Νέα

κλανετε μπροστα στην γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΖΟΟΟΝ1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Στο  :zfuck: πέφτει πολύ κλανίδι. Αν είσαι λιγάκι αμάθητος το παίρνεις και προσωπικά. Λες... τι να θέλει να μου πει άραγε? μήπως κάτι δεν πάει καλά? Μήπως το εσωτερικό της σύστημα δεν αντιδρά? Μήπως είμαι για κλάσιμο γενικώς. Αλλά μετά από λίγο δεν του δίνεις σημασία, κλείνει και η μύτη εκείνη την άγια ώρα και συνεχίζεις το πέρα δόθε.

Επισκέπτης
παντως το καλυτερο ειναι να την κλανεις στο κρεβατι και μετα να την κουκουλωνεις μεσα στο παπλωμα με το ζορε!!!!!!!!!!!!!
και αφου γκρινιαξει και σε πει κλασσικα αγενη τοτε ενα αυστηρο πουτσο διχως οικτο!τοτε γουσταρουν πολυ οι γκομενες !-ρωτηστε και τον 80's

OP
OP
Τ

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
παντως το καλυτερο ειναι να την κλανεις στο κρεβατι και μετα να την κουκουλωνεις μεσα στο παπλωμα με το ζορε!!!!!!!!!!!!!
και αφου γκρινιαξει και σε πει κλασσικα αγενη τοτε ενα αυστηρο πουτσο διχως οικτο!τοτε γουσταρουν πολυ οι γκομενες !-ρωτηστε και τον 80's
  :rockon:    :rockon:    :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

εισαι δασκαλος

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ειχα μια γκομενα παλια και περπαταγαμε χερι χερι στην πανεπηστιμιου  ξαφνου μου ερχεται μια ταση για  να κλασω σφιγγομαι γιατι λεω μην γινουμε ξεφτιλα στην γκομενα .....αλλα ελα που δεν κρατιέμαι..........

και ξαφνικα σκαει  ειναι απο αυτες που κανουν θορυβο .
Ε τι να κανω και εγω για να μην μου την πει αμολάω και ενα ρεψιμο και το ενισχυω το κλασιμο με αυτο.
Γυριζει οι γκομενα και με κοιτα (με ενα βλεπα ποσο μαλακας εισαι τι βοδι που εισαι και αλλα σχετικα +++++) και μου λεει τι ηταν αυτο ?Τι πεταω αλλο ενα ρεψιμο και τις λεω απλα ηθελα να δω πως θα αντιδρασεις!!!Το σκεφτεται και δεν λεει τιποτα τα χερια μαζι και περπατεμε συνεχεια.
Ε λοιπον με την συγκεκεριμενη γκομενα ειμασταν  απο εκει και μετα 5 χρονια μαζι και μεχρι αρραβωνα εφτασα (μετα λακισα βεβαια ακομα τρεχω).
οποτε το συμπερασμα ειναι κλασε αφοβα ξαλαφρωσε το αντερακι σου μη μασας.
Τωρα αμα πεσεις σε αριστοκρατισσα που κλανεις με τακτ τι να σου πω εχασες.Ειναι φυσικοι αναγκη αμα εχεις τετοια κομπλεξ αστα να πανε κλασε χαραλαμπε  που λενε.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ειχα μια γκομενα παλια και περπαταγαμε χερι χερι στην πανεπηστιμιου  ξαφνου μου ερχεται μια ταση για  να κλασω σφιγγομαι γιατι λεω μην γινουμε ξεφτιλα στην γκομενα .....αλλα ελα που δεν κρατιέμαι..........

και ξαφνικα σκαει  ειναι απο αυτες που κανουν θορυβο .
Ε τι να κανω και εγω για να μην μου την πει αμολάω και ενα ρεψιμο και το ενισχυω το κλασιμο με αυτο.
Γυριζει οι γκομενα και με κοιτα (με ενα βλεπα ποσο μαλακας εισαι τι βοδι που εισαι και αλλα σχετικα +++++) και μου λεει τι ηταν αυτο ?Τι πεταω αλλο ενα ρεψιμο και τις λεω απλα ηθελα να δω πως θα αντιδρασεις!!!Το σκεφτεται και δεν λεει τιποτα τα χερια μαζι και περπατεμε συνεχεια.
Ε λοιπον με την συγκεκεριμενη γκομενα ειμασταν  απο εκει και μετα 5 χρονια μαζι και μεχρι αρραβωνα εφτασα (μετα λακισα βεβαια ακομα τρεχω).
οποτε το συμπερασμα ειναι κλασε αφοβα ξαλαφρωσε το αντερακι σου μη μασας.
Τωρα αμα πεσεις σε αριστοκρατισσα που κλανεις με τακτ τι να σου πω εχασες.Ειναι φυσικοι αναγκη αμα εχεις τετοια κομπλεξ αστα να πανε κλασε χαραλαμπε  που λενε.
ξεχασα να πω οτι με την γκομενα ηταν το 3-4 ραντεβου μετα απο 4 μερες σκισιμο συνεχεια.

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στην μια και μονη σχεση που εχω κανει στην ζωη μου στην αρχη καταπιεζομουν και εβρισκα προφασεις να απομακρυνθω να την αμολυσω  :s&m_2: μιας και την ειχα κοψει την γκομενα ψιλοσυχασιαρα σε κατι ρεψιματακια που μου φευγανε! βεβαια μετα τους δυο πρωτους μηνες μπηκα σε σκεψεις καθως πως γινεται να καταπινει τα χυσια να την ρουφαει αφου της την εχω βγαλει απο τον κωλο της και να μου το παιζει σιχασιαρια δηθεν ε και τοτε μαγκες αρχισα σιγα σιγα να απελευθερωνω τα αισθηματα μου .... παντως με ανεχτηκε  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πραγματικη ιστορια οταν ημουν εξωτερικο ειχα κλασει γκομενα και με αποκαλεσε κωλοελληνα που δεν εχω τροπους και μου ειπε οτι αν το ξανακανω θα με διωξει απο το σπιτι=συμφοιτητρια .  οταν το ξαναεκανα μου ειπε εξω και εγω την παρακαλεσα να μεινω γιατι δεν ειχα συνδεσει το ρευμα ακομη στο δικο μου διαμερισμα  και για να την καλοπιασω ακανα μαλαγανια και της εκανα ατελειωτο σεξ αλλα δεν κρατιομουν και ενω τη γαμουσα  ολο εκλανα και αυτη δεν ακουγε απο την ενταση αλλα μυριζει και με κοιταξε αγριο οπωτε εγω με αυστηρο βλεμα της λεω οχι εγω αλλα ο δικο σου κωλος βρωμαει διοτι εχει ανοιξει παραπανω απο το κανονικο λογω του σεξ! κι ετσι καθε φορα μετα απο φασολια ειχε πολυ κλα(σεξ) :zfuck:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
στην μια και μονη σχεση που εχω κανει στην ζωη μου στην αρχη καταπιεζομουν και εβρισκα προφασεις να απομακρυνθω να την αμολυσω  :s&m_2: μιας και την ειχα κοψει την γκομενα ψιλοσυχασιαρα σε κατι ρεψιματακια που μου φευγανε! βεβαια μετα τους δυο πρωτους μηνες μπηκα σε σκεψεις καθως πως γινεται να καταπινει τα χυσια να την ρουφαει αφου της την εχω βγαλει απο τον κωλο της και να μου το παιζει σιχασιαρια δηθεν ε και τοτε μαγκες αρχισα σιγα σιγα να απελευθερωνω τα αισθηματα μου .... παντως με ανεχτηκε  :rockon: :rockon: :rockon:
ειδες μαθαινεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom