ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
διομηδη,εσυ κλανεις μπροστα στη γκομενα?Mην εκνευρίζεσαι ρε, θα συνηθίσεις
διομηδη,εσυ κλανεις μπροστα στη γκομενα?Mην εκνευρίζεσαι ρε, θα συνηθίσεις
Ποιά γκόμενα;διομηδη,εσυ κλανεις μπροστα στη γκομενα?
πουτανα,γκομενα,οτι εχειςΠοιά γκόμενα;
Oχι ρε φίλε τί είναι αυτά που λές;πουτανα,γκομενα,οτι εχεις
και κανα κλασσιμο που και που...μπουχαχαχαχαOχι ρε φίλε τί είναι αυτά που λές;
Η γκόμενα θέλει βόλτες και η πουτάνα δώρα.
Για τέτοια είμαστε.
παντως το καλυτερο ειναι να την κλανεις στο κρεβατι και μετα να την κουκουλωνεις μεσα στο παπλωμα με το ζορε!!!!!!!!!!!!!
και αφου γκρινιαξει και σε πει κλασσικα αγενη τοτε ενα αυστηρο πουτσο διχως οικτο!τοτε γουσταρουν πολυ οι γκομενες !-ρωτηστε και τον 80's
βαλε σιγαστηρακαι αμα σου ερθει,βραδυ που κοιμαστε μαζι,τι θα κανεις...
παντως το καλυτερο ειναι να την κλανεις στο κρεβατι και μετα να την κουκουλωνεις μεσα στο παπλωμα με το ζορε!!!!!!!!!!!!!
και αφου γκρινιαξει και σε πει κλασσικα αγενη τοτε ενα αυστηρο πουτσο διχως οικτο!τοτε γουσταρουν πολυ οι γκομενες !-ρωτηστε και τον 80's
τοτε κανε δωρο μια κλανιαOχι ρε φίλε τί είναι αυτά που λές;
Η γκόμενα θέλει βόλτες και η πουτάνα δώρα.
Για τέτοια είμαστε.
τοτε κανε δωρο μια κλανια
βαλε σιγαστηρα
ξεχασα να πω οτι με την γκομενα ηταν το 3-4 ραντεβου μετα απο 4 μερες σκισιμο συνεχεια.ειχα μια γκομενα παλια και περπαταγαμε χερι χερι στην πανεπηστιμιου ξαφνου μου ερχεται μια ταση για να κλασω σφιγγομαι γιατι λεω μην γινουμε ξεφτιλα στην γκομενα .....αλλα ελα που δεν κρατιέμαι..........
και ξαφνικα σκαει ειναι απο αυτες που κανουν θορυβο .
Ε τι να κανω και εγω για να μην μου την πει αμολάω και ενα ρεψιμο και το ενισχυω το κλασιμο με αυτο.
Γυριζει οι γκομενα και με κοιτα (με ενα βλεπα ποσο μαλακας εισαι τι βοδι που εισαι και αλλα σχετικα +++++) και μου λεει τι ηταν αυτο ?Τι πεταω αλλο ενα ρεψιμο και τις λεω απλα ηθελα να δω πως θα αντιδρασεις!!!Το σκεφτεται και δεν λεει τιποτα τα χερια μαζι και περπατεμε συνεχεια.
Ε λοιπον με την συγκεκεριμενη γκομενα ειμασταν απο εκει και μετα 5 χρονια μαζι και μεχρι αρραβωνα εφτασα (μετα λακισα βεβαια ακομα τρεχω).
οποτε το συμπερασμα ειναι κλασε αφοβα ξαλαφρωσε το αντερακι σου μη μασας.
Τωρα αμα πεσεις σε αριστοκρατισσα που κλανεις με τακτ τι να σου πω εχασες.Ειναι φυσικοι αναγκη αμα εχεις τετοια κομπλεξ αστα να πανε κλασε χαραλαμπε που λενε.
ειδες μαθαινεις ;)στην μια και μονη σχεση που εχω κανει στην ζωη μου στην αρχη καταπιεζομουν και εβρισκα προφασεις να απομακρυνθω να την αμολυσω μιας και την ειχα κοψει την γκομενα ψιλοσυχασιαρα σε κατι ρεψιματακια που μου φευγανε! βεβαια μετα τους δυο πρωτους μηνες μπηκα σε σκεψεις καθως πως γινεται να καταπινει τα χυσια να την ρουφαει αφου της την εχω βγαλει απο τον κωλο της και να μου το παιζει σιχασιαρια δηθεν ε και τοτε μαγκες αρχισα σιγα σιγα να απελευθερωνω τα αισθηματα μου .... παντως με ανεχτηκε
γηρασκω αει ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣειδες μαθαινεις ;)