Νέα

Λόγια λύπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχω και γω μια πονεμενη ιστορια να πω, για ενα φιλο (ισως τον καλυτερο μου φιλο) που εχασα πριν μερικους μηνες. Και που θα ηθελα να του ζητησω συγνωμη για την αδικη συμπεριφορα μου απεναντι σε αυτον και την κοπελα του. Αλλα τι τα θες τι τα σκαλιζεις........Ισως καποια στιγμη οταν θα εχω χρονο να την γραψω. Θα καταλαβουμε ορισμενοι (και εγω μεσα σε αυτους) τι σημενει πραγματικος ερωτας. Τι σημενει να αγαπας.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ακου αδελφε δεν μπηκα να σε κοροιδεψω ουτε να σε ειρωνευτω..μπηκα να δωσω λιγο χιουμορ μπορει με λαθος τροπο δεν ξερω και δεν ειναι οτι δεν σε καταλαβαινω αλλα γελα λιγο..την τεταρτη οντως χωρισα δεν σου εκανα πλακα και πονεσα και εκλαψα και ισως το ξανακανω ολοι ετσι ειμαστε κανεις δεν νομιζω να το παιζει αντρας οσο και γαμικουλας να ειναι παντα υπαρχει μαι γυναικα που μασ κανει να κλαιμε...και να σου πω με χωρισε γιατι κατα την αποψη της δεν λειτουργουσα τα τελευταια χροναι σαν ζευγαρι λεει πως δεν την αγαπουσα και πως εβαζα τους φιλους μου πανω απο εκεινη..μετα απο 5 χροναι φιλε μου σχεση και εννια γνωριμιας..πονεσα πολυ και ακομι πιο πολυ για τον λογο που οντος ειναι αυτος την ξερω πολυ καλα και το χειροτερο ειναι φιλε μου και αδελφε μου πως την ωρα που προσπαθουσα να τις πω για τα συναισθηματα μου για το ποσο την αγαπω για το ποσο θελω να ειμαστε μαζι με ολα τα επιχειρηματα του κοσμου ..γυρισε και μου ειπε μεταξυ σοβαρου και αστειου πως θα μπορουσα να γινω καλοσ μα παρα πολυ καλος μανατζερ ..διλαδι μιλουσα για αισθηματα αλλα για εκεινη ητνα πιπεσ που απλα προσπαθουσα να την πεισω να ειμαστε μαζι..καταλαβες φιλε μου
εκει ναι θα στναχορηθω πιο πολυ για τον παναθηναικο παρα για μια γυναικα που ειμουν μαζι της 5 χρονια και το μονο που ειπε ηταν αυτο
δεν αξιζει
και συγνωμη να σε προσβαλα λιγο χιουμορ εκανα εστω και κακο
να σαι ακαλ και να προσεχεις φιλε μου το εαυτο σου
εχει μεγαλητερη αξια απο οτιδοιποτε υπαρχει
πιστεψε

και επειδη ειμαι και Darkis στα μουσικα γουστα παρε kati poy moy aresei..... για σενα
και παλι συγνωμη

give back what you took
give our wounds time to heal
my eyes remain closed as i am counting the days
now i am paying the price
of forsaking my strenght
...the last thing i said
was a bitter goodbye
Φίλε pidikoyla77 περασμένα ξεχασμένα :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom