Νέα

Κωλόμπαρο Σέρρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 68K
  • Ετικέτες
    σέρρες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
φιλοι μου απ τις σερρες , μια πληροφορια σας παρακαλω. δουλευε στις σερρες πριν περιπου 1 χρονο μια ρουμανα αννα λιγο χοντρουλα με πρασινα ματια και κοντουλα.δουλευε σε μια γυναικα ελληνιδα που ειχε μπαρ αλλα το εκλεισε πριν λιγο καιρο. μηπως ξερετε που βρισκεται τωρα η ρουμανα η αννα?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
φιλοι μου απ τις σερρες , μια πληροφορια σας παρακαλω. δουλευε στις σερρες πριν περιπου 1 χρονο μια ρουμανα αννα λιγο χοντρουλα με πρασινα ματια και κοντουλα.δουλευε σε μια γυναικα ελληνιδα που ειχε μπαρ αλλα το εκλεισε πριν λιγο καιρο. μηπως ξερετε που βρισκεται τωρα η ρουμανα η αννα?

για πες μας να σε βοηθησουμε,σε ποιο μαγαζι δουλευε ρε τυπε? :think: :think:

ttofissss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ειμαι απο Κυπρο φοιτητης εδω και θα θελα να με κατατοποισετε λιγο αν σας ειναι ευκολο!
που αξιζει τον κοπο να παω? σε ποιο μπαρ? ευχαριστω εκ των προτερων

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παιδες ειμαι απο Κυπρο φοιτητης εδω και θα θελα να με κατατοποισετε λιγο αν σας ειναι ευκολο!
που αξιζει τον κοπο να παω? σε ποιο μπαρ? ευχαριστω εκ των προτερων

ελα φιλαρακι μου το μονο που αξιζει να δεις χορο και ολα ειναι το μουλεν ρουζ  :rockon: :rockon: :rockon:

ttofissss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μπορεις να με κατατοπησεις φιλε σχετικα με το που ειναι?
απολογουμε για τυχον ορθογραφικα λαθη και ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μπορεις να με κατατοπησεις φιλε σχετικα με το που ειναι?
απολογουμε για τυχον ορθογραφικα λαθη και ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση  :)

ειναι απεναντι απο τη γερμανικη οικοδομη,η καλυτερα να στο πω ειναι πισω απο τα ενερτζι νετ
επισης αν ξερεις π ειναι η πιτσα σεντερ η γωνιακη σ εθνικης αντιστασης στριβεις δεξια κ μετα κατευθειαν αριστερα και εφτασες
εκει δουλευει και η Βουλα Βαβατση τυπε  :grin:

Συνημμένα

• voulaaa.jpg
    voulaaa.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 81

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Περασα τη παρασκευη απο το μουλεν ρουζ,ειχε μια μαυρη μια μαυρομαλλα και τη Βουλα...πολυ ψοφια πραγματα.... τη μαυρη την ειχαν παρει δυο τυποι και τη κερνουσαν ,η μαυρομαλλα δν μ αρεσε και εφυγα  :-

ttofissss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδες υπαρχει τιποτα καλο στην πολη μας?

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές των Σερρών. Θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει έγκυρα αν είναι ΤΩΡΑ αυτό το διάστημα στο Moulin Rouge η Βαβάτση; Θα πήγαινα μόνο γι αυτήν στο μαγαζί, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έχει πάει κάποιος τις τελευταίες μέρες και το επιβεβαιώσει, καθότι δεν μένω εκεί και τα χιλιόμετρα είναι αρκετά. Επιπλέον δεν βρήκα ούτε τηλ του μαγαζιού για να επικοινωνήσω, οπότε βασίζομαι στην δική σας συμβολή! Ευχαριστώ πολύ  :)

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
279
Πόντοι
601
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές των Σερρών. Θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει έγκυρα αν είναι ΤΩΡΑ αυτό το διάστημα στο Moulin Rouge η Βαβάτση; Θα πήγαινα μόνο γι αυτήν στο μαγαζί, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έχει πάει κάποιος τις τελευταίες μέρες και το επιβεβαιώσει, καθότι δεν μένω εκεί και τα χιλιόμετρα είναι αρκετά. Επιπλέον δεν βρήκα ούτε τηλ του μαγαζιού για να επικοινωνήσω, οπότε βασίζομαι στην δική σας συμβολή! Ευχαριστώ πολύ  :)
H Bαβάτση αδερφέ έφυγε απ'το Moulin Rouge,πήγα το περασμένο Σάββατο.Αλλά αλλάζουνε συχνά οι κοπέλες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
H Bαβάτση αδερφέ έφυγε απ'το Moulin Rouge,πήγα το περασμένο Σάββατο.Αλλά αλλάζουνε συχνά οι κοπέλες.

δν νομιζω να εφυγε οριστικα απλα δν θα την πετυχες εσυ,εγω εχω να παω κανα μηνα στο μουλεν ομως  :tooth: :tooth:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
To Μoulin Rouge το στριπ-κλαμπ ειναι εκει που ηταν το Ανω-Κατω κοντα στα inspot και σ'ενα μεγαλο πρακτορειο ΠΡΟΠΟ απεναντι απο τη Γερμανικη οικοδομη.Ποτο 8 ευρω,της κοπελας 10αρι και 20 ευρω πριβε χορος.Δεν σε ενθουσιαζει και πολυ σαν χωρος αλλα σε συγκριση με Μπαναλ,Γκαλα και κατι αλλα μαγαζια με πεταμενες ειναι καλυτερο.Στο μαγαζι εκτος της Βανεσσας δουλευει και η Δημητρα που ηταν και στο Famous.
Έχει κάποιος ακριβείς πληροφορίες για το μαγαζί για να μπει στον κατάλογο; Διεύθυνση κλπ. κλπ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
:thumbsup:
Ωραίος ο kostakis_ss.  :rockon:
Κάποια φωτό πρέπει να βρεθεί επίσης.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
:thumbsup:
Ωραίος ο kostakis_ss.  :rockon:
Κάποια φωτό πρέπει να βρεθεί επίσης.

πρεπει να ειχε βγαλει ο φιλος μ αλλα τωρα ειναι θαλασσα μολις τον δω θα τον πω να μου τη στειλε και την ανεβαζω

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι