αν ειχα αλλο νικ θα τα εγραφα...
zero έλα πες και για τα αλλα νικ σου
μην ξανασχοληθείς μαζί μου
αν ειχα αλλο νικ θα τα εγραφα...
κοκα κολα ζερο εννοεις??
θες να πεις ποιος mod είσαι η θα το πω εγώ?
Εγώ ρε φίλε τι να πω? Περίμενα κάτι φιλαράκια στο σπίτι για ούζο & μπαλίτσα στην TV τις προάλλες και λέω δε βάζω και τίποτα καβούρια για συνοδεία? Τα πετάω στην κατσαρόλα για βράσιμο, αλλά ακούω γκολλλλλλ σε μια φάση από το σαλόνι - γαμώ τα βυζιά της κάμπιας σκέφτομαι έχασα το γκολ, αλλά μετά στο καπάκι ακούω τακ τακ τακ... από την κουζίνα και τι να δω?ο ίδιος πάντα αξιόπιστος γνωστός μου, ορκίζεται επίσης ότι μια φορά εκεί που έκανε μπάνιο και έκανε μια βουτιά, μάλλον πήρε πολύ φόρα, βούτηξε βαθιά και ξαφνικά λέει χτύπησε κάπου το κεφάλι του, γυρνάει να δει που το χτύπησε και έμεινε μαλάκας! Ηταν ένα υποβρύχιο!!!
λοιπόν για να τελειώνει αυτή η μαλακία.
αν έχει απόδειξη ο ενφο οτι ο rebel είναι ο Ζερο να βγεί να το πεί.
και να πεί και την πηγή.
Αλλίως οφείλει να ζητήσει συγγνώμη.
έλειπα 2 βδομάδες διακοπές και γύρισα εχθές...
μέσα σε αυτές τις 2 βδομάδες έκανα πολύ λίγα ποστ απο ιντερνετ καφέ.
Και γυρίζω και βλέπω ότι είμαι ο rebel....
όποιος θέλει μπορεί να μπεί να δεί τα ποσταρίσματα του Zero και του Rebel τις τελευταίες 2 βδομάδες...
Να σκεφτόμαστε και να έχουμε αποδείξεις πούμε τέτοια πράγματα.
Αυτά απο εμένα
Αναμένω τις "πηγές" του enforcer...
Αvatar, και εγώ την ίδια απορία έχω φίλε.Enaeritis, δεν ξέρω αν είναι παθολογικός ψευταράς o duracell, αλλά τα λες πολύ γαμάτα ρε παίχτη
Εγώ ρε φίλε τι να πω? Περίμενα κάτι φιλαράκια στο σπίτι για ούζο & μπαλίτσα στην TV τις προάλλες και λέω δε βάζω και τίποτα καβούρια για συνοδεία? Τα πετάω στην κατσαρόλα για βράσιμο, αλλά ακούω γκολλλλλλ σε μια φάση από το σαλόνι - γαμώ τα βυζιά της κάμπιας σκέφτομαι έχασα το γκολ, αλλά μετά στο καπάκι ακούω τακ τακ τακ... από την κουζίνα και τι να δω?
Είχε καθήσει ένας μεγάλος κάβουρας σταυροπόδι στην άκρη της κατσαρόλας ρε μάγκες και μου έκανε - γαμώ το μουνί της Χαράς λέω τον πουσταρά - γάβρος θα είναι.
λοιπόν για να τελειώνει αυτή η μαλακία.
αν έχει απόδειξη ο ενφο οτι ο rebel είναι ο Ζερο να βγεί να το πεί.
και να πεί και την πηγή.
Αλλίως οφείλει να ζητήσει συγγνώμη.
παλι ρομπα εγινες..
Με αυτήν σου τη στάση αποδεικνύεις το ήθος σου που οι παλιότεροι τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι διαθέτεις...λάθος πληροφορίες
Ζητω συγγνώμη από zero δημοσίως
Όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι
Ποτέ κανείς δεν γίνεται ρόμπα όταν παραδέχεται τα λάθη του...
Με αυτήν σου τη στάση αποδεικνύεις το ήθος σου που οι παλιότεροι τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι διαθέτεις...
Προσοχή όμως στα παπαγαλάκια- δεν είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο της διάδοσης ανακριβών πληροφοριών και ομολογουμένως δεν είναι δύσκολο να την πατήσει κανείς...
Σιγά ρε τη γελοιοποίηση - λες και βγήκε στο MEGA.
Ενφο να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι
ο ίδιος πάντα αξιόπιστος γνωστός μου, ορκίζεται επίσης ότι μια φορά εκεί που έκανε μπάνιο και έκανε μια βουτιά, μάλλον πήρε πολύ φόρα, βούτηξε βαθιά και ξαφνικά λέει χτύπησε κάπου το κεφάλι του, γυρνάει να δει που το χτύπησε και έμεινε μαλάκας! Ηταν ένα υποβρύχιο!!!
τον παρακαλάγαμε να έρθει μαζί μας για καφέ και κάθε φορά τον κερνάγαμε!