σονιντ να ρωτησω που γνωρισες την κουβανα?
αβανα η επαρχια?
διοτι φυσικα θα συμφωνεις οτι οι λευκοι κουβανοι ειναι αλλου επιπεδου ανθρωποι και δεν ψαχνονται και τοσο πολυ με ξενους κτλ
οχι τοσο οσο οι μουλατες οι οι μαυρες εννοω
Γενικά εκεί οι λευκοί έχουν τους μαύρους για τον πούτσο και τους αντιμετωπίζουν όπως βλέπαμε εμείς τους αλβανούς πριν 10 χρόνια.
Χαρακτηριστικά η κοπέλα μου μου έλεγε ότι ο πατέρας της θα τη σκότωνε αν τα έφτιαχνε με μαύρο.
Την κοπέλα την γνώρισα στο δρόμο, φορτωτική με το αυτοκίνητο.
Υπάρχουν μέρη που δεν πάει κανένας τουρίστας, λίγο πιο έξω από την Αβάνα.
Αν συνεχίσεις ευθεία στον δρόμο που πηγαίνει αεροδρόμιο φτάνεις σε μια περιοχή που είναι μόνο εργατικές πολυκατοικίες και λέγεται Mulgoba. Εκεί γίνονται οι απίστευτες φορτωτικές από κοπέλες που κάνουν οτοστόπ.
Πάντως από ότι έχω φορτώσει εκεί, να σου πω την αλήθεια ούτε μία στις τρεις δεν προχώρησε.
Το θέμα είναι ότι μια κοπέλα που δεν είναι πουταναριό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ
[size=12pt]ΜΟΝΗ[/size] ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Το καλύτερο καμάκι γίνεται από δύο άτομα, της λες να φέρει το βράδυ και μια φίλη της για να βγείτε τετράδα και όλα καλά.
Μεγάλη προσοχή θέλει όταν θα την πας σπίτι για
, γιατί εκεί θα δει στο βιβλίο που υπογράφουν και όλες τις προηγούμενες επισκέψεις
που είχες πριν.
Όλα αυτά προϋποθέτουν στοιχειώδη γνώση της γλώσσας.
Ά, και η καλύτερη εποχή για καμάκι είναι όταν έχουν διακοπές, κυρίως καλοκαίρι από 10 Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου και Χριστούγεννα (δεν τα συνιστώ γιατί οι τιμές τότε τσούζουν σε όλα, ούτε αυτοκίνητο μπορείς να βρεις).
Και επαρχία έχω γνωρίσει αξιόλογες κοπέλες (λευκές πάντα, είμαι ρατσιστής τί να κάνω; )σε μια περιοχή που έχω φίλους και λέγεται 'αυστραλία', και άλλη στο Las Tunas, αλλά τι να κάνεις;
Δεν μπορείς να παίζεις ταυτόχρονα σε πολλά ταμπλό, κάποια στιγμή θα σε πιάσουν...
(p.s.Πάντως τα πιο τρελά γαμίσια τα έχω ρίξει με μουλάτες)