Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Λοιπόν, αν και είμαι αντικειμενικός, ή μαλλον προσπαθώ να είμαι βλέπω τελικά πως η λογοκρισία στο site ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Κύριος "διαγραφέας" βλέπω πως είναι ο SonyP900, όπου πολλές φορές έχει σβήσει Posts και Thread ολόκληρα....Εντάξει το θέμα "Χέσα" ίσως να ήταν υπερβολικό, αν και χιουμοριστικό.

'Εχει σβήσει όμως και post δικά μου πολλές φορές, αλλά επειδή δεν παρακολουθώ στενά το φόρουμ πολλά ποστ άλλων ίσως να έχουν διαγραφεί και να μην το έχουν παρατηρήσει.

Δεν μιλάω με κακία, αλλά φίλε mod επειδή κι εγώ είμαι admin σε φόρουμ του εξωτερικού, και συγκεκριμένα στο , δεν ξέρω τελικά τι μέτρα και σταθμά έχεις.

Ενας άλλος μίλαγε για την Απριλιανή επανάσταση κι αμέσως όλοι οι υπεύθυνοι σπεύσατε να το σβήσετε, γιατι?

Αφήστε εμάς να τον κράξουμε. Το φόρουμ σας πιστεύω αρχίζει να κουράζει, κυρίως με την ανανέωση και παραγκώνιση των παλιών φόρουμ, που δεν κοιτάτε να μεταφέρετε τα παλιά θέματα εδώ στο νέο.

Με το βήμα αυτό, σε 4-5 μήνες που θα έχει βγει άλλο joomla forum ΠΑΛΙ θα παραγκωνίσετε αυτό και τρέχα γύρευε....

Σημαντικότατο επίσης που φύγανε οι παλιές κριτικές απο τα μπουρδέλα....Εγώ είχα γράψει στο παλιό φόρουμ καμμιά 20αρια κριτικές και τώρα δεν τις βλέπω πουθενά.Κι όπως βλέπω οι υπόλοιποι βαριούνται να ξανα-γράψουν μιας και θα είναι άδικος κόπος αφού σε 4-5 μήνες θα ξανασβηστούν λόγω νέου φόρουμ.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλα εκανε και διεγραψε το ΧΕΣΑ ( καποιοι εδω μεσα εχουν πολυ στρεβλη ενοια του χιουμορ!!!!!!!!)....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Καλα εκανε και διεγραψε το ΧΕΣΑ ( καποιοι εδω μεσα εχουν πολυ στρεβλη ενοια του χιουμορ!!!!!!!!)....

Για τα υπόλοιπα που γράφω, κυρίως για το παλιό φόρουμ τι αποψη έχεις?

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε Jules , νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος..μιλησα μονο για threads τυπου ΧΕΣΑ , που για την αισθητικη μου και την κουλτουρα μου τα θεωρω απαραδεκτα .....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος Πάνοςμπος κλείδωσε το θρεντ
Ούτε βρισιές υπήρξαν (κατά πολύ λιγότερες από άλλα θρεντ), ούτε προσωπικές επιθέσεις (επίθεση στην γενικότερη παρουσία κάποιων στο φόρουμ ήταν). Μήπως γιατί θίχτηκαν οι κυρίες του φόρουμ; Λέω τώρα!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εάν αισθάνεσαι καταπίεση φίλε μου, μπορείς πολύ απλά να το εκδηλώσεις, όπως και το έκανες ανοίγωντας το συγκεκριμένο θέμα ή πιο απλά να μην ξανασχοληθείς. Αφού είσαι και συ διαχειριστής σε κάπιο παιχνιδοφόρουμ, σίγουρα θα έχετε κάποιους κανόνες και κάποια γραμμή που βαδίζει το φόρουμ. Επειδή εδώ είναι πολύ ιδιότροπος χώρος και όχι απλά να μιλάμε για ένα PC game, προσπαθούμε να είμαστε ίσοι και δίκαιοι με όλους. Έχει ξαναειπωθεί η λέξη λογοκρισία εδώ μέσα αλλά συνήθως την αναφέρουν όσοι είναι με τα δικά τους πιστεύω και δεν δέχονται έλεγχο και κριτική. Οποιαδήποτε πάντως πρόταση ή ιδέα έχεις για να γίνει το φόρουμ πάλι αρεστό και μη λογοκριτέο ,μπορείς να την εκφράσεις στον Alexxx που είναι και ο Admin του site. Φιλικά πάντα, sony.

Επισκέπτης
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανοίχτηκε thread για παράπονα λογοκρισίας. Συνήθως, αυτά τα πράγματα λέγονται μέσω PM (κι εσύ ως admin σε forum πρέπει να το κάνεις έτσι λογικά).

Τώρα, όσον αφορά τις διαγραφές, δεν θα σχολιάσω καθώς δεν παρακολούθησα τι διαγραφές πέσανε, πάνω σε ποιο θέμα και σε ποιο σημείο. Για τον παραγκωνισμό όμως των παλιών μελών, δεν θεωρώ ότι φταίνει οι admins του site αυτού... άλλα πράγματα φταίνε ;)

Πάντως για το θέμα του σβησίματος των κριτικών μπουρδέλων, είμαι αντίθετος. Καλύτερα θα ήταν οι κριτικές του τελευταίου διμήνου να έμεναν και απλά να σβήνονταν οι πιο παλιές.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φιλε Jules , νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος..μιλησα μονο για threads τυπου ΧΕΣΑ , που για την αισθητικη μου και την κουλτουρα μου τα θεωρω απαραδεκτα .....

Το ίδιο απαράδεκτα για το χιούμορ και την αισθητική μου είναι τα ουκ ολίγα threads με γυναίκες με πουλιά...
Και σε τελικη ανάλυση όλοι μας χέζουμε, πολύ λίγοι όμως πάνε με αυτά freaks  που θυμίζουν μεσαιωνικό τσίρκο με παράδοξα πλάσματα τύπου γυναίκα με τα μούσια και άνθρωπος -ελέφαντας...
Ωστόσο, το κόψιμο threads δεν είναι η λύση, όσο γελοία, αντιαισθητικά και αποκρουστικά και αν είναι αυτά...
Τυ λύση τη δίνουν τα μέλη που είτε συμμετέχουν είτε θάβουν ένα θέμα...

Κακά τα ψέματα, τα μέλη του site είναι ετερογενές κοινό που περιλαμβάνει από γιάπηδες που αν δώσουν λιγότερα από ? 300 το πήδημα το θεωρούν αποτυχία έως μαθητές- φοιτητές που κάνουν έρανο για να βρουν τα ?20 για να πηδήξουν 50αρα φαφούτα σε ανήλιαγο υπόγειο στο Μεταξουργείο και από τύπους που θεωρούν το OWO απαράδεκτο εξτρεμισμό έως κατά φαντασία ετεροφυλόφιλους που ισχυρίζονται ότι το 20ποντο μαρκούτσι της τραβέλας είναι μόνο για μονόζυγο...

Ωστόσο όλοι αυτοί μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα για το πάθος τους με την προυπόθεση βέβαια ότι αφορά συναινούντες ενήλικες..

Το ίδιο ισχύει και για τα θέματα γενικού ενδιαφέροντος που κατά την άποψή μου δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα νότα στο σάιτ...

Το να κόβεται λοιπόν ένα thread όσο σιχαμένο (σε νόμιμα πλαίσια πάντοτε ) και να είναι είναι λάθος...

Εξίσου  λάθος είναι να απαγορεύεται η κριτική και το κράξιμο...

Σε ένα τέτοιο σάιτ δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες..Ειδικά αν είχαν γεννηθεί ως ταύροι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
αν θεωρειτε και λογοκρισια το οτι καποιος νεοπας και αντρακλας μπηκε να πει οτι του τα χουν πριξει με τα τραβελοθεματα και του κλειδωσαν το θρεντ τοτε καλως υπαρχει αυτη η λογοκρισια.Με το ιδιο σκεπτικο να πω κι εγω μας τα πριξαν με την ποδολαγνια,τα μεγαλα βιζια κτλ...Ειναι δυνατον?Ο σονυ το χει πει πολυ σωστα!Τα θεματα ειναι ανοιχτα για ολους κι οποιος θελει μπαινει οπου θελει!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η διαφορά στα τραβέλια με τα σκατά, είναι απλή (θέλω να πιστεύω). Υπάρχει κόσμος που θέλει να πηγαίνει με τρανς και την καταβρίσκει, γιαυτό και ζητάει και πληροφορίες. Το θέμα με τα σκατά που και τι εξυπηρετεί (εκτός να αυξάνει τον αριθμό των ποστ του)???? Ας μου πει κάποιος και το ξανανοίγω προς τέρψην ορισμένων.

Επισκέπτης
σοστος ο πανος μοσο αναφορα τις κριτικες....!!!για ολα τα αλλα δεν ξερο...ειναι δουλεια τον μοντ!καλο μεσιμερι σε ολους!!!byeee byeee παιδες!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Η διαφορά στα τραβέλια με τα σκατά, είναι απλή (θέλω να πιστεύω). Υπάρχει κόσμος που θέλει να πηγαίνει με τρανς και την καταβρίσκει, γιαυτό και ζητάει και πληροφορίες. Το θέμα με τα σκατά που και τι εξυπηρετεί (εκτός να αυξάνει τον αριθμό των ποστ του)???? Ας μου πει κάποιος και το ξανανοίγω προς τέρψην ορισμένων.
το θελω το θεμα με τα σκατα για να παρω νεες ιδεες τι να κανω κατα το χεσιμο μιας κι εχω βαρεθει να διαβαζω τις ετικετες απο σαμπουαν κτλ....μπουχαχχαχαχαχαχα
πλακα κανω!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Τα μόνο πόστ που σβήνονται είναι τα : υβριστικά,απειλητικά,ειρωνικά και αυτά που ξεφεύγουν απο την αίσθηση του μέτρου.Κανένας Mod δεν σβήνει post ή thread για την πλάκα του. Στο 'Απριλιανή επανάσταση' κάποιος έβριζε μάνες,μετά μπήκε και κάποιος άλλος που έβριζε νεκρά πρόσωπα και πάει λέγοντας.Το thread κλειδώθηκε προσωρινά να διαγραφούνε αυτά τα πόστ (με το προσβλητικό περιεχόμενο πάντα) και επανήλθε πάλι κανονικά στο φόρουμ. Η προσβολή ενός μέλους απο ένα άλλο μέλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ σε καμία περίπτωση!!! Ούτε μπορούμε να αφήσουμε το φόρουμ να 'βομβαρδίζεται' με πόστ μπινελικωμάτων και γενικά να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει εκτός ορίων. Τώρα οι κριτικές στα μπουρδέλα αλλάξανε γιατί αλλάζουνε και οι ιερόδουλες στα μπουρδέλα.Και μάλιστα όχι ανα 4 έως 5 μήνες αλλά απο 4 έως 5 μέρες!!! Δεν γίνεται ένα ρδέλο να έχει κριτική για μια ιερόδουλη που δούλευε πριν 3 μήνες και τώρα έχει εξαφανιστεί απο προσώπου γης. Για πριν 1 χρόνο στο Φυλής 54 ήταν η 'Λάρα' η Γερμανίδα.Είναι ανώφελο και να υπάρχουν 10 κριτικές γι'αυτήν στο συγκεκριμένο σπίτι διότι έχουν περάσει 100άδες ιερόδουλες απο κει απο τότε μέχρι σήμερα. Πιστεύω το κάθε νέο μέλος (και το παλιό εννοείται) θέλει να δει μια πρόσφατη κριτική ανανεωμένη για τον κάθε οίκο ανοχής και όχι να μένουμε στις περιγραφές του μηνός η και μηνών.
1000% σωστος

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εάν αισθάνεσαι καταπίεση φίλε μου, μπορείς πολύ απλά να το εκδηλώσεις, όπως και το έκανες ανοίγωντας το συγκεκριμένο θέμα ή πιο απλά να μην ξανασχοληθείς. Αφού είσαι και συ διαχειριστής σε κάπιο παιχνιδοφόρουμ, σίγουρα θα έχετε κάποιους κανόνες και κάποια γραμμή που βαδίζει το φόρουμ. Επειδή εδώ είναι πολύ ιδιότροπος χώρος και όχι απλά να μιλάμε για ένα PC game, προσπαθούμε να είμαστε ίσοι και δίκαιοι με όλους. Έχει ξαναειπωθεί η λέξη λογοκρισία εδώ μέσα αλλά συνήθως την αναφέρουν όσοι είναι με τα δικά τους πιστεύω και δεν δέχονται έλεγχο και κριτική. Οποιαδήποτε πάντως πρόταση ή ιδέα έχεις για να γίνει το φόρουμ πάλι αρεστό και μη λογοκριτέο ,μπορείς να την εκφράσεις στον Alexxx που είναι και ο Admin του site. Φιλικά πάντα, sony.

Φυσικά έχουμε κανόνες στο φόρουμ, όπως και thesaurus lexicon trace για βρισιές κλπ κλπ.Τα ξέρεις καλύτερα απο μένα ίσως αυτά!

Απλά δεν μπορώ να γράφω συνέχεια για λογοκρισία όπως κι εσύ δεν μπορείς να σβήνεις ό,τι θεωρείς μη αρεστό, γιατί αυτό είναι υποκειμενικό.

Σε φόρουμ οπως αυτό πρέπει να προσέχουμε άλλα πράγματα, όπως φωτογραφίες, πρόσωπα και πράγματα που μπορεί να επισύρουν νομικό πρόβλημα.

Γενικά ΜΗΝ σβήνεις με ένα Χ στο δεξί μέρος του control panel σου ό,τι δεν ΣΟΥ αρέσει, αλλά οτι είναι επικίνδυνο.

Φιλικά πάντα, Jules

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Studian επειδή αναφέρεσαι σε μένα έχω να σου πω ότι στο εν λόγω thread πέρα απο προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο.Σβήστηκαν έτσι και για την ιστορία και 4 υβριστικά μηνύματα. Δεν πήρα το μέρος κάποιας κυρίας αλλά το μέρος ενός μέλους (που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι θηλυκό) που του γράψανε προσβλητικά πόστ.Το ίδιο ακριβώς θα έκανα και σε σένα αν κάποιος σε προσέβαλε.

Ποιό ήταν το προσβλητικό ποστ ρε συ Πάνο. Τηρουμένων των αναλογιών βέβαια! Για διαφώτισε με.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Επειδή πρέπει να σχολάσω και κάποια στιγμή να είσαι σίγουρος ότι αν έσβηνα ότι μου άρεσε, 1ον δεν θα ήμουν μοντ για πολύ και 2ον δεν θα υπήρχαν και πολλά για να διαβάσεις......Καλό μεσημέρι σε όλους και αφήστε λίγο το PC να σας δει και ο ήλιος!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
H mounitsa έτσι για την ιστορία είναι η παλιά gatoula....Ξέρεις τί εστί gatoula και τι έλεγε για τους υπεύθυνους του site σε όλους?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Τα προσβλητικά τα έσβησα.Έβρισε ένας τα εξής μέλη mounitsa,bitemeflesh και psaxnwtrans. Αυτός έφαγε το ban του. Το περιεχόμενο των συγκεκριμένων πόστ ήταν προσβλητικό. Γι'αυτό γίνεται το κλείδωμα για να μην συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Εσύ γράφεις πολιτισμένα και με επιχειρήματα δυστυχώς κάποιος άλλος γράφει βρισιές για συγγενείς και θεούς. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι την ίδια κουλτούρα να κάνουν ένα σωστό διάλογο.

Υ.Γ. Αυτή την στιγμή το ξανατσεκάρω και το ξεκλειδώνω.
που με εβριζαν ρε παιδια μπας και δεν πειρα πρεφα..για ποιο θεμα λετε?για τον VISTA?

Επισκέπτης
H mounitsa έτσι για την ιστορία είναι η παλιά gatoula....Ξέρεις τί εστί gatoula και τι έλεγε για τους υπεύθυνους του site σε όλους?

AAAAA! kai διχασμένη προσωπικοτητα η PhD κυρια εκτος των υπολοιπων 3-4 ξυχονευρωτικοπαθολογικών παθήσεων???? ; Όμορφα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom