Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
pop24 αχ μεγαλε τι μου θυμισες με την ΠΑΣΤΕΛΕΡΙΑ το καλυτερο μαγαζι για χαζι και ψωνηστηρι το πρωι
δε μου λες ενας αγγλος ξανθος με μακρυ μαλλι και με τα τατουαζ του τσε στις γαμπες αραζει ακομη εκει?στο κεντρικο τραπεζι εξω στον τοιχο?

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Α ρε μεγαλε τι θυμισες και σε μενα... :grin:
Συμφωνω απολυτα για ντιαμπλο και κασα ντε λα μιουσικα,επισης  δεν πρεπει να ξεχασουμε και το Σαλουν Ροχο(Salon Rojo) κοντα στο Vedado,ενα ωραιο club μεγαλυτερο απο τα προηγουμενα με απιστευτη μουνοθυελλα.. :tits2:

pop24

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
pop24 αχ μεγαλε τι μου θυμισες με την ΠΑΣΤΕΛΕΡΙΑ το καλυτερο μαγαζι για χαζι και ψωνηστηρι το πρωι
δε μου λες ενας αγγλος ξανθος με μακρυ μαλλι και με τα τατουαζ του τσε στις γαμπες αραζει ακομη εκει?στο κεντρικο τραπεζι εξω στον τοιχο?

τη συγκεκριμένη δεν την πέτυχα. στην παστελερία είχε πολλές κάτω των 22 οι οποίες ήταν από άλλες περιοχές της Κούβας και ερχόντουσαν Αβάνα, βολευόντουσαν σε μια καζα και μαζεύαν κομπόδεμα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
pop24 ενοουσα για εναν αντρα αγγλο μονιμο εκει
χαρακτηριστικη φατσα
καθε μερα παστελερια ητανε

pop24

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
pop24 ενοουσα για εναν αντρα αγγλο μονιμο εκει
χαρακτηριστικη φατσα
καθε μερα παστελερια ητανε

Αντικαταστάθηκε από έναν ομοεθνή του μελαχρινό που κάθε μέρα έλιωνε στις μπύρες. Έχει αγοράσει ένα σπίτι εκεί και τσιμπήσει μια Κουβανή. 4 μήνες την χρονιά εκεί τη βγάζει.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
pop24
καθησες μονο αβανα η βγηκες και εκτοσ?
ειχες νοικιασει αυτοκινητο?συμφωνεις οτι το αυτοκινητο ειναι το α και τ ω για να κανεις φορτωτικες απο γκομενες?

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κυριοι και τυχον καμια κυρια

Τα ψεματα τελειωσαν και παμε για ρουμπο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.... :rockon:
Σε δυο μερες την κανω και μεσω Μεξικου ετσι νανεβασουμε και το μορφωτικο μας επιπεδο ξεκιναει ο πολεμος :s&m_2:
Το ταξιδι θαρχισει  στην Χαβανα με τα γνωστα και λιγοτερο γνωστα στεκια του Vedado, Miramare τρεις ημερες με σκοπον την διαπαιδαγωγηση δυο νεοσυλλεκτων ομοεθνων στα μυστικα του Latin κυνηγιου.  :boobies: :boobies: :boobies:

Συνεχιζεται με ενα περασμα στο Varadero οπου εκει θα θαυμασωμεν την απιστευτη μαλακια ορισμενων τουριστων να εισαι Κουβα χωρις τους Κουβανους  :jerking: :jerking: :jerking: απαθεις να περιμενουν εις τας παραλιας.

Η αποστολη θα συνεχιστει με την πολιτιστικη επισκεψη σε διαφορες πολεις της κεντρικης Κουβας , Cienfuego Matanza, Trinidad με απωτερο σκοπον την εξασκηση καμακιου σε ακινητους στοχους και το σπανιο φαινομενον στας πολεις αυτας οι λαγοι να κυνηγουν τον κυνηγον να τους βαρεσει.   :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Η κορωνις του ταξιδιου ολοκληρωνεται εις την πολην Sandiago de Cuba , τοπος αναπαραγωγης του σπανιωτατου ειδους Mulatica18 οπου οι επιτυχωντες θα βραβευθουν με αναμνησεις δια βιου.  :tits2: :tits2: :tits2:

Τελευταιος σταθμος η Χαβανα οπου οι τελευταιες εντυπωσεις θα συλεχθουν με το κεντρικο Θεμα
"Που παμε τωρα ρε μαλακα, τελειωσε... :headbang: :headbang:  :headbang:"

Εως τοτε επιθυμω φρονιμια και ο Σπυρακης καλο του κανει ναρχιζει να το βλεπει αλλοιως γιατι το *και κλεμμενος και αγαμητος* ειναι ρολος αχαρος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και ενα ενα ταξιδακι θατου εκανε  καλο.

Για την Ελλαδα ρε γαμω..το  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Pireotis
El rey de Havana y oriente     

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μιλαγα με εναν καναδο τωρα στο σκυπε που μου ελεγε οτι εχει γνωρισει μια απο το ματανζας και σκεφτεται να την παντρεφτει να την παρει στο τοροντο
με ρωτησε τι γνωμη μου για τους κουβανους και του απαντησα λακωνικα
κουβανος/κουβανη= ηθοποιος

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
όταν έχετε αναπτύξει μια φιλία με μια Κούβανα  προσποιούνται ότι δεν θέλουν να τους δώσουμε κάτι, δεν θα ζητήσουν τιποτα στην αρχη. Αλλά η ανθρώπινη φύση του δημοκρατικού προφίλ είναι να αισθάνεται λύπη για τους λιγότερο τυχερους. μη σας ξεγελασούν. Αφού έχουν νιωσει άνετα, και μετα απο πολλες επίσκεψεις, αρχιζει η πτώση των βομβών δηλαδη που θέλουν τα πάντα κάτω από τον ήλιο που έχει μια μάρκα όνομα .. Αν τους δώσεις δώρα, ρούχα, σκιές, παπούτσια κλπ και δεν είναι εμπορικό σήμα, θα τα πουλήσει όλα εκει στην μαυρη αγορα για να αγοράσει κάτι με ένα εμπορικό όνομα στην Κούβα. Δεν μπορείτε να ξέρετε πώς μια Κούβανη/νος σκέφτεται σε λίγες επισκέψεις και τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Ο τρόπος που σκέφτονται είναι σαν κάποιος να ειναι στη φυλακη , πάντα εχουν προγραμματισμό, γι 'αυτό είναι πολύ έξυπνοι και  μπορείτε εύκολα να πιστέψουν ότι σας αγαπουν. Γάμος είναι ένα αστείο για τους Κουβανους, δεν πιστεύουν στο να ειναι ευτυχεις παντρεμένοι για πάντα. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής για τους Κούβανους. Είτε είστε στην Κούβα με την κουβανη ή σε μια ξένη χώρα (ελλαδα)σκέφτεται το ίδιο Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες πάρα πολύ.
Θέλετε ένα Κούβανος/να να σας αγαπα?, πες του οτι δεν νιωθετε τιποτε για αυτον/αυτην και ειναι μονο  μια περιπέτεια μεταξύ των δυο σας. Θα έχετε μια καλύτερη σχέση. δεν θέλουν να το ακούουν αυτο δηλαδη οτι τους εχετε μονο για μια περιπετεια. Πολλοί άνδρες κουβανοι δεν επιθυμούν να εργαστούν. Αν ψάχνετε για μια σοβαρή σχέση με κάποιον, πρεπεινα  αφιερώσετε χρόνο. οι κουβανοι δεν το κανουν αυτο. Μετά από έξι μήνες το πολυ η σχεση σας θα φθαρει και θα γινειόπως τα  παλιά παπούτσια, έτοιμοι να αλλάξουν συντροφο. Επισκεφθείτε άλλους προορισμούς αν ψάχνετε για μια σωστη γυναίκα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κυριοι και τυχον καμια κυρια

Τα ψεματα τελειωσαν και παμε για ρουμπο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.... :rockon:
Σε δυο μερες την κανω και μεσω Μεξικου ετσι νανεβασουμε και το μορφωτικο μας επιπεδο ξεκιναει ο πολεμος :s&m_2:
Το ταξιδι θαρχισει  στην Χαβανα με τα γνωστα και λιγοτερο γνωστα στεκια του Vedado, Miramare τρεις ημερες με σκοπον την διαπαιδαγωγηση δυο νεοσυλλεκτων ομοεθνων στα μυστικα του Latin κυνηγιου.  :boobies: :boobies: :boobies:

Συνεχιζεται με ενα περασμα στο Varadero οπου εκει θα θαυμασωμεν την απιστευτη μαλακια ορισμενων τουριστων να εισαι Κουβα χωρις τους Κουβανους  :jerking: :jerking: :jerking: απαθεις να περιμενουν εις τας παραλιας.

Η αποστολη θα συνεχιστει με την πολιτιστικη επισκεψη σε διαφορες πολεις της κεντρικης Κουβας , Cienfuego Matanza, Trinidad με απωτερο σκοπον την εξασκηση καμακιου σε ακινητους στοχους και το σπανιο φαινομενον στας πολεις αυτας οι λαγοι να κυνηγουν τον κυνηγον να τους βαρεσει.   :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Η κορωνις του ταξιδιου ολοκληρωνεται εις την πολην Sandiago de Cuba , τοπος αναπαραγωγης του σπανιωτατου ειδους Mulatica18 οπου οι επιτυχωντες θα βραβευθουν με αναμνησεις δια βιου.  :tits2: :tits2: :tits2:

Τελευταιος σταθμος η Χαβανα οπου οι τελευταιες εντυπωσεις θα συλεχθουν με το κεντρικο Θεμα
"Που παμε τωρα ρε μαλακα, τελειωσε... :headbang: :headbang:  :headbang:"

Εως τοτε επιθυμω φρονιμια και ο Σπυρακης καλο του κανει ναρχιζει να το βλεπει αλλοιως γιατι το *και κλεμμενος και αγαμητος* ειναι ρολος αχαρος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: και ενα ενα ταξιδακι θατου εκανε  καλο.

Για την Ελλαδα ρε γαμω..το  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Pireotis
El rey de Havana y oriente     

Γεια σου ρε συμπολίτη-άξιε πρεσβευτή μας στην Κούβα.
Καλό βόλι ρεεεεεεεεεεεεεεε

Άντε μωρή Αβάνα να δω πότε θα σε ξανδώ γαμώ την τρέλλα μου,γαμώ..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
όταν έχετε αναπτύξει μια φιλία με μια Κούβανα  προσποιούνται ότι δεν θέλουν να τους δώσουμε κάτι, δεν θα ζητήσουν τιποτα στην αρχη. Αλλά η ανθρώπινη φύση του δημοκρατικού προφίλ είναι να αισθάνεται λύπη για τους λιγότερο τυχερους. μη σας ξεγελασούν. Αφού έχουν νιωσει άνετα, και μετα απο πολλες επίσκεψεις, αρχιζει η πτώση των βομβών δηλαδη που θέλουν τα πάντα κάτω από τον ήλιο που έχει μια μάρκα όνομα .. Αν τους δώσεις δώρα, ρούχα, σκιές, παπούτσια κλπ και δεν είναι εμπορικό σήμα, θα τα πουλήσει όλα εκει στην μαυρη αγορα για να αγοράσει κάτι με ένα εμπορικό όνομα στην Κούβα. Δεν μπορείτε να ξέρετε πώς μια Κούβανη/νος σκέφτεται σε λίγες επισκέψεις και τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Ο τρόπος που σκέφτονται είναι σαν κάποιος να ειναι στη φυλακη , πάντα εχουν προγραμματισμό, γι 'αυτό είναι πολύ έξυπνοι και  μπορείτε εύκολα να πιστέψουν ότι σας αγαπουν. Γάμος είναι ένα αστείο για τους Κουβανους, δεν πιστεύουν στο να ειναι ευτυχεις παντρεμένοι για πάντα. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής για τους Κούβανους. Είτε είστε στην Κούβα με την κουβανη ή σε μια ξένη χώρα (ελλαδα)σκέφτεται το ίδιο Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες πάρα πολύ.
Θέλετε ένα Κούβανος/να να σας αγαπα?, πες του οτι δεν νιωθετε τιποτε για αυτον/αυτην και ειναι μονο  μια περιπέτεια μεταξύ των δυο σας. Θα έχετε μια καλύτερη σχέση. δεν θέλουν να το ακούουν αυτο δηλαδη οτι τους εχετε μονο για μια περιπετεια. Πολλοί άνδρες κουβανοι δεν επιθυμούν να εργαστούν. Αν ψάχνετε για μια σοβαρή σχέση με κάποιον, πρεπεινα  αφιερώσετε χρόνο. οι κουβανοι δεν το κανουν αυτο. Μετά από έξι μήνες το πολυ η σχεση σας θα φθαρει και θα γινειόπως τα  παλιά παπούτσια, έτοιμοι να αλλάξουν συντροφο. Επισκεφθείτε άλλους προορισμούς αν ψάχνετε για μια σωστη γυναίκα.

Για μένα αποτελείς το πρότυπο του ανθρώπου που ξέρει τον Κουβανό/Κουβαή κ την ψυχοσύνθεσή τους καλύτερα από τον καθένα,Σπυρέτο μου.Πάει κ τελείωσε.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αύριο Σάββατο, μαζί με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, προσφορά ταξιωτικός οδηγός για την ΚΟΥΒΑ από το National Geographic Traveler!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η Κούβα άρχισε τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις της τελευταίας πενταετίας, με βασικό σενάριο την αντιμετώπιση πιθανής εισβολής από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, την περασμένη εβδομάδα, ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία πρόθεση να εισβάλουν στην Κούβα, ο κουβανικός τύπος φιλοξενεί δηλώσεις αξιωματικών του στρατού, που θεωρούν ότι "υπάρχει πιθανότητα στρατιωτικής επίθεσης εναντίον της Κούβας".
Τα στρατιωτικά γυμνάσια, με την ονομασία "Bastion 2009", έχουν στόχο την προετοιμασία του στρατού για να αντιμετωπίσει μία πιθανή κοινωνική αναταραχή την οποία μπορεί να προσπαθήσουν να προκαλέσουν οι Αμερικανοί στην Κούβα, για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για εισβολή, σύμφωνα με τους αξιωματικούς που επικαλείται ο κουβανικός Τύπος.
Η κρατική τηλεόραση της Αβάνας έδειξε εικόνες από βολές αρμάτων μάχης και συστοιχιών πυροβολικού, κινήσεις χερσαίων δυνάμεων, πτήσεις ελικοπτέρων και μαχητικών αεροσκαφών και γυμνάσια ετοιμότητας διασωστών.
"Στόχος είναι να μην παραδοθούμε ποτέ, να μην σταματήσουμε ποτέ να πολεμούμε", διακήρυξε ο Κουβανός πρόεδρος, Ραούλ Κάστρο, σε συνάντηση που είχε με την ηγεσία του στρατεύματος.
Οι ασκήσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο και θα πάρουν μέρος 100.000 στρατιώτες και έφεδροι.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Για μένα αποτελείς το πρότυπο του ανθρώπου που ξέρει τον Κουβανό/Κουβαή κ την ψυχοσύνθεσή τους καλύτερα από τον καθένα,Σπυρέτο μου.Πάει κ τελείωσε.
η αποψη μου τελειως αντιθετη,
δεν συμφωνω στο οτι μαζι με τα ξερα πρεπει να καιγονται και τα χλωρα

παραδειγμα

γνωρισα μια κρητικια,περασαμε υπεροχα 2 μηνες,την πηρα μαζι μου στην δραμα οπου μενω,εκει μου εβγαλε αλλο χαρακτηρα,ηθελε να ξοδευει ασυστολα,να δουλεψει σε κρητικο μεζεδοπωλειο κτλ ,εγω δεν μπορουσα να την καλυψω οικονομικα αλλα ουτε ηθελα να το κανω,δεν εξεταζω τη δικη μου συμπεριφορα (ενταξει η συμπεριφορα μου ηταν καλη)  τα σπασαμε,αυτη γυρισε πισω στην κρητη,μετα απο κανα τριμηνο τα ξαναβρηκαμε <τηλεφωνικως>> γιατι ουτε πηγα ουτε ειχε ερθει,ενταξει....της δινω αλλη μια ευκαιρια,μου κανει τα ιδια και χειροτερα,την διωχνω απο το σπιτι,καταληγει με καποιον αλλον (υπαρχουν τοσοι αγαμητοι μαλακες που και την γιαγια σου να του δωσεις ,δεν θα πουν οχι)

συμπερασμα

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1 ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

αυτα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τασσο εισαι ακομη με τη μαρινα?
οι κρητικες τορα που κολλανε?στις ελλεεινηδες δεν κατατασονται?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ρε παιδια παραδειγμα λεω
τα προσωπα που χρησιμοποιηθηκαν στο παρων παραδειγμα ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα
στην θεση της κρητικιας μπορειτε να χρησιμοποιησετε οποιαδηποτε αλλη θελετε π.χ. σαλονικια ισπανιδα πατρινη ρωσσιδα

απαναλαμβανω ειναι παραδειγμα ,σταθειτε στο νοημα

σπυρο,
ναι ακομα ειμαι με την τζενυ (για οσους δεν ξερουν ειναι η κουβανη συζυγος μου και μενουμε μαζι 3 χρονια και με στηριζει αφανταστα,τοσο οσο καμμια αλλη δεν με στηριξε νωριτερα)

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
μιλαγα με εναν καναδο τωρα στο σκυπε που μου ελεγε οτι εχει γνωρισει μια απο το ματανζας και σκεφτεται να την παντρεφτει να την παρει στο τοροντο
με ρωτησε τι γνωμη μου για τους κουβανους και του απαντησα λακωνικα
κουβανος/κουβανη= ηθοποιος
Αμαν ρε Σπυρο τους εχεις μειωσει τον τουρισμο τους ανθρωπους,πες και κανεναν καλο λογο... :2funny: :2funny:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
gambino ασε ρε μη τρεχει ο καναδος
ασε να σωθει κανας ανθρωπος και μην τρεχει σαν και μενα
σου ειπα οι κουβανες ειναι μονο για παρτουζες(με καμια φιλη τους μαζι) στο ιδιο κρεβατι ενα κερασμα μετα τσαιναταουν και τελος
αυριο αλλη και μεθαυριο ξανα αλλη

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
εγω πλακα πλακα και ενας αλλος φιλος που εστελνε λεφτα σε μια κουβανα που γαμησε εκει για 10 μερες που ειχε ερθει ειχαμε στειλει απο το 2008 το καλοκαιρι μεχρι το 2009 το μαιο γυρω στα 1500 ευρω εκεινος και κανα 1000 ευρω εγω
οποτε ενισχυαμε το ΑΕΠ  της κουβας
ειναι αυτο που λενε εισαγωγη συναλαγματος στην κουβα απο τριτες πηγες(δυο μαλακες ελληνες που περιμεναν οτι οι κουβανες τους ερωτευτηκαν για τα ωραια τους τα ματια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom