You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λόγια λύπης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ήσουν 18 χρονών. Τόσο νέος, με τόσα ιδανικά. Σ' αγαπούσα και μ' αγαπούσες. Οι καρδιές μας ήταν για πάντα ενωμένες. Τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει!Τίποτα... Εκτός απο εκείνο το ατύχημα. Σε πήγαν στην εντατική. Η ζωή σου ένα μηχάνημα. Μόνο που μετά βίας ανέπνεες. Σε σκεφτόμουν καθημερινά. Καθόμουν δίπλα σου και σου έδινα δύναμη.
Τα βράδια σηκωνόμουν ιδρωμένη και έκλαιγα. Μόνο ένα θαύμα θα σε έσωζε. Μια μεταμόσχευση καρδιάς. Κάναμε τα πάντα κι όμως τίποτα. Είχαμε χάσει όλες τις ελπίδες. Γύριζα λυπημένη απ' το νοσοκομείο με μάτια βουρκωμένα. Δεν είδα το αμάξι που πέρασε απο πάνω μου. Ήσουν καλύτερα!
Σου έβαλαν καρδιά. Κανείς δεν μπορούσε να σου πει ότι εγώ δεν ζούσα. Με ζητούσες διαρκώς όταν μια μέρα έμαθες την αλήθεια. Τα δάκρυα σου έτρεχαν ποτάμι. Όμως τώρα δεν έπρεπε να κλαις. Σου είχα χαρίσει το καλύτερο δώρο.
Την καρδιά μου!
Τα βράδια σηκωνόμουν ιδρωμένη και έκλαιγα. Μόνο ένα θαύμα θα σε έσωζε. Μια μεταμόσχευση καρδιάς. Κάναμε τα πάντα κι όμως τίποτα. Είχαμε χάσει όλες τις ελπίδες. Γύριζα λυπημένη απ' το νοσοκομείο με μάτια βουρκωμένα. Δεν είδα το αμάξι που πέρασε απο πάνω μου. Ήσουν καλύτερα!
Σου έβαλαν καρδιά. Κανείς δεν μπορούσε να σου πει ότι εγώ δεν ζούσα. Με ζητούσες διαρκώς όταν μια μέρα έμαθες την αλήθεια. Τα δάκρυα σου έτρεχαν ποτάμι. Όμως τώρα δεν έπρεπε να κλαις. Σου είχα χαρίσει το καλύτερο δώρο.
Την καρδιά μου!
Κόσμος υποκριτικός, ψεύτικος με γκρεμισμένα ιδανικά και αρχές που θυσιάζονται στο βωμό των συμφερόντων. Νομίζω ότι γνωρίζω την έννοια του πόνου αλλά λυπάμαι συνειδητοποιώντας πως ποτέ δεν έχω πονέσει. Κουράστηκα πλέον να αντικρύζω τη καθημερινότητα και να μένω άπραγος περιμένοντας καταστάσεις...
Η αχαριστία μου δεν έχει αρχή και τέλος και η αλλαγή χρειάζεται εσπευσμένα... Το είδα μπροστά μου. Μόνο του περίμενε με τη λύπη και το πόνο ζωγραφισμένο στο προσωπό του ξέροντας πως το αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αν υπάρχει αύριο...
Η αχαριστία μου δεν έχει αρχή και τέλος και η αλλαγή χρειάζεται εσπευσμένα... Το είδα μπροστά μου. Μόνο του περίμενε με τη λύπη και το πόνο ζωγραφισμένο στο προσωπό του ξέροντας πως το αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αν υπάρχει αύριο...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ρε galb έλεος φίλε μου
Επισκέπτης
Emo και μαλακίες...
Επισκέπτης
Ελάτε ρε παιδιά ηρεμήστε μόλις χώρισε ο άνθρωπος! :'(
Κρύβω μέσα μου ένα επικίνδυνο έφλεκτο κερί, γι' αυτό πονάω το σούρουπο, λιώνουν οι αναμνήσεις μίας καλύτερης προηγούμενης ζωής μου και τρέχουν βιαστικά στους βρώμικους υπονόμους, έτσι εξηγείται το ότι η πόλη λίγο πριν βραδιάσει μυρίζει ματαιότητα. Και θυμάμαι ένα βράδυ που κοιμήθηκα μαζί με κάποια που δεν γνώριζα, και ξύπνησε τόσο τρομαγμένη που πίστεψα ότι είχε δει τι κρύβω μέσα μου, είναι αυτά τα αίματα;
Μα που χτύπησες; Άρχισε να ρωτάει. Δε μίλησα. Πως να εξηγήσεις σε μια άγνωστη πως κάθε βράδυ ορμούν πάνω μου οι τελευταίες σου κουβέντες, πως καθε βράδυ με ξεσκίζει το τελευταίο κλείσιμο της πόρτας σου πως στο σκοτάδι πλημμυρίζω αίματα για να θυμηθώ έστω και για λίγο το χρώμα των ματιών σου όταν έκλαψες κάποτε για μένα.
Μα που χτύπησες; Άρχισε να ρωτάει. Δε μίλησα. Πως να εξηγήσεις σε μια άγνωστη πως κάθε βράδυ ορμούν πάνω μου οι τελευταίες σου κουβέντες, πως καθε βράδυ με ξεσκίζει το τελευταίο κλείσιμο της πόρτας σου πως στο σκοτάδι πλημμυρίζω αίματα για να θυμηθώ έστω και για λίγο το χρώμα των ματιών σου όταν έκλαψες κάποτε για μένα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
κι εγω ΛΥΠΑΜΑΙ γιατι χθες το βραδυ, μια νεανιδα σε γνωστο καταστημα στριπ, μετα απο μενα και ενω μου ειχει ξηλωσει το πορτοφολι, κατευθυνθηκε προς αγνωστο αντρα και εφυγαν μαζι για το πριβε..
ο κοσμος μου γκρεμιστηκε, την ιδια στιγμη που ευχομουν (απο μεσα μου) να γκρεμοτσακιστουν κι οι δυο στις σκαλες που οδηγουσαν στο παταρι (το πριβε ηταν σε οροφο, διπλα στους καμπινέδες)..
μετα πληρωσα και φευγοντας πηγα στο λυκαβητο, αλλα δεν βρηκα ''βατήρα αυτοχειρίας''..
ο κοσμος μου γκρεμιστηκε, την ιδια στιγμη που ευχομουν (απο μεσα μου) να γκρεμοτσακιστουν κι οι δυο στις σκαλες που οδηγουσαν στο παταρι (το πριβε ηταν σε οροφο, διπλα στους καμπινέδες)..
μετα πληρωσα και φευγοντας πηγα στο λυκαβητο, αλλα δεν βρηκα ''βατήρα αυτοχειρίας''..
κι εγω ΛΥΠΑΜΑΙ γιατι χθες το βραδυ, μια νεανιδα σε γνωστο καταστημα στριπ, μετα απο μενα και ενω μου ειχει ξηλωσει το πορτοφολι, κατευθυνθηκε προς αγνωστο αντρα και εφυγαν μαζι για το πριβε..
Επισκέπτης
ρε γαμώτο μου που είναι ο σπίνος να πενθήσει και αυτός τον χαμένο του έρωτα?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ελεος τι διαβαζουν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου
εφηβεια γκαλπ? δεν ειναι τπτ θα περασει
εφηβεια γκαλπ? δεν ειναι τπτ θα περασει
Επισκέπτης
Ελάτε ρε παιδιά ηρεμήστε μόλις χώρισε ο άνθρωπος! :'(
Kαι δεν χαίρεται?
Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
τεταρτη 16 ιανουριαριου ειναι μια ημερομηνια που θα χαρακτει για παντα μεσα στο μυαλο μου και την καρδια μου,,η γυναικα που αγαπησα που την εκανα ειναι μου που ηταν η ζωη μου διαλεξε για ασυμαντο λογο να μεινουμε χωρια..πονος και θλυψη με κυριευσε.γυριζω σπιτι χωρις κουριαγο χωρις ονειρα αναβω ενα τσιγγαρο,βαζω ενα ποτο κοιταω ψηλα στον ουρανο και λεω....
γιατι Θεεε μου.... γιατι? γιατι 4 γκολ να φαμε απο το γαυρο..... γιατι μου το εκανες αυτο?
σπαραγμος...
το μονο που ειχα κουραγιο να τις πω μονο με ενα μυνημα αγαπης και ελπιδας
ατιμε ΤΖΙΓΚΕΡ φυγε.. ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
γιατι Θεεε μου.... γιατι? γιατι 4 γκολ να φαμε απο το γαυρο..... γιατι μου το εκανες αυτο?
σπαραγμος...
το μονο που ειχα κουραγιο να τις πω μονο με ενα μυνημα αγαπης και ελπιδας
ατιμε ΤΖΙΓΚΕΡ φυγε.. ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
Κοίτα φίλε όλες οι στιγμές της ζωής δεν είναι ίδιες..ΟΚ ? Αν δεν σ'αρέσει το θρεντ μην μπαίνεις και μην σχολιάζεις...Τονίζω για ποιούς είναι στο πρώτο μου ποστ.Ρε galb έλεος φίλε μου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 239
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις