Νέα

Λόγια λύπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Το να σατιρίζεις και να σχολιάζεις τα πάντα είναι το μόνο εύκολο.Το να αντιληφθείς κάτι είναι το δύσκολο...

Φίλε μου, το thread που άνοιξες, ήταν επόμενο να απαντηθεί από κάποια παιδιά με χιουμοριστική διάθεση. Δεν τα βλέπουν όλοι μαύρα, ούτε είναι δυνατόν να πιάσουν όλα τα μέλη του bourdela την ψυχολογία σου. Εγώ δεν είχα πρόθεση να κάνω post στο thread σου, επειδή δεν μπορούσα να μπω στην ψυχολογία σου όταν το έγραφες και επειδή δεν είχα και καμία διάθεση να σε λοιδορήσω. Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω όμως, ότι έγραψες κάποια πράγματα και μετά όταν κάποιοι απάντησαν χιουμοριστικά, άρχισες να τους την μπαίνεις... Δεν μπορώ να σε καταλάβω, sorry...

φιλικά

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ααααα φιλε μην μου την λες ετσι

εχω 4 αστερακια στο μπασκετ

:rockon:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φίλε μου, το thread που άνοιξες, ήταν επόμενο να απαντηθεί από κάποια παιδιά με χιουμοριστική διάθεση. Δεν τα βλέπουν όλοι μαύρα, ούτε είναι δυνατόν να πιάσουν όλα τα μέλη του bourdela την ψυχολογία σου. Εγώ δεν είχα πρόθεση να κάνω post στο thread σου, επειδή δεν μπορούσα να μπω στην ψυχολογία σου όταν το έγραφες και επειδή δεν είχα και καμία διάθεση να σε λοιδορήσω. Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω όμως, ότι έγραψες κάποια πράγματα και μετά όταν κάποιοι απάντησαν χιουμοριστικά, άρχισες να τους την μπαίνεις... Δεν μπορώ να σε καταλάβω, sorry...

φιλικά
Απλά μπορούσαν να μην ποστάρουν τίποτα όπως σκέφτηκες και εσύ να κάνεις..

Επισκέπτης
Ρε εσύ αίσθηση το avatar σου με υπνωτίζει!

Επισκέπτης
Είσαι ανώτερος με 357 ποστ σύνεχισε να ποστάρεις κάποτε θα πάρεις 6 αστεράκια

να σου κανω μια ερωτηση γιατι δεν μπορω να αντιληφθω αυτο που λες.δηλαδη εαν ειχε 6 αστερακια σου δινει καλες συμβουλες κ τον σεβεσαι ενω με 3 τον σνομπαρεις δηλαδη επειδη δεν εχει γραψει πολυ στο σαιτ παει να πει οτι ειναι κ αγαμητος κ βλακας κ ανοργασμικος κ ολα τα αλλα ενω με 6 ειναι φοβερος?ρωταω γιατι δεν καταλαβαινει το μικρο μου μυαλο

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Απλά μπορούσαν να μην ποστάρουν τίποτα όπως σκέφτηκες και εσύ να κάνεις..

Σωστό αυτό, αλλά σου εξηγώ, είναι δύσκολο να μπούμε στην ψυχολογία σου. Τέλος πάντων, σου εύχομαι ότι καλύτερο. Όλα ξεπερνιούνται...

φιλικά

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ενταξη την καταλαβα την σποντα σου φιλε με τα 3 αστερακια
ολυμπιακος εισαι και μαλιστα ποδοσφαιρικος

Επισκέπτης
ενταξη την καταλαβα την σποντα σου φιλε με τα 3 αστερακια
ολυμπιακος εισαι και μαλιστα ποδοσφαιρικος

κανεις λαθος δεν καταλαβες δεν πηγαινει σε εσενα αυτο που εγραψα απλα επειδη σου λεει κοροιδευτικα οτι εχεις 3 αστερακια κ οχι 6 ρωταω για να δω εαν τα αστερακια καθοριζουν τον σεβασμο κ τι γνωση

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
να σου κανω μια ερωτηση γιατι δεν μπορω να αντιληφθω αυτο που λες.δηλαδη εαν ειχε 6 αστερακια σου δινει καλες συμβουλες κ τον σεβεσαι ενω με 3 τον σνομπαρεις δηλαδη επειδη δεν εχει γραψει πολυ στο σαιτ παει να πει οτι ειναι κ αγαμητος κ βλακας κ ανοργασμικος κ ολα τα αλλα ενω με 6 ειναι φοβερος?ρωταω γιατι δεν καταλαβαινει το μικρο μου μυαλο
Επειδή δεν καταλαβαίνεις σου εξηγώ ότι το έγραψα γιατί θέλει να πάρει προφανώς 6 αστεράκια αφού ποστάρει άσκοπα...Δεν μίλησα για θέμα σεβασμού...Κατανοητός ?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γαμάτο το αβαταρ του αίσθηση..
:rockon:  :rockon:  :rockon:
(άσχετο)  :cheesy:  :2funny:  
ρε φιλε γκαλμπ τι παίχτηκε?
γιατί τόση γκριζίλα?  :huh:  :o

Επισκέπτης
Επειδή δεν καταλαβαίνεις σου εξηγώ ότι το έγραψα γιατί θέλει να πάρει προφανώς 6 αστεράκια αφού ποστάρει άσκοπα...Δεν μίλησα για θέμα σεβασμού...Κατανοητός ?

κατανοητος απλα το ρωτησα γιατι εχω ξανακουσει παρομοιο σχολιο γενικα στο σαιτ(οχι απο εσενα) κ ηθελα μια διευκρινηση.ευχαριστω

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ναι φιλαρακο μου πλακα κανω ..χιουμορ  απλα δεν το ειπα για αυτο που εγραψες   :)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε Galb κατανοώ την φάση που περνάς τώρα και θα είμαι εντός θέματος του thread που άνοιξες.Οι στίχοι αυτοί δεν είναι απο κλαψομούνηδες ΕΜΟ αλλά απο παλιά ελληνική hardcore μπάντα των 90'ς.

Στην ψυχή μου σκάλισες τα μαύρα σου σημάδια
  Και με μανία με βύθισες σε μια αιώνια νύχτα...
  Μου βούλωσες το στόμα λόγια αγάπης να μη βγούνε
  Τώρα εμπρός τα νύχια σου στην καρδιά μου μπήχτα

Εγώ όμως πιστεύω σ'αυτά που ζω να κάνω
  Με μίσος απο πάνω μου τα δεσμά τινάζω
  Φυλάξου εσύ και όμοιοι σου και αν αντέχεις κοίτα
  Να με μια κίνηση τον ουρανό αρπάζω

Είμαστε πάντως οι άντρες συναισθηματικά όντα ακόμα και οι πιο 'σκληροί μάο γαμάω'.Η απόδειξη είναι όταν βρίσκουμε ένα κοριτσάκι πως μεταλλάσσεται απότομα η ψυχολογία μας,οι τρόποι μας ακόμα και το ίδιο μας το χαμόγελο.Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και να μην στεναχωριέσαι για κάτι που δεν σε έχει εκτιμήσει.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πες τα βρε πανο...οι μάγκες του πληκτρολογίου είναι τελείως διαφορετικοί στην πραγματικότητα...έχουν σπαρταρήσει πολύ αλλά..εδώ το κρύβουν....γενικά μιλάω μην παρεξηγηθεί κανεις....

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φίλε Galb κατανοώ την φάση που περνάς τώρα και θα είμαι εντός θέματος του thread που άνοιξες.Οι στίχοι αυτοί δεν είναι απο κλαψομούνηδες ΕΜΟ αλλά απο παλιά ελληνική hardcore μπάντα των 90'ς.

Στην ψυχή μου σκάλισες τα μαύρα σου σημάδια
   Και με μανία με βύθισες σε μια αιώνια νύχτα...
   Μου βούλωσες το στόμα λόγια αγάπης να μη βγούνε
   Τώρα εμπρός τα νύχια σου στην καρδιά μου μπήχτα

Εγώ όμως πιστεύω σ'αυτά που ζω να κάνω
   Με μίσος απο πάνω μου τα δεσμά τινάζω
   Φυλάξου εσύ και όμοιοι σου και αν αντέχεις κοίτα
   Να με μια κίνηση τον ουρανό αρπάζω

Είμαστε πάντως οι άντρες συναισθηματικά όντα ακόμα και οι πιο 'σκληροί μάο γαμάω'.Η απόδειξη είναι όταν βρίσκουμε ένα κοριτσάκι πως μεταλλάσσεται απότομα η ψυχολογία μας,οι τρόποι μας ακόμα και το ίδιο μας το χαμόγελο.Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και να μην στεναχωριέσαι για κάτι που δεν σε έχει εκτιμήσει.
Πολύ ωραία τα στιχάκια...Έστω και λίγοι ίσως να καταλαβαίνουν..Μάλλον αυτοί που καταλαβαίνουν θα έχουν ερωτευθεί και ίσως να έχουν απογοητευθεί κίολας οι υπόλοιποι σκληροτράχιλοι μαμιάδες του κυβερνοχώρο ας κάνουν ότι θέλουν..

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγω εχω πολλα στιχακια αλλα αν τα γραψω ολα τοτε ειμαστε ολοι ομαδικως να κοβουμε τις φλεβες μας... :helpplea:
Και δεν ειμαστε για τετοια τωρα...

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ακου αδελφε δεν μπηκα να σε κοροιδεψω ουτε να σε ειρωνευτω..μπηκα να δωσω λιγο χιουμορ μπορει με λαθος τροπο δεν ξερω και δεν ειναι οτι δεν σε καταλαβαινω αλλα γελα λιγο..την τεταρτη οντως χωρισα δεν σου εκανα πλακα και πονεσα και εκλαψα και ισως το ξανακανω ολοι ετσι ειμαστε κανεις δεν νομιζω να το παιζει αντρας οσο και γαμικουλας να ειναι παντα υπαρχει μαι γυναικα που μασ κανει να κλαιμε...και να σου πω με χωρισε γιατι κατα την αποψη της δεν λειτουργουσα τα τελευταια χροναι σαν ζευγαρι λεει πως δεν την αγαπουσα και πως εβαζα τους φιλους μου πανω απο εκεινη..μετα απο 5 χροναι φιλε μου σχεση και εννια γνωριμιας..πονεσα πολυ και ακομι πιο πολυ για τον λογο που οντος ειναι αυτος την ξερω πολυ καλα και το χειροτερο ειναι φιλε μου και αδελφε μου πως την ωρα που προσπαθουσα να τις πω για τα συναισθηματα μου για το ποσο την αγαπω για το ποσο θελω να ειμαστε μαζι με ολα τα επιχειρηματα του κοσμου ..γυρισε και μου ειπε μεταξυ σοβαρου και αστειου πως θα μπορουσα να γινω καλοσ μα παρα πολυ καλος μανατζερ ..διλαδι μιλουσα για αισθηματα αλλα για εκεινη ητνα πιπεσ που απλα προσπαθουσα να την πεισω να ειμαστε μαζι..καταλαβες φιλε μου
εκει ναι θα στναχορηθω πιο πολυ για τον παναθηναικο παρα για μια γυναικα που ειμουν μαζι της 5 χρονια και το μονο που ειπε ηταν αυτο
δεν αξιζει
και συγνωμη να σε προσβαλα λιγο χιουμορ εκανα εστω και κακο
να σαι ακαλ και να προσεχεις φιλε μου το εαυτο σου
εχει μεγαλητερη αξια απο οτιδοιποτε υπαρχει
πιστεψε

και επειδη ειμαι και Darkis στα μουσικα γουστα παρε kati poy moy aresei..... για σενα
και παλι συγνωμη

give back what you took
give our wounds time to heal
my eyes remain closed as i am counting the days
now i am paying the price
of forsaking my strenght
...the last thing i said
was a bitter goodbye

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
sorry για τα κινεζικα πιο πανω εγραφα γρηγορα και με νοοτροπια greekenglish

και φιλε μου οπως ςιπαμε οτι και να ακουσεις απο τον καθενα αν πονας δεν αλλαζει μεσα σου
κοιτα ομως τον εαυτο σου λιγο και χαμογελα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom