Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ναι ρε φιλε σε γενικες γραμμες καταδικαζει την βια αλλα ειπε θανατος ειναι λιγο αντιφατικο. τελος παντων τραβηξε πολυ αυτη η λαλακια νομιζω οτι και ο ιδιος το καταλαβε.
προχωραμε μαγκες ολα οκ!!
Είσαι χαζός η απλός τον παριστάνεις ?
Γιατί έσβησε το το thread που αναφερόταν στο κλείδωμα χωρίς να πει μια λέξη ο φασίστας?
διοτι ειναι φασιστας
χεχεχεχε
ελεος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φιλε dark οταν γραφεις θανατο στους δημοσιογραφους δεν αποπεμπεις την βια!!!!
εκανες λαλακια συντροφε!!

Φίλε nik εγώ έγραψα αυτό:
Κάποιοι οπαδοί ζώα(ανεξαρτήτου οπαδικής υποστήριξης),έδρασαν πάλι την Κυριακή.Στο ΣΕΦ κάποιοι ''επιστήμονες'' μην αντέχοντας την ήττα της ομάδας-ομαδάρας τους αποφάσισαν να σπάσουν στο ξύλο κάποιους δημοσιογράφ ους οι οποίοι είχαν την φαεινή ιδέα να πάνε στο ΣΕΦ κ να καλύψουν το ρεπορτάζ προκειμένου να βγάλουν το ψωμί τους για να ταϊσουν τις οικογένειες τους.ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦ ΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
Στην Λάρισα τώρα,κάποιοι άλλοι επιστήμονες,αποφάσισαν να φρεσκάρουν τις μνήμες του παρελθόντος ...πάνε 20 χρόνια...στο αντίστοιχο μάτς του 1986 ανάμεσα στις 2 ομάδες...Δά σκαλος Χαράλαμπος Μπλιώνας...
Την καλημέρα μου σε όλους...όσο στα ζώα,μπράβο παιδιά μπορείτε κ άλλο.

Υ.Γ.:Βλέποντας τα στιγμιότυπα της αθλητικής δραστηριότη τας χθες το βράδυ στην ΕΤ-3 έδειξε έξω από το Καυτατζόγλε ιο γήπεδο έναν μπαμπά να τρέχει αλαφιασμένο ς κρατώντας από το χέρι την μικρή του κόρη 9-10 χρονών προκειμένου να καλυφτούνε από κάτι επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο.ΜΠΡΑ ΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ,ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΤΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜ ΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΑΤΣΕΣ.

Μετά το ''θάνατος στους δημοσιογράφους''το έγραψα για να ειρωνευτώ προηγούμενο post.Απλά ξέχασα να βάλω εικονίτσα για να δείξω την ειρωνεία μου.ΕΛΕΟΣ διαβάζετε συνολικά τι έγραψα.Έγραψα αυτό το post με σκοπτική διάθεση απέναντι σε αυτούς που έδερναν ανθρώπους που πήγαν στο γήπεδο για να κλύψουν τη δουλεία τους.

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ANDREOUG :
Γιατί έσβησες το το thread που αναφερόταν στο κλείδωμα χωρίς να πεισ μια λέξη ?

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ηταν στην διαδικασία της μετακίνησης, αλλά ανοίχτηκε αυτό. Νομίζω αρκεί. Εφόσον είμαι φασίστας γιατί δεν σβήνω και αυτό? Μάλλον είμαι με τις ώρες.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σορρυ dark δεν καταλαβα την ειρωνια σου!!!
αλλα μαλον και αλλοι δεν την καταλαβαν.....

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Κάποιοι οπαδοί ζώα(ανεξαρτήτου οπαδικής υποστήριξης),έδρασαν πάλι την Κυριακή.Στο ΣΕΦ κάποιοι ''επιστήμονες'' μην αντέχοντας την ήττα της ομάδας-ομαδάρας τους αποφάσισαν να σπάσουν στο ξύλο κάποιους δημοσιογράφ ους οι οποίοι είχαν την φαεινή ιδέα να πάνε στο ΣΕΦ κ να καλύψουν το ρεπορτάζ προκειμένου να βγάλουν το ψωμί τους για να ταϊσουν τις οικογένειες τους.ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦ ΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
Στην Λάρισα τώρα,κάποιοι άλλοι επιστήμονες,αποφάσισαν να φρεσκάρουν τις μνήμες του παρελθόντος ...πάνε 20 χρόνια...στο αντίστοιχο μάτς του 1986 ανάμεσα στις 2 ομάδες...Δά σκαλος Χαράλαμπος Μπλιώνας...

Υ.Γ.:Βλέποντας τα στιγμιότυπα της αθλητικής δραστηριότη τας χθες το βράδυ στην ΕΤ-3 έδειξε έξω από το Καυτατζόγλε ιο γήπεδο έναν μπαμπά να τρέχει αλαφιασμένο ς κρατώντας από το χέρι την μικρή του κόρη 9-10 χρονών προκειμένου να καλυφτούνε από κάτι επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο.ΜΠΡΑ ΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ,ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΤΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜ ΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΑΤΣΕΣ.

Μετά το ''θάνατος στους δημοσιογράφους''το έγραψα για να ειρωνευτώ προηγούμενο post.Απλά ξέχασα να βάλω εικονίτσα για να δείξω την ειρωνεία μου.ΕΛΕΟΣ διαβάζετε συνολικά τι έγραψα.Έγραψα αυτό το post με σκοπτική διάθεση απέναντι σε αυτούς που έδερναν ανθρώπους που πήγαν στο γήπεδο για να κλύψουν τη δουλεία τους.

αλλαζω θεμα(ο ξεκαρφωτος)
φιλε το nick σου ειναι δισκαρα μιλαμε για εμγαλη δισκαρα..πειγες το καλοκαιρι waters επεξε ολο το δισκο συν τα σολο τα δικα του

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

Και οπως θα ειδες το thread δεν κλειδώθηκε μετά από αυτό, αλλά μετά από μήνυμα που το λεγε σοβαρά.

OP
OP
S

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ηταν στην διαδικασία της μετακίνησης, αλλά ανοίχτηκε αυτό. Νομίζω αρκεί
ANDREOUG:
Γιατί δεν το ανάφερες αυτό νωρίτερα ? αν ισχύει  i am sorry αν όχι ...
σε βάζω με τους δημοσιογράφους
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι,

χθές το βραδάκι άνοιξα ένα θρεντάκι πρί της σημερινής επετείου της 21[sup]ης[/sup]Απριλίου.

Σήμερα θέλοντας νς εκφράσω τα χρόνια πολλά σε όσους νοιώθουν τη σημερινή ημέρα ως μια ημέρα ιδιαίτερη για την Ελλάδα, το θρεντάκι έλειπε....

Τί θα μπορούσε ένας καλοπροαίρετα πάντα να υποθέσει;;;;

Έλειμμα δημοκρατίας;;;; Λογοκρισία;;;;

Και μάλιστα σ' ένα site που διατείνεται για τις φιλελεύθερες αρχές του και την ανεκτικοτητά του σ'όλες τις πολιτικές ιδεολογίες....

Υποκρισία;;;;;

Τέσπα, και απο'δώ θά'θελα να εκφράσω τα σέβη μου σε όσους εορτάζουν σήμερα.

Υ.Γ. Η Ιστορία δε σβήνεται.....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, και σε μένα έχει σβηστεί thread προ ημερών....Απλά σε κάποιο σημείο του site οι Μods και Admins λένε για την Ελληνική κενωνία και πως δεν είναι δημοκρατική που δεν τους κατοχυρώσαν το η δημοκρατία είναι με το ζύγι, όπου συμφέρει.

Επισκέπτης
Φίλοι δεν νομίζω να έγινε σκόπιμα. Το site είναι το πιο δημοκρατικό στην Ελλάδα.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Αγαπητοί φίλοι,

χθές το βραδάκι άνοιξα ένα θρεντάκι πρί της σημερινής επετείου της 21[sup]ης[/sup]Απριλίου.

Σήμερα θέλοντας νς εκφράσω τα χρόνια πολλά σε όσους νοιώθουν τη σημερινή ημέρα ως μια ημέρα ιδιαίτερη για την Ελλάδα, το θρεντάκι έλειπε....

Τί θα μπορούσε ένας καλοπροαίρετα πάντα να υποθέσει;;;;

Έλειμμα δημοκρατίας;;;; Λογοκρισία;;;;

Και μάλιστα σ' ένα site που διατείνεται για τις φιλελεύθερες αρχές του και την ανεκτικοτητά του σ'όλες τις πολιτικές ιδεολογίες....

Υποκρισία;;;;;

Τέσπα, και απο'δώ θά'θελα να εκφράσω τα σέβη μου σε όσους εορτάζουν σήμερα.

Υ.Γ. Η Ιστορία δε σβήνεται.....

Μάλλον μας κάνεις πλάκα.

Αν υπάρχει ένας υποκριτής αυτός είσαι εσύ.

Γιατί φωνάζεις για έλλειψη ελευθερίας λόγου, τη στιγμή που εσύ ο ίδιος υποστηρίζεις κάτι που αντιτίθεται στην ύπαρξή της.

Απλά δοκίμασες τη γεύση όσων υποστηρίζεις. Ελπίζω να σου άρεσε.

Όπως είχε πει και κάποιος πολύ μεγάλος - "Τελικά οι εχθροί της δημοκρατίας είναι αυτοί που την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη"

Επισκέπτης
Η ελευθερία του λόγου είναι μόνο για τους υποστηρικτές της; Τότε δεν θα έπρεπε να εκφράζονται τα μισά περίπου Ελληνικά κόμματα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Κρίνουμε τους κρινόμενους για να μην κριθούν λόγω κριτικης...Αυτό μόνο στο Ελλάντα γίνεται...    :headbang: :idiot:

Επισκέπτης
Θα μπορούσατε να μας πείτε γιατί παίρνετε μέρος και μάλιστα τόσο ενεργά σε ένα site που  απο οτι φαίνεται δεν σας αντιπροσωπεύει ??? Εντελώς καλοπροαίρετα παρακαλώ .

AND JUSTICE FOR ALL...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μάλλον μας κάνεις πλάκα.

Αν υπάρχει ένας υποκριτής αυτός είσαι εσύ.

Γιατί φωνάζεις για έλλειψη ελευθερίας λόγου, τη στιγμή που εσύ ο ίδιος υποστηρίζεις κάτι που αντιτίθεται στην ύπαρξή της.

Απλά δοκίμασες τη γεύση όσων υποστηρίζεις. Ελπίζω να σου άρεσε.

Όπως είχε πει και κάποιος πολύ μεγάλος - "Τελικά οι εχθροί της δημοκρατίας είναι αυτοί που την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη"

σωστα! σε διαφορετικη περιπτωση μια ειναι η λυση: επανασταση! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική...Φυσικά και για να δει κάποιος πόσο δημοκρατική μπορεί να είναι μια δημοκρατία. Εχει ενδιαφέρον...

Επισκέπτης
Από πού προκύπτει ότι το site δεν μας αντιπροσωπεύει; Εάν ο φίλος TK ρωτά τι απέγινε το thread του θα πρέπει να αποχωρήσει από το site; Ωραία ελευθερία λόγου..

hot_alkis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν και είμαι αντίθετος με την εορτασμό της επετείου της 21ης Απριλίου, είναι απαράδεκτο να υπάρχει λογοκρισία. Η δύναμη και η αξία της Δημοκρατίας έγκειται σε αυτό ακριβώς στην ελευθερία έκφρασης και στην ανοχή ακόμα και των πολέμιων της. Είναι θλιβερό και απαράδεκτο να γίνεται λογοκρισία  καθώς προσβάλει κάθε αρχή δικαίου. Αυτά που έκαναν οι χουντικοί και τους καταδικάσαμε και για αυτά δεν πρέπει να τα κάνουμε και εμείς οι δημοκράτες στο όνομα της Δημοκρατίας. Οι Δημοκρατικοί Θεσμοί της Ελλάδας δεν έχουν σε τίποτα να φοβηθούν από αυτά τα σταγονίδια του φασισμού. Τα αβγά του φιδιού είναι κλούβια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom