Νέα

Κορυφαία ζώα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε βύζο που θα βρούμε κανένα τέτοιο;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πόσο στοίχημα πας??????????

υπάρχει, είναι από αυτές που έβαζε παλιά η τηλεόραση κάθε 3-4 σαββατοκύριακα, που πήραν το πούμα για κατοικίδιο και ήθελαν να το κλέψουν οι λαθροκυνηγοί ή κάτι τέτοιο, την είχα δει πολλές φορές όταν ήμουν μικρή   :rockon:

Settapong-Lippel

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει, είναι από αυτές που έβαζε παλιά η τηλεόραση κάθε 3-4 σαββατοκύριακα, που πήραν το πούμα για κατοικίδιο και ήθελαν να το κλέψουν οι λαθροκυνηγοί ή κάτι τέτοιο, την είχα δει πολλές φορές όταν ήμουν μικρή   :rockon:
Σαν κάτι να μου έρχεται στο μυαλό. Πρέπει να είναι πολύ παλιά ταινία. Περιμένουμε να μας διαφωτίσει ο βυζολάγνος.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Νοπ. Να το πάρει το ποτάμι;

ρε βύζο που θα βρούμε κανένα τέτοιο;

Τα πιο κοντινά πρέπει να πέφτουν κατά Σιβηρία μεριά. :dunno:

Z-EmilyHoyer-bobcat2.jpg

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Υπαρχει αυτη η ταινια!!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
παιδια μια γνωμη ψαχνω..ειναι κανενας κατοχος ή γνωστης των jack russell terrier??Ενδιαφερομαι να αποκτησω και καλο θαταν μια γνωμη.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δεν θυμαμαι το τιτλο. :think:Αλλα τη εχω δει.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
..

Συνημμένα

• jack_russell4-2.jpg_w450.jpg
    jack_russell4-2.jpg_w450.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 14

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κορυφαίο ζώο είναι ο photobomber ( :blowup: :blowup: :blowup:) / σκίουρος, ο οποίος ξεπετάχτηκε από το πουθενά σε φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στο National Geographic.

originalke.jpg

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
ναι σωστα θυμασαι,ειχε κανει και εμφανιση στη μασκα με τον τζιμ καρει.Γενικα αυτος ο ηθοποιος στανταρ εχει σκυλια και ξερει να τα εκπαιδευει,γιατι σε πολλες ταινιες του αν εχετε παρατηρησει παιζει μαζι με σκυλια.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
παιδια μια γνωμη ψαχνω..ειναι κανενας κατοχος ή γνωστης των jack russell terrier??Ενδιαφερομαι να αποκτησω και καλο θαταν μια γνωμη.

εχω ενα ημιαιμο jack ;)
πολυ παιχνιδιαρικα, πολυ ενεργητικα (θελουν δηλ μεγαλες βολτες), πολυ χαριτωμενα, πολυ ζωηρα, πανεξυπνα, και πολυ κυριαρχικα και μερικες φορες επιθετικα (ειδικα τα αρσενικα) προς αλλα σκυλια καθοτι αν και μικροσωμα ειναι terrier :cheesy:
εχουν και μια μανια με το κυνηγι γενικα καθοτι για κυνηγι εκτραφηκαν οποτε γατες,πουλια,εντομα κτλ σε ολα τρεχουν απο πισω τους :cheesy:
αν εχεις χωρο γιαυτο αλλα και χρονο και διαθεση να ασχοληθεις μαζι του σαν φυλη θα στην προτεινα και με το παραπάνω ;)
α και κατι αλλο οσο και περιεργο να σου φανει εχουν και την ταση του φυλακα για το σπιτι σου-τους ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
εχω ενα ημιαιμο jack ;)
πολυ παιχνιδιαρικα, πολυ ενεργητικα (θελουν δηλ μεγαλες βολτες), πολυ χαριτωμενα, πολυ ζωηρα, πανεξυπνα, και πολυ κυριαρχικα και μερικες φορες επιθετικα (ειδικα τα αρσενικα) προς αλλα σκυλια καθοτι αν και μικροσωμα ειναι terrier :cheesy:
εχουν και μια μανια με το κυνηγι γενικα καθοτι για κυνηγι εκτραφηκαν οποτε γατες,πουλια,εντομα κτλ σε ολα τρεχουν απο πισω τους :cheesy:
αν εχεις χωρο γιαυτο αλλα και χρονο και διαθεση να ασχοληθεις μαζι του σαν φυλη θα στην προτεινα και με το παραπάνω ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
2 πολυ γρηγορες ερωτησεις αντζελα αν και τα ειπες ολα.
Μενω σε μεγαλο διαμερισμα με μεγαλο μπαλκονι.Και υπαρχει ορεξη για βολτες 2 φορες την ημερα.Καλα ειναι??
Αρσενικο ή θηλυκο να προτιμησω?Τιμες απο οτι εχω ρωτησει απο 500+.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom