βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Δεν μου λέει κάτι.
Βάλε μωρή κότααααα
Δεν μου λέει κάτι.
Πόσο στοίχημα πας??????????
Σαν κάτι να μου έρχεται στο μυαλό. Πρέπει να είναι πολύ παλιά ταινία. Περιμένουμε να μας διαφωτίσει ο βυζολάγνος.υπάρχει, είναι από αυτές που έβαζε παλιά η τηλεόραση κάθε 3-4 σαββατοκύριακα, που πήραν το πούμα για κατοικίδιο και ήθελαν να το κλέψουν οι λαθροκυνηγοί ή κάτι τέτοιο, την είχα δει πολλές φορές όταν ήμουν μικρή
υπάρχει, είναι από αυτές που έβαζε παλιά η τηλεόραση κάθε 3-4 σαββατοκύριακα, που πήραν το πούμα για κατοικίδιο και ήθελαν να το κλέψουν οι λαθροκυνηγοί ή κάτι τέτοιο, την είχα δει πολλές φορές όταν ήμουν μικρή
ρε βύζο που θα βρούμε κανένα τέτοιο;
Δώστην!Υπαρχει αυτη η ταινια!!
ναι σωστα θυμασαι,ειχε κανει και εμφανιση στη μασκα με τον τζιμ καρει.Γενικα αυτος ο ηθοποιος στανταρ εχει σκυλια και ξερει να τα εκπαιδευει,γιατι σε πολλες ταινιες του αν εχετε παρατηρησει παιζει μαζι με σκυλια.Ο Μάιλο.
παιδια μια γνωμη ψαχνω..ειναι κανενας κατοχος ή γνωστης των jack russell terrier??Ενδιαφερομαι να αποκτησω και καλο θαταν μια γνωμη.
2 πολυ γρηγορες ερωτησεις αντζελα αν και τα ειπες ολα.εχω ενα ημιαιμο jack ;)
πολυ παιχνιδιαρικα, πολυ ενεργητικα (θελουν δηλ μεγαλες βολτες), πολυ χαριτωμενα, πολυ ζωηρα, πανεξυπνα, και πολυ κυριαρχικα και μερικες φορες επιθετικα (ειδικα τα αρσενικα) προς αλλα σκυλια καθοτι αν και μικροσωμα ειναι terrier
εχουν και μια μανια με το κυνηγι γενικα καθοτι για κυνηγι εκτραφηκαν οποτε γατες,πουλια,εντομα κτλ σε ολα τρεχουν απο πισω τους
αν εχεις χωρο γιαυτο αλλα και χρονο και διαθεση να ασχοληθεις μαζι του σαν φυλη θα στην προτεινα και με το παραπάνω ;)
πολλα φιλακια