Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και οι κυνηγοί μωρών φώκιας έχουν τα δικά τους χούγια, αλλά αυτό δεν τους κάνει ζωόφιλους.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Η μεγαλύτερη αρετή της Δημοκρατίας είναι η ΑΝΟΧΗ.

Αυτό ψευτοδημοκράτες σημαίνει οτι ανέχομαι την άποψη του άλλου έστω και αν δεν μου αρέσει/γουστάρει.....

Όσο υπάρχουν "δημοκράτες" όπως οι παραπάνω κανείς δικαίως ανακράζει:

" Ζήτω ο Φασισμός "

Το φαινόμενο τύπου sincity, αντικατοπτρίζει παντελώς την ΠΑΡΑΚΜΗ της Δημοκρατίας....

Πολύ ενδιαφέρον

Να επικαλείται τη δημοκρατία ένας πολέμιός της. Και να δείχνει και ενδιαφέρον για την "παρακμή" της. Πολύ συγκηνιτικό

Τριχωτέ καβλιάρη, καταλαβαίνω ότι τοποθετείς στην κατηγορία "κουλτουριάρης" οποιονδήποτε μπορεί να συντάξει σωστά μια πρόταση. Ίσως το κάνεις από κόμπλεξ. Ίσως από αδυναμία κατανοησης. Δέστο πάντως.

Το να επικαλείσαι την ύπαρξη μιας αρχής, την κατάργηση της οποίας έχεις στόχο, έχει σίγουρα ενδιαφέρον από ψυχιατρικής άποψης.

Εσένα δε σε προβληματίζει αυτό;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Λαθος πιστευω να λογοκρινονται θεματα πολιτικης. ΘΑ δεχομαυν μονο λογοκρισια σε θεματα υβρεως η προσβολων προς αλλους, η ακομα και σε θεματα ηθικης.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αμα δεν κατεχεις απο χιουμορ........αστο καλυτερα!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
trixotos kavliaris διάβασα το ποστ σου στο οποίο "απαντούσες" σε κάποιο δικό μου πριν αυτό διαγραφεί.

Δεν είπα ότι είμαι δημοκράτης. Απλά βάζεις ταμπελίτσες όπου δεν καταλαβαίνεις, ή όπου τα βρίσκεις σκούρα. Όπως εδώ.

Εχεις δίκιο, η ψυχιατρική δε μπορεί να σε βοηθήσει.

Φοβάμαι όμως ότι ούτε και η αποτρίχωση.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Το όλο ζήτημα νομίζω πως πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο έπρεπε.Καταρχάς ασχέτα με την ελευθερία λόγου και όλες αυτές τις ουτοπικές εκφράσεις που επικαλούμαστε όταν μας βολεύει στα φόρουμ υπάρχει και ένας άγραφος(στις περισσότερες περιπτώσεις) κανόνας λειτουργίας.

Οι moderators καλούνται επι το πλείστον να τηρούν την τάξη για να μην γίνει το φόρουμ σαν το αντικείμενο που πραγματεύεται(Μπουρδέλο).Συνήθως thread που δεν προσφέρουν πολλά αλλά ευνοούν το φυτίλιασμα και την αντιπαράθεση των μελλών (flaming) διαγράφονται εκ των προτέρων η κλειδώνονται.Και δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό στην εν λόγο κίνηση χωρίς καν να έχω διαβάσει το επίμαχο thread.Και μόνο το ζήτημα που θίγεις δημιουργεί flames που στην περίπτωση μας μεταφέρθηκαν και εδώ..

Για να το θέσω με ένα καθημερινό παράδειγμα.Δεν πας ρε φίλε ντυμένος στα πράσινα στην Θύρα 7 πας;Δικαίωμα σου δεν είναι και αυτό;Η μήπως θα σου άρεσε να κάνουν οι τούρκοι της χώρας μας γιορτή την 28η Αυγούστου;(Σμύρνη για όσους δεν την ξέρουν) θα σου άρεσε να τους βλέπεις να πανηγυρίζουν που κατέσφαξαν τον άμαχο πληθησμό μας;;Δικαίωμα τους δεν είναι όμως στην δημοκρατική κοινωνία που ζούμε;;

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι άσχετα με την ελευθερία του λόγου υπάρχουν ζητήματα που καλύτερα να μην τα θίγουμε αν δεν γνωρίζουμε τους συνομιλητές μας και το τι σημαίνουν αυτα για αυτούς.Και δυστυχώς η ευτυχώς η χούντα εμπίπτει σε αυτό...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
trixotos kavliaris διάβασα το ποστ σου στο οποίο "απαντούσες" σε κάποιο δικό μου πριν αυτό διαγραφεί.

ενταξει και εσυ τωρα υπερεβεις τα ορια ....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Δεν είπα ότι είμαι δημοκράτης. Απλά βάζεις ταμπελίτσες όπου δεν καταλαβαίνεις, ή όπου τα βρίσκεις σκούρα. Όπως εδώ.

Εχεις δίκιο, η ψυχιατρική δε μπορεί να σε βοηθήσει.

Α, δεν είσαι...Τότε γιατί θίχτηκες απο το θρέντ;;;;
Εκτός και αν είσαι εμπαθής...

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, αυτό είναι το επιπεδό σου.. Δε σε παρεξηγώ..

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Α, δεν είσαι...Τότε γιατί θίχτηκες απο το θρέντ;;;;
Εκτός και αν είσαι εμπαθής...

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, αυτό είναι το επιπεδό σου.. Δε σε παρεξηγώ..

Δε θίχτηκα από το γραφικό σου thread

Απλά μου προκάλεσε την περιέργεια η διάσταση ανάμεσα σε αυτά που επικαλείσαι (δημοκρατία, ελευθερία λόγου) και σε αυτά που πρεσβεύεις (κατάργηση δημοκρατίας και ελευθερίας λόγου).

Αυτό ή υποκρισία είναι επικαλούμενος κάτι επειδή σε βολεύει ενω δεν πιστεύεις σε αυτό ή είσαι στα όρια της σχιζοφρένειας.

Σε ευχαριστώ για την κατανόηση του επιπέδου μου. Τώρα σειρά έχει η κατανόηση του δικού σου επιπέδου απο εσένα τον ίδιο.

Τελικά τι είσαι; Υποκριτής ή σχιζοφρενής;

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δε θίχτηκα από το γραφικό σου thread

Απλά μου προκάλεσε την περιέργεια η διάσταση ανάμεσα σε αυτά που επικαλείσαι (δημοκρατία, ελευθερία λόγου) και σε αυτά που πρεσβεύεις (κατάργηση δημοκρατίας και ελευθερίας λόγου).

Αυτό ή υποκρισία είναι επικαλούμενος κάτι επειδή σε βολεύει ενω δεν πιστεύεις σε αυτό ή είσαι στα όρια της σχιζοφρένειας.

Σε ευχαριστώ για την κατανόηση του επιπέδου μου. Τώρα σειρά έχει η κατανόηση του δικού σου επιπέδου απο εσένα τον ίδιο.

Τελικά τι είσαι; Υποκριτής ή σχιζοφρενής;

Βλέπω συνεχίζεις..
Εσύ γιατί τελικά δε μας λές τι πρεσβεύεις;;;; Γιατί ασχολείσαι εν τέλει;
Χαρακτηρίζεις το θρέντ που άνοιξα γραφικό αλλά ασχολείσαι( Και μάλιστα απ΄τους πρώτους..)

Ποιός χρήζει ψυχιάτρου λοιπόν;;;; Ποιός έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου;;;;

Φιλαράκο για να τελειώνουμε σήμερα με τη περιπτωσή σου:
Είσαι για τους δικούς σου λόγους εμπαθής πρός εμέ και δε ξέρεις τι να γράψεις....
Το απροσάρμοστο του χαρακτήρος σου δε θα το λύσω εγώ και μάλιστα εδώ....

ʼντε καληνύχτα τώρα και αν θέλεις το συνεχίζουμε αύριο...

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ ενδιαφέρον

Να επικαλείται τη δημοκρατία ένας πολέμιός της. Και να δείχνει και ενδιαφέρον για την "παρακμή" της. Πολύ συγκηνιτικό

Τριχωτέ καβλιάρη, καταλαβαίνω ότι τοποθετείς στην κατηγορία "κουλτουριάρης" οποιονδήποτε μπορεί να συντάξει σωστά μια πρόταση. Ίσως το κάνεις από κόμπλεξ. Ίσως από αδυναμία κατανοησης. Δέστο πάντως.

Το να επικαλείσαι την ύπαρξη μιας αρχής, την κατάργηση της οποίας έχεις στόχο, έχει σίγουρα ενδιαφέρον από ψυχιατρικής άποψης.

Εσένα δε σε προβληματίζει αυτό;
του τα ιπεσ πολι καλα φιλε αλα απαντισι μιν περιμενισ απο αυτον δεν εχι τιν δινατοτιτα να σου τιν δοσι οσο και αν τον παρακαλασ

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η Λογοκρισία είναι το αγαπημένο  σπορ στην δημοκρατία του Γερμανοτσολια και του χύτη . Στην δημοκρατία όλοι πρέπει να λένε αυτό που πιστεύουνε κόσμια ,μην μπαίνετε στο τριπακι της αντιπαράθεσης . και σήμερα ποια δημοκρατία έχουμε ? Οι Γερμανοτσιλιαδες που είναι τι απέγιναν ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
διαβαζοντας ολο το θρεντ, και εχοντας μπει κι εγω (γιατι να το κρυψομεν αλλωστε ?  :grin:) στο παρελθον σε αντιπαραθεσεις με καποια παληκαρια, εχω να πω μονο το εξης.
τι νομιζετε βρε παληκαρια οτι μπορει να βγει απο τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις, οταν μαλιστα χρησιμοποιειται τετοια γλωσσα ???????  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
μπορει να βγει κατι, το ελαχιστο εστω, ουσιαστικο ???? νομιζω οτι οποιος νι=ομιζει κατι τετοιο πλαναται πλανην οικτραν....

και κατι αλλο.... σε ποιο αλλο ελληνικο σαιτ που τεθηκε θεμα (σωστα ή λανθασμενα) λογοκρισιας, εντος του επομενου διωρου, πηρε θεση ο admin και οι mods και διορθωσαν ενα τετοιο λαθος ????? σε ποιο ????

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
διαβαζοντας ολο το θρεντ, και εχοντας μπει κι εγω (γιατι να το κρυψομεν αλλωστε ?  :grin:) στο παρελθον σε αντιπαραθεσεις με καποια παληκαρια, εχω να πω μονο το εξης.
τι νομιζετε βρε παληκαρια οτι μπορει να βγει απο τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις, οταν μαλιστα χρησιμοποιειται τετοια γλωσσα ???????  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
μπορει να βγει κατι, το ελαχιστο εστω, ουσιαστικο ???? νομιζω οτι οποιος νι=ομιζει κατι τετοιο πλαναται πλανην οικτραν....

και κατι αλλο.... σε ποιο αλλο ελληνικο σαιτ που τεθηκε θεμα (σωστα ή λανθασμενα) λογοκρισιας, εντος του επομενου διωρου, πηρε θεση ο admin και οι mods και διορθωσαν ενα τετοιο λαθος ????? σε ποιο ????

+1000

Απλα να διορθωσω οτι θεση πηρε ο Alexxx σχεδον αμεσως!

Και μια ταπεινη συμβουλη: καλο θα ηταν να υπαρξει ενα meeting admins-mods ωστε να συμφωνηθει απο κοινου για το τι και ποιος θα πρεπει να διαγραφεται και για ποιον λογο, ωστε να μην εκτιθεται ο mod, που απο κεκτημενη ταχυτητα και υπερβαλλοντα ζηλο παταει το κουμπι, αλλα και ο admin που εκ των υστερων βλεπει το λαθος και αφηνει τον mod εκτεθειμενο λογω της ενεργειας του...δεν ειναι δυσκολο

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Λογοκρισία? Σιγά το νέο. Παντού υπάρχει. Οι  έννοιες «Δημοκρατία» και «Νομιμότητα» είναι σχετικές, όπως αποδεικνύεται πολλές φορές. Ουσιαστικά έχουμε μια εναλλαγή δικτατοριών. Η λογοκρισία εφαρμόζεται από όλους .Κανείς δε θέλει να ακούει την άλλη άποψη. Και καλά , οι μισοί κατηγορούνται ως φασίστες. Οι άλλοι πώς την έχουν δει δημοκράτες? Πολλές είναι οι  περιπτώσεις φασισμού από την άλλη πλευρά του πολιτικού φάσματος. Η περίπτωση του κορυφαίου σύγχρονου ιστορικού Ντέιβιντ Ίρβινγκ είναι μια από τις πολλές. Ισχυρίζεται ότι δεν έγινε το ολοκαύτωμα των Εβραίων και καταδικάστηκε ερήμην σε όλες τις χώρες της «φωτισμένης Δύσης». Γιατί ως γνωστόν και μόνο να εκφράσεις την άλλη άποψη είναι ποινικό αδίκημα(!) στην ...πολιτισμένη Ευρώπη Επίσης, μην ξεχνάτε το όργιο του αιώνα, όταν στην Αυστρία το 1999 είχαμε εκλογές, ο κυρίαρχος Αυστριακός λαός επέλεξε τον Γέργκ Χάιντερ για καγκελάριο σε συνεργασία με το Λαϊκό Κόμμα και  η ΕΕ αποφάσισε πως αν περάσει το αποτέλεσμα των εκλογών η Αυστρία θα απομονωθεί . Επίσης στις Προεδρικές Εκλογές της Γαλλίας το 2002, ο Γαλλικός λαός επέλεξε τον Ζαν-Μαρι ΛεΠεν για να περάσει στο 2ο γύρο , αλλά όλοι άρχισαν να υβρίζουν του Γάλλους απλά επειδή εξέφρασαν την βούλησή τους .Ο «κύριος» Σιράκ αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ , προφανώς φοβούμενος το ξεμπρόστιασμα. ʼρα λοιπόν κανείς να μη μιλάει για δημοκρατία.
Πάντως , εγώ τίμησα τη χθεσινή επέτειο. Θα μου επιτρέψετε να έχω τις απόψεις μου, χωρίς ύβρεις .Ειδικά φέτος συνέπεσε με την πλήρη ξεφτίλα του δημοκρατικού πολιτεύματος, όπου η μπόχα και η σαπίλα έχουν φτάσει στο αμήν. Και τα λεφτά του κόσμου πάλι φαγώθηκαν. Όπως είπε ο Καρατζαφέρης για τους πρωτεργάτες της 21ης Απρίλη:
«Πραξικοπηματίες ναι, βιαστές της δημοκρατίας ναι , αλλά κλέφτες ΟΧΙ»
Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του. Εγώ προτιμώ να τρώω ψωμί , παρά να μην τρώω αλλά να μπορώ να λέω ελεύθερα «Πεινάω».
Καλή τύχη σήμερα στον Γάλλο Εθνάρχη ΛεΠεν
Les jeunes avec LePen!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αδελφε τα κρεατα του Μπαλοπουλου τα ξερεις ειναι αυτα που ετρογε ο προεδρος σου
«Πραξικοπηματίες ναι, βιαστές της δημοκρατίας ναι , αλλά κλέφτες ??????? και οποιος κλεβη την τιμη της πατριδας πως λεγετε

Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του. Εγώ προτιμώ να μην τρώω ψωμί , αλλά να μπορώ να λέω ελεύθερα «Πεινάω». ειναι η σωστη προταση
περιεχη στοιχεια αξιοπρεπειας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Προσφιλή germaon θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα. Και όπως και να το παρείς, οι συγκεκριμένοι δεν είχαν ούτε καν στοιχεία Πλατωνικής "Αριστοκρατίας" - και δεν θα ανοίξω κουβέντα εδώ για το επίπεδο και την πρακτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom