1.) Συναυλία:
Ξεκινάω με τον κολλητό μου από πριν με ένα μπουκάλι βότκα Beluga.
Σε κάποια φάση μετά τη συναυλία, αυτός οδηγεί και ξερνάει εν κινήσει απλά βγάζοντας το κεφάλι του από το παράθυρο ενώ εγώ γελάω.
Πηγαίνουμε σε ένα μπαράκι, φορτώνουμε 2 μουνια και τις κάνουμε ψηστήρι να τις γαμησουμε σε μια καβάτζα εγκαταλελειμμένη.
Εγώ γαμαω τη μια στο καπό και ο άλλος την άλλη στα πίσω καθίσματα. Σε κάποια φάση άνοιξε η μύτη της δικιάς μου, (δεν θυμάμαι τον λόγο) θυμάμαι όμως να βγάζω την κάλτσα μου και να της τη χώνω στο ρουθούνι για να σταματήσει την αιμορραγία.
2.) ξύδια και LSD.
Μου μετέφεραν (γιατί εγώ δεν θυμάμαι τίποτα) ότι μετά από 3 ώρες παρταρισματος πήρα αγκαλιά μια μαντεμενια ξυλόσομπα φωνάζοντας: θα σε γαμησω μωρή κάμπια.
Έχω ακόμα σημάδια από τα εγκαύματα στο στέρνο ενώ πέρασαν περίπου 10 χρόνια από τότε.
3.) με τον κολλητό πάλι, ξανά με βότκες, με έχει πιάσει κόψιμο.
Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες θα πω ότι την επόμενη μέρα πέταξα τόσο τα παπούτσια μου, όσο και τα ρούχα μου στα σκουπίδια, δεν υπήρχε περίπτωση να καθαριστούν ποτε!
4.) Με τον κολλητό πάλι, σε μπαρ έχουμε πιει 3-4 ποτά, χωρίς να έχουμε μεθύσει. Βλέπω μουναρα η οποία έχει στήσει ακριβώς μπροστά στη μύτη μου την κωλαρα της. Διπλα της ο γκόμενος, με διάσταση «ντουλάπας»
Εκεί που κάθομαι, της ρίχνω μια δαγκωνιά στον κωλο, και παίρνω δρόμο στις τουαλέτες. Ήρθε και αυτή, μου πήρε μια από τις καλύτερες πίπες στη ζωή μου και εγώ έμεινα στο να της βάζω δάχτυλο...