Νέα

Κορυφαία ζώα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πω ρε τι θυμηθηκα.
Στα παιδικα μου χρονια ειχαμε ενα καναρινι σαν αυτο της φωτογραφιας,
ωσπου μια μερα αφησαμε την πορτα ανοιχτη και μια γατα το εφαγε,μπροστα στα ματια
μου σοκαριστηκα την κυνηγησα δεν την επιασα,την αλλη μερα την πετυχα να κοιματε ετσι παιρνω
κρυφα την καραμπινα και την σκοτωσα.Πρεπει να ημουν μικρος γυρω στα 10-11!!

μπραβο μαλακα και εσυ...... ο πατερας σου φταιει που σε αφηνε κοντα σε οπλα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πω ρε τι θυμηθηκα.
Στα παιδικα μου χρονια ειχαμε ενα καναρινι σαν αυτο της φωτογραφιας,
ωσπου μια μερα αφησαμε την πορτα ανοιχτη και μια γατα το εφαγε,μπροστα στα ματια
μου σοκαριστηκα την κυνηγησα δεν την επιασα,την αλλη μερα την πετυχα να κοιματε ετσι παιρνω
κρυφα την καραμπινα και την σκοτωσα.Πρεπει να ημουν μικρος γυρω στα 10-11!!
Για να σκοτώσεις τη γάτα μια χαρά το έπιασες το όπλο, στο στρατό μόνο σε έπιανε τσιρλιπιπί

Επισκέπτης
μπραβο μαλακα και εσυ...... ο πατερας σου φταιει που σου αφηνε κοντα σε οπλα

μιλαμε για ψυχοπαθεια ο τυπος...οχι αστεια...
ποσο ανωμαλος μπορει να εισαι για να φας ενα ζωο ετσι στα 10-11 σου :headbang:

υγ.εξαιρουνται ζωα μαλακες τυπου πχ περσονα κτλ :2on1:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και το ξυδι ή και γαλα κανει και αυτο δουλεια εγω μια φορα τη γλυτωσα με γαλα και ξιδι...αλλα πρεπει να το προλαβεις στην αρχη οσο γινετε ποιο γρηγορα. Την δευτερη φορα μου τα φαρμακωσανε 2 σκυλια και 1 γατα. Και την τριτη φορα που μου ριξανε στην μαυρη θυληκια που εχω τωρα την προλαβα στο τσαφ στον κτηνιατρο με ενεση...μετα εκανα μια φασαρια καλη στην γειτονια γιατι ηξερα ποιος τις εριχνε τις φολες και απο τοτε ηρεμησαν τα πραγματα.

Νομιζω δικαιολογειτε αν σου δηλητηριασουν τον σκυλο να τους καψεις τα αυτοκινητα. Θα σου ελεγα να καψεις και τους ιδιους γιατι ειναι παλιανθρωποι, αλλα θα με πουν υπερβολικο.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
μπραβο μαλακα και εσυ...... ο πατερας σου φταιει που σε αφηνε κοντα σε οπλα
Mα δεν ξερεις ποσο σοκαριστηκα οταν ειδα ολη αυτη την κατασταση,φτερα και αιματα παντου,και η γατα ηταν ξενη αδεσποτη δεν ηταν δικια μας.
Δεν ξερεις ποσο χαρηκα οταν την σκοτωσα ,πηρα και γω την εκδικηση μου!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Για να σκοτώσεις τη γάτα μια χαρά το έπιασες το όπλο, στο στρατό μόνο σε έπιανε τσιρλιπιπί
:2funny: :2funny: :2funny:
Ε αλλο το ενα, αλλο το αλλο,δεν ειχα ουτε να το καθαρισω,ουτε να το συναρμολογησω
ενα σμπαρο ηταν ολη  υποθεση!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
μιλαμε για ψυχοπαθεια ο τυπος...οχι αστεια...
ποσο ανωμαλος μπορει να εισαι για να φας ενα ζωο ετσι στα 10-11 σου :headbang:
Φιλε και εσυ το ιδιο θα εκανες αν εβλεπες αυτην την κατασταση !!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Mα δεν ξερεις ποσο σοκαριστηκα οταν ειδα ολη αυτη την κατασταση,φτερα και αιματα παντου,και η γατα ηταν ξενη αδεσποτη δεν ηταν δικια μας.
Δεν ξερεις ποσο χαρηκα οταν την σκοτωσα ,πηρα και γω την εκδικηση μου!!!

δεν σου περασε απο το μυαλο οτι η γατα απλως ακολουθουσε το ενστικτο της???

και μενα ρε φιλε οταν πηρα την γατα μου πρωτη φορα μετα απο 2 βδομαδες σκοτωσε το hamster που ειχα 2 χρονια...[ημουν μικρος]  αλλα δεν ειχα ουτε οπλα και η μανα μου μου εξηγησε πως δεν φταιει η γατα αλλα η γατα απλως ακουλουθησε το ενστικτο της.... με εκανε και καταλαβα.. και τωρα εχω την γατα μου 14 χρονια

για αυτο λεω δεν φταις εσυ καποιος επρεπε να σου μιλησει και εσενα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

και μενα ρε φιλε οταν πηρα την γατα μου πρωτη φορα μετα απο 2 βδομαδες σκοτωσε το hamster που ειχα 2 χρονια...[ημουν μικρος]  αλλα δεν ειχα ουτε οπλα και η μανα μου μου εξηγησε πως δεν φταιει η γατα αλλα η γατα απλως ακουλουθησε το ενστικτο της.... με εκανε και καταλαβα.. και τωρα εχω την γατα μου 14 χρονια

Aντε ομως που δεν μου μιλησε κανεις,οι δικοι μου ειχαν παει ταξιδι,και με ειχαν αφησει με την γιαγια μου και τον παππου μου!!
Και το οπλο ηταν του παππου μου, κι του το πηρα κρυφα απο την αποθηκη δεν τους ειπα τιποτα γι αυτο το γεγονος!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Ο υποφαινόμενος κάποτε (στην εφηβεία του) υπήρξε φανατικός συλλέκτης καναρινιών. Ένα καλοκαίρι βρίσκω ένα πρωινό ένα κλουβί κάτω, το καναρίνι σχετικά ξεσκισμένο, ψόφιο μέσα στο κλουβί, Απόρησα γιατί κάτι τέτοιο δεν είχα ξαναδεί, μου είπαν ότι το έκανε κουκουβάγια…Δεύτερο πρωινό το ίδιο, το απόγευμα στο σούρουπο , απέναντι από το σπίτι μου σε καλώδια βλέπω μια κυρία κουκουβάγια να περιμένει. Καταλαβαίνω πως ακολουθούσε το ένστικτο της το οποίο όμως διεκόπη απότομα με ένα δίκαννο διότι εγώ δεν την συγχώρεσα για ότι έκανε στα πουλιά μου και την έστειλα να απολογηθεί στον Κύριο.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
886
Πόντοι
6.755
Ο υποφαινόμενος κάποτε (στην εφηβεία του) υπήρξε φανατικός συλλέκτης καναρινιών. Ένα καλοκαίρι βρίσκω ένα πρωινό ένα κλουβί κάτω, το καναρίνι σχετικά ξεσκισμένο, ψόφιο μέσα στο κλουβί, Απόρησα γιατί κάτι τέτοιο δεν είχα ξαναδεί, μου είπαν ότι το έκανε κουκουβάγια…Δεύτερο πρωινό το ίδιο, το απόγευμα στο σούρουπο , απέναντι από το σπίτι μου σε καλώδια βλέπω μια κυρία κουκουβάγια να περιμένει. Καταλαβαίνω πως ακολουθούσε το ένστικτο της το οποίο όμως διεκόπη απότομα με ένα δίκαννο διότι εγώ δεν την συγχώρεσα για ότι έκανε στα πουλιά μου και την έστειλα να απολογηθεί στον Κύριο.
Aναλογα με την θρησκεια που πιστευεις στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ τα ζωα δεν εχουν σωτηρια

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Aναλογα με την θρησκεια που πιστευεις στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ τα ζωα δεν εχουν σωτηρια

αυτό σηκώνει κουβέντα. :grin:
άρα οι κυνηγοί (αντιπαθώ έντονα το κυνήγι) δεν πάνε στον παράδεισο. :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
To κορυφαιο ζωο του πλανητη ειναι για μενα το παρακατω. Επειδη ομως εκτος του οτι τρωει πολυ ειναι χμμ... λιγο αγριο εχω βολευτει με μια σιαμεζικη γατουλα την ιντια (ειναι παραφραση στο θηλυκο του πορνιδιο).

Συνημμένα

• tiger-regal.jpg
    tiger-regal.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 20

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Με συγκίνηση και περηφάνεια σας παρουσιάζω το πουλέν μου, την παμμέγιστη σκυλομορφή, τον περίφημο ΜΟΥΡΓΟ.
boneheart.gif

Σίγουρα κάποιοι αναγνωρίσατε αυτή τη μουσούδα. Όσοι περνάτε από Σύνταγμα τον έχετε δει να βαράει σκοπέτο στο φανάρι απέναντι απ'την Ερμού. Έχει βγάλει ρίζες λέμε. :dunno:
Συνήθως αράζει στο πεζοδρόμιο, αλλά μπορεί να'ναι και στο δρόμο ή στο παρτέρι να στήνει καρτέρι, τέλεια καμουφλαρισμένος στα χόρτα (βλ. φωτό). Σκυλοράμπο είναι ο κολλητός.
Δείτε ψαρωτικό βλέμμα. Τσεκάρετε απολλώνια κορμοστασιά. Απ'την ακινησία βεβαίως. Ο δικός μου βαριέται τα πάντα. :headbang2:
Του μιλάς; Βαριέται. Τον χαϊδεύεις; Βαριέται. Να γαβγίσει; Βαριέται. Να καβλαντίσει με τ'άλλα σκυλιά; Βαριέται. Ακόμα και να κοιμηθεί βαριέται. Μάλλον απ'αυτόν βγήκε η λέξη «σκυλοβαριέμαι».
thinking-018.gif

Καμιά φορά, όμως, τον πιάνουν τα διαόλια του και κυνηγάει κάνα αυτοκίνητο. Για μια στιγμή δηλαδή, γιατί αμέσως σκυλοβαριέται.
Πολύ μυστήριος για σκύλος ε; Δε φέρνει σε άνθρωπο; Μήπως τελικά είναι σκυλάνθρωπος; Χμμμμμ
Ό,τι και να'ναι, είναι κορυφή και του αξίζουν πολλά καντάρια σκυλορισπέκτ!
respect-061.gif

Συνημμένα

• Σκυλοτύπος.jpg
    Σκυλοτύπος.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 19

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Με συγκίνηση και περηφάνεια σας παρουσιάζω το πουλέν μου, την παμμέγιστη σκυλομορφή, τον περίφημο ΜΟΥΡΓΟ.
boneheart.gif

Σίγουρα κάποιοι αναγνωρίσατε αυτή τη μουσούδα. Όσοι περνάτε από Σύνταγμα τον έχετε δει να βαράει σκοπέτο στο φανάρι απέναντι απ'την Ερμού. Έχει βγάλει ρίζες λέμε. :dunno:
Συνήθως αράζει στο πεζοδρόμιο, αλλά μπορεί να'ναι και στο δρόμο ή στο παρτέρι να στήνει καρτέρι, τέλεια καμουφλαρισμένος στα χόρτα (βλ. φωτό). Σκυλοράμπο είναι ο κολλητός.
Δείτε ψαρωτικό βλέμμα. Τσεκάρετε απολλώνια κορμοστασιά. Απ'την ακινησία βεβαίως. Ο δικός μου βαριέται τα πάντα. :headbang2:
Του μιλάς; Βαριέται. Τον χαϊδεύεις; Βαριέται. Να γαβγίσει; Βαριέται. Να καβλαντίσει με τ'άλλα σκυλιά; Βαριέται. Ακόμα και να κοιμηθεί βαριέται. Μάλλον απ'αυτόν βγήκε η λέξη «σκυλοβαριέμαι».
thinking-018.gif

Καμιά φορά, όμως, τον πιάνουν τα διαόλια του και κυνηγάει κάνα αυτοκίνητο. Για μια στιγμή δηλαδή, γιατί αμέσως σκυλοβαριέται.
Πολύ μυστήριος για σκύλος ε; Δε φέρνει σε άνθρωπο; Μήπως τελικά είναι σκυλάνθρωπος; Χμμμμμ
Ό,τι και να'ναι, είναι κορυφή και του αξίζουν πολλά καντάρια σκυλορισπέκτ!
respect-061.gif

Σκυλοτύπος.jpg τα λέει όλα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τον έχεις δει τύπε;

Εμ πάντα χρειάζεται ένας παπαράτσι.
photography-044.gif

Όχι μαν...

Δεν περνάω πολύ συχνά από κέντρο.

Θα έχω το νου μου πάντως από δω και πέρα.... Θα κρατάω κανα κοψίδι στο αμάξι να του το πασσάρω. Να μασήσει βαριέται ή εκεί βρίσκει διάθεση??? :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Θα έχω το νου μου πάντως από δω και πέρα.... Θα κρατάω κανα κοψίδι στο αμάξι να του το πασσάρω. Να μασήσει βαριέται ή εκεί βρίσκει διάθεση??? :2funny:
Είναι τόσο αφασίας που τον κόβω να τρώει τ'αμάξι και ν'αφήνει το κοψίδι. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom