BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.664
- Πόντοι
- 3.556
που το εχεις το εξοχικο αγαπητε;
Στην Αττική. Αλλά δε λέω λεπτομέρειες online. Πάντως σε νορμάλ περιοχή, όχι ιδιαίτερα ακριβή.
που το εχεις το εξοχικο αγαπητε;
αυτο δεν το ηξερα...εχει κανα λινκ να μορφωθουμε;Ασφάλεια απλήρωτων μισθωμάτων λέγεται παίκτη, εννοείται υπάρχει.
εις τας πουτσας μου παιρνω το αμαξι μου,καιω βενζινη,καυσαεριο,βρισκω να παρκαρω ΚΟΝΤΑ στην εργασια μου και οι κατσιβελοι να ψοφησουν
Δε λέγεται ζωή αυτό φυσικά...Χίλιες φορές εξωτερικό και να ζω σαν άνθρωπος.Πρακτικά αν κάνεις δεύτερη δουλειά θα πρέπει να σου εξασφαλίζει πολλά - όπως πχ έχω ένα φίλο που εργάζεται κοντα στο σπίτι του κάθε Παρασκευη και Σάββατο σε μεζεδοπωλειο και παιρνει μαύρα 100 ευρώ σε ένα γενικά χαλαρό 12ωρο - όχι σκίσιμο ως σερβιρόρος. Έτσι βγάζει 900 ευρώ από την κυρια εργασία του + 800ευρω περίπου μαυρα. Βέβαια ελευθερο χρόνο σχεδόν δεν έχει αλλά οκ.
δεν μπορω αν και θα το ηθελα...παλια περπαταγα 1-1,5 ωρα την ημερατωρα παρε τ αρχιδια τους , αυτοι παρκαρουν εξω απο το σπιτι τους και εσυ γαμιεσαι να βρεις να παρκαρεις να πας και να ερθεις απο την δουλεια , που ειχε μαθει ο κωλος σου και μετρό , που απο τα γαιδουρια πηγες κατευθειαν μετρο ..
Να πας με τα ποδια απο το σπιτι στο Μετρο γαμημενε , αλλοι παλια κανανε χιλιομετρα με τα ποδια ξυπόλυτοι για να πανε σχολειο
Νορμαλ τιμη , Αττικη που να μπορεις να κανεις και μπανιο αδερφε "συνάμα" δεν εχει πολλα σημείαΣτην Αττική. Αλλά δε λέω λεπτομέρειες online. Πάντως σε νορμάλ περιοχή, όχι ιδιαίτερα ακριβή.
Ρώτα τον broker σου αδελφέ να σου πει options, υπάρχει εδώ και χρόνια, δεν είναι νέο προϊόν.αυτο δεν το ηξερα...εχει κανα λινκ να μορφωθουμε;
Για ρώτα τους κατοίκους...μενω Γλυφαδα....πολλες φορες μεχρι πριν σχεδον ενα χρονο αφηνα το αμαξι στο ελληνικο και πγαινα με μετρο στην δουλεια...
μεχρι που ο ΜΟΥΛΟΣ δημαρχος Ελληνικου αποφασισε στο μοναδικο χωρο σταθμευσης σχετικα κοντα στο μετρο να κανει μπλε γραμμες πανω απο τις μισες θεσεις παρκινγκ των επισκεπτων..
αποτελεσμα;να γυρναω μεχρι και μιση ωρα να βρω να παρκαρω
οποτε αναγκαστικα παω με το αμαξι στην δουλεια μου και γυρναω εκει να βρω θεση σταθμευσης
Είσαι πσιχούλα εσύ....σας γαμαω αμφοτερους
ΔΕΝ χρειαζοταν ρε μαλακα εχαν απλετο χωρο οι κατσιβελοι κατοικοι του Ελληνικου
ΟΥΤΕ νερο απο την περιοχη να ψοφησουν ολοι
βαλε πισινα να ερχομαστε σε σενα βρε μαλακα με τα ξεροχορτα που εχεις για κηποΝορμαλ τιμη , Αττικη που να μπορεις να κανεις και μπανιο αδερφε "συνάμα" δεν εχει πολλα σημεία
ΒΡΕ γαμημενε τονισα οτι ΕΙΧΑΝ και πριν απλετο χωρο οι ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ κατοικοι δεν χρειαζοταν η παρεμβαση του ΜΠΟΥΣΤΗ δημαρχουΓια ρώτα τους κατοίκους...
Από το να έρχεται σε κάθε μπούσταρος κατσίβελος και να πιάνει τσάμπα θέση,καλύτερα έτσι....
Είσαι πσιχούλα εσύ....
πισινα δεν κανω , τσαμπα λεφτα , πιο πιθανο να σκαψω για πυρηνικό καταφυγιο παρα να κανω πισινα .. πιο χρησιμο θα ειναι ετσι οπως παει το πραγμαβαλε πισινα να ερχομαστε σε σενα βρε μαλακα με τα ξεροχορτα που εχεις για κηπο
θα στειλω @baros τσαμπα για τα ηλεκτρικα ΚΑΙ τα υδραυλικα σου
Νορμαλ τιμη , Αττικη που να μπορεις να κανεις και μπανιο αδερφε "συνάμα" δεν εχει πολλα σημεία
Δε νομίζω. Πολλές οι δημοφιλείς και αξιόλογες παραλίες της Αττικής. Ειδικά στο ανατολικό της τμήμα.
Αλλά όχι απαραίτητα για μέσα στον Αύγουστο. Η εποχή για εξοχικό και μπάνια αρχίζει από νωρίς την άνοιξη.
Τι χώρο έχουν ρε μλκ?ΒΡΕ γαμημενε τονισα οτι ΕΙΧΑΝ και πριν απλετο χωρο οι ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ κατοικοι δεν χρειαζοταν η παρεμβαση του ΜΠΟΥΣΤΗ δημαρχου
Ακριβώς.Δε λέγεται ζωή αυτό φυσικά...Χίλιες φορές εξωτερικό και να ζω σαν άνθρωπος.
ΚΑΤΣΙΒΕΛΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ η ΠΥΡΓΙΩΤΗ δεν ενθυμουμαι επακριβως ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩΤι χώρο έχουν ρε μλκ?
Κωλοπεριοχή είναι,πάντα είχαν πρόβλημα,πλάκωσαν και οι κατσίβελοι για το μετρό και επιδεινώθηκε.
Πήγαινε να παρκάρεις κάτω από Βουλιαγμένης στο σόφτμπολ,μας έπρηξες πούτσες...
α μπραβο , πες τα με το μουνι ναπουμε που παει και παρκαρει σε ξενες γειτονιες και εχει και αποψη αν χωρανε οι αλλοι η οχι , σαν κατι μαλακες μουνοπανα που πιανουν 2 θεσεις με κανα φιατακι και οταν τους λες κανε πιο πισω ρε μαλακα να μπει και κανας αλλος σου λενε - Ελα χωράς , μπεςΓια ρώτα τους κατοίκους...
Από το να έρχεται κάθε μπούσταρος κατσίβελος και να πιάνει τσάμπα θέση,καλύτερα έτσι....
Είσαι πσιχούλα εσύ....
Μπραχαμιώτη ρομά βρες το σόφτμπολ σου είπα.ΚΑΤΣΙΒΕΛΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ η ΠΥΡΓΙΩΤΗ δεν ενθυμουμαι επακριβως ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ
τι εισαι ρε μουνι ; ρευματισμούς εχεις ;
φακελωνει το μουνοπανο γκαιμπελικη τακτικη να ξερειςΧαλάρωσε, πολλές προσωπικές ερωτήσεις, αρχίζω να σε υποπτεύομαι ότι ψάχνεσαι για σοβαρή σχέση.