You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κορυφαία ζώα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 221
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
ζεβγαρακι παρε να βγαλισ κανα κουταβι2 πολυ γρηγορες ερωτησεις αντζελα αν και τα ειπες ολα.
Μενω σε μεγαλο διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι.Και υπαρχει ορεξη για βολτες 2 φορες την ημερα.Καλα ειναι??
Αρσενικο ή θηλυκο να προτιμησω?Τιμες απο οτι εχω ρωτησει απο 500+.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
2 πολυ γρηγορες ερωτησεις αντζελα αν και τα ειπες ολα.
Μενω σε μεγαλο διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι.Και υπαρχει ορεξη για βολτες 2 φορες την ημερα.Καλα ειναι??
Αρσενικο ή θηλυκο να προτιμησω?Τιμες απο οτι εχω ρωτησει απο 500+.
δεν εχεις προβλημα μικροσωμο ειναι, κοντοτριχο ειναι (οποτε δεν θα μαδαει τοσο το τριχωμα του) μια χαρα θα σου ειναι μες το σπιτι αλλα και στο μπαλκονι προσαρμοζετε απλα στα μεγαλα κρυα ή στις μεγαλες ζεστες καλο ειναι να το βαζεις μες το σπιτι (οπως και ολα τα σκυλια δηλ)
για τις βολτες καλα ειναι 2 φορες τη μερα ,μπορει και 3 αναλογα εσυ πως θα το μαθεις
εμενα τα θυληκα μου αρεσουν καθοτι πιο πιστα στην οικογενεια και πιο χαδιαρικα σε σχεση με ενα αρσενικο που ειτε δεν θελει να παρει τα <<γραμματα>> λογο πεισματος ειτε με την πρωτη ευκαιρια αν μοιρισει θυλικια στο δρομο ειναι ικανο να στο σκασει :-
για τιμες δεν ξερω καθολου γιαυτη τη ρατσα,το δικο μου απ το δρομο το μαζεψα ψαξτο σε καμια χρυση ευκαιρια ειτε απο καποιον ιδιωτη που εκανε γεννα ειτε απο καποιο εκτροφειο, κοιτα να αποφυγεις τα pet shop γιατι και πιο ακριβα ειναι αλλα και κατακανονα τα περισσοτερα σκυλια τους εχουν ειτε ψυχολογικα (φοβικους ή επιθετικους χαρακτηρες) ειτε προβληματα υγειας (δισπλασιες,αλλεργιες κτλ)
πολλα φιλακια
νασαι παντα καλα κουκλα,θα προτιμησω εκτροφεα που εχω εμπειρια.δεν εχεις προβλημα μικροσωμο ειναι, κοντοτριχο ειναι (οποτε δεν θα μαδαει τοσο το τριχωμα του) μια χαρα θα σου ειναι μες το σπιτι αλλα και στο μπαλκονι προσαρμοζετε απλα στα μεγαλα κρυα ή στις μεγαλες ζεστες καλο ειναι να το βαζεις μες το σπιτι (οπως και ολα τα σκυλια δηλ)
για τις βολτες καλα ειναι 2 φορες τη μερα ,μπορει και 3 αναλογα εσυ πως θα το μαθεις
εμενα τα θυληκα μου αρεσουν καθοτι πιο πιστα στην οικογενεια και πιο χαδιαρικα σε σχεση με ενα αρσενικο που ειτε δεν θελει να παρει τα <<γραμματα>> λογο πεισματος ειτε με την πρωτη ευκαιρια αν μοιρισει θυλικια στο δρομο ειναι ικανο να στο σκασει :-
για τιμες δεν ξερω καθολου γιαυτη τη ρατσα,το δικο μου απ το δρομο το μαζεψα ψαξτο σε καμια χρυση ευκαιρια ειτε απο καποιον ιδιωτη που εκανε γεννα ειτε απο καποιο εκτροφειο, κοιτα να αποφυγεις τα pet shop γιατι και πιο ακριβα ειναι αλλα και κατακανονα τα περισσοτερα σκυλια τους εχουν ειτε ψυχολογικα (φοβικους ή επιθετικους χαρακτηρες) ειτε προβληματα υγειας (δισπλασιες,αλλεργιες κτλ)
πολλα φιλακια
απο οικονομικης αποψης το λες?Να πουλαω κουταβια?Δυσκολα αυτα,ειναι πολλοι οι παιχτες στην αγορα και απαιτητικοι οι αγοραστες καθαροαιμων.Ασε που για να κανεις κατι τετοιο πρεπει να μην εχεις 8ωρο σε αλλη δουλεια και να εχεις και χωρο υπαιθριο δικο σου.ζεβγαρακι παρε να βγαλισ κανα κουταβι
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
παρε θυληκο τοτεαπο οικονομικης αποψης το λες?Να πουλαω κουταβια?Δυσκολα αυτα,ειναι πολλοι οι παιχτες στην αγορα και απαιτητικοι οι αγοραστες καθαροαιμων.Ασε που για να κανεις κατι τετοιο πρεπει να μην εχεις 8ωρο σε αλλη δουλεια και να εχεις και χωρο υπαιθριο δικο σου.
αν θέλετε ν 'αγοράσετε οπωσδήποτε καθαρόαιμο σκυλο, καλύτερα να το πάρετε απο εκτροφείο!!
ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ τα pet shops!!!
Το καλύτερο κατ' εμέ είναι οι αγγελίες απ΄οεφημερίδες ή sites!!
Ξέρετε πόσα χαρίζουν;;; Και είναι φατσούλες!!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ολοσωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν θέλετε ν 'αγοράσετε οπωσδήποτε καθαρόαιμο σκυλο, καλύτερα να το πάρετε απο εκτροφείο!!
και αν θελετε ρατσα μονο γ εφε λυπαμαι...
τοσα αδεσποτακια θελουν φροντιδα κ ειναι αξιαγαπητα!
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Στην Αγγλια μπορεις να παρεις πρωην "αγωνιστικο" σκυλο, δωρεαν μολις αποσυρθει απο τους αγωνες. Μιλαμε για greyhound τα οποια θανατωνονται με φρικτο τροπο οταν δεν ειναι ανταγωνιστικα πια στην πιστα. Σιγουρα τα εχετε δει να κυνηγανε εναν ψευτικο λαγο. Βαζουν στοιχηματα οπως και με τα αλογα οι πολιτισμενοι ανθρωποι.... Τεσπα ειναι τρομερα σκυλια, και αντι να αγορασεις σκυλο μπορεις να εχεις ενα δωρεαν και να το το σωσεις! Δυστυχως ο σκυλος χρειαζεται μηνες για να σε εμπιστευτει και να φερθει φυσιολογικα χαρη στην σκληρη "εκπαιδευση" που εχει υποστει για να τρεχει στους αγωνες. Αλλιως θα παρω αδεσποτο!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Στραβοκλωτσιά τύπισσα...όχι ρε βύζο, τον ασπροδόντη τον ξέρω, με πούμα ήταν
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ο γάτος πιανίστας. Πραγματικά κορυφαίος τύπος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 11K