Νέα

Λιώμα στο ποτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.678
Πόντοι
6.056
χαλαρα καραμαναρος σενιαρει κουμπακια με ουισκακια ξηγιεται μπερεκετικα:headbaning1:ωρες ωρες τον ζηλευω
ισχυει στο πουτσο του ολα...

εμας θα μας ξεκανει το γαμιδι το αγχος και ο καραμανης θα κατουραει στους ταφους μας το κοβω :undecided:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.315
Πόντοι
12.756
χαλαρα καραμαναρος σενιαρει κουμπακια με ουισκακια ξηγιεται μπερεκετικα:headbaning1:ωρες ωρες τον ζηλευω
ισχυει στο πουτσο του ολα...

εμας θα μας ξεκανει το γαμιδι το αγχος και ο καραμανης θα κατουραει στους ταφους μας το κοβω :undecided:
χαλαρα σου λεω κιολας:tooth::tooth::tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Θελω να παω μπουζουκια ρε γμτ... :(

Να καψω ενα...2.000ρο σε ουισκια λουλουδια πρωτο τραπεζι πιστα στο Κιαμο!
Να βλεπω τις ελεεινηδες να κουνανε τις κωλαρες τους πανω στα τραπεζια και μετα το πρωι στο σπιτι να τον παιζω μεχρι να με παρει ο υπνος. ..:confused:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Οσες φορες εβγαινα εξω με παρεες,παντα οδηγούσα το δικό μου αμαξι..εμπιστοσυνη σε κανεναν αλλον,διαχειριζόμουν τον εαυτό μου ετσι ωστε όταν καταλαβαινα ότι ζαλιζόμουν,αρχιζα να πινω νερο.Ετσι δεν εγινα λιαρδα ποτε και δεν προκαλεσα ατυχημα ουτε ζημια σε κανεναν.Πλην μιας φοράς, παραλίγο στον εαυτο μου..
1995,εγκαινια ενος μπαρ από εναν κολλητο του κουμπαρου μου στη Γλυφαδα..Αρχισαμε με ουίσκυ, ολα καλα, μεχρι που αρχισε να μας κερνα σφηνακια,πρασινα κοκκινα μπλε κλπ..
Εφυγα λιωμα μονος μου ,μπηκα στο Celica- διλιτρο- ανοιξα παραθυρα και μουσικη μη με παρει ο υπνος και εφυγα για το σπιτι στου Παπαγου..
Ε,σε μια στροφη στην περιφερειακη Κατεχακη, εκλεισαν τα ματια μου και βρεθηκα στο αντιθετο ρευμα μουρη με μουρη με ενα ΙΧ.
Τελευταια στιγμη,εστριψα δεξια,ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΞΕΜΕΘΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και δεν κοιμηθηκα όλη την επόμενη νυχτα και μερα...
Τωρα δεν θα σας εγραφα και θα ημουν αναμνηση..
Από τότε. κομμενα μαχαιρι τα πολλα ποτα....
Επίσης μια περιπτωση φιλου, που βγαιναμε μαζι 1996-98 στα σκυλαδικα,ειχαμε μπλεξει με δυο σχολές Χορού απο τη Ν.Ιωνια και τη Νικαια και πηγαιναμε τα κοριτσια στο "ΚΟΚΟΡΙΚΟ" στην Κηφησιας που ηταν κολλητος ο ιδιοκτητης.
Καθε βραδυ στο μαγαζι,πλην Δευτερας που ηταν κλειστο!Χριστουγεννα,Πρωτοχρονιες, ολο εκεί!Στο καραβι πηγαινα 10 η ωρα και για να μην με κραξει ο καπταιν τον επαιρνα και αυτον παρεα..Τοτε εκανε τα πρωτα βηματα της η Βανδη εκει....
Μεχρι που καποια Κυριακη πρωι με ξυπνησε η μητερα του φιλου μου που τον εψαχνε γιατι δεν ειχε παει σπιτι ολη νυχτα,εγω ειχα φυγει γυρω στις 5..
Τον βρηκαμε στο ΚΑΤ,ευτυχως ελαφρα τραυματια,γιατι πηγε να περασει αναμεσα απο δυο αμαξια,ενω ηταν ενα...Πεταχτηκε απο το παρμπριζ και καθησε μπροστα στο αμαξι μες τα αιματα!
Και μετα κομμενα όλα...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.883
Πόντοι
4.546

Να βλεπω τις ελεεινηδες να κουνανε τις κωλαρες τους πανω στα τραπεζια και μετα το πρωι στο σπιτι να τον παιζω μεχρι να με παρει ο υπνος. ..:confused:
Αφού μας έχεις πει ότι δε σου σηκώνεται ούτε με γερανό :think:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Αφού μας έχεις πει ότι δε σου σηκώνεται ούτε με γερανό :think:

Ε δε μπορει τοσα θα χω δει ... παιξε παιξε κατι θα γινει! :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.315
Πόντοι
12.756

καλα που προλαβα περυσι ρεβεγιον Παραμονη Πρωτοχρονιας Γονιδαρο με Νοταρο:headbaning1::headbaning1:πανικος:glasses:

Zoni1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
77
Πόντοι
0
Έτυχε σε μια κοπή πίτας σε μαγαζί που δούλευα να πιω 7 λίτρα κράση σε κούπες έκανα να συνέλθω 15 μέρες μίλαγε με τον άγιο Πέτρο για την ΑΕΚΑΡΑ και την Φιλαδέλφεια..παραλίγο να προσέχω τον παντελο από τότε λέω ότι δεν θα το ξανα κάνω συνέχεια το ίδιο λάθος

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Φαντάρος πάλιουρας οργανικός Αυλώνα, αρχες δεκαετιας του 90, είχα ένα παπάκι να βγαίνω εξόδους το είχα κρυμμένο σε ένα αυλάκι κοντά στην πύλη έβγαζα το μπουζοκαλώδιο το είχα φτιάξει έτσι να βγαίνει με βύσμα και να το παίρνω μαζί μου, έτσι κανείς δεν μπορούσε να το βάλει μπροστά. Εμείς είχαμε σύνθημα Rhythm is a Dancer και παρασύνθημα ΜΠΟΥΖΟΚΑΛΩΔΙΟ και σκάγαμε στα γέλια.
Τέλος πάντων με ένα άλλο τρελό που είχε καμια 100 μέρες φυλακή, πήγαμε Χαλκίδα. Κάπου εκεί είχε ένα κλαμπ σε μια παραλία και είχε το Playboy ή κάποιο περιοδικό event με βυζαρούδες. ηπιαμε τα αντερα μας.
Επιστρέφοντας αντί να στρίψω Αυλώνα πήγα Τανάγρα.... ρε μου λέει ο άλλος ρε μαλάκα εμείς στα τανκς είμαστε, εδώ είναι αεροδρόμιο..... τι χρόνια ήταν εκείνα δεν μας έπιανε ούτε κρύο ούτε ζέστη έρεε αλκοολ στο αίμα
Επιστρέψαμε πίσω, σαν παλιός είχα κλειδιά απο κάτι δωμάτια που τα είχαν για διακοπές οι αξιωματικοί, πάω την πέφτω εκεί και είχα καβάτζα κάτι Metaxa από τα μαγειρεία είχαν τρελές ποσότητες καθότι έμπαινα εστιάτορας μερικές φορές ήταν σαν να είχαν βαλει λυκο να φυλάει τα πρόβατα, ολόκληρο μπουκάλι μόνος μου, πως άντεχε ο οργανισμός τέτοιο πράγμα ηταν γλυκο και πινόταν σαν κοκα κολα αλλα μετα δεν ήξερες που είσαι
Όταν ο άνθρωπος είναι νέος αντεχει...θυμάμαι κάτι υπερβολικες κρεπαλες στα νιάτα μου..τώρα αν έπινα το ένα τρίτο από εκείνα τα ποτά δεν ξέρω τι θα μου συνέβαινε..
(Το Μεταξά πολύ ωραίο..)

Τελευταία τροποποίηση:

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Μέχρι τα 27αλοκολ ναρκωτικά κ καριολες. Μετά είπα να βάλω ένα τέλος αλλά κάπου κάπου το πάω από την αρχή

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Πάντως το αλκοόλ είναι πολύ επιβλαβής και εθιστική ουσία..πόσος κόσμος συνέχισε τις νεανικές κρεπαλες μέχρι τα 50 και τα 60, λέγοντας ότι : " δεν είμαι εθισμένος, οπότε θέλω το κόβω .." πολύ επιμορφωτικές για το θέμα είναι οι συνεντεύξεις του Αθερίδη και του Μπουτάρη...κυρίως του Αθερίδη..
Κάποια στιγμή καλό είναι να μπαίνει ένα τέλος σε αυτά...φαύλος κύκλος..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Οταν διαβασα πως το ποτό βλαπτει σοβαρά την υγεια ,αποφασισα να κοψω το διαβασμα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.376
Πόντοι
9.297
Πολλα παρα πολλα μεθυσια...
Χανγκοβερ ασχημα...
Εχω κανει πολυ ασχημα πραγματα με το πιοτο...
Εχω διαλυσει εισοδο πολυκατοικιας...
Εχω παιξει και φαει (κυριως φαει) ξυλο με μπραβους εξω απο μπουζουκια...
Εχω δειρει κοσμο... γνωστους , αγνωστους, φιλους, συγγενεις...
Εχω πλακωθει μεσα σε μαγαζι, εχω χτυπησει γκομενα, σπιτι..
Εχω κοιμηθει στο γκαζον εισοδου μονοκατοικιας καπου κοντα στο ποσειδωνιο...
Εχω βρεθει να κοιμαμαι κυριολεκτικα στη διαχωριστικη νησιδα στη Συγγρου (το πως περασα το ρευμα δε το θυμαμαι...)
Εχω δυο τροχαια ασχημα που απο το δευτερο το αμαξι εγινε πιττα, χωρισα, πληρωσα χιλιαδες ευρω σε αποζημιωσεις, ξεκινησα μουρλοχαπα και καταστραφηκε η ζωη μου...
Εχω λιποθυμησει σε τουαλετα μαγαζιου και ξυπνησα σε νοσοκομειο με ορο καφεινης και εμετους πανω μου...
Εχω φυγει λιωμα απο το σπιτι απ τα ουισκια με ναρθηκα στο ποδι κ πατεριτσες 3 το πρωι εχω παρει ταξι κ εχω παει κωλομπαρο να δω μια αλβανεζα που γαμαγα... με τις πυτζαμες κυριολεκτικα...
Εχω περπατησει 1 ωρα απο το μαγαζι σπιτι ξερνοβολοντας παντου καθε 2 λεπτα...
Εχω ξερασει σε αμαξι γκομενας που βγηκαμε πρωτη φορα μαζι μπουζουκια...
Εχω δαγκωσει βυζι στριπτιζους πανω σε χορο, μ εχει χαστουκισει, την εχω βαρεσει με πεταξαν εξω απο το μαγαζι...με σπρωξιες και τραγουδιυσα δυνατα Σακη Ρουβα...
Εχω ... Εχω..
Η λιστα ειναι ατελειωτη θα γραφω μεχρι...του χρονου! :confused:
Τα βιώματα σου λειώνουν σίδερα που έλεγε ο Στελαρας ο Καζαντζίδης...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.986
Πόντοι
6.236
Πάντως το αλκοόλ είναι πολύ επιβλαβής και εθιστική ουσία...
Έχεις απόλυτο δίκιο

πόσος κόσμος συνέχισε τις νεανικές κρεπαλες μέχρι τα 50 και τα 60, λέγοντας ότι : " δεν είμαι εθισμένος, οπότε θέλω το κόβω .."
Θεωρώ πως αυτοί είναι "τυχεροί" που έχουν φτάσει σε αυτήν την ηλικία, συνεχίζοντας να το κάνουν. Κάποιοι φίλοι μου πάντως δεν ήταν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.376
Πόντοι
9.297
Πολλα παρα πολλα μεθυσια...
Χανγκοβερ ασχημα...
Εχω κανει πολυ ασχημα πραγματα με το πιοτο...
Εχω διαλυσει εισοδο πολυκατοικιας...
Εχω παιξει και φαει (κυριως φαει) ξυλο με μπραβους εξω απο μπουζουκια...
Εχω δειρει κοσμο... γνωστους , αγνωστους, φιλους, συγγενεις...
Εχω πλακωθει μεσα σε μαγαζι, εχω χτυπησει γκομενα, σπιτι..
Εχω κοιμηθει στο γκαζον εισοδου μονοκατοικιας καπου κοντα στο ποσειδωνιο...
Εχω βρεθει να κοιμαμαι κυριολεκτικα στη διαχωριστικη νησιδα στη Συγγρου (το πως περασα το ρευμα δε το θυμαμαι...)
Εχω δυο τροχαια ασχημα που απο το δευτερο το αμαξι εγινε πιττα, χωρισα, πληρωσα χιλιαδες ευρω σε αποζημιωσεις, ξεκινησα μουρλοχαπα και καταστραφηκε η ζωη μου...
Εχω λιποθυμησει σε τουαλετα μαγαζιου και ξυπνησα σε νοσοκομειο με ορο καφεινης και εμετους πανω μου...
Εχω φυγει λιωμα απο το σπιτι απ τα ουισκια με ναρθηκα στο ποδι κ πατεριτσες 3 το πρωι εχω παρει ταξι κ εχω παει κωλομπαρο να δω μια αλβανεζα που γαμαγα... με τις πυτζαμες κυριολεκτικα...
Εχω περπατησει 1 ωρα απο το μαγαζι σπιτι ξερνοβολοντας παντου καθε 2 λεπτα...
Εχω ξερασει σε αμαξι γκομενας που βγηκαμε πρωτη φορα μαζι μπουζουκια...
Εχω δαγκωσει βυζι στριπτιζους πανω σε χορο, μ εχει χαστουκισει, την εχω βαρεσει με πεταξαν εξω απο το μαγαζι...με σπρωξιες και τραγουδιυσα δυνατα Σακη Ρουβα...
Εχω ... Εχω..
Η λιστα ειναι ατελειωτη θα γραφω μεχρι...του χρονου! :confused:
Τα βιώματα σου λειώνουν σίδερα που έλεγε ο Στελαρας ο Καζαντζίδης...
Έχεις απόλυτο δίκιο

Θεωρώ πως αυτοί είναι "τυχεροί" που έχουν φτάσει σε αυτήν την ηλικία, συνεχίζοντας να το κάνουν. Κάποιοι φίλοι μου πάντως δεν ήταν.
Πάντως το αλκοόλ σε μικρή ποσότητα κάνει και λίγο καλό στην καρδιά....ενώ το τσιγάρο πέρα απομια αύξηση του μεταβολισμού μόνο ζημιές κάνει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Πιστεύω και ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους γρήγορους ρυθμούς και την περιπλοκότητά του που προκαλεί άγχος μας σπρώχνει στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom