Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
τα υβριστικα ποστ καλα κανουν και τα σβηνουν οσο για τα threads πρεπει και μεις να μην παιρνουμε μερος σ αυτα που δεν μας αντιπροσωπευουν αι ασε τους @@δες να κυνηγανε αστερακια αν δεν τους καμουμε νοματαιους εμεις θα το βουλωσουν

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Σε ότι με αφορά:
Πιστεύω στο "less moderation is good moderation" άρα μη περιμένεις (από μένα τουλάχιστον) πολλά σβησίματα - κλειδώματα κλπ. ΜΟΝΟ όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο θα επέμβω.

Έχει τύχει λοιπόν να διαβάσω καταγγελίες για ποστ, να τα έχω ψάξει και να τα έχω βρει και στο τέλος να ξύνω το κεφάλι μου του στυλ "μα καλά τώρα τι θέλει? Που βλέπει το κακό σε αυτό το ποστ?"

Ποια είναι τα όρια κατά τη ταπεινή μου άποψη:
- Οι κανόνες του forum
- Απειλές
- Χοντρα βρισίματα που περιλαμβάνουν οικογένεια κλπ
- Οτιδήποτε παράνομο (βλ. ερασιτεχνικές φωτό, προσωπικα δεδομένα,  οποιαδήποτε αναφορά σε <18 ετών)

Τα παραπάνω ισχύουν ΑΠΟΛΥΤΑ και όποτε πέφτουν στην αντίληψή μου γίνονται οι ανάλογες ενέργειες.

Ίσως η περίπτωση που αναφερες φίλε να μπαίνει στη πρώτη κατηγορία ... δηλ. με μια ματιά να μην είδα τίποτα μεμπτό. 

Κατά τα λοιπά τα "μαγικά κουμπάκια" του moderation αποφεύγω να τα κλικάρω. Σε ένα forum σαν το bourdela δεν θάπρεπε κανονικά να υπάρχουν καθόλου κανόνες .... αλλά αυτό είναι η τελείως προσωπική μου άποψη....θυμίζω τέλος ότι ακόμα και όταν μέλος με κατηγόρησε για νταβαντζή δεν το έσβησα το ποστ και ακόμα υπάρχει! Απάντησα και τέλος. Από κει και πέρα σιγά τα αυγά, άστον το καθένα να γράφει ότι θέλει και όποιος θέλει το διαβάζει ...

Ευχαριστώ tipos για τον χρόνο που διέθεσες να μου απαντήσεις.
Η άποψή σου σεβαστή.
Είναι λογικό, οι μοντς είναι κι αυτοί άνθρωποι, και ο καθένας έχει το προσωπικό του στυλ, που θα παίξει ρόλο και στο τι moderating θα κάνει....
Εγώ, απλά θα προτιμούσα ένα κάπως σφιχτό moderating, χωρίς ακρότητες βέβαια.
Όταν όμως κάποιος ξεφεύγει και αρχίζει τις ύβεις ή τις άμεσες ή έμμεσες απειλές, πιστεύω πως κάποιος πρεπει να του θυμίζει πως υπάρχουν κι άλλοι εδώ, να τον επαναφέρει στην τάξη δηλαδή.
Αυτό (κατά τη γνώμη μου πάντα), θα έπρεπε να γίνεται ΠΡΙΝ φτάσουν τα πράγματα σε τέτοιο σημείο, ώστε ΜΕΤΑ το μόνο που μένει να είναι να κλειδωθεί το θρεντ...
Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Φιλικά.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Οι κανόνες που διέπουν μία κοινωνική συζήτηση, όπως είναι αυτή που γίνεται εδώ είναι δυστυχώς αναγκαίοι.
Έχουν σβηστεί και δικά μου σχόλια κατά καιρούς. Τσαντίστηκα, αλλά τι να κάνω...???

Ένα να πω, όμως. Η κρίση του κάθε Μοντ, είναι υποκειμενική.
Αυτό που θεωρεί ο Μοντ προσβλητικό, για μένα μπορεί να είναι το πιο ενδιαφέρον θέμα.
Όπως βέβαια μπορεί να ισχύει και το αντίθετο.
Εξ'άλλου έχουμε πει. Σε όποιον δεν αρέσει κάτι, δεν κάνει 'κλικ'. Τι πιο απλό?
Θεωρώ υπερβολή τη διαγραφή του θέματος 'Χέσα' δεδομένου ότι δεν πρόσβαλε κάποιον άμεσα.
Διαγράφηκε για υποκειμενικούς λόγους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Τς τς τς...Μαθε οτι μπορω να βρω και τις πινακιδες του Ταξι σου εαν αφιερωσω λιγο χρονο
που του κατσε αυτουνου οτι εχω ταξι...Αμα βρεις τις πινακιδες μεγαλε φροντισε να ειναι καμια μερσεντα να μου την δορισεις να την κανω ΙΧ....μπουχαχααχαχ

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Καλα εκανε και διεγραψε το ΧΕΣΑ ( καποιοι εδω μεσα εχουν πολυ στρεβλη ενοια του χιουμορ!!!!!!!!)....
Σε βρισκω πολυ Δημοκρατικο! Φτανει που εχιες σσυ τη σωστη εννοια του Humour! Φυσικα για να το καταλαβεις σου τονιζω οτι σε ειρωνευομαι!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Λοιπόν, αν και είμαι αντικειμενικός, ή μαλλον προσπαθώ να είμαι βλέπω τελικά πως η λογοκρισία στο site ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Κύριος "διαγραφέας" βλέπω πως είναι ο SonyP900, όπου πολλές φορές έχει σβήσει Posts και Thread ολόκληρα....Εντάξει το θέμα "Χέσα" ίσως να ήταν υπερβολικό, αν και χιουμοριστικό.
Θα μπορουσε ομως τουλαχιστον με ενα PM να ειδοποιησει εμενα που ανοιξα το θεμα για ποιους λογους το κλεινει! Λιγη ευγενεια δεν βλαπτει

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Το ίδιο απαράδεκτα για το χιούμορ και την αισθητική μου είναι τα ουκ ολίγα threads με γυναίκες με πουλιά...
Και σε τελικη ανάλυση όλοι μας χέζουμε, πολύ λίγοι όμως πάνε με αυτά freaks  που θυμίζουν μεσαιωνικό τσίρκο με παράδοξα πλάσματα τύπου γυναίκα με τα μούσια και άνθρωπος -ελέφαντας...
Ωστόσο, το κόψιμο threads δεν είναι η λύση, όσο γελοία, αντιαισθητικά και αποκρουστικά και αν είναι αυτά...
Τυ λύση τη δίνουν τα μέλη που είτε συμμετέχουν είτε θάβουν ένα θέμα...

Κακά τα ψέματα, τα μέλη του site είναι ετερογενές κοινό που περιλαμβάνει από γιάπηδες που αν δώσουν λιγότερα από ? 300 το πήδημα το θεωρούν αποτυχία έως μαθητές- φοιτητές που κάνουν έρανο για να βρουν τα ?20 για να πηδήξουν 50αρα φαφούτα σε ανήλιαγο υπόγειο στο Μεταξουργείο και από τύπους που θεωρούν το OWO απαράδεκτο εξτρεμισμό έως κατά φαντασία ετεροφυλόφιλους που ισχυρίζονται ότι το 20ποντο μαρκούτσι της τραβέλας είναι μόνο για μονόζυγο...

Ωστόσο όλοι αυτοί μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα για το πάθος τους με την προυπόθεση βέβαια ότι αφορά συναινούντες ενήλικες..

Το ίδιο ισχύει και για τα θέματα γενικού ενδιαφέροντος που κατά την άποψή μου δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα νότα στο σάιτ...

Το να κόβεται λοιπόν ένα thread όσο σιχαμένο (σε νόμιμα πλαίσια πάντοτε ) και να είναι είναι λάθος...

Εξίσου  λάθος είναι να απαγορεύεται η κριτική και το κράξιμο...

Σε ένα τέτοιο σάιτ δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες..Ειδικά αν είχαν γεννηθεί ως ταύροι.
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Για πιο λόγο κάποια θέματα διαγράφονται με το που εμφανίζονται? Το να διαγραφεί κάποιο θέμα αν εμφανιστεί κάποιος που κάποιος θα ψάχνει για να γαμήσει ανήλικα το καταλαβαίνω. Κάποια άλλα όμως θέματα δεν καταλαβαίνω το λόγο που διαγράφονται. Το έχω παρατηρίσει συχνά και μάλιστα έχει διαγραφεί και δικό μου θέμα που σχετίζεται με αυτό το post που μάλλον θα διαγραφεί και αυτό. Κουβεντούλα κάνουμε, αν δεν γράφεται κάτι μεμπτό πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο της διαγραφής.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Υπάρχουν οι καλοπροέραιτοι που κάνουνε χαβαλέ, υπάρχουνε οι "στα'αρχίδια μου" που γράφουνε ότι να'ναι όπου να'ναι......υπάρχουνε πολλοί που πρέπει να παρακολουθούμε. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Για πιο λόγο κάποια θέματα διαγράφονται με το που εμφανίζονται?

Αν δεν παραβαίνουν κάποιον από τους Κανόνες Λειτουργίας, δεν διαγράφονται αλλά συγχωνεύονται με κάποιο άλλο ήδη υπάρχον θέμα, παρόμοιας θεματολογίας... (όπως θα συμβεί π.χ. κ με αυτό το θέμα εντός ολίγου) !!!
Το Forum είναι τεράστιο κ πολύ δύσκολα θ' ανοιχτεί κάποιο θέμα που δεν έχει ήδη ξανασυζητηθεί στο παρελθόν!
Για οποιαδήποτε απορία όμως, οι Mods κ ο Admin είναι στην διάθεσή όλων για να βοηθήσουν κ με pm...
Φιλικά,
D.

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[size=14pt]Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Λ Ω[/size]

Το moderator Duracell

γιατι στα μουλωχτα και χωρις να μου δινει καμια δικαιολογια
διαγραφει ποστ μου.

Αν αυτο δεν ειναι λογοκρισια, τοτε η λεξη λογοκρισια εχει χασει το νοημα της στο site.

Παρακαλω λοιπον τις ανωτερες αρχες (admin) να μου απαντησουν.

ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΕΔΩ
το ποστ που εσβησε (2 φορες) αυτο το νουμερο
και περιμενω ΕΔΩ την απαντηση σας.

Ηταν στο νημα για τις εκλογες.
------------------------------

Παράθεση από: Duracell στις χθες στις 21:41:15
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να τελειώσει αυτό το πανηγύρι με τις εκλογές, για ν' ανοίξω ένα καινούργιο thread κ ν' αρχίσουμε να συζητάμε ΣΟΒΑΡΑ για την επόμενη μέρα...

Μονο εσυ;  Και εγω ανυπομονω.
Και εχω μαθει οτι ανυπομονουν επισης να τελειωσουν με αυτα τα διαδικαστικα των εκλογων και οι:

Κων. Καραμανλης
Γ. Α. Παπανδρεου
Αλ. Παπαρηγα
Αλ. Τσιπρας
Γ. Καρατζαφερης
Σωκρ. Κοκκαλης
Ι. Στασινοπουλος
Λαζ. Ευφραίμογλου
Χρ. Λαμπρακης
Θ. Αγγελοπουλος
Γ. Αγγελοπουλου
Νικ. Σαρκοζι
Vl. Putin
Ρεσεπ Ταγιπ Ερντογαν
και καμια 20ρια αλλοι,
που επισης αγωνιουν και θα σου κανουν αιτηση για να δεχτεις να συζητησεις μαζι τους ΣΟΒΑΡΑ.
Οπως ακριβως το θετεις.
ΣΟ - ΒΑ - ΡΑ ! ! !

Αυτο βέβαια εφ όσον βρεις το χρόνο γιατι συμφωνα με τις δηλωσεις σου:
ταξιδευεις πολυ, γαμας πολυ, διαβαζεις πολυ, διασκεδαζεις πολυ, και συμβουλευεις και Επιχειρησεις....

Δε τα λεω εγω απο το κεφαλι μου, εσυ τα εχεις πει.
Παρε και τις παραθεσεις. Δικα σου ποστ ειναι:

Ποιοί είμαστε  στις: 15-08-2006, 09:05:31
Είμαι 36, εργένης και μένω μόνος (ή μάλλον με τον σκύλο μου και μερικά robot που τριγυρνάνε μέσα στο σπίτι) στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας.
Ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά κάθε είδους, κι εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Τεχνολογιών Αιχμής.
Εμενα χρόνια στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύω συχνά γι' αυτό και δυστηχώς δεν εχω πολύ ελεύθερο χρόνο για ν' απολαύσω τα διάφορα χόμπυ μου (εκτός από τις γυναίκες φυσικά), ταξίδια 4χ4 συνδυασμένα με camping, σκοποβολή, συλλογές, διάβασμα+γράψιμο, ποιοτικός ήχος (Hi-Fi), HomeCinema, ραδιοερασιτεχνισμός και φωτογραφία (έχω τερααάστιο Αρχείο)
Επίσης ΛΑΤΡΕΥΩ τα πούρα Αβάνας + το καλό φαγητό...

Εκτός Ελλάδος / Ευρώπη / Scandinavian sex trip...  στις: 26-07-2007, 09:23:15
Ετοιμάζομαι για επαγγελματικό ταξίδι στις σκανδιναβικές χώρες και σκέφτομαι να το αξιοποιήσω και ερωτικά...

Εκτός Ελλάδος / Γερμανία / Απ: Γερμανία - Μόναχο  στις: 24-09-2007, 10:11:11
Το σ/κ θα πάω στο Μόναχο όπου γίνεται η ετήσια γιορτή της μπύρας... και προβλέπονται 2 μέρες με πολύ ποτό, νόστιμες λιχουδιές και ΠΟΛΥ γαμήσι!

Sex / Sex γενικά / Σέξυ Κρουαζιέρα...  στις: 11-04-2008, 11:03:54
Συναγωνιστές κοίταζα το ημερολόγιο για να κανονίσω κάποιες δουλειές και σκέφτηκα μιας και το καλοκαίρι είναι πλέον πολύ κοντά... μήπως μαζευόμασταν μερικοί από δω και κανονίζαμε καμιά ωραία φάση, συνδυάζοντας μερικές μέρες διακοπές, νοικιάζοντας κάποιο σκάφος + φυσικά κορίτσια για τρελλό σεξ...

Γενικά / Γενική συζήτηση / Απ: Εφημεριδες και αναγνωστικό κοινό  Εσεις ποια εφημεριδα διαβαζετε; (αν) στις: 05-05-2008, 12:58:47
Τις διαβάζω ΟΛΕΣ! Ευτυχώς τώρα πια λίγο-πολύ όλες σχεδόν έχουν sites, οπότε είναι ευκολότερη από το παρελθόν και η αποδελτίωση-αναζήτηση πληροφοριών...

Η συνεχεια μετα τις εκλογες..... :new_shocked:

-----------------------------

Με το βιολι που εφαρμοζει αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος που εχετε κανει μονδερασιε η συνεχεια δε θα ερθει ΜΕΤΑ τις εκλογες.  Θα ερθει ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!
Και αυτα τα "φιλικα" και τις παπαριες που γραφει καθε φορα (οπως εδω απο πανω) θα τα βαλει εκει που ξερει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ολα αυτα στα σβησε; :think: :think: :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αλλος εδω!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
untitled.bmp

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
:pipa3:

Συνημμένα

• p.gif
    p.gif
    43 bytes · Εμφανίσεις: 24

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[size=14pt]Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Λ Ω[/size]

Το moderator Duracell

γιατι στα μουλωχτα και χωρις να μου δινει καμια δικαιολογια
διαγραφει ποστ μου.

Αν αυτο δεν ειναι λογοκρισια, τοτε η λεξη λογοκρισια εχει χασει το νοημα της στο site.

Παρακαλω λοιπον τις ανωτερες αρχες (admin) να μου απαντησουν.

ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΕΔΩ
το ποστ που εσβησε (2 φορες) αυτο το νουμερο
και περιμενω ΕΔΩ την απαντηση σας.

Ηταν στο νημα για τις εκλογες.
------------------------------

Παράθεση από: Duracell στις χθες στις 21:41:15
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να τελειώσει αυτό το πανηγύρι με τις εκλογές, για ν' ανοίξω ένα καινούργιο thread κ ν' αρχίσουμε να συζητάμε ΣΟΒΑΡΑ για την επόμενη μέρα...

Μονο εσυ;  Και εγω ανυπομονω.
Και εχω μαθει οτι ανυπομονουν επισης να τελειωσουν με αυτα τα διαδικαστικα των εκλογων και οι:

Κων. Καραμανλης
Γ. Α. Παπανδρεου
Αλ. Παπαρηγα
Αλ. Τσιπρας
Γ. Καρατζαφερης
Σωκρ. Κοκκαλης
Ι. Στασινοπουλος
Λαζ. Ευφραίμογλου
Χρ. Λαμπρακης
Θ. Αγγελοπουλος
Γ. Αγγελοπουλου
Νικ. Σαρκοζι
Vl. Putin
Ρεσεπ Ταγιπ Ερντογαν
και καμια 20ρια αλλοι,
που επισης αγωνιουν και θα σου κανουν αιτηση για να δεχτεις να συζητησεις μαζι τους ΣΟΒΑΡΑ.
Οπως ακριβως το θετεις.
ΣΟ - ΒΑ - ΡΑ ! ! !

Αυτο βέβαια εφ όσον βρεις το χρόνο γιατι συμφωνα με τις δηλωσεις σου:
ταξιδευεις πολυ, γαμας πολυ, διαβαζεις πολυ, διασκεδαζεις πολυ, και συμβουλευεις και Επιχειρησεις....

Δε τα λεω εγω απο το κεφαλι μου, εσυ τα εχεις πει.
Παρε και τις παραθεσεις. Δικα σου ποστ ειναι:

Ποιοί είμαστε  στις: 15-08-2006, 09:05:31
Είμαι 36, εργένης και μένω μόνος (ή μάλλον με τον σκύλο μου και μερικά robot που τριγυρνάνε μέσα στο σπίτι) στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας.
Ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά κάθε είδους, κι εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Τεχνολογιών Αιχμής.
Εμενα χρόνια στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύω συχνά γι' αυτό και δυστηχώς δεν εχω πολύ ελεύθερο χρόνο για ν' απολαύσω τα διάφορα χόμπυ μου (εκτός από τις γυναίκες φυσικά), ταξίδια 4χ4 συνδυασμένα με camping, σκοποβολή, συλλογές, διάβασμα+γράψιμο, ποιοτικός ήχος (Hi-Fi), HomeCinema, ραδιοερασιτεχνισμός και φωτογραφία (έχω τερααάστιο Αρχείο)
Επίσης ΛΑΤΡΕΥΩ τα πούρα Αβάνας + το καλό φαγητό...

Εκτός Ελλάδος / Ευρώπη / Scandinavian sex trip...  στις: 26-07-2007, 09:23:15
Ετοιμάζομαι για επαγγελματικό ταξίδι στις σκανδιναβικές χώρες και σκέφτομαι να το αξιοποιήσω και ερωτικά...

Εκτός Ελλάδος / Γερμανία / Απ: Γερμανία - Μόναχο  στις: 24-09-2007, 10:11:11
Το σ/κ θα πάω στο Μόναχο όπου γίνεται η ετήσια γιορτή της μπύρας... και προβλέπονται 2 μέρες με πολύ ποτό, νόστιμες λιχουδιές και ΠΟΛΥ γαμήσι!

Sex / Sex γενικά / Σέξυ Κρουαζιέρα...  στις: 11-04-2008, 11:03:54
Συναγωνιστές κοίταζα το ημερολόγιο για να κανονίσω κάποιες δουλειές και σκέφτηκα μιας και το καλοκαίρι είναι πλέον πολύ κοντά... μήπως μαζευόμασταν μερικοί από δω και κανονίζαμε καμιά ωραία φάση, συνδυάζοντας μερικές μέρες διακοπές, νοικιάζοντας κάποιο σκάφος + φυσικά κορίτσια για τρελλό σεξ...

Γενικά / Γενική συζήτηση / Απ: Εφημεριδες και αναγνωστικό κοινό  Εσεις ποια εφημεριδα διαβαζετε; (αν) στις: 05-05-2008, 12:58:47
Τις διαβάζω ΟΛΕΣ! Ευτυχώς τώρα πια λίγο-πολύ όλες σχεδόν έχουν sites, οπότε είναι ευκολότερη από το παρελθόν και η αποδελτίωση-αναζήτηση πληροφοριών...

Η συνεχεια μετα τις εκλογες..... :new_shocked:

-----------------------------

Με το βιολι που εφαρμοζει αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος που εχετε κανει μονδερασιε η συνεχεια δε θα ερθει ΜΕΤΑ τις εκλογες.  Θα ερθει ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!
Και αυτα τα "φιλικα" και τις παπαριες που γραφει καθε φορα (οπως εδω απο πανω) θα τα βαλει εκει που ξερει.

ενα απο τα γνωστα φανταστικα του ποστακια ειναι και τιποτα αλλο.
αφηστε τον στη φαντασια του και στα πουρα που καπνιζει...και στα φανταστικα αμαξια που οδηγει.. :2funny:

μεγαλο ψωνιο παντως σε μια συναντηση που ειχαμε καποιοι απο εδω τον πηραν στο ψιλο γαζι με τα πουρα που αναβε
και ειχε καθησει στο κεντρο του τραπεζιου και τι επαιζε πρωθυπουργος...
ψωνιο του ιντερνετ..

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενα απο τα γνωστα φανταστικα του ποστακια ειναι και τιποτα αλλο.
αφηστε τον στη φαντασια του και στα πουρα που καπνιζει...και στα φανταστικα αμαξια που οδηγει.. :2funny:

μεγαλο ψωνιο παντως σε μια συναντηση που ειχαμε καποιοι απο εδω τον πηραν στο ψιλο γαζι με τα πουρα που αναβε
και ειχε καθησει στο κεντρο του τραπεζιου και τι επαιζε πρωθυπουργος...
ψωνιο του ιντερνετ..

Δεν εννοεις εμενα βεβαια συναδελφε, εγω δε καπνιζω πουρα!
(Το διευκρινιζω γιατι παραθεση στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ποστ εκανες).

Παραθεση απο Duracell
Σας αρέσει το bukkake;  στις: 14-08-2006, 09:15:38 
Προσωπικά, επειδή ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ μ΄ αρέσει πολύ να τις χύνω στο στόμα ή στο πρόσωπο γενικότερα...
(Ασχετο - αλλα του αρεσει να ραντιζει "γενικοτερα". ΑΥΤΟΣ μου σβηνει τα ποστ!)

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρτε κι αλλο ενα:

απο Duraπαcell
Τι εθνικότητες προτιμάτε τα call-girls;  στις: 18-08-2006, 09:05:08
Γαμάω πάνω από 20 χρόνια κι επειδή έχω ταξιδέχει σχεδόν σ' όλο το κόσμο, έχω πηδήξει γκόμενες από παντού...

ΑΥΤΟΣ μου σβηνει τα ποστ!

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εννοεις εμενα βεβαια συναδελφε, εγω δε καπνιζω πουρα!
(Το διευκρινιζω γιατι παραθεση στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ποστ εκανες).

(Ασχετο - αλλα του αρεσει να ραντιζει "γενικοτερα". ΑΥΤΟΣ μου σβηνει τα ποστ!)

οχι ρε για σενα.. :cheesy:
για τον κυριο duracel λεω...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εnaeriti κλπ κλώνοι + φίλοι σου... επειδή έχω πολλά καλύτερα πράγματα να κάνω, απ' το να χάνω την ώρα μου για ν' απαντάω σε κακοπροαίρετα-ειρωνικά post τού κάθε πικραμμένου εδώ μέσα... σας αφιερώνω ένα τραγουδάκι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom