vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καλά, εσύ mclein ξέρουμε ότι είσαι της κουλτούρας.
ο καθενας εχει τα δικα του χουγια,δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο....αν θες ξηγα το καθαρα!
Καλά, εσύ mclein ξέρουμε ότι είσαι της κουλτούρας.
Η μεγαλύτερη αρετή της Δημοκρατίας είναι η ΑΝΟΧΗ.
Αυτό ψευτοδημοκράτες σημαίνει οτι ανέχομαι την άποψη του άλλου έστω και αν δεν μου αρέσει/γουστάρει.....
Όσο υπάρχουν "δημοκράτες" όπως οι παραπάνω κανείς δικαίως ανακράζει:
" Ζήτω ο Φασισμός "
Το φαινόμενο τύπου sincity, αντικατοπτρίζει παντελώς την ΠΑΡΑΚΜΗ της Δημοκρατίας....
Αν αναφέρεσαι σε μένα... Συμφωνώ...αμα δεν κατεχεις απο χιουμορ........αστο καλυτερα!
trixotos kavliaris διάβασα το ποστ σου στο οποίο "απαντούσες" σε κάποιο δικό μου πριν αυτό διαγραφεί.
Φοβάμαι όμως ότι ούτε και η αποτρίχωση.
Α, δεν είσαι...Τότε γιατί θίχτηκες απο το θρέντ;;;;trixotos kavliaris διάβασα το ποστ σου στο οποίο "απαντούσες" σε κάποιο δικό μου πριν αυτό διαγραφεί.
Δεν είπα ότι είμαι δημοκράτης. Απλά βάζεις ταμπελίτσες όπου δεν καταλαβαίνεις, ή όπου τα βρίσκεις σκούρα. Όπως εδώ.
Εχεις δίκιο, η ψυχιατρική δε μπορεί να σε βοηθήσει.
Φοβάμαι όμως ότι ούτε και η αποτρίχωση.
Α, δεν είσαι...Τότε γιατί θίχτηκες απο το θρέντ;;;;
Εκτός και αν είσαι εμπαθής...
Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, αυτό είναι το επιπεδό σου.. Δε σε παρεξηγώ..
Δε θίχτηκα από το γραφικό σου thread
Απλά μου προκάλεσε την περιέργεια η διάσταση ανάμεσα σε αυτά που επικαλείσαι (δημοκρατία, ελευθερία λόγου) και σε αυτά που πρεσβεύεις (κατάργηση δημοκρατίας και ελευθερίας λόγου).
Αυτό ή υποκρισία είναι επικαλούμενος κάτι επειδή σε βολεύει ενω δεν πιστεύεις σε αυτό ή είσαι στα όρια της σχιζοφρένειας.
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση του επιπέδου μου. Τώρα σειρά έχει η κατανόηση του δικού σου επιπέδου απο εσένα τον ίδιο.
Τελικά τι είσαι; Υποκριτής ή σχιζοφρενής;
του τα ιπεσ πολι καλα φιλε αλα απαντισι μιν περιμενισ απο αυτον δεν εχι τιν δινατοτιτα να σου τιν δοσι οσο και αν τον παρακαλασΠολύ ενδιαφέρον
Να επικαλείται τη δημοκρατία ένας πολέμιός της. Και να δείχνει και ενδιαφέρον για την "παρακμή" της. Πολύ συγκηνιτικό
Τριχωτέ καβλιάρη, καταλαβαίνω ότι τοποθετείς στην κατηγορία "κουλτουριάρης" οποιονδήποτε μπορεί να συντάξει σωστά μια πρόταση. Ίσως το κάνεις από κόμπλεξ. Ίσως από αδυναμία κατανοησης. Δέστο πάντως.
Το να επικαλείσαι την ύπαρξη μιας αρχής, την κατάργηση της οποίας έχεις στόχο, έχει σίγουρα ενδιαφέρον από ψυχιατρικής άποψης.
Εσένα δε σε προβληματίζει αυτό;
Τελικά τι είσαι; Υποκριτής ή σχιζοφρενής;
διαβαζοντας ολο το θρεντ, και εχοντας μπει κι εγω (γιατι να το κρυψομεν αλλωστε ? ) στο παρελθον σε αντιπαραθεσεις με καποια παληκαρια, εχω να πω μονο το εξης.
τι νομιζετε βρε παληκαρια οτι μπορει να βγει απο τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις, οταν μαλιστα χρησιμοποιειται τετοια γλωσσα ???????
μπορει να βγει κατι, το ελαχιστο εστω, ουσιαστικο ???? νομιζω οτι οποιος νι=ομιζει κατι τετοιο πλαναται πλανην οικτραν....
και κατι αλλο.... σε ποιο αλλο ελληνικο σαιτ που τεθηκε θεμα (σωστα ή λανθασμενα) λογοκρισιας, εντος του επομενου διωρου, πηρε θεση ο admin και οι mods και διορθωσαν ενα τετοιο λαθος ????? σε ποιο ????