Νέα

Κομοτηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Όποιος ξέρει αν το Έλα κι εσύ έχει βίζιτες ας μου στείλει ενα πμ.Ενδιαφέρομαι.

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μάλιστα, τελικά από σπεσιαλιτε το έκανε κυρίως πιάτο... πόσο το δίνει το κουλούρι τώρα; 50 ή λιγότερο;

Ρε μεγάλε μπράβο για τη πληροφορία (νεο μαγαζί στην Αλεξ/πολη), που τα μαθαίνεις τόσο γρήγορα; Περιμένουμε πληροφορίες και φυσικά κριτική αν γίνει επίσκεψη.

:dancing: Πες μου του φιλους σου να σου πω ποσα ξερεις....χαχαχαχα.Πλακα κανω η πληροφορια ειναι ακριβης , το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο τον Νοεμβριο(ετσι μου ειπε) ειναι πολυ δυνατο στο σωμα , μετριο στο προσωπο και το σημαντικο ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙ  ΡΟΥΛΑ περισσοτερα σε λιγες μερες

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Μια μικρή παρένθεση επειδή πήγα στο Αριγκάτο 2 και είδα.Αυτή η Μαρτίνα δε μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά.Δεν είναι ωραία ρε παιδιά.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
  :dancing: Πες μου του φιλους σου να σου πω ποσα ξερεις....χαχαχαχα.Πλακα κανω η πληροφορια ειναι ακριβης , το μαγαζι ειναι ανοιχτο απο τον Νοεμβριο(ετσι μου ειπε) ειναι πολυ δυνατο στο σωμα , μετριο στο προσωπο και το σημαντικο ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙ  ΡΟΥΛΑ περισσοτερα σε λιγες μερες

Φίλε apos άμα είναι εγχειρισμένο τι να το κάνεις...

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μια μικρή παρένθεση επειδή πήγα στο Αριγκάτο 2 και είδα.Αυτή η Μαρτίνα δε μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά.Δεν είναι ωραία ρε παιδιά.

:dancing:Περι ορεξεως ...κολοκυθοπιτα.Προσωπικα δεν μου αρεσαν καμια απο τις δυο (Μπαρμπι-Μαρτινα), μετριες. Που να τις δεις να κυκλοφορουν στην κομοτηνη νομιζουν οτι ειναι ΜΟΝΤΕΛΕΣ.....

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε apos άμα είναι εγχειρισμένο τι να το κάνεις...

:dancing: Φιλε μου  εαν δεν εχεις παει με εγχειρισμενο σου προτεινω  να  το δοκιμασεις  ειναι μια διαφορετικη εμπειρια που πρεπει να την  ζησεις.Πρωτον κανουν (ΟΛΕΣ) την καλυτερη πιπα παγκοσμιος, δευτερον την παλια συνηθεια να δεινουν πισω πορτα δεν την ξεχνανε και δινουν πολυ ευκολα και χωρις αντιτιμο.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
.Πρωτον κανουν (ΟΛΕΣ) την καλυτερη πιπα παγκοσμιος, δευτερον την παλια συνηθεια να δεινουν πισω πορτα δεν την ξεχνανε και δινουν πολυ ευκολα και χωρις αντιτιμο.
apos74 Γλυφομουνι δοκιμασες  σε ενχειρισμενο ?
Για το 1ο δεν ειναι ολες ιδιες στην πιπα μην τρελανομαστε κιολας .
Για το 2ο ποια καθεται να την γαμησεις απο την πισω πορτα διχως να την πληρωσεις . Πλακα μας κανεις ?
Εκτος και ειναι περιπτωση για αυτη που λες στην Κομοτηνη  :think:

Τι γινετε με τις πληροφοριες σου για το νεο μαγαζι ακομα περιμενουμε  :think:

palikaros

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Like
51
Πόντοι
0
To εγχειρησμένο πού το βρίσκουμε?

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το εκανε αυτο γιατι στο μεσαιο δεξια  στο ΑΝΑΧΩΜΑ που ειναι το ΡΟΥΜΑΝΑΚΙ δινει ΚΩΛΟ.
Πηγαν φιλοι και μου ειπαν οτι μολις μπεις μεσα δεν λεει τιποτα αλλο απο  " ΚΩΛΟ ΘΕΛΕΙΣ? " ουτε γεια- καλησπερα-κατι βρε παιδι μου.

φιλε μου καλη η πληροφορια σου για εμας που ειμαστε λατρεις του κουλουριου,αλλα γραψε και ποσο παει για να μην παμε τζαμπα αν ζηταει λαγους με πετραχειλια

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
apos74 Γλυφομουνι δοκιμασες  σε ενχειρισμενο ?
Για το 1ο δεν ειναι ολες ιδιες στην πιπα μην τρελανομαστε κιολας .
Για το 2ο ποια καθεται να την γαμησεις απο την πισω πορτα διχως να την πληρωσεις . Πλακα μας κανεις ?
Εκτος και ειναι περιπτωση για αυτη που λες στην Κομοτηνη  :think:

Τι γινετε με τις πληροφοριες σου για το νεο μαγαζι ακομα περιμενουμε  :think:
:dancing: ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ακομη δεν δοκιμασα αλλα απο τι βλεπω θα το κανω συντομα στο συγκεκριμενο μωρο.
Οι δικες μου εμπειριες λενε αλλα , ομως παω πασο (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ?)
Στα τις πληρωμεις Καμια φορα γινονται και θαυματα.
Το μωρο παιζει ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
φιλε μου καλη η πληροφορια σου για εμας που ειμαστε λατρεις του κουλουριου,αλλα γραψε και ποσο παει για να μην παμε τζαμπα αν ζηταει λαγους με πετραχειλια
:dancing:ΚΑΛΗΜΕΡΑ αν δεν κανω  λαθος 50-60 ευρω.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Παιδιά τι γίνεται?Κανένα παλικάρι καμία ενημέρωση?Θέλουμε να επισκεφτούμε τα σπίτια με τα κόκκινα φώτα και δε ξέρουμε τι παίζει.Αναμένουμε update!

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
:dancing: τα  ιδια Παντελακι μου να ιδια Παντελη μου  :dancing:

Συνημμένα

• 23notsjnplprty.jpg
    23notsjnplprty.jpg
    229,7 KB · Εμφανίσεις: 223

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Δεν κατάλαβα πως αυτο το ποστ βγήκε στο θρεντ της Αλεξανδρούπολης...?;?:

Παράθεση από: apos74 στις 14/03/12, 13:01

Οπως είπα σε ποστ της Αλεξανδρούπολης (και δεν κατάλαβα γιατί μπερδευτήκαμε έτσι - να συζηταμε για Αλεξ/πολη σε θρεντ Κομοτηνής)  αφού ειδα τα στενάκια της οδού Αβαντος, έψαξα το νεό μαγαζί παρακάτω.  Ειναι ορατό απο τον δρόμο αλλά η πρόσβαση είναι λίγο δύσκολη γιατί περνάς αφύλακτη διάβαση σιδ/κών γραμμών και το στενάκι που διαβαίνεις είναι χώμα σε άσχημη κατάσταση ή σίγουρα θα γίνει με την πρώτη βροχή.
Ονομα love studio, κάπως ετσι. Ενα όμορφο προκάτ και με πάρκιγκ το οποίο είναι ορατό από τον δρόμο  Shocked
Μπήκα μέσα και ήταν πολύ σκοτεινά με μπλακ λαιτ κλπ. Με το που μπαίνεις τσακ πετάγεται απο πίσω και δεξιά η κοπέλα. Εγχειρισμένη γύρω στα 35 (ετσι μου φάνηκε) απο φάτσα και μαλλί δεν μου άρεσε (υποκειμενικό) το σώμα καλούτσικο, αδύνατο με τα πλαστικά αξαρτήματα και η φωνή αλλά Αμάντα Ληρ.
Μου ειπε το μενου αλλά μόλις μου είπε κανω και ακάποτο με 50€, την έκανα.
Τι λενε ρε, το καινούργιο μάρμαρο εμείς θα το πληρώσουμε; Εδώ με τόσα λεφτά δίνουν φουλ πρόγραμμα με κώλο.
Μου είπε η κοπέλα Σόνια ή Σούλα ότι δούλεψε και Ξάνθη πριν 4-5 χρόνια, ...μπορούν να βοηθήσουν οι Ξανθιώτες;

και κάτι για τα εγχειρισμένα αγόρια... γούστα είναι αυτά αλλά με 2 εμπειρίες ως τώρα δεν είχα κατι καλό να πω, λέτε να δοκίμαζα για τριτη και φαρμακερή;

Μετά πήρα τηλ το 23 για να πάρω την καινούργια που τόσο την παινεύουν τα καρντάσια αλλά ήταν βραδυνη και έπρεπε να συνεχίσω τη δουλειά και είχα και δρόμο, οπότε απογοητεύτηκα και εφυγα άπραγος.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Μάγκες πολύ νέκρα έπεσε.Ξέρετε αν ήρθε καμία καινούρια ή το ίδιο φαί υπάρχει ακόμη στα σπίτια?

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Μάγκες πολύ νέκρα έπεσε.Ξέρετε αν ήρθε καμία καινούρια ή το ίδιο φαί υπάρχει ακόμη στα σπίτια?
Βιαστικά που πέρασα προχτές το μεσημέρι κατα τις 4, πήγα καρφί στην Μπαρμπι και πέρασα πολύ καλά αλλα είδα ότι ξαναγύρισε η κρύα Αντριάννα η ξανθιά Ουγγαρέζα να δουλεύει στο μπροστά σπιτάκι.
Με την Μπαρμπι έχουμε πλεον γνωριστεί καλά και περνάω καλά για το 30αρι που δίνω. Χαλαρά ο χρόνος, ότι ζητήσω έχω (οχι κώλο), αρκετά GFE και πάντα γυμνό το μπούκι. θα ήθελα και γω κάτι άλλο αλλά απο ότι διαβάζω θα το βρούμε Αλεξ/πολη.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Βιαστικά που πέρασα προχτές το μεσημέρι κατα τις 4, πήγα καρφί στην Μπαρμπι και πέρασα πολύ καλά αλλα είδα ότι ξαναγύρισε η κρύα Αντριάννα η ξανθιά Ουγγαρέζα να δουλεύει στο μπροστά σπιτάκι.
Με την Μπαρμπι έχουμε πλεον γνωριστεί καλά και περνάω καλά για το 30αρι που δίνω. Χαλαρά ο χρόνος, ότι ζητήσω έχω (οχι κώλο), αρκετά GFE και πάντα γυμνό το μπούκι. θα ήθελα και γω κάτι άλλο αλλά απο ότι διαβάζω θα το βρούμε Αλεξ/πολη.

Συμφωνώ απόλυτα.Όσο κρύα πάντως είναι η Αντριάννα άλλο τόσο όμορφη είναι η άτιμη.Πάντως παλιότερα στην Κομοτηνή γινόταν πιό συχνά αλλαγές.Θυμάμαι στο Λιντλ απο πίσω που έκλεισε πλέον, κάθε τρεις και λίγο είχε άλλη κοπέλα.Μετά άρχισε να φέρνει μόνο μαύρες και γ***κε το θέμα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να υποδείξει ακριβώς στο χάρτη πού είναι το "Arigato 1" (κοντά στο Ανάχωμα; - φωτό 1) και τα τρία στο Ανάχωμα (φωτό 2 και 3) να τα βάλουμε στον κατάλογο;

www.imagebam.com/image/2e6636182025774] [/URL] www.imagebam.com/image/2c4c8b182025795] [/URL] www.imagebam.com/image/c3e1a9182025831] [/URL]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Άψογος.  :thumbsup:
Φωτός απ' ό,τι λείπει ευπρόσδεκτες επίσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom