kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Ωραίος ο kostakis_ss.
Κάποια φωτό πρέπει να βρεθεί επίσης.
ελα μαν βαζω 2 φοτος (νυχτα ηταν αλλα φενεται καπως)
Ωραίος ο kostakis_ss.
Κάποια φωτό πρέπει να βρεθεί επίσης.
Η Βαβάτση μας τέλειωσε από Σέρρες.Τέτ/Πέμπ ήταν οι τελευταίες της μέρες στο Moulin Rouge.Όσο για την κατάσταση στα λοιπά κωλόμπαρα στο Famous υπάρχει ανανέωση προσωπικού με ωραία μωρά.Κατά τ'άλλα τα υπόλοιπα κωλόμπαρα εν Σέρραις μένουν στην αθλιότητα.
εκανε την αρπαχτη της με 170 την ωρα και την κανα..Η Βαβάτση μας τέλειωσε από Σέρρες.Τέτ/Πέμπ ήταν οι τελευταίες της μέρες στο Moulin Rouge.Όσο για την κατάσταση στα λοιπά κωλόμπαρα στο Famous υπάρχει ανανέωση προσωπικού με ωραία μωρά.Κατά τ'άλλα τα υπόλοιπα κωλόμπαρα εν Σέρραις μένουν στην αθλιότητα.
Τι εννοείτε ρε παιδιά την έκανε;;;εκανε την αρπαχτη της με 170 την ωρα και την κανα..
Ρε φίλε τι ερώτηση είναι αυτή;;;Για πες, τι κατάθεση έκανες;
θα την βρεις πανω στον Αι-Γιαννη στο 2ο Σερρων σημερα ή αυριο να σε δινει γλυφομουνι κει , σε φαγε τα λεφτα ο Τακης ψαχνει κοροιδα εκει ....Χθεσινή επίσκεψη στο queen.
Αφού μου ήρθε αρχικά μια αδιάφορη μαύρη, κάθισα αρκετή ώρα με τη Βαβατση.
Ήσυχα πράγματα ! Κουβεντούλα και πέρασε όμορφα η ώρα...
Και μετά ήρθε η έκπληξη!!!!!!!
Νικόλ από Μολδαβια!!!!!
Σκυλί του πολέμου!!!!
Απίστευτη κωλαρα!
Αφού χαμουρευτηκαμε μου έβαλε το πεντακάθαρο μουνι της στα μούτρα μου και άρχισα να της το γλυφω!!!!
Φοβερή γυναίκα!!!!!!!!!
Ρε τραχανά που ξέρεις τι χρήματα εδωσα;;;;θα την βρεις πανω στον Αι-Γιαννη στο 2ο Σερρων σημερα ή αυριο να σε δινει γλυφομουνι κει , σε φαγε τα λεφτα ο Τακης ψαχνει κοροιδα εκει ....
πανε δωσε 50-60 ευρω στα μπου... στον Αι-Γιαννη πιο φθηνα θα σου βγει αλλα να ξερεις η Νικολετα δεν αξιζει φρανκο ουτε τρυπια δεκαραΡε τραχανά που ξέρεις τι χρήματα εδωσα;;;;
Μην κρίνετε εξ ίδιων τα αλλότρια
κερασες 3 Χ10 = 30 και 30 τα δικα σου = 60 ευρουλακια και δεν την γαμησες μονο μουνι σε δωσε να το γλυψεις , στο μπου... θα την γαμουσες κιολαςΓια να το λες ΕΣΥ μάλλον είσαι καταθέτης στα μπουρδελα.
Εγώ με τη συγκεκριμένη για 30 40 λεπτά κέρασα 3 ποτά των 10
Με έφαγε ο Τάκης?
Τι λες ?