεις  την  συνεχεια  της  ιστοριας  του  και  του  δινουμε  ιδεα ,σε  περιπτωση  που  ελεγε    αληθεια  (γιατι  ηταν    και  λιγο  τρελακιας  και    τον  ειχα  ικανο  να  ειχε κανει  κατι  τετοιο)
Του  λεμε    οπως  καθεσαι  στο  γραφειο  σου , να  βαλεις  απο  επανω  μια  τροχαλια ,να  τραβας  ενα  σχοινι    και  ετσι  οπως  θα  τα  εχεις  συνδεσει 
να  ανοιγει    λιγο  πιο  περα  και  το  ψυγειο.
Να  ανοιγει  το  ψυγειο  και  ο  πεθαμενος  να  κραταει  στο  χερι  του  μια  μπυρα
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom