Νέα

Κορυφαία ζώα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
βυζολαγνε κοιτα εδω και αστα τα γεννητουρια απο χοιρινα...χαχαχα

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
2 πολυ γρηγορες ερωτησεις αντζελα αν και τα ειπες ολα.
Μενω σε μεγαλο διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι.Και υπαρχει ορεξη για βολτες 2 φορες την ημερα.Καλα ειναι??
Αρσενικο ή θηλυκο να προτιμησω?Τιμες απο οτι εχω ρωτησει απο 500+.
ζεβγαρακι παρε να βγαλισ κανα κουταβι

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
2 πολυ γρηγορες ερωτησεις αντζελα αν και τα ειπες ολα.
Μενω σε μεγαλο διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι.Και υπαρχει ορεξη για βολτες 2 φορες την ημερα.Καλα ειναι??
Αρσενικο ή θηλυκο να προτιμησω?Τιμες απο οτι εχω ρωτησει απο 500+.

δεν εχεις προβλημα μικροσωμο ειναι, κοντοτριχο ειναι (οποτε δεν θα μαδαει τοσο το τριχωμα του) μια χαρα θα σου ειναι μες το σπιτι αλλα και στο μπαλκονι προσαρμοζετε απλα στα μεγαλα κρυα ή στις μεγαλες ζεστες καλο ειναι να το βαζεις μες το σπιτι (οπως και ολα τα σκυλια δηλ)
για τις βολτες καλα ειναι 2 φορες τη μερα ,μπορει και 3 αναλογα εσυ πως θα το μαθεις
εμενα τα θυληκα μου αρεσουν καθοτι πιο πιστα στην οικογενεια και πιο χαδιαρικα σε σχεση με ενα αρσενικο που ειτε δεν θελει να παρει τα <<γραμματα>> λογο πεισματος ειτε με την πρωτη ευκαιρια αν μοιρισει θυλικια στο δρομο ειναι ικανο να στο σκασει :-
για τιμες δεν ξερω καθολου γιαυτη τη ρατσα,το δικο μου απ το δρομο το μαζεψα ψαξτο σε καμια χρυση ευκαιρια ειτε απο καποιον ιδιωτη που εκανε γεννα ειτε απο καποιο εκτροφειο, κοιτα να αποφυγεις τα pet shop γιατι και πιο ακριβα ειναι αλλα και κατακανονα τα περισσοτερα σκυλια τους εχουν ειτε ψυχολογικα (φοβικους ή επιθετικους χαρακτηρες) ειτε προβληματα υγειας (δισπλασιες,αλλεργιες κτλ)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
δεν εχεις προβλημα μικροσωμο ειναι, κοντοτριχο ειναι (οποτε δεν θα μαδαει τοσο το τριχωμα του) μια χαρα θα σου ειναι μες το σπιτι αλλα και στο μπαλκονι προσαρμοζετε απλα στα μεγαλα κρυα ή στις μεγαλες ζεστες καλο ειναι να το βαζεις μες το σπιτι (οπως και ολα τα σκυλια δηλ)
για τις βολτες καλα ειναι 2 φορες τη μερα ,μπορει και 3 αναλογα εσυ πως θα το μαθεις
εμενα τα θυληκα μου αρεσουν καθοτι πιο πιστα στην οικογενεια και πιο χαδιαρικα σε σχεση με ενα αρσενικο που ειτε δεν θελει να παρει τα <<γραμματα>> λογο πεισματος ειτε με την πρωτη ευκαιρια αν μοιρισει θυλικια στο δρομο ειναι ικανο να στο σκασει :-
για τιμες δεν ξερω καθολου γιαυτη τη ρατσα,το δικο μου απ το δρομο το μαζεψα ψαξτο σε καμια χρυση ευκαιρια ειτε απο καποιον ιδιωτη που εκανε γεννα ειτε απο καποιο εκτροφειο, κοιτα να αποφυγεις τα pet shop γιατι και πιο ακριβα ειναι αλλα και κατακανονα τα περισσοτερα σκυλια τους εχουν ειτε ψυχολογικα (φοβικους ή επιθετικους χαρακτηρες) ειτε προβληματα υγειας (δισπλασιες,αλλεργιες κτλ)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
νασαι παντα καλα κουκλα,θα προτιμησω εκτροφεα που εχω εμπειρια.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
ζεβγαρακι παρε να βγαλισ κανα κουταβι
απο οικονομικης αποψης το λες?Να πουλαω κουταβια?Δυσκολα αυτα,ειναι πολλοι οι παιχτες στην αγορα και απαιτητικοι οι αγοραστες καθαροαιμων.Ασε που για να κανεις κατι τετοιο πρεπει να μην εχεις 8ωρο σε αλλη δουλεια και να εχεις και χωρο υπαιθριο δικο σου.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
απο οικονομικης αποψης το λες?Να πουλαω κουταβια?Δυσκολα αυτα,ειναι πολλοι οι παιχτες στην αγορα και απαιτητικοι οι αγοραστες καθαροαιμων.Ασε που για να κανεις κατι τετοιο πρεπει να μην εχεις 8ωρο σε αλλη δουλεια και να εχεις και χωρο υπαιθριο δικο σου.
παρε θυληκο τοτε

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αν θέλετε ν 'αγοράσετε οπωσδήποτε καθαρόαιμο σκυλο, καλύτερα να το πάρετε απο εκτροφείο!!

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ τα pet shops!!!

Το καλύτερο κατ' εμέ είναι οι αγγελίες απ΄οεφημερίδες ή sites!!
Ξέρετε πόσα χαρίζουν;;; Και είναι φατσούλες!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν θέλετε ν 'αγοράσετε οπωσδήποτε καθαρόαιμο σκυλο, καλύτερα να το πάρετε απο εκτροφείο!!

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ τα pet shops!!!

Το καλύτερο κατ' εμέ είναι οι αγγελίες απ΄οεφημερίδες ή sites!!
Ξέρετε πόσα χαρίζουν;;; Και είναι φατσούλες!!!!!
ολοσωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αν θελετε ρατσα μονο γ εφε λυπαμαι...
τοσα αδεσποτακια θελουν φροντιδα κ ειναι αξιαγαπητα!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Στην Αγγλια μπορεις να παρεις πρωην "αγωνιστικο" σκυλο, δωρεαν μολις αποσυρθει απο τους αγωνες. Μιλαμε για greyhound τα οποια θανατωνονται με φρικτο τροπο οταν δεν ειναι ανταγωνιστικα πια στην πιστα. Σιγουρα τα εχετε δει να κυνηγανε εναν ψευτικο λαγο. Βαζουν στοιχηματα οπως και με τα αλογα οι πολιτισμενοι ανθρωποι.... Τεσπα ειναι τρομερα σκυλια, και αντι να αγορασεις σκυλο μπορεις να εχεις ενα δωρεαν και να το το σωσεις! Δυστυχως ο σκυλος χρειαζεται μηνες για να σε  εμπιστευτει και να φερθει φυσιολογικα χαρη στην σκληρη "εκπαιδευση" που εχει υποστει για να τρεχει στους αγωνες. Αλλιως θα παρω αδεσποτο!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όχι ρε βύζο, τον ασπροδόντη τον ξέρω, με πούμα ήταν  :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
όχι ρε βύζο, τον ασπροδόντη τον ξέρω, με πούμα ήταν  :rockon:
Στραβοκλωτσιά τύπισσα...
URL]]

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
...

Συνημμένα

• puggle_dicicco.jpg
    puggle_dicicco.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 21

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.mvstudio.org.ua/files/images/OgoGlazaKoshka.jpg[/img[/URL]]
[img]http://zverizhgut.ru/wp-content/uploads/2009/08/feb5bbd76c82b2a983b9848bf6a953af.jpeg

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:huh: :uglystupid: :dancing: :dancing: :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• amorous-giraffe.jpg
    amorous-giraffe.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • hornyanimals_giraffes.jpg
    hornyanimals_giraffes.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • matingGiraffes2.jpg
    matingGiraffes2.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 22

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ο γάτος πιανίστας. Πραγματικά κορυφαίος τύπος.
respect-061.gif

119y0zc.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom