[size=14pt]Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Λ Ω[/size]
Το moderator Duracell
γιατι στα μουλωχτα και χωρις να μου δινει καμια δικαιολογια
διαγραφει ποστ μου.
Αν αυτο δεν ειναι λογοκρισια, τοτε η λεξη λογοκρισια εχει χασει το νοημα της στο site.
Παρακαλω λοιπον τις ανωτερες αρχες (admin) να μου απαντησουν.
ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΕΔΩ
το ποστ που εσβησε
(2 φορες) αυτο το νουμερο
και
περιμενω ΕΔΩ
την απαντηση σας.
Ηταν στο νημα για τις εκλογες.
------------------------------
Παράθεση από: Duracell στις χθες στις 21:41:15
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να τελειώσει αυτό το πανηγύρι με τις εκλογές, για ν' ανοίξω ένα καινούργιο thread κ ν' αρχίσουμε να συζητάμε ΣΟΒΑΡΑ για την επόμενη μέρα...
Μονο εσυ; Και εγω ανυπομονω.
Και εχω μαθει οτι ανυπομονουν επισης να τελειωσουν με αυτα τα διαδικαστικα των εκλογων και οι:
Κων. Καραμανλης
Γ. Α. Παπανδρεου
Αλ. Παπαρηγα
Αλ. Τσιπρας
Γ. Καρατζαφερης
Σωκρ. Κοκκαλης
Ι. Στασινοπουλος
Λαζ. Ευφραίμογλου
Χρ. Λαμπρακης
Θ. Αγγελοπουλος
Γ. Αγγελοπουλου
Νικ. Σαρκοζι
Vl. Putin
Ρεσεπ Ταγιπ Ερντογαν
και καμια 20ρια αλλοι,
που επισης αγωνιουν και θα σου κανουν αιτηση για να δεχτεις να συζητησεις μαζι τους ΣΟΒΑΡΑ.
Οπως ακριβως το θετεις.
ΣΟ - ΒΑ - ΡΑ ! ! !
Αυτο βέβαια εφ όσον βρεις το χρόνο γιατι συμφωνα με τις δηλωσεις σου:
ταξιδευεις πολυ, γαμας πολυ, διαβαζεις πολυ, διασκεδαζεις πολυ, και συμβουλευεις και Επιχειρησεις....
Δε τα λεω εγω απο το κεφαλι μου, εσυ τα εχεις πει.
Παρε και τις παραθεσεις. Δικα σου ποστ ειναι:
Ποιοί είμαστε στις: 15-08-2006, 09:05:31
Είμαι 36, εργένης και μένω μόνος (ή μάλλον με τον σκύλο μου και μερικά robot που τριγυρνάνε μέσα στο σπίτι) στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας.
Ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά κάθε είδους, κι εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Τεχνολογιών Αιχμής.
Εμενα χρόνια στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύω συχνά γι' αυτό και δυστηχώς δεν εχω πολύ ελεύθερο χρόνο για ν' απολαύσω τα διάφορα χόμπυ μου (εκτός από τις γυναίκες φυσικά), ταξίδια 4χ4 συνδυασμένα με camping, σκοποβολή, συλλογές, διάβασμα+γράψιμο, ποιοτικός ήχος (Hi-Fi), HomeCinema, ραδιοερασιτεχνισμός και φωτογραφία (έχω τερααάστιο Αρχείο)
Επίσης ΛΑΤΡΕΥΩ τα πούρα Αβάνας + το καλό φαγητό...
Εκτός Ελλάδος / Ευρώπη / Scandinavian sex trip... στις: 26-07-2007, 09:23:15
Ετοιμάζομαι για επαγγελματικό ταξίδι στις σκανδιναβικές χώρες και σκέφτομαι να το αξιοποιήσω και ερωτικά...
Εκτός Ελλάδος / Γερμανία / Απ: Γερμανία - Μόναχο στις: 24-09-2007, 10:11:11
Το σ/κ θα πάω στο Μόναχο όπου γίνεται η ετήσια γιορτή της μπύρας... και προβλέπονται 2 μέρες με πολύ ποτό, νόστιμες λιχουδιές και ΠΟΛΥ γαμήσι!
Sex / Sex γενικά / Σέξυ Κρουαζιέρα... στις: 11-04-2008, 11:03:54
Συναγωνιστές κοίταζα το ημερολόγιο για να κανονίσω κάποιες δουλειές και σκέφτηκα μιας και το καλοκαίρι είναι πλέον πολύ κοντά... μήπως μαζευόμασταν μερικοί από δω και κανονίζαμε καμιά ωραία φάση, συνδυάζοντας μερικές μέρες διακοπές, νοικιάζοντας κάποιο σκάφος + φυσικά κορίτσια για τρελλό σεξ...
Γενικά / Γενική συζήτηση / Απ: Εφημεριδες και αναγνωστικό κοινό Εσεις ποια εφημεριδα διαβαζετε; (αν) στις: 05-05-2008, 12:58:47
Τις διαβάζω ΟΛΕΣ! Ευτυχώς τώρα πια λίγο-πολύ όλες σχεδόν έχουν sites, οπότε είναι ευκολότερη από το παρελθόν και η αποδελτίωση-αναζήτηση πληροφοριών...
Η συνεχεια μετα τις εκλογες.....
-----------------------------
Με το βιολι που εφαρμοζει αυτος ο ανεκδιηγητος τυπος που εχετε κανει μονδερασιε η συνεχεια δε θα ερθει ΜΕΤΑ τις εκλογες. Θα ερθει ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!
Και αυτα τα "φιλικα" και τις παπαριες που γραφει καθε φορα (οπως εδω απο πανω) θα τα βαλει εκει που ξερει.