Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Θα κοιτάξω τι ήταν και ποιος και για ποιο λόγο το έσβησε.
Προφανώς για να σβήστηκε θα υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον μας κάνεις πλάκα.

Αν υπάρχει ένας υποκριτής αυτός είσαι εσύ.

Γιατί φωνάζεις για έλλειψη ελευθερίας λόγου, τη στιγμή που εσύ ο ίδιος υποστηρίζεις κάτι που αντιτίθεται στην ύπαρξή της.

Απλά δοκίμασες τη γεύση όσων υποστηρίζεις. Ελπίζω να σου άρεσε.

Όπως είχε πει και κάποιος πολύ μεγάλος - "Τελικά οι εχθροί της δημοκρατίας είναι αυτοί που την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη"

Μιλάω για την υποκρισία που υπάρχει εδώ. Όλοι κόπτονται για τη δημοκρατία αλλά πολιτικές πεποιθήσεις που δε μας αρέσουν κόβονται...
Αν δεν είναι αυτό υποκρισία τότε τί;
Αν δεν αρέσουν στους ιθύνοντες εδώ ορισμένες πολιτικές πεποιθήσεις γιατί στους κανόνες του σάϊτ δε γράφουν οτι οι συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ....

Όσο για σένα, στο έχω ξαναπεί οτι δεν ασχολούμαι με άτομα που θέλουν να το παίξουν ΜΟΥΡΗ και ψευτοδιανοούμενοι ( και βαυκαλίζονται ).

Αν θές να πουλήσεις μουρίτσα, αλλού....δεν ασχολούμαι με ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΟΥΣ του κώλου....

Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό φυσικά..

Θα ήταν πιο κομψό απο μέρους των ιθυνόντων του σάϊτ, αντί να σβήνουν θρεντάκια απροειδοποίητα και να δίνουν λαβή σε διάφορους τυχάρπαστους να σφυρούν, να στέλνουν ένα πμ ότι κάτι τους ενοχλεί...
( Αν ενδιαφέρονται πραγματικά να κρατούν τα μέλη τους και δε θέλουν να καταντήσουν ένα απλό παρεϊστικο σάϊτ....)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Αγαπητοί φίλοι,

χθές το βραδάκι άνοιξα ένα θρεντάκι πρί της σημερινής επετείου της 21[sup]ης[/sup]Απριλίου.

Σήμερα θέλοντας νς εκφράσω τα χρόνια πολλά σε όσους νοιώθουν τη σημερινή ημέρα ως μια ημέρα ιδιαίτερη για την Ελλάδα, το θρεντάκι έλειπε....

Τί θα μπορούσε ένας καλοπροαίρετα πάντα να υποθέσει;;;;

Έλειμμα δημοκρατίας;;;; Λογοκρισία;;;;

Και μάλιστα σ' ένα site που διατείνεται για τις φιλελεύθερες αρχές του και την ανεκτικοτητά του σ'όλες τις πολιτικές ιδεολογίες....

Υποκρισία;;;;;

Τέσπα, και απο'δώ θά'θελα να εκφράσω τα σέβη μου σε όσους εορτάζουν σήμερα.

Υ.Γ. Η Ιστορία δε σβήνεται.....

Πήγαινε διακοπές στη Γυάρο, όπου στέλνατε όλους που δε σας προσκυνάγανε να πάρεις αέρα και τα λέμε μετά.

Επισκέπτης
οχι οτι με καει αλλα για να μην παρεξηγηθω ειμαι εναντιον καθε σβησιματος post(και το εχω αποδειξει) απλα ποτε δεν εχω καταλαβει γιατι παιρνουμε μερος σε πραγματα που στην ουσια δεν μας αντιπροσωπεύουν .

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Καλύτερα Γυάρος παρά Σιβηρία

Το Far Out (το camping, οχι τα δωμάτια) στο Μυλοπότα στην Ίο προτιμάω προσωπικά, αλλά αφού θες Γυάρο, no problemo!    :sunglasses:

Και τη Σιβηρία και τη Γυάρο δε θα τις προτιμούσα επ' ουδενί, πάντως!  ;)

Επισκέπτης
Μιλάω για την υποκρισία που υπάρχει εδώ. Όλοι κόπτονται για τη δημοκρατία αλλά πολιτικές πεποιθήσεις που δε μας αρέσουν κόβονται...
Αν δεν είναι αυτό υποκρισία τότε τί;
Αν δεν αρέσουν στους ιθύνοντες εδώ ορισμένες πολιτικές πεποιθήσεις γιατί στους κανόνες του σάϊτ δε γράφουν οτι οι συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ....

Όσο για σένα, στο έχω ξαναπεί οτι δεν ασχολούμαι με άτομα που θέλουν να το παίξουν ΜΟΥΡΗ και ψευτοδιανοούμενοι ( και βαυκαλίζονται ).

Αν θές να πουλήσεις μουρίτσα, αλλού....δεν ασχολούμαι με ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΟΥΣ του κώλου....

Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό φυσικά..

Θα ήταν πιο κομψό απο μέρους των ιθυνόντων του σάϊτ, αντί να σβήνουν θρεντάκια απροειδοποίητα και να δίνουν λαβή σε διάφορους τυχάρπαστους να σφυρούν, να στέλνουν ένα πμ ότι κάτι τους ενοχλεί...
( Αν ενδιαφέρονται πραγματικά να κρατούν τα μέλη τους και δε θέλουν να καταντήσουν ένα απλό παρεϊστικο σάϊτ....)

Ντροπη ρε φιλε....ντροπη....οχι φυσικα για τα φρονηματα...αλλα για τη συμπεριφορα...

Δν το ξερω το παληκαρι...Sincity...αλλα διαβαζοντας τα ποστς σας....σε βρισκω τρομερα απαιδευτο κ ευτελως αγενη.....πραγμα αφυσικο για ''φασιστακο''.....τουλαχιστον φροντισε να πληρεις τις προυποθεσεις εστω κ για ''φασιστας''....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πρόλαβα και το είδα χθες το βράδυ το θρεντ. Είχε την ανακοίνωση των πραξικοπηματιών στις 21 Απριλίου 1967 και τον θυρεό του πραξικοπήματος.

Θεωρώ απαράδεκτο να σβηστεί θρεντ που απλώς εκφράζει μιαν άποψη. Δεν θυμάμαι ποιοί μοντς ήταν χθες βράδυ. Νομίζω ο Σαβάλας και ο Αντισθένης χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Όποιος και να το έκανε πάντως ακτός από επίδειξη αυταρχισμού έκανε και επίδειξη βλακείας.

Φυσικά θεωρώ απαράδεκτη κάθε έκφραση αυταρχισμού και είναι εχθροί μου ιδεολογικοί όποιοι υπερασπίζουν τέτοιες ιδέες, όπως ο Τριχωτός Καβλιάρης ή όπως ο Χρυς παλιότερα, για να πάρω τα δύο άκρα. Αλλά έχω μάθει να αντιπαρατίθεμαι ιδεολογικά όσο κι αυτοί αντιπαρατίθενται με απόψεις και δεν χρησιμοποιούν βία.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καλά, εσύ mclein ξέρουμε ότι είσαι της κουλτούρας.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πρόλαβα και το είδα χθες το βράδυ το θρεντ. Είχε την ανακοίνωση των πραξικοπηματιών στις 21 Απριλίου 1967 και τον θυρεό του πραξικοπήματος.

Θεωρώ απαράδεκτο να σβηστεί θρεντ που απλώς εκφράζει μιαν άποψη. Δεν θυμάμαι ποιοί μοντς ήταν χθες βράδυ. Νομίζω ο Σαβάλας και ο Αντισθένης χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Όποιος και να το έκανε πάντως ακτός από επίδειξη αυταρχισμού έκανε και επίδειξη βλακείας.

Φυσικά θεωρώ απαράδεκτη κάθε έκφραση αυταρχισμού και είναι εχθροί μου ιδεολογικοί όποιοι υπερασπίζουν τέτοιες ιδέες, όπως ο Τριχωτός Καβλιάρης ή όπως ο Χρυς παλιότερα, για να πάρω τα δύο άκρα. Αλλά έχω μάθει να αντιπαρατίθεμαι ιδεολογικά όσο κι αυτοί αντιπαρατίθενται με απόψεις και δεν χρησιμοποιούν βία.

Και επειδή και εγώ είδα το συγκεκριμένο ποστ, νομίζω ότι μετά από 40 χρόνια θα έπρεπε όλοι να είναι σε θέση να δουν με νηφαλιότητα την ιστορία.

Επισκέπτης
Καλά, εσύ mclein ξέρουμε ότι είσαι της κουλτούρας.

Δεν σε καταλαβα....Με ξερεις προσωπικα...? Υπονοεις κατι για την κουλτουρα μου ή γενικοτερα για το προσωπο μου ? (αν θελεις μου απαντας προσωπικα με πμ....μη χαλαμε κ το τοπικ)!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Χωρις να ξερω πολλυ καλλα τι εχει παιχτει...η γνωμη μου ειναι οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζεται ελευθερα και να πιστευει οτι θελει και στο κατω κατω της γραφης μαγκια του αρκει να μην προσβαλει...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Εγώ το έσβησα. :rolleyes: Λάθος όπως φάνηκε. Το θέμα επανήλθε πάντως.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Να μη το ξεχασω....σε ενα μηνα εχουμε και αλλη επετειο....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους τους Τουρκους για την αλωση της ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ!!!!!!Δεν πιστευω να ενοχληθει κανεις...δημοκρατια δεν εχουμε;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ενα απο τα πολλα βιτσια του χουντικου ειναι να τον λογοκρινουν. Νοιωθει μια ακατασχετη ηδονη.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Το φόρουμ είναι σαν ένα καφενείο, όλοι μιλάμε και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. Αν κάποιος υποστηρίζει κάτι άσχημο, το βέβαιο είναι πως την λύση θα δώσει το κράξιμο των άλλων και το δούλεμα.

Δεν είναι ανάγκη να γινόμαστε οι ίδιοι οι admin και mods κριτές....Τη λύση πάντα δίνει ο λαός με το κράξιμο ή το ζήτω. Τώρα να το σχοινί τραβήξει κι υπάρξουν μεγάλες εντάσεις, ένα κλείδωμα στο topic κι όλα καλά....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
"28-4-1986. Απόγευμα Μεγάλης Δευτέρας και ο θάνατος έλυσε τη 13χρονη πολιορκία της ψυχής από το σακατεμένο κορμί του γνήσιου απογόνου των «Ελεύθερων Πολιορκημένων», κι αναπαύεται στην ιερή γη των προγόνων του καθώς είχεν ορίσει.

22-5-1973. Ο τότε ταγματάρχης Σπύρος Μουστακλής ύστερα από εξορίες και - φυλακή - απομόνωση - για αντιδικτατορική δράση, συλλαμβάνεται εκ νέου και για τη συμμετοχή του στην αντιστασιακή οργάνωση ­ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ­, όπου βασανίζεται απάνθρωπα στα κολαστήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ και μένει ανάπηρος.

Ο κορυφαίος χαράκτης Α. Τάσσος με μοναδικό τρόπο σύλληψης και σύνθεσης απεικονίζει στο χαρακτικό του αυτό το μαρτύριο και τον βασανισμό του ήρωα. Και μεταξύ άλλων ο ίδιος σχολιάζει...

«Ο Συνταγματάρχης Σπύρος Μουστακλής», 1974. «Ο ήρωας των όπλων και θύμα τους. Όταν για πρώτη φορά είδα μια μικρή φωτογραφία του δεν μπόρεσα πλέον να την αποχωριστώ και αυτή στάθηκε το ξεκίνημα για το έργο...».

Ο Σπύρος Μουστακλής επέζησε 13 χρόνια. Απεβίωσε 28-4-1986"

Συνημμένα

• moustaklis.jpg
    moustaklis.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Ενα απο τα πολλα βιτσια του χουντικου ειναι να τον λογοκρινουν. Νοιωθει μια ακατασχετη ηδονη.

Ναι όντως, προσφέρουν γέλιο. Κάτι ανάλογο με τους κομμουνιστές όταν φιλοσοφούν περί δημοκρατίας.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Η μεγαλύτερη αρετή της Δημοκρατίας είναι η ΑΝΟΧΗ.

Αυτό ψευτοδημοκράτες σημαίνει οτι ανέχομαι την άποψη του άλλου έστω και αν δεν μου αρέσει/γουστάρει.....

Όσο υπάρχουν "δημοκράτες" όπως οι παραπάνω κανείς δικαίως ανακράζει:

" Ζήτω ο Φασισμός "

Το φαινόμενο τύπου sincity, αντικατοπτρίζει παντελώς την ΠΑΡΑΚΜΗ της Δημοκρατίας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom