Νέα

Λόγια λύπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Για τους συναισθηματικούς αυτού του σίτε.Λόγια λύπης τα λόγια περιττά..

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ήσουν 18 χρονών. Τόσο νέος, με τόσα ιδανικά. Σ' αγαπούσα και μ' αγαπούσες. Οι καρδιές μας ήταν για πάντα ενωμένες. Τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει!Τίποτα... Εκτός απο εκείνο το ατύχημα. Σε πήγαν στην εντατική. Η ζωή σου ένα μηχάνημα. Μόνο που μετά βίας ανέπνεες. Σε σκεφτόμουν καθημερινά. Καθόμουν δίπλα σου και σου έδινα δύναμη.
Τα βράδια σηκωνόμουν ιδρωμένη και έκλαιγα. Μόνο ένα θαύμα θα σε έσωζε. Μια μεταμόσχευση καρδιάς. Κάναμε τα πάντα κι όμως τίποτα. Είχαμε χάσει όλες τις ελπίδες. Γύριζα λυπημένη απ' το νοσοκομείο με μάτια βουρκωμένα. Δεν είδα το αμάξι που πέρασε απο πάνω μου. Ήσουν καλύτερα!
Σου έβαλαν καρδιά. Κανείς δεν μπορούσε να σου πει ότι εγώ δεν ζούσα. Με ζητούσες διαρκώς όταν μια μέρα έμαθες την αλήθεια. Τα δάκρυα σου έτρεχαν ποτάμι. Όμως τώρα δεν έπρεπε να κλαις. Σου είχα χαρίσει το καλύτερο δώρο.
Την καρδιά μου!

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εκείνη την ημέρα όλοι θα μ' αγαπούν, εκείνη την ημέρα όλοι θα μου φέρνουν λουλούδια, εκείνη την ημέρα κανείς δεν θα με μισεί γιατί εκείνη την ημέρα θα είμαι νεκρός.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Κόσμος υποκριτικός, ψεύτικος με γκρεμισμένα ιδανικά και αρχές που θυσιάζονται στο βωμό των συμφερόντων. Νομίζω ότι γνωρίζω την έννοια του πόνου αλλά λυπάμαι συνειδητοποιώντας πως ποτέ δεν έχω πονέσει. Κουράστηκα πλέον να αντικρύζω τη καθημερινότητα και να μένω άπραγος περιμένοντας καταστάσεις...
Η αχαριστία μου δεν έχει αρχή και τέλος και η αλλαγή χρειάζεται εσπευσμένα... Το είδα μπροστά μου. Μόνο του περίμενε με τη λύπη και το πόνο ζωγραφισμένο στο προσωπό του ξέροντας πως το αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αν υπάρχει αύριο...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ώπα ρε γκάλμπ...τί έγινε?...τι είναι αυτό?....θα μας στείλεις σήμερα?...έβαλες δύσκολα...για να δω απαντήσεις στην συνέχεια...πως θα το παρουν οι συνάδελφοι..και τα λέμε..

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε galb έλεος φίλε μου

Επισκέπτης
Ελάτε ρε παιδιά ηρεμήστε μόλις χώρισε ο άνθρωπος! :'(

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Κρύβω μέσα μου ένα επικίνδυνο έφλεκτο κερί, γι' αυτό πονάω το σούρουπο, λιώνουν οι αναμνήσεις μίας καλύτερης προηγούμενης ζωής μου και τρέχουν βιαστικά στους βρώμικους υπονόμους, έτσι εξηγείται το ότι η πόλη λίγο πριν βραδιάσει μυρίζει ματαιότητα. Και θυμάμαι ένα βράδυ που κοιμήθηκα μαζί με κάποια που δεν γνώριζα, και ξύπνησε τόσο τρομαγμένη που πίστεψα ότι είχε δει τι κρύβω μέσα μου, είναι αυτά τα αίματα;
Μα που χτύπησες; Άρχισε να ρωτάει. Δε μίλησα. Πως να εξηγήσεις σε μια άγνωστη πως κάθε βράδυ ορμούν πάνω μου οι τελευταίες σου κουβέντες, πως καθε βράδυ με ξεσκίζει το τελευταίο κλείσιμο της πόρτας σου πως στο σκοτάδι πλημμυρίζω αίματα για να θυμηθώ έστω και για λίγο το χρώμα των ματιών σου όταν έκλαψες κάποτε για μένα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για ήρεμα βρε γκάλμπ....όχι εν θερμώ...ψυχραιμία...διάβασα και σε άλλο θρέντ τι έγραψες γι αυτό το λέω..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
κι εγω ΛΥΠΑΜΑΙ γιατι χθες το βραδυ, μια νεανιδα σε γνωστο καταστημα στριπ, μετα απο μενα και ενω μου ειχει ξηλωσει το πορτοφολι, κατευθυνθηκε προς αγνωστο αντρα και εφυγαν μαζι για το πριβε..

ο κοσμος μου γκρεμιστηκε, την ιδια στιγμη που ευχομουν (απο μεσα μου) να γκρεμοτσακιστουν κι οι δυο στις σκαλες που οδηγουσαν στο παταρι (το πριβε ηταν σε οροφο, διπλα στους καμπινέδες)..

μετα πληρωσα και φευγοντας πηγα στο λυκαβητο, αλλα δεν βρηκα ''βατήρα αυτοχειρίας''..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
κι εγω ΛΥΠΑΜΑΙ γιατι χθες το βραδυ, μια νεανιδα σε γνωστο καταστημα στριπ, μετα απο μενα και ενω μου ειχει ξηλωσει το πορτοφολι, κατευθυνθηκε προς αγνωστο αντρα και εφυγαν μαζι για το πριβε..

ο κοσμος μου γκρεμιστηκε, την ιδια στιγμη που ευχομουν (απο μεσα μου) να γκρεμοτσακιστουν κι οι δυο στις σκαλες που οδηγουσαν στο παταρι (το πριβε ηταν σε οροφο, διπλα στους καμπινέδες)..

μετα πληρωσα και φευγοντας πηγα στο λυκαβητο, αλλα δεν βρηκα ''βατήρα αυτοχειρίας''..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ρε γαμώτο μου που είναι ο σπίνος να πενθήσει  και αυτός τον χαμένο του έρωτα?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελεος τι διαβαζουν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου :rolleyes: 
εφηβεια γκαλπ? δεν ειναι τπτ θα περασει

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
τεταρτη 16 ιανουριαριου ειναι μια ημερομηνια που θα χαρακτει για παντα μεσα στο μυαλο μου και την καρδια μου,,η γυναικα που αγαπησα που την εκανα ειναι μου που ηταν η ζωη μου διαλεξε για ασυμαντο λογο να μεινουμε χωρια..πονος και θλυψη με κυριευσε.γυριζω σπιτι χωρις κουριαγο χωρις ονειρα αναβω ενα τσιγγαρο,βαζω ενα ποτο κοιταω ψηλα στον ουρανο και λεω....

γιατι Θεεε μου.... γιατι? γιατι 4 γκολ να φαμε απο το γαυρο..... γιατι μου το εκανες αυτο?
σπαραγμος...

το μονο που ειχα κουραγιο να τις πω μονο με ενα μυνημα αγαπης και ελπιδας

ατιμε  ΤΖΙΓΚΕΡ  φυγε.. ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

:rockon:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε galb έλεος φίλε μου
Κοίτα φίλε όλες οι στιγμές της ζωής δεν είναι ίδιες..ΟΚ ? Αν δεν σ'αρέσει το θρεντ μην μπαίνεις και μην σχολιάζεις...Τονίζω για ποιούς είναι στο πρώτο μου ποστ.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
αληθεια χωρισα ρε παιδια και ειλικρινα την λατρευω

αλλα μολις γυρισα σπιτι και βλεπω την τεσσαρα εχασα τον κοσμο απο τα ποδια μου

:think:

η ζοη παιδια δεν ειναι πουτανα ειναι ΠΟΣΤΙΓΚΑ....(ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛΑΚΙ)

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το να σατιρίζεις και να σχολιάζεις τα πάντα είναι το μόνο εύκολο.Το να αντιληφθείς κάτι είναι το δύσκολο...

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ΣΥΜΦΩΝΩ...
ΑΠΟΛΥΤΑ

ακομη την τεσσαρα δεν την εχω ξεπερασει

Stories