Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Δεν το γνωρίζω αν αυτά τα μέλη (μουνίτσα και γατούλα) είναι το ίδιο πρόσωπο η διαφορετικά.Όσο για την γνώμη που έχει μια γυναίκα για μένα προσωπικά την έχω γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Μια διαφορετική αντίθετη άποψη απο τα δικά μας δεδομένα όσο και εριστική και αν είναι εφόσον γίνεται μέσα στα πλαίσια του διαλόγου χωρίς βωμολοχίες υπάρχουν και τα αντίθετα επιχειρήματα  που την αναιρούν ;)

Ελεγε προσωπικά σε μένα μέσω pm πως οι υπεύθυνοι εδώ (ενας εξ αυτών συγκεκριμένα) την επαιρναν τηλέφωνο πολλές φορές σπίτι και την έβριζαν...Ξέρω πως αυτό μπορεί να γίνει, αλλά δεν την πίστεψα. Αμα ξέρεις το IP παίρνεις τηλ τον παροχέα (εννοείται πως έχεις κι απο έναν γνωστό) και στα λέει όλα τα δεδομένα στοιχεία.

Απλά το αναφέρω γιατί ότι φαίνεται να είναι πρόβατο, πολλές φορές δεν είναι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Μεσω ΙΡ δεν παιρνεις τιποτα απ τον παροχεα χωρις εισαγγελικη παραγγελεια...

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Τα μόνο πόστ που σβήνονται είναι τα : υβριστικά,απειλητικά,ειρωνικά και αυτά που ξεφεύγουν απο την αίσθηση του μέτρου.

Ξέχασες τα Διαφημιστικά Post.Εκτός και αν τα επιτρέπετε που δεν το συνιστώ...(Διαφημιστικό εννόω που παραπέμπει σε άλλο site)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα ειστε μπιτ για μπιτ ασχετοι ρε? ωραιοι μοντς....βρειτε την ip της γατουλας δειτε και την δικια μου και καντε τη συγκριση...δυσκολη δουλεια ε? ηθελα να ξερα γιατι σας κανουν μοντς αμα δεν μπορειτε να κανετε το πιο απλο πραγμα που υπαρχει δηλαδη να δειτε μια απλη Ip η οποια υπαρχει κατω απο καθε ποστ του χρηστη!!!
καλα να με κατηγορουν οι χρηστες αλλα και οι μοντς? εξοχα....

TANTE

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν σε ξερω μουνιτσα ,αλλα ουτε και τη γατουλα,και ουτε ποιος σε κατηγορει.Παντως ειναι οτι πιο ευκολο να αλλαξει καποιος τις ip του με διαφορα προγραμματακια που κυκλοφορουν και δνε μιλω μονο για να φαινεται οτι μπαινεις απο αλλη πολη αλλα γενικα απο αλλη χωρα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
που ειδες μοντ να σε κατηγορει εσυ ωρε κατινιτσα?
α κι η εκφραση ειναι ''ντιπ για ντιπ'' κι οχι ''μπιτ για μπιτ'' αιντε ολοι βλαχοι σας εκανε και καλα μαγκες το εξωτερικο...τα σκατα σας ακομα δεν ξεραθηκαν στην Ελλαδα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Μα τι λέτε ρε παιδιά σε πιόν πλανήτη ζείτε.Οποιοσδήποτε σοβαρός πόσο μάλλον οι moderators άλλη δουλεία δεν έχουν παρά να ασχόλούνται με την εκάστοτε mounitsa και να την κάνουν track μέσω IP;

Καταρχάς joules με αυτά που λες χάνεται το βάρος την αποψής σου για να την υπερασπιστείς.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βρείς το τηλέφωνο κάποιου από το IP.Είναι τέτοιο κωλοχανίο στον ΟΤΕ που οταν η Ομάδα του Κρητικου(Ηλεκτρονικού εγκλήματος) έψαχνε τον ανώμαλο στα Χανιά αναγκάστηκε να βάλει δικά τους logger.Και με εισσαγελικό χαρτί το ΠΟΣΟ χρόνο θα κάνει να κινηθεί το σύστημα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ παρά αν είσαι τελείως ανώμαλος και μπορείς να περιμένεις 6 μήνες στην καλύτερη..

Κατά δεύτερος δεσποινίς το Ip diffirence δεν σημαίνει απολύτως τίποτα στην ελλάδα.Το 99% των χρηστών του ελληνικού νετ έχει Dynamic IP που σημαίνει οτί αλλάζει συνεχώς.Και αν δεν έφτανε αυτό υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ proxy αν θες να αλλάζεις το Ip σου κατά βούληση χωρίς γνώσεις στους YΠ.τα Forums δεν είναι σαν το IRC kαι αναγκαζονται να έχουν τα port 80 kai 8080 ανοιχτά....

Δεν σε ξέρώ ούτε έχω κάτι μαζί σου αλλά να ξέρεις ότι η επιλεκτική γνώση των συνθηκών που καλούμε για την υπερασπισή μας(to Ip στην προκειμένη περίπτωση) δικανικά φανερώνει προσπάθεια συγκάλυψης :)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
   Δεν σε ξέρώ ούτε έχω κάτι μαζί σου αλλά να ξέρεις ότι η επιλεκτική γνώση των συνθηκών που καλούμε για την υπερασπισή μας(to Ip στην προκειμένη περίπτωση) δικανικά φανερώνει προσπάθεια συγκάλυψης :)

Ενισταμαι κυριε προεδρε ο συνηγορος κατευθυνει το μαρτυρα !!!!

Ωπ συγνωμη μπερδευτηκα!  ηθελα να πω οτι συμφωνω σε αυτο

"Γενικά ΜΗΝ σβήνεις με ένα Χ στο δεξί μέρος του control panel σου ό,τι δεν ΣΟΥ αρέσει, αλλά οτι είναι επικίνδυνο".

με τον Jules

και επειδη χθες σβηστηκε αναιτιαν ενα πουστ μου κρατω ενα κοπυ.

Στο παρον thread εχοθυν πει την mounitsa κατινα βλαχα

(λεγεται και μπιτ για μπιτ εκτος απο ντιπ για ντιπ μαλιστα σε παρτυ συνδυαζονται και λεγονται τρωω ντιπ ακουγοντας μπιτ)

αυτα δεν ειναι προσβλητικά?????

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ωραία πάω να ανοίξω καμιά μπύρα, να βάλω να βαράει στο πικάπ το 'Νo Remorse' απο τους  Motorhead  :headbang1: :headbang1: :headbang1: και τα λέμε σε λίγο και πάλι χαζοί  :2funny: :2funny: :rockon: :2funny:

Αααυτός είσαι!!!φτιάξε μας!!!σωστός ο παίχτης!μετά από τέτοια μπερδέμματα,λίγη ένταση-από μουσικά εννοώ-είναι "ότι πρέπει"!!!(αν και-παρένθεση-η "αδυναμία" μου είναι "for whom the bell tolls")

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
χμμμ,"ότι να'ναι" έγραψα και'γω,ε?χαχαχαχα!δεν διάβασα-παρατήρησα "απο τους Motorhead",αλλά anyway.απλά....αυτοδιορθώνομαι,για να μην....τ'ακούσω!χαχαχαχαχαχα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Ωραία πάω να ανοίξω καμιά μπύρα, να βάλω να βαράει στο πικάπ το 'Νo Remorse' απο τους  Motorhead  :headbang1: :headbang1: :headbang1: και τα λέμε σε λίγο και πάλι χαζοί  :2funny: :2funny: :rockon: :2funny:

Φίλε Πάνο,

Θα προτιμούσα στη θέση σου το "Hit the Road Jack" του Ray Charles.  :sunglasses:

Πάντως ειπώθηκαν ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ (το τονίζω ιδιαίτερα αυτό) χοντράδες και νομίζω καλώς σβήστηκαν posts και κλειδώθηκε το συγκεκριμμένο thread. Έτυχε να βλέπω το thread όταν έγινε η φάση. Φυσικά, απλά και μόνο η γνώμη μου είναι.    :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πανο ειπες ή δεν ειπες οτι "δεν ξερω αν η γατουλα και η μουνιτσα ειναι το ιδιο προσωπο"? μη με βγαζεις απο τα ρουχα μου τωρα.....εισαι μοντ δεν εισαι ο οποιοσδηποτε χρηστης ωστε να το λες αυτο......επειδη ακριβως εισαι μοντ και αποφασιζεις να παρεις τη συγκεκριμενη θεση δηλωνοντας αυτα που δηλωσες ΜΠΟΡΕΙΣ και ΕΧΕΙΣ τη δυνατοτητα να ελεγξεις αν ΕΙΜΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ το ιδιο προσωπο ναι? καλυτερα να προσεχουμε τις εκφρασεις μας ειδικα οταν ειμαστε μοντς γιατι το συγκεκριμενο θεμα εχει ξαναγινει......αλλη μια φορα μου λεγανε οτι ειμαι το ιδιο ατομο με την μπαιτ και προκαλεσα τον andreoug να ελεγξει τις Ip μας και εκεινος το απαξιωσε....εχει σοβαροτερες ασχολιες λεει....τις ποιες ακριβως? ποια η δουλεια σας τελος παντων? να αποκαταστησετε την ταξη δεν ειναι? δυο φορες με εχουν κατηγορησει οτι ειμαι αλλο ατομο και τις δυο φορες εχω λαβει απαντηση "σιγα να μην μπω στον κοπο να κοιταξω τις ip σας"....ημαρτον δηλαδη.....ειστε ή δεν ειστε μοντς να ξερουμε μη μπερδευομαστε αν ειναι αλλη φορα να απευθυνομαι κατευθειαν στον Αλεξ που ελπιζω δεν θα εχει προβλημα να μπαινει σε αυτον τον κοπο.....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Σκέφτηκα αρκετά πρίν γράψω κάτι εδώ.

Κυρίως γιατί στο παρελθόν έχω βρεθεί στην πλευρά του καταγγέλοντος τη λογοκρισία.

Όσοι παλαιότεροι, γνωρίζουν.

Τα threads που αναφέρονται σαν παραδείγματα λογοκρισίας νομίζω ότι είναι ατυχή. Περιείχαν προσωπικές επιθέσεις που ήταν προσβλητικές. Καλώς κλειδώθηκαν.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδιά,μου φαίνεται ότι στο όλο θέμα ισχύει το..."σε δουλειά να βρισκόμαστε" ή "δουλειά δεν είχε ο διάολος.... τα παιδιά του"!!!!μάλλον όλα ξεκινούν από την-μόνιμη-αίσθηση αδικημένου που επικρατεί στην Ελλάδα και την..."ανάγκη" να βρούμε κάποιον που μας...κυνηγάει!ε ναι ρε mounitsa-χωρίς να έχω απολύτως τίποτα με σένα,ούτε πρόβλημα εννοώ-πραγματικά οι mods(αλλά και ο οποιοσδήποτε) έχει-και ΠΡΕΠΕΙ να έχει-καλύτερα πράγματα να κάνει,από το να βλέπει ποιος είναι τι και γιατί!σχετικά με τα της λογοκρισίας,αν και έχω "μπλεχτεί" σε κάποιες διαφωνίες-κυρίως σε οπαδικά και στα της βίας-δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο,διότι ΚΑΙ  εγώ προσέχω τι γράφω,αλλά ΚΑΙ  κανείς δεν έχει σβήσει κανένα μου post.όταν ξεκινούν ορισμένοι να βρίζουν και να προσβάλουν κάποιον/κάποιους άλλον/άλλους ε ναι,φυσιολογικά και πολύ σωστά σβήνονται αυτά που έχουν γράψει!οι mods απλά προσπαθούν-αν έχω καταλάβει καλά-να κρατούν το site μέσα στα πλαίσια και τους κανόνες που υπάρχουν εδώ μέσα!απλά!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Savalas,μάλλον γράψαμε "πάνω-κάτω" τα ίδια.χμμμ,κοίτα που έχω.."ταλέντο" τελικά!χαχαχαχα!
έλα ρε παιδιά,αν είναι δυνατόν!ας περάσει η ώρα μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ όσο μπορούμε!το νετ-εκτός από κάποιες περιπτώσεις που κάποιος εργάζεται σε αυτό-είναι ψυχαγωγία!!!!άμα μπαίνουμε για να μας χαλάει τη διάθεση-η να χαλάμε των άλλων-καλύτερα να μην μπαίνουμε!!!βολτίτσα-καφεδάκι,τώρα που έστρωσε και ο καιρός η κανένα παιχνίδι,να τα "βάλουμε" με τον αντίπαλο,που είναι και φυσιολογικό!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Πω πω τι κουραση ειναι αυτη....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ναι και εμένα με κλείδωσαν έξω για κάτι που είχα γράψει

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1. ουτε ειχα δει πως το θεμα που εκλεισε καποιος με/μας εβρισε κ ουτε κ μ ενδιαφερει κ φυσικα ουτε ζητησα να κλεισει κανα θεμα (επειδη κατι λεχθηκε περι δηθεν ενοχλησης  των γυναικων) γενικα δε συμφωνω ουτε με κλειδωματα ουτε με διαγραφες θεματων κ μηνυματων αλλα καποιες φορες ειναι αναγκαια.

2. δεν ξερω ποια ειναι η γατουλα αλλα ξερω οτι δεν ειναι η νιτσα. μη λεμε οτι θελουμε. πραγματι ομως δεν μπορει να αποδειχτει τπτ με συγκριση ιπ ατομου που γραφει τωρα με ιπ ατομου που εγραφε πριν 2 χρονια. χαμενος κοπος κ μονο να το ψαξεις το θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom