Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Κάνουν και τραινάκι;εσείς οι 3 που ταιριάζετε μεταξυ σας, όπως έχεις πει.
Κάνουν και τραινάκι;εσείς οι 3 που ταιριάζετε μεταξυ σας, όπως έχεις πει.
κατι για καρκινους ρε μαλακα σου ευχοταν παλι εσενα και την οικογενεια σουφόρεσε το στρινγκάκι και πόσταρε καμιά φωτό σου ρε κοντοστούμπη
με τούρλα τα κωλομέρια να καβλώσει το σύμπαν
Αυτές που μας έστελνες στα πμ ήταν γκέι αλλά μπορείς κ καλύτερες πόζες,
πόσταρε μη σε τσακίσω στις φάπες κακάσχημο νανοκροσάκι
Βρε μουνόπανο γαμω τη Παναγία σου ποτέ σου έστειλα γκέι πόζες σε πμ?μυθομανη άι τράβα στο τρελογιατρο σιχαμα,πούστης είσαι εσύ που παρακαλαγες τον φακερο να σε γαμησει με λεφτά βρωμογκειφόρεσε το στρινγκάκι και πόσταρε καμιά φωτό σου ρε κοντοστούμπη
με τούρλα τα κωλομέρια να καβλώσει το σύμπαν
Αυτές που μας έστελνες στα πμ ήταν γκέι αλλά μπορείς κ καλύτερες πόζες,
πόσταρε μη σε τσακίσω στις φάπες κακάσχημο νανοκροσάκι
Ο λιντερ και ο λασουφιν,ο λιντερ δε είναι γκέι ο άλλος δε ξέρω τον έχετε βγάλει πουστη αλλά δε νομίζω να είναι πούστης είσαι εσύ ο υπουργαρας και ο Ρομπ που κάνετε παρέα με τη μάγκυ το τραβελακι.Κρινεις εμένα που συμπαθώ αυτούς τους 2 που ονομάζεις πουστηδες όταν εσύ κάνεις παρέα με τη Μάγκυ την αρχιλεσβιαρα?εσείς οι 3 που ταιριάζετε μεταξυ σας, όπως έχεις πει.
Χάνεις το δίκιο σου όταν βρίζεις,,,Βρε μουνόπανο γαμω τη Παναγία σου ποτέ σου έστειλα γκέι πόζες σε πμ?μυθομανη άι τράβα στο τρελογιατρο σιχαμα,πούστης είσαι εσύ που παρακαλαγες τον φακερο να σε γαμησει με λεφτά βρωμογκει
ο κοντόχοντρος γκέι αγνοεί τους Νόμους του Σύμπαντος ....δεν ξέρει πως με κάποιον τρόπο ό,τι εύχεται γυρνάει πάνω τουκατι για καρκινους ρε μαλακα σου ευχοταν παλι εσενα και την οικογενεια σου
μιλαμε θελει δονηταρι σουφρα να ακουμπησει παγκρεας
Ο Ρομπ δε ξέρεις πόσο με μισεί γι'αυτό τα λες είναι ο μόνος που του έχω ευχηθεί καρκίνο φαντάσου τι χοντράδες έχει πετάξει.Χάνεις το δίκιο σου όταν βρίζεις,,,
ρε μαλακα σαν γκομενα καταριεται...αν ειναι δυνατον με εχει εκνευρισειο κοντόχοντρος γκέι αγνοεί τους Νόμους του Σύμπαντος ....δεν ξέρει πως με κάποιον τρόπο ό,τι εύχεται γυρνάει πάνω του
Έχει και την καθοδήγηση του στραπονιάρη Μαντάμ-Βιτάμ επομένως τα ψυχωτικά του επεισόδια είναι αναμενόμενα
Κάποιον συγκεκριμένο καρκίνο ή έτσι γενικά και αόριστα;Ο Ρομπ δε ξέρεις πόσο με μισεί γι'αυτό τα λες είναι ο μόνος που του έχω ευχηθεί καρκίνο φαντάσου τι χοντράδες έχει πετάξει.
Μουνόπανο και λίγα σου εύχομαι με έχεις μειώσει με τρόπο που δηλώνει άπειρη κακία που κανείς σε όλο το σάιτ δε έχει κάνει,ακόμα και ο παπαφιλιπ υπουργαρας τα λένε ανθρώπινα εσύ είσαι όμως μεγάλο μουνόπανο σου εύχομαι καρκίνο ρε σιχαμα κάτι τέτοια σιχαματα σα εσένα μαυρίζουν τη Ελλάδα μας τέρμα ο σκοταδισμός μουνόπανο ψωφα να ισιχασει ο τόπος γαμημενε μπασταρδε.ο κοντόχοντρος γκέι αγνοεί τους Νόμους του Σύμπαντος ....δεν ξέρει πως με κάποιον τρόπο ό,τι εύχεται γυρνάει πάνω του
Έχει και την καθοδήγηση του στραπονιάρη Μαντάμ-Βιτάμ επομένως τα ψυχωτικά του επεισόδια είναι αναμενόμενα
ο φακερος είναι ο τουρκαλάς που σε πήγε στα χαμάμ δροσερέ κοντέ ?Βρε μουνόπανο γαμω τη Παναγία σου ποτέ σου έστειλα γκέι πόζες σε πμ?μυθομανη άι τράβα στο τρελογιατρο σιχαμα,πούστης είσαι εσύ που παρακαλαγες τον φακερο να σε γαμησει με λεφτά βρωμογκει
Όλοι οι καρκίνοι είναι τραγικοί αλλά ας πούμε στον λαιμό.Κάποιον συγκεκριμένο καρκίνο ή έτσι γενικά και αόριστα;
Ο φακερος είναι αυτός που ως μπαρμπαπηδουλας παλιά παρακαλαγες να σε γαμησει κακομοίρη και με λεφτά και μετά βγάζεις εμένα γκέι ΕΕ?όλα μου τα είπε ο λασουφιν για σένα και εχεις και το θράσος να με λες γκέι?ο φακερος είναι ο τουρκαλάς που σε πήγε στα χαμάμ δροσερέ κοντέ ?
βγάλε δημόσια τις φωτό σου που έστελνες στα πμ και ρώταγες αν φαίνεσαι μοντέλα (μπαμπάσικη)
μαλακα εχω κλαψειο φακερος είναι ο τουρκαλάς που σε πήγε στα χαμάμ δροσερέ κοντέ ?
βγάλε δημόσια τις φωτό σου που έστελνες στα πμ και ρώταγες αν φαίνεσαι μοντέλα (μπαμπάσικη)
Το λιγότεροΚάνουν και τραινάκι;
πασααρέλα με το στρινγκάκι κάνε να χορτάσει η χοντρή κωλάθρα σου πούτσαΜουνόπανο και λίγα σου εύχομαι με έχεις μειώσει με τρόπο που δηλώνει άπειρη κακία που κανείς σε όλο το σάιτ δε έχει κάνει,ακόμα και ο παπαφιλιπ υπουργαρας τα λένε ανθρώπινα εσύ είσαι όμως μεγάλο μουνόπανο σου εύχομαι καρκίνο ρε σιχαμα κάτι τέτοια σιχαματα σα εσένα μαυρίζουν τη Ελλάδα μας τέρμα ο σκοταδισμός μουνόπανο ψωφα να ισιχασει ο τόπος γαμημενε μπασταρδε.
Θεραπεύεται σχετικά εύκολα, βρες κάποιον πιο θανατηφόρο...Όλοι οι καρκίνοι είναι τραγικοί αλλά ας πούμε στον λαιμό.
Δε φτάνει που είχες προβλήματα στύσης εγλυφες πατούσες και δε γαμαγες και σε παράτησε η γυναικα σου προφανώς γιατί δε σου σηκώνεται έχεις το θράσος να λες εμένα γκέι τελειωμένε.ο φακερος είναι ο τουρκαλάς που σε πήγε στα χαμάμ δροσερέ κοντέ ?
Εσένα μισω τις γυναίκες μια χαρά τις συμπαθώ αντε να πεθάνεις να ισιχασει η Ελλάδα μας από κατι σκοταδιστές σα εσένα που μαυρίζουν τη χώρα μας.πασααρέλα με το στρινγκάκι κάνε να χορτάσει η χοντρή κωλάθρα σου πούτσα
Αφού τις γυναίκες τις μισείς ,κάτι πρέπει να κάνεις , μη ντρέπεσαι που ζητάς ψωλή
Αν θες μπορώ να σου συστήσω μια Νιγηριανή γιαγιά, 2η θεία του Γιάννης, να του κάνεις βουντού...Δε φτάνει που είχες προβλήματα στύσης εγλυφες πατούσες και δε γαμαγες και σε παράτησε η γυναικα σου προφανώς γιατί δε σου σηκώνεται έχεις το θράσος να λες εμένα γκέι τελειωμένε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσένα μισω τις γυναίκες μια χαρά τις συμπαθώ αντε να πεθάνεις να ισιχασει η Ελλάδα μας από κατι σκοταδιστές σα εσένα που μαυρίζουν τη χώρα μας.
1.81 με παπούτσια ή ξυπόλητος;Χαχαχαχαχ μεγάλος μαλακας ρε με λέει γκέι ενώ δε είμαι κοντό ενώ είμαι 1.81 ο τύπος είναι για να πάθει όντως καρκίνο και να πεθανει με αυτά που λέει.