Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Κανά ξηροκάρπι δεν παίζει?
---Αρκετά βράδια κατέληξα να έχω πιει αρκετά με την παρέα... Το μόνο κακό είναι ότι σχεδόν όλες τις φορές μετά οδηγάω για να γυρίσω αλλά ευτυχώς δεν προέκυψε κανένα ατύχημα!!! Θα συνεχίσω να πίνω με τις παρέες μου και ελπίζω να το απολαμβάνουμε όπως το παρελθόν!
------Αρκετά βράδια κατέληξα να έχω πιει αρκετά με την παρέα... Το μόνο κακό είναι ότι σχεδόν όλες τις φορές μετά οδηγάω για να γυρίσω αλλά ευτυχώς δεν προέκυψε κανένα ατύχημα!!! Θα συνεχίσω να πίνω με τις παρέες μου και ελπίζω να το απολαμβάνουμε όπως το παρελθόν!
Μην το παρεις σαν κηρυγμα,αποφυγε το τιμονι να ξερεις 1 φορα θα γινει η στραβη, μπορει στην πορεια να εχουν γινει πολλα παρα-λιγο,πολλα ΑΝ.... η και ψιλοζημιες...
την στιγμη ομως που η μοιρα η τυχη θα το φερει θα το μετανιωσεις πικρα..δεν λεω να φοβασαι κτλ, στο λεω εκ πειρας(οχι δικη μου) αλλα εχω δει αμετρητα συμβαντα ειδικα στα 90ς που δεν υπηρχε κ τοσο ελεγχος.
Αρκετά βράδια κατέληξα να έχω πιει αρκετά με την παρέα... Το μόνο κακό είναι ότι σχεδόν όλες τις φορές μετά οδηγάω για να γυρίσω αλλά ευτυχώς δεν προέκυψε κανένα ατύχημα!!! Θα συνεχίσω να πίνω με τις παρέες μου και ελπίζω να το απολαμβάνουμε όπως το παρελθόν!
Αρκετά βράδια κατέληξα να έχω πιει αρκετά με την παρέα... Το μόνο κακό είναι ότι σχεδόν όλες τις φορές μετά οδηγάω για να γυρίσω αλλά ευτυχώς δεν προέκυψε κανένα ατύχημα!!! Θα συνεχίσω να πίνω με τις παρέες μου και ελπίζω να το απολαμβάνουμε όπως το παρελθόν!
---Η καλή παρέα σου παίρνει τα κλειδιά μετά το τρίτο ποτό και στο τέλος της βραδιάς σου καλεί ταξί να πας στο σπίτι . Δεν παίζουνε με αυτά τύπε, έχουμε χάσει κόσμο κοντινό μας από τέτοιες εγκληματικές ηλιθιότητες , μια κακή στιγμή δεν γυρίζει πίσω μια ζωή. Μην το ξεχνάς αυτό . Καλύτερα 15-20 ευρώ σε ταξί και πιες τα πόδια σου αν θέλεις πάντως τιμόνι μην πιάσεις.
Αρα καλα εγινε φαρμακειο μετα...Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά.
Δεν έχω μεγάλη σχέση με τα ξίδια... Θυμάμαι όμως δύο μεθύσια, πριν από καμιά 15ρια χρόνια, το ένα σοβαρό...
Στο πρώτο ήπια 8 μπύρες και μετά χαιρέταγα στρατιωτικά τα άδεια μπουκάλια, αφού τα είχα βάλει στην σειρά, τον εμετό τον γλίτωσα στο μισό κλικ...
Στο δεύτερο, που μου συνέβη σε ένα καφενείο, στην πλατεία Αττικής (τώρα έχει γίνει φαρμακείο), ήταν το πιο σοβαρό...
Το περίεργο είναι ότι είχα πιει την ίδια ποσότητα ρετσίνας με τις άλλες φορές (είχα πάει άλλες δυο-τρεις φορές εκεί), όχι ξεροσφύρι αλλά με κάτι συνοδευτικά...
Ήταν λες και είχα πάρει LSD... crazy:: Έβλεπα την τηλεόραση του καφενείου και νόμιζα ότι έπαιζα και εγώ μέσα...
Τα χρώματά της μου φαίνονταν τόσο φωτεινά, όσο ποτέ άλλοτε...
Ο χρόνος είχε σταματήσει και όλα μου φαίνονταν πολύ αργά...
Πήγα να φωνάξω την γκαρσόνα, για να πληρώσω και να φύγω, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα...
Κάτι παρακείμενοι Πακιστανοί κατάλαβαν και την φώναξαν για λογαριασμό μου...:
Τότε διαπίστωσα ότι άλλα έλεγα και άλλα ήθελα να πω...
Τελικά πλήρωσα και πήγα να σηκωθώ να φύγω...
Επιστράτευσα όλες τις δυνάμεις μου για να σηκωθώ από την καρέκλα...
Μόλις κατάφερα και σηκώθηκα εδώ πάταγα, εκεί βρισκόμουν...
Και ξαφνικά βρέθηκα στην μεγάλη πρόκληση: Να σημαδέψω την πόρτα για να βγω... Τελικά τα κατάφερα...
Με το που βγήκα στην πλατεία τα πράγματα ήταν χειρότερα... Τότε κατάλαβα την σοβαρότητα της κατάστασής μου...
Κάθε βήμα το έκανα με δυσκολία, σε κάποια στιγμή στο μέσον της πλατείας, άρχισα να σβήνω, ένοιωσα στην κυριολεξία να έρχεται το τέλος... Κατάλαβα πως πεθαίνουν...
Με τα πολλά σιγά-σιγά πήγα σπίτι, κάνοντας ζικ-ζακ και πηγαίνοντας κάθε τόσο να σβήσω, ενώ οι περαστικοί είδα πως τρόμαζαν στην όψη μου...
Όταν τελικά έφτασα στο σπίτι μου, ένοιωσα την τάση για εμετό, αλλά παρόλα αυτά δεν έκανα... Μπόρεσα σιγά-σιγά και έφτιαξα έναν ελληνικό καφέ και μόλις άρχισα να πίνω ένοιωσα καλύτερα...
Όταν μετά από καιρό μιλάγαμε με έναν Πολωνό νοικάρη μου, που τελικά σύχναζε εκεί και αυτός μου είπε με νόημα ότι είναι βρώμικα εκεί...
Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά.
Στο πρώτο ήπια 8 μπύρες και μετά χαιρέταγα στρατιωτικά τα άδεια μπουκάλια, αφού τα είχα βάλει στην σειρά, τον εμετό τον γλίτωσα στο μισό κλικ...
Κι εγώ που νόμιζα ότι στις 3 μπύρες έρχεται το τέλος αφού με μία πάντα ήμουν λιάρδα... :S Ουφ τύπε, καθησυχάστηκαΔε θα ξεχάσω ποτέ πριν 15 χρόνια,είχα πιεί τα άντερα μου(3 μπύρες corona) σε διακοπές και πήγα τουαλέτα να κάνω εμετό,τρελή φάση....
Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά.
Πώς μεθάς με μπύρες ρε φίλε;Εγώ όσες και να πιω,δε με πιάνουν
Άσε που είναι και σπάσιμο κάθε 5 λεπτά να πας για κατούρημα