Νέα

κλανετε μπροστα στην γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΖΟΟΟΝ1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άπαξ και την έχεις γαμήσει
και δυο μερών να είναι
ΦΥΣΙΚΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!!

Αν δεν την έχεις γαμήσει
δεν κλάνεις.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
φυσικά κλάνω,
αν δεν της αρεσει, να πάει πίσω στα ανάκτορα της

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε παιδια αντε να οργανωθουμε να ανοιξουμε κανενα θρεντακι της προκοπης...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Παλικάρια έχω απαλλαχτεί από αέρια σε πολύ περισσότερες γκόμενες από μία ταυτόχρονα.
Μου έφυγε μία βαρβάτη στο βαγόνι του ηλεκτρικού όσο και να προσπάθησα να συγκρατηθώ και να κατεβούμε μαζί στην επόμενη στάση.Ήταν προϊόν ζύμωσης χωριάτικου λουκάνικου σε συνδυασμό με μουστάρδα, κέτσαπ και μπύρα. Η εκτόξευση συνοδεύτηκε από κρότο.
Εγώ το έπαιξα Mr Bin και άρχισα να κάνω ότι ψάχνω ποιανού έφυγε αλλά μάλλον δεν ήμουν και πολύ πειστικός... Ξεφτίλα...

OP
OP
Τ

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Παλικάρια έχω απαλλαχτεί από αέρια σε πολύ περισσότερες γκόμενες από μία ταυτόχρονα.
Μου έφυγε μία βαρβάτη στο βαγόνι του ηλεκτρικού όσο και να προσπάθησα να συγκρατηθώ και να κατεβούμε μαζί στην επόμενη στάση.Ήταν προϊόν ζύμωσης χωριάτικου λουκάνικου σε συνδυασμό με μουστάρδα, κέτσαπ και μπύρα. Η εκτόξευση συνοδεύτηκε από κρότο.
Εγώ το έπαιξα Mr Bin και άρχισα να κάνω ότι ψάχνω ποιανού έφυγε αλλά μάλλον δεν ήμουν και πολύ πειστικός... Ξεφτίλα...

μπουχαχαχαχα,στ'αρχιδια σου.. :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Καλοφαγάς είσαι μεγάλε ! πρόσεχε  γιατί έρχωνται  δύσκολες μέρες  καί μπορεί να μπεί καί τεκμήριο καί στις κλανιές ! καί ανάλογα την ...σύσταση τους να πληρώνεις καί χαράτσι !

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

... αλλη φορα να τις ριχνεις κουφιες οπως κανουν οι γριες  :badair: :badair:...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Καλοφαγάς είσαι μεγάλε ! πρόσεχε  γιατί έρχωνται  δύσκολες μέρες  καί μπορεί να μπεί καί τεκμήριο καί στις κλανιές ! καί ανάλογα την ...σύσταση τους να πληρώνεις καί χαράτσι !

Αμα γίνει κάτι τέτοιο θα τρώω κάτι πιο εκλεκτό (γίγαντες με σκόρδο και μαϊντανό) και θα πηγαίνω αυτοπροσώπως στον έφορο να μετράει τεκμήρια αφού πριν έχω κλείσει πόρτες και παράθυρα. 

OP
OP
Τ

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Αμα γίνει κάτι τέτοιο θα τρώω κάτι πιο εκλεκτό (γίγαντες με σκόρδο και μαϊντανό) και θα πηγαίνω αυτοπροσώπως στον έφορο να μετράει τεκμήρια αφού πριν έχω κλείσει πόρτες και παράθυρα. 
μπουχαχαχαχα,ετσι να σκασει ο πουστης... :badair:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στο στρατό πάντως έπεφτε πολύ κλάσιμο, λόγω του σάπιου φαγητού. Αλλά για πολύ κλάσιμο, αφού άμα κάποιος δεν είχε κλάσει όλη μέρα τον ρωτάγαμε αν είναι καλά

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Παιδιά είναι ζήτημα οικειότητας. Στην αρχή, ούτε που το σκέπτεσαι. Σηκώνεσαι ευγενικά για τσιγάρο. Μετά από λίγο καιρό, όλο και αφήνεις καμμία. Αν επέλθει και γάμος, τότε ........................... . Το καλύτερο είναι να είναι κουκουλωμένη με το πάπλωμα και να την αφήνεις. Κόλαση, μπινελίκια ........ Βέβαια, υπάρχουν τα αντίποινα εκ μέρους τους. Είναι τη στιγμή που ανακαλύπτεις ότι το μωρό σου πέρδεται.

Έχω φάει και πορδή στην μούρη. Αλλά από την κόρη, όταν ήταν μικρούλα. Αλλά αυτό δεν μετράει.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Στο στρατό πάντως έπεφτε πολύ κλάσιμο, λόγω του σάπιου φαγητού. Αλλά για πολύ κλάσιμο, αφού άμα κάποιος δεν είχε κλάσει όλη μέρα τον ρωτάγαμε αν είναι καλά
:2funny: :2funny:

στο πεζικο οντως ειναι ολα σαπια?
εγω στο ναυτικο ετρωγα τα καλυτερα φαγια  :grin: και τα πιο φρεσκα φρουτα :grin:

το μονο που μου ελειψε ειναι το φαι

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Εμείς κάθε Παρασκευή είχαμε φασολάδα με ταραμοσαλάτα. Μιλάμε για ρεσιτάλ πνευστών...

OP
OP
Τ

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά είναι ζήτημα οικειότητας. Στην αρχή, ούτε που το σκέπτεσαι. Σηκώνεσαι ευγενικά για τσιγάρο. Μετά από λίγο καιρό, όλο και αφήνεις καμμία. Αν επέλθει και γάμος, τότε ........................... . Το καλύτερο είναι να είναι κουκουλωμένη με το πάπλωμα και να την αφήνεις. Κόλαση, μπινελίκια ........ Βέβαια, υπάρχουν τα αντίποινα εκ μέρους τους. Είναι τη στιγμή που ανακαλύπτεις ότι το μωρό σου πέρδεται.

Έχω φάει και πορδή στην μούρη. Αλλά από την κόρη, όταν ήταν μικρούλα. Αλλά αυτό δεν μετράει.
ρε φιλε,κλανεις τη γυναικα σου κατω απ'το παπλωμα?θα σκασει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom