Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
gambino ασε ρε μη τρεχει ο καναδος
ασε να σωθει κανας ανθρωπος και μην τρεχει σαν και μενα
σου ειπα οι κουβανες ειναι μονο για παρτουζες(με καμια φιλη τους μαζι) στο ιδιο κρεβατι ενα κερασμα μετα τσαιναταουν και τελος
αυριο αλλη και μεθαυριο ξανα αλλη

φιλε σπυρο εχω παει στη κουβα 4 φορες. Τις 2 εμενα σε casa particular και τις αλλες 2 εμενα σε σπιτι κουβανης  παρανομα,
εχω κανει αυτα που δεν μπορει να φανταστει κανεις,εχω γυρισει ολο το νησι ακομα και στο  isla de juvendud εχω παει 1 νησακι κατω απο την κουβα, εμεινα την 1 φορα 35 μερες και τις υπολοιπες φορες απο 20 μερες.την κουβα μπορω να πω οτι την ξερω πολυ καλα.Την εχω γυρισει σχεδον ολη με αμαξι και με μηχανακι ολη την αβανα.εχω παει με πανω απο 80 κουβανεζες πουτανες και μη
Δεν ξερω αν εχεις παει εσυ ωστοσο αυτα που γραφεις ειναι 100% αληθεια και αποτελουν το συμπερασμα ολων των ταξιδιων που εχω παει.αυτα που γραφεις παραπανω αλλα και σε προηγουμενα post ειναι η μονη και η πραγματικη αληθεια.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ο χαρακτηρισμός Ελλεεινήδα είναι light για Κρητικές.
Πρόκειται για την πιο hardcore υποκατηγορία Ελλεεινήδων (μαζί με Πατρινιές-Καλαματιανές).

Οτι έχεις χοντρο πρόβλημα με την Κρήτη το θυμάμαι απο παλιά.

Καργιόλες υπάρχουνε παντού,και στην Κρήτη και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και παντού.

Εσύ απο πού είσαι για να έχουμε καλο ερώτημα ?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
tsomidis
χαιρομαι που συμφωνουμε με το τι καπνο φουμαρουν οι κουβανες και οτι πρπει να εχεισ συνεχεια στο νου σου οτι πρεπει να τους πουλας παπα
εντελη αν πας μονο για σεξοτουρισμο αξιζει πια η οχι?
διοτι μην ξεχνας οτι ολοι και ολες τρεχουν απο πισω σου για τρακα 24ωρες το 24ωρο
αυτο κατανταει κουραστικο μετα απο μερικες μερες αμα καθεσε πολυ(οπως εγω ασ πουμε που παω για 1-2 μηνες καθε φορα)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
αμα καθεσε πολυ (οπως εγω ασ πουμε που παω για 1-2 μηνες καθε φορα)

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... τελικά αξίζει? Και πόσο θα ήταν το κόστος ζωής (μηναία) για κάποιον που αποφάσιζε να μείνει μόνιμα? Κι όχι μόνο Κούβα, έχει τόσα άλλα όμορφα νησιά κοντά στο σύμπλεγμα της Καραϊβικής...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
duracell
δυστυχως κατω απο 2 χιλιαρικα το μηνα δεν πεφτεις φυσικα αμα εχεις νοικιασμενο αμαξι αφου χωρις αυτο δεν κανεις τιποτα
εχουμε και λεμε λοιπον=
1. αυτοκινητο γυρω στα 900 ευρω/μηνα
2.φαγητο για 2 ατομα το βραδυ(παλενκε,τσαιναταουν,ελ αλκιμπε)15-25 ευρω επι 30 μερες=600 ευρω μεσο ορο
3.παραλια σαντα μαρια 2 ξαπλωστρες,ομπρελλα,μπυρες και κανα σνακ υπολογισε 15 ευρω ημερα επι 30 μερες=450 ευρω
4.παρκινγ για το αυτοκινητο οπου πηγαινεις(ακομη και στη ζουγκλα να πας θα εμφανιστει παρκαδορος με το κοκινο γιλεκο ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΣΤΑΤΑΛ)υπολογισε 3-5 ευρω ημερα επι 30 μερες =150 ευρω
ΣΥΝΟΛΟ ολα αυτα 2100 ευρω μεχρι στιγμης
σου βαζω 2 ατομα διοτι υποτιθεται οτι θα εχεις και μια κουβανα μαζι σου ολη μερα οποτε ολα ειναι εις 2πλουν
τωρα δεν εβαλα εξοδα διαμονης γιατι υποτιθεται οτι εισαι παρανομα σπιτωμενος στο σπιτι της
οποτε βλεπεισ οτι δυσκολο να πεσει ο προυπολογισμος κατω απο 2 χιλιαρικα το μηνα
οσες φορες πηγα προσπαθησα να τον μειωσω αλλα ηταν αδυνατον
αρχιζοντας τη μερα σου απο παστελερια με καφε,παραλια ξαπλωστρα και μπυρες και σνακ,μετα τσαιναταουν για να τσιμπισεις τιποτα και μετα μια εξοδο για ποτο μπυρα το 50 ευρω και μονος να εισαι το θες μεσα στο νερο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
duracell
δυστυχως κατω απο 2 χιλιαρικα το μηνα δεν πεφτεις

2000 ??? :headbang:

χμ... καμιά δουλειά εκεί δεν μπορείς να κάνεις? π.χ. να εισάγεις τίποτα από δω, ή ν' ανοίξεις κανένα μαγαζί... :think:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
οχι δουλεια δεν μπορεις να κανεις/ουτε πανω απο 2 μηνες δεν μπορεις να μεινεις στη χωρα(πρεπει να βγεις και να ξαναμπεις με νεα βιζα παλι)που για να τι κανεις αυτο πρεπει να πας στα νησια ΚΑΥΜΑΝ (κοστος αερπορικο και μια μερα διαμονη εκει υπολογισε κανα 250-300 ευρω)
ντουρασελ ΟΣΕς φορες πηγα εγραφα τα ημερισια εξοδα ενα προς ενα και δυστυχως ειδα οτι αυτος ειναι ο μινιμουμ προυπολογισμος οτι και να κανεις.
ακομη και αμαξι να μην παρεις(και εισαι ερμαιο των ταξιτζιδων πειρατικων και μη) και μενεις αβανα δεν θες να πας μια πισινα οταν ειναι νταλα ζεστη και ηλιος?
οποτε και στο αβανα λιμπρε να πηγαινεις θες εισοδο 10-15 ευρω(ητε πληρωνοντας στη ρεσεπσιον ειτε λαδωνοντας το σεκουριτα ),βαλε και κατι μπυρες μεσα κτλ θα σου φυγει παλι το 20αρικο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
οχι δουλεια δεν μπορεις να κανεις...

ΕΚΕΙ είναι το θέμα! Γιατί?
Λόγω του γνωστού εμπάρκο... υπάρχουν τρομερές ελλείψεις, άρα κ εμπορικές ανάγκες, ευκαρίες! Δεν  μπορείς π.χ. να συστήσεις κάποια εισαγωγική εταιρεία με ντόπιους?

Οσοι ξένοι μένουν μόνιμα στο νησί... τι κάνουν?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ολες οι δουλεις ειναι κρατικες
κατι μικρο εστιατορια μονο ηταν ιδιωτικα στην τσαιναταουν αλλα εχουν δυσβασταχτους φορους απο οτι εμαθα
για καποιον που ρισκαρει καλυτερα εινα να καταθεσει ενα ποσο σε τραπεζα στην κουβα(δινουν 18% επιτοκιο το χρονο) και να περνα με τους τοκους
αλλα το διακινδυνευεις να καταθεσεις εκει 100 χιλιαρικα ας πουμε?
μεθαυριο γινετε καμμια νεα επανασταση και τα χανεις ολα
οσοι ξενοι ειναι εκει οι περισοτεροι ειναι ιταλοι παντρεμενοι με κουβανες οπου μπορουν να μεινουν εκει 1 χρονο μαξιμουμ αλλα γραφειοκρατικα υπαγονται στους κουβανουσ(δηλαδη θελουν αδεια απο το ιμιγκρατιον για να φυγουν ,πρπει να εχουν καταθεση 5 χιλιαρικα στην κουβα σε τραπεζα κτλ)αυτα δεν τα ειχα ρωτησει ακριβως αλλα η κουβα οπως εμποδιζει τους κουβανους να φυγουν ετσι εμποδιζει και τους ξενους να μεινουν εκει μακροχρονια(θελει μονο τουριστες να ερχονται και να φευγουν)

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
gambino ασε ρε μη τρεχει ο καναδος
ασε να σωθει κανας ανθρωπος και μην τρεχει σαν και μενα
σου ειπα οι κουβανες ειναι μονο για παρτουζες(με καμια φιλη τους μαζι) στο ιδιο κρεβατι ενα κερασμα μετα τσαιναταουν και τελος
αυριο αλλη και μεθαυριο ξανα αλλη

Εχω κανει αρκετα sex trip και αποτελει  κανονας το καθε μερα και αλλη.. :rockon:
Μονο στο Σινφουεγκος κρατησα μια για δυο μερες γιατι ητανε πολυ μουναρα και ερχοτανε μαζι μου αφιλοκερδος.Την περιμενε ο φουκαρας ο αντρας της στην Ιταλια... :think:
Στο τελος που θα εφευγα για Αβανα πεταξε μια σποντιτσα οτι θελει και αυτην να παει Αβανα  για να ξεσκασει και να διασκεδασει αλλα δεν μιλουσε καλα Αγγλικα και εκανα οτι δεν καταλαβα.. :2funny: :2funny:

ΥΓ:Αφιλοκερδος αλλα ενοειται οτι ποτιζα-ταιζα αυτην,ρουμια  τον αδερφο της,χυμους και παγωτα για την κορη της,μπανανες και κατι αλλα φρουτα για την γιαγια της,σοκοφρετες-αναψυκτικα-παγωτα για την θεια της και τα ξαδερφια της... :2funny: :2funny:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οταν παιζεις με την φωτια στο τελος καιγεσαι  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Και καικαμαν αδελφια   :helpplea: :helpplea: :helpplea: και τωρα φουλ ερωτευμενος ψαχνω για εισητηριο για Κουβα.

Αλλα ας βαλουμε ορισμενα πραγματα στην θεση τους.
Ο Σπυρος δεν εχει αδικο, πραγματικα το 99,9% που θα πλησιασει τους τουριστες εχει μονο τα φραγκα στο νου του.
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Το κλειδι ομως λεγεται γλωσσα και λιγο μυαλο. :think: :think: :think:
Οι Κουβανοι δεν διαφερουν απο εμας τους Ελληνες και οποια γκομμενα και ναστην πεσει (κοιλαρακο, καραφλε) κατω των 25 δεν θα ευγαζες ψυλλους στα αυτια  :birdman: :birdman: :birdman: τι θελει αυτη με μενα?
Χιλιαδες ευγενεις αγωνιστες στο αθλημα "Τρυπατε αδειαστε φυγετε" δεν εχουν το παραμικρο προβλημα. :rockon: :rockon: και καλα κανουν.
Ομως εγω καπου βαρεθηκα να γελαν, να τα παιρνουν και να περιμενει ο γκομμενος στην γωνια  :headbang: :headbang:
αντε μια αντε δυο αντε τρεις καταντησε  :jerking: :jerking: :jerking: αλλο να σου δωθει η γκομμενα.

Θα μου πητε ποιος μενει τσαμπα στην Κουβα, ποιον τον καλεσαν στο θεατρο, ποιος εχει πρωτο τραπεζι πιστα στα κεντρα της Χαβανας, ποιος ακομη και με υπουργο εχει καθησει ......ισως ειναι και αυτο.

Λοιπον φετος συναγωνιστες δεν πληρωσα μια, ναι κερασα και μου ειπαν ακριβως οτι σας λεει και ο Σπυρος, ναι αυτα κανουν.
Ελα ομως που υπαρχουν και αυτες οι μικρες εξαιρεσεις .... αυτες οι εξαιρεσεις με φαγαν και μενα. Αυτο ομως ειναι στο μυαλο του καθενος να καταλαβει εαν  :think: :think:  η  :jerking: :jerking:
Ahora quien

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΕΚΕΙ είναι το θέμα! Γιατί?
Λόγω του γνωστού εμπάρκο... υπάρχουν τρομερές ελλείψεις, άρα κ εμπορικές ανάγκες, ευκαρίες! Δεν  μπορείς π.χ. να συστήσεις κάποια εισαγωγική εταιρεία με ντόπιους?

Οσοι ξένοι μένουν μόνιμα στο νησί... τι κάνουν?
Δυστυχως φιλαρακο, τρωνε απο τα ετοιμα. Το 70% των Κουβανων δεν εχει δουλεια μονιμη, υμιαπασχοληση μονο εαν δεν εισαι
σε σωματα ασφαλειας. Βιομηχανιες ολες και ολες καμια 15 και ο πλυθησμος σαν τη Ελλαδα, με μονο 750.000 πραγματικους τουριστες οι υπολοιποι μισοι η γαμακιδες ειναι η κουβανοι της ξενητοιας.
Ελαχιστες οι εξαιρεσεις και ο μοναδικος μη Κουβανος που πηρε υπηηκοτητα ο Τσε.

Υπαρχει ομως λυση εαν αγαπας την χωρα αυτη. Φυσικα οχι Χαβανα οχι χλυδες αμαξια και ντισκο καθε νυχτα.
Επαρχια το λενε, ριξε τους 250 και εχεις γκαρσονιερα καθαρη για ενα μηνα και μετα κανε το κουμαντο σου μην ξεχνας την βγαζουν με 25 ευρωπουλα τον μηνα.

Τωρα εαν εχεις και την κουβανα σου εκει αλλαζεικαι τσαμπα μενεις και εστιατοριο εαν θελεις ανοιγεις και σπιτι παιρνεις  φυσικα στονομα της και την βγαζεις σχεδον τσαμπα η τα χανεις ολα. Πιστεψε με και τα δυο σεναρια τα εχω δει αλλα τι και πως ειναιδικο σου θεμα.
Τα πραγματα ομως αλλαζουν και μπορει ναλλαξουν ραγδαια. Σημερα με τα παλαδαρ ιδιωτικα εστιατορια με 12 καρεκλες ειδα κει με 30 ζουλα. Μικρη ιδιωτικοποιηση γης για προσωπικη εκμεταλευση και κινητα που γεμισε η Κουβα σενα χρονο λοιπον καλυτερα νασε εκει οταν το γλεντι θαρχισει γιατι θαρχισει :dancing: :dancing: :dancing:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ΥΓ:Αφιλοκερδος αλλα ενοειται οτι ποτιζα-ταιζα αυτην,ρουμια  τον αδερφο της,χυμους και παγωτα για την κορη της,μπανανες και κατι αλλα φρουτα για την γιαγια της,σοκοφρετες-αναψυκτικα-παγωτα για την θεια της και τα ξαδερφια της... :2funny: :2funny:
gambino αρε τι μου θυμισες αυτα ειναι τα λεγομενα εξοδα κινησεως
δηλαδη γαμαμε κερνοντας πιτσινια σοκοφρετες και αλλες μαλακιες που εδω τα εχουμε για τα νηπια
εγω τον μοβ αραπη(αδερφο της πρωην γυναικασ μου) τον ποτιζα πορτοκαλαδα με ανθρακικο του 1,5 λιτρου και παγωτο νεστλε σοκολατα στο κυπελο το μεγαλο ξερεις

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16

Υπαρχει ομως λυση εαν αγαπας την χωρα αυτη. Φυσικα οχι Χαβανα οχι χλυδες αμαξια και ντισκο καθε νυχτα.
Επαρχια το λενε, ριξε τους 250 και εχεις γκαρσονιερα καθαρη για ενα μηνα και μετα κανε το κουμαντο σου μην ξεχνας την βγαζουν με 25 ευρωπουλα τον μηνα.

Συμφωνω για αυτο
επαρχια σε κανα κολοχωριτων 200 κατοικων (πχ το λαχας 200 χιλιομετρα απο αβανα πριν τη σαντα κλαρα διπλα στην αυτοπιστα εμενε η μανα της αλλης κουβανας που ειχα φερει για το φιλο μου
εκει ειχε χωματοδρομους,τα μοναδικα αυτοκινητα ηταν το μπατσικο του χωριου και το δικο μου και η μονη διασκεδαση να πηγαινεις στη ΚΟΥΠΕΤ ΣΙΜΕΞ(ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ) και να πινεις κρισταλ με το βενζινα και κατι μαγκιτες που μαζεβονταν εκει/και μετα πισω στο σπιτακι με την κουβανα να σε περιμενει στο κρεβατι στα 4 εχοντας μαγειρεπσει το κοτοπουλο με μαυρο φασολι σαν γαρνιτουρα/
βεβαια εκει μετα απο κανα δυο βδομαδες θα βαρεθεις γιατι θα εχεις γνωριστει με ολους(γερους νεους και παιδια) και παλι ολο το χωριο θα ερχετε στο βενζιναδικο να το κερνας μπυρες,παγωτα,μπισκοτα και γαριδακια

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ε λοιπον Σπυρο σε παω στοιχημα το εκανε δικος μας  :dancing: :dancing: :dancing:
Σιενφουεγκο δυο εβδομαδες , νοικιασε κασα για κουβανους μεσω γκομενας μακρια απο τους δικους της.
Το κοψε απο την αρχη  για χινετερους ημετερους και λοιποι που διπλαρωσαν  :dancing: :dancing:
Φορτωσε την καζα με ρυζια κρεατα μπυρες και την εβγαλε λουκουμι  :dancing: :dancing:
Μαμωντας μασωντας και πινωντας ολα 275 ευρωπουλα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: παμε??

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Συμφωνω για αυτο
επαρχια σε κανα κολοχωριτων 200 κατοικων (πχ το λαχας 200 χιλιομετρα απο αβανα πριν τη σαντα κλαρα διπλα στην αυτοπιστα εμενε η μανα της αλλης κουβανας που ειχα φερει για το φιλο μου
εκει ειχε χωματοδρομους,τα μοναδικα αυτοκινητα ηταν το μπατσικο του χωριου και το δικο μου και η μονη διασκεδαση να πηγαινεις στη ΚΟΥΠΕΤ ΣΙΜΕΞ(ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ) και να πινεις κρισταλ με το βενζινα και κατι μαγκιτες που μαζεβονταν εκει/και μετα πισω στο σπιτακι με την κουβανα να σε περιμενει στο κρεβατι στα 4 εχοντας μαγειρεπσει το κοτοπουλο με μαυρο φασολι σαν γαρνιτουρα/
βεβαια εκει μετα απο κανα δυο βδομαδες θα βαρεθεις γιατι θα εχεις γνωριστει με ολους(γερους νεους και παιδια) και παλι ολο το χωριο θα ερχετε στο βενζιναδικο να το κερνας μπυρες,παγωτα,μπισκοτα και γαριδακια

αν καποιος ειναι εγκληματιας και θελει να περασει την ζωη του ξοδευοντας τα κλοπιμαια μακρυα απο την ιντερπολ

την καταλαβαινω αυτη τη ζωη.

αλλα για νορμαλ συνθηκες να κανεις αυτη τη ζωη ..με το βενζιναδικο,μα πινεις κρισταλ με τον βενζινα και μετα να πας

στη στημενη κουβανη στα 4 , δεν την καταλαβαινω..

το μονο καλο που ακουσω ειναι οι τοκοι 18%... ;)

και θα μεινουν για πολυ ετσι..

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
τεκνα τεκνα :priest:
τι ειναι αυτα που ακουω
τι επιτοκιο 18 %
δεν εχετε ακουσει για τον πληθωρισμο???
αν ειναι δυνατον σε ανυπαρκτο νομισμα να επενδυσεις λεφτα
τεσπα
το να πας να μεινεις  εκει, εμενα μου ακουγεται τελειο,πιστευω πως καποιος αν βγαλει ακρη με τα οικονομικα του,τοτε ειναι παραδεισος,
ειναι το ονειρο μου να μεινω εκει,
αλλα ειναι πολυ δυσκολο σαν τουριστας
και πολυ ευκολο σαν επενδυτης στην χωρα αυτη ,μιας και υπαρχει σχετικη νομοθεσια για αλλοδαπους επενδυτες που σου λυνει τα χερια αλλ και τα ποδια :grin:.
Αυτη την νομοθεσια εψαξα και την βρηκα στο ιντερνετ πριν δυο χρονια,δεν θυμαμαι το λινκ αλλα αν ψαξεις θα το βρεις,ειναι στα αγγλικα
σε γενικες γραμμες αναφερει οτι¨
κανεις εσυ ολη την επενδυση (γυραδικο ας πουμε)
το κρατος μπαινει τσαμπουκα με 51 % μεσα (χωρις εννοειτε να σου δωσει μια) :idiot:
εσυ εχεις το 49 % πλεον αλλα7η 8 χρονια δεν πληρωνεις μια σε φορους
μετα δινεις κατι λιγα (πολυ λιγοτερα απο εδω που ειμαστε)
το κρατος αναλαμβανει να σου βρει χωρο να ενοικιασεις για την επιχειρηση σε χαμηλη τιμη,ενοικιο πληρωνεις μια φορα τον χρονο,σου δειχνουν 5-10 μαγαζια σε διαφορετικα σημεια ,διαφορετικα τετραγωνικα και διαφορετικη τιμη
το ιδιο ισχυει και για σπιτι
και αμαξι-α λογικα μπορεις να φερεις απο το εξωτερικο  (π.χ. μεξικο)
αλλα εχεις πολυ περοσσοτερα δικαιωματα απο τους κουβανους πολιτες και εννοειτε και απο τους τουριστες... :) :) :)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τεκνα τεκνα :priest:
τι ειναι αυτα που ακουω
τι επιτοκιο 18 %
δεν εχετε ακουσει για τον πληθωρισμο???
αν ειναι δυνατον σε ανυπαρκτο νομισμα να επενδυσεις λεφτα
tassodess τι πληθωρισμο και πρασινα αλογα?
απο τοτε που παω στη κουβα ιδιες τιμες πληρωνω
ξαπλωστρα 2 κονβερτιμπλες στη σαντα μαρια
κρισταλ 0,90 κονβερτιμπλες
βενζινη ΜΟΤΟΡ 0,65 κονβερτιμπλες το λιτρο
καφε στη παστελερια 2,5 κονβερτιμπλες
οι τιμες αυτες παω στοιχημα θα ειναι και το 2010 ιδιες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
tassoedess φυσικα ενουσα οτι θα παιρνεις τους τοκους στην κουβα σε τοπικο νομισμα και θα περνας με αυτους τον μηνα σου
δηλαδη με μια καταθεση 100,000 ευρω=141,000 κονβερτιμπλες επι 18% το χρονο παιρνεις τοκους 24,660 κονβερτιμπλες δια 12 μηνες για να παιρνας θα εχεις χοντρικα 2 χιλιαρικα κονβερτιμπλες ποσο υπεραρκετο για να εισαι βασιλιας εκει(αυτοκινητο,μασες,γκομενες)

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
tassoedess φυσικα ενουσα οτι θα παιρνεις τους τοκους στην κουβα σε τοπικο νομισμα και θα περνας με αυτους τον μηνα σου
δηλαδη με μια καταθεση 100,000 ευρω=141,000 κονβερτιμπλες επι 18% το χρονο παιρνεις τοκους 24,660 κονβερτιμπλες δια 12 μηνες για να παιρνας θα εχεις χοντρικα 2 χιλιαρικα κονβερτιμπλες ποσο υπεραρκετο για να εισαι βασιλιας εκει(αυτοκινητο,μασες,γκομενες)
Ρε μεγαλε ο Κοζωνης εισαι ακου 100 χηνες ευρωπουλα.  :dancing: :dancing: :dancing: στην Κουβα κατι τετοια εκανες και σου ξεγηθηκε η Κουβανα
  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Χωρια η πλακα εναν Ισπανο γνωρισα που εκανε μπιζνα πλακακια μπανιου και παρομοια δυο χρονια δεν ειδε προκοπη μονο γραφειοκρατεια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Τα φραγκα ειναι στα ξενοδοχεια οπως η αλυσιδα Μελια αλλα αυτο ειναι αλλη μπαλλα  :headbang: :headbang: :headbang:
Για αντιπροσωπεια πουρα , νικελ και οπλισμο αποτανθητε στον συντροφο και θειο Κοκκαλη  :rockon: :rockon: :rockon:
Λες ο Πετρος να ενδιαφερεται για Κουβα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom