giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Όποιος ξέρει αν το Έλα κι εσύ έχει βίζιτες ας μου στείλει ενα πμ.Ενδιαφέρομαι.
μάλιστα, τελικά από σπεσιαλιτε το έκανε κυρίως πιάτο... πόσο το δίνει το κουλούρι τώρα; 50 ή λιγότερο;
Ρε μεγάλε μπράβο για τη πληροφορία (νεο μαγαζί στην Αλεξ/πολη), που τα μαθαίνεις τόσο γρήγορα; Περιμένουμε πληροφορίες και φυσικά κριτική αν γίνει επίσκεψη.
Πες μου του φιλους σου να σου πω ποσα ξερεις....χαχαχαχα.Πλακα κανω η πληροφορια ειναι ακριβης , το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο τον Νοεμβριο(ετσι μου ειπε) ειναι πολυ δυνατο στο σωμα , μετριο στο προσωπο και το σημαντικο ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΡΟΥΛΑ περισσοτερα σε λιγες μερες
Μια μικρή παρένθεση επειδή πήγα στο Αριγκάτο 2 και είδα.Αυτή η Μαρτίνα δε μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά.Δεν είναι ωραία ρε παιδιά.
Φίλε apos άμα είναι εγχειρισμένο τι να το κάνεις...
apos74 Γλυφομουνι δοκιμασες σε ενχειρισμενο ?.Πρωτον κανουν (ΟΛΕΣ) την καλυτερη πιπα παγκοσμιος, δευτερον την παλια συνηθεια να δεινουν πισω πορτα δεν την ξεχνανε και δινουν πολυ ευκολα και χωρις αντιτιμο.
Το εκανε αυτο γιατι στο μεσαιο δεξια στο ΑΝΑΧΩΜΑ που ειναι το ΡΟΥΜΑΝΑΚΙ δινει ΚΩΛΟ.
Πηγαν φιλοι και μου ειπαν οτι μολις μπεις μεσα δεν λεει τιποτα αλλο απο " ΚΩΛΟ ΘΕΛΕΙΣ? " ουτε γεια- καλησπερα-κατι βρε παιδι μου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ακομη δεν δοκιμασα αλλα απο τι βλεπω θα το κανω συντομα στο συγκεκριμενο μωρο.apos74 Γλυφομουνι δοκιμασες σε ενχειρισμενο ?
Για το 1ο δεν ειναι ολες ιδιες στην πιπα μην τρελανομαστε κιολας .
Για το 2ο ποια καθεται να την γαμησεις απο την πισω πορτα διχως να την πληρωσεις . Πλακα μας κανεις ?
Εκτος και ειναι περιπτωση για αυτη που λες στην Κομοτηνη
Τι γινετε με τις πληροφοριες σου για το νεο μαγαζι ακομα περιμενουμε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ αν δεν κανω λαθος 50-60 ευρω.φιλε μου καλη η πληροφορια σου για εμας που ειμαστε λατρεις του κουλουριου,αλλα γραψε και ποσο παει για να μην παμε τζαμπα αν ζηταει λαγους με πετραχειλια
Βιαστικά που πέρασα προχτές το μεσημέρι κατα τις 4, πήγα καρφί στην Μπαρμπι και πέρασα πολύ καλά αλλα είδα ότι ξαναγύρισε η κρύα Αντριάννα η ξανθιά Ουγγαρέζα να δουλεύει στο μπροστά σπιτάκι.Μάγκες πολύ νέκρα έπεσε.Ξέρετε αν ήρθε καμία καινούρια ή το ίδιο φαί υπάρχει ακόμη στα σπίτια?
Βιαστικά που πέρασα προχτές το μεσημέρι κατα τις 4, πήγα καρφί στην Μπαρμπι και πέρασα πολύ καλά αλλα είδα ότι ξαναγύρισε η κρύα Αντριάννα η ξανθιά Ουγγαρέζα να δουλεύει στο μπροστά σπιτάκι.
Με την Μπαρμπι έχουμε πλεον γνωριστεί καλά και περνάω καλά για το 30αρι που δίνω. Χαλαρά ο χρόνος, ότι ζητήσω έχω (οχι κώλο), αρκετά GFE και πάντα γυμνό το μπούκι. θα ήθελα και γω κάτι άλλο αλλά απο ότι διαβάζω θα το βρούμε Αλεξ/πολη.
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να υποδείξει ακριβώς στο χάρτη πού είναι το "Arigato 1" (κοντά στο Ανάχωμα; - φωτό 1) και τα τρία στο Ανάχωμα (φωτό 2 και 3) να τα βάλουμε στον κατάλογο;
www.imagebam.com/image/2e6636182025774] [/URL] www.imagebam.com/image/2c4c8b182025795] [/URL] www.imagebam.com/image/c3e1a9182025831] [/URL]