η αξιολογηση ειναι μια μπουρδα...τυπικη διαδικασια...ολοι παιρνουν πανω κατω τους ιδιους βαθμους....για να καταλαβεις τι μπουρδελο ειναι το δημοσιο, αν για παραδειγμα πανω απο 95% απαιτειται ειδικη αιτιολογια, ολοι βαζουν 94% σε ολους γιατι βαριουνται να γραψουν την ειδικη αιτιολογια...
παντως αν μου βρεις εναν σε ολο το δημοσιο που μειωθηκε ο μισθος του επειδη δεν πηρε καλη βαθμολογια, εγω φευγω μεταναστης στην ουγκαντα....
επιση η στοχοθεσια δεν ειναι ατομικη, αλλα συλλογικη...δηλαδη εχει μια συγκεκριμενη στοχοθεσια η πολεοδομια λαρισας ή η εφορια τρικαλων....αν δεν πιασει τον στοχο, δυσκολα ο προισταμενος να παρει προαγωγη....αλλα φυσικα ουτε αυτος θα εχει θεμα με τον μισθο του και φυσικα ουτε οι απλοι υπαλληλοι, που στα αρχιδια τους αν πιασουν τον στοχο ή οχι....και βεβαια ο στοχος μπορει να πιαστει, γιατι παντα σε μια δημοσια υπηρεσια θα υπαρχουν και αυτοι που θελουν να δουλεψουν και θα κανουν και την δουλεια των τεμπεληδων...
και ετσι επανερχομαστε στο προηγουμενο ποστ μου : "τυπε το δημοσιο ειναι η μονη δουλεια στον κοσμο που εσυ επιλεγεις αν θα εχεις αγχος ή οχι..."