Εμενα αυτο που μου εκανε εντυπωση με τους Κουβανους ειναι οτι δεν εχουν ιχνος ντροπης στο θεμα κερασματος και δεν νομιζω οτι οφειλεται στην φτωχεια.
Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι Ελληνες που θα δεχοταν να τους κερναν τα παντα απο το πρωι μεχρι το βραδυ για μερες και αυτοι να μην κερασουν ουτε μια φορα και δεν ειναι μονο οτι κερνας καποιον φιλο σου Κουβανο ή την γκομενα σου,τις περισσοτερες φορες φερνουν και "ενισχυσεις" μαζι τους..
Και δεν λενε ποτε ουτε ενα ευχαριστω..
Αξεχαστο σκηνικο στο Σινφουεγκος οταν ειχα βγει με εναν Κουβανο που ηξερε Ελληνικα και την γυναικα του,εγω ημουν μονος γιατι ο φιλος μου ηταν σε αποστολη...
Φερνουν και ενα ακομη ζευγαρι τους οποιους γνωριζα γιατι ειχαμε φαει στο σπιτι τους,παμε σ'ενα clubaki και ενοειται οτι πληρωνω την εισοδο 5 δολαρια για ολους.
Με το που βρισκουμε μερος και στεκομαστε παω παιρνω μπουκαλι ρουμι με 7-8 δολαρια περιπου,στην παρεα ειχε ερθει η ανιψια της γυναικας του (Ελληνο)Κουβανου με 2 φιλες(Συνολο 7 ατομα)
Βαζω ενα ποτο απο το μπουκαλι και τραβιεμαι ενα βημα πιο περα να μιλησω μια μαυρη που μου αρεσε.Αρχιζουμε το μπλα-μπλα και τα νοηματα(Αυτην ελαχιστα Αγγλικα,εγω καθολου Ισπανικα) και της λεω να την κερασω ενα ποτο.
Γυρναω και στο μπουκαλι δεν υπηρχε σταγονα...
Δεν γαμιεται λεω σαν να ηπια ενα ποτο στην Ελλαδα και παω παιρνω κι αλλο μπουκαλι+κατι μπυρες και τσιγαρα.Η μαυρη που μου αρεσε εφερε και την ξαδερφη της(Συνολο 9 ατομα)
Εχει αρχισει το κεφι και ο χορος και το μπουκαλι γινεται καπνος...
Φευγω γρηγορα για ανεφοδιασμο μπουκαλι + κατι μπυρες,τι να κανω;η φαμιλια μου διψουσε..
Ερχεται και ο φιλος μου με την δικια του η οποια ηταν σεξοβομβα αλλα ρουφουσε τα ποτα σαν θαλασσα...
Ειμαστε 2 εμεις και 10 αυτοι,το παρτυ εχει αναψει...
Φερνει ο φιλος μου αλλα 2 μπουκαλια και γινεται χαμος...
Σε καποια φαση λεμε να παμε και σ'ενα clubaki πιο διπλα,ξεκιναμε ολο το group μαζι.
Τους πληρωνουμε την εισοδο κανονικα αλλα προλαβαμε να πιουμε μονο 2 μπουκαλια γιατι εκλειναν τα μαγαζια λογο ωραριου.
Το καλο της υποθεσης ηταν οτι η μαυρη εκανε φοβερο
και δεν ζητησε τιποτα.
ΥΓ:Συντομα θα γραψω και για τα θρυλικα γενεθλια της Τ....ι