Νέα

κλανετε μπροστα στην γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΖΟΟΟΝ1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εμενα με εχει κλασει γκομενα! Μου 'χει ριξει και ρεψιμο και κλανιδι και γενικα ηταν πολυ ανετη μαζι μου.
Ετσι και εγω απελευθερωσα τον ...εσωτερικο μου κοσμο για αντιποινα.
Μετα το πηδημα ειχαμε συγχορδια!
Τουλαχιστον δεν ειχα το αγχος του καθωσπρεπεισμου.
Και ηταν και ωραια γκομενα! Αυτο ειναι το κουφο.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εμενα με εχει κλασει γκομενα! Μου 'χει ριξει και ρεψιμο και κλανιδι και γενικα ηταν πολυ ανετη μαζι μου.
Ετσι και εγω απελευθερωσα τον ...εσωτερικο μου κοσμο για αντιποινα.
Μετα το πηδημα ειχαμε συγχορδια!
Τουλαχιστον δεν ειχα το αγχος του καθωσπρεπεισμου.
Και ηταν και ωραια γκομενα! Αυτο ειναι το κουφο.
με τις γκομενες πρεπει να εισαι ανετος ριξε μια κλανια  :dancing: δεν χανεις τιποτα αμα σου πει τιποτα και σηκω φυγε κτλ κτλ  νομιζεις οτι ο αλλος που θα ειναι μαζι δεν θα κλανει ?εχεις δει πολλους ανθρωπουσ να μην κλανουν ?Αλλα αμα ειναι ψωναρα τι να πεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σιγα τον πολυελαιο. ειδικα οταν κατουραω κλανω πορδοληδον.  

OP
OP
Τ

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
αμα εχεις φαει φασολια,γιγαντες και τετοια..παει το κλασιμο αερας...μπουχαχαχαχα,που να κρατηθεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κατούρημα χωρίς κλανιά, σαλάτα δίχως λάδι

μαρεσει που κανουν και τις αδιαφορες, κανω και γω τον αδιαφορο και ολα καλα. καποιες πονηρες βεβαια με τον καιρο βιαζονται να πανε πρωτες στο μπανιο. τις τιμωρω με κλειστο παραθυρο για διαρκεια.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
α γι αυτό λένε "φάε μια φασολάδα κι έλα και κλάσε μας τ @ρχίδι@"!!!!!!!!!!!! :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μαρεσει που κανουν και τις αδιαφορες, κανω και γω τον αδιαφορο και ολα καλα. καποιες πονηρες βεβαια με τον καιρο βιαζονται να πανε πρωτες στο μπανιο. τις τιμωρω με κλειστο παραθυρο για διαρκεια.

Η μεγάλη ππλάκα ειναι το πρωτο σκ με καινοουργια γκομενα σε ξενοδοχειο. οι περσσοτερες κρατιουνται και δεν πανε τουαλετα για κακα τους ολο το 3ημερο  :2funny: :2funny: αν πανε, περιμενουν  η να φυγεις ή παιρνουν οινοπνευμα για ξεμυρισμα :2funny: :2funny: εγω αντιθετως, επερνα τη αθλητικη εφημερίδα και δεν μου καιγοταν καρφι  :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Η μεγάλη ππλάκα ειναι το πρωτο σκ με καινοουργια γκομενα σε ξενοδοχειο. οι περσσοτερες κρατιουνται και δεν πανε τουαλετα για κακα τους ολο το 3ημερο  :2funny: :2funny: αν πανε, περιμενουν  η να φυγεις ή παιρνουν οινοπνευμα για ξεμυρισμα :2funny: :2funny: εγω αντιθετως, επερνα τη αθλητικη εφημερίδα και δεν μου καιγοταν καρφι  :2funny: :2funny:
και η πορτα του μπανιου ανοιχτει?  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

λαθος

χεζουν στα μαγαζια εξω καφετεριες ταβερνες κλπ οταν σου λενε οτι πανε να ''φρεσκαριστουν''

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Κλανω..!! Αν μυρισει λιγο εντονα την λεω κρατα για μερικα δευτερολεπτα την αναπνοη σου αν δεν θες να μυριζεις την κλανια μου.. Οι πιο πολες την μυριζουν..!! Αλλα επειδη εχω γινει vegeterian δηλαδη χορτοφαγος η μυρωδια ειναι καπως σαν δυνατη ευωδια..  σαν ανδρικη κολωνια οποτε την αντεχουν..

OP
OP
Τ

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Κλανω..!! Αν μυρισε λιγο εντονα την λεω κρατα για μερικα δευτερολεπτα την αναπνοη σου αν δεν θες να μυριζεις την κλανια μου.. Οι πιο πολες την μυριζουν..!! Αλλα επειδη εχω γινει vegeterian δηλαδη χορτοφαγος η μυρωδια ειναι καπως σαν δυνατη ευωδια..  σαν ανδρικη κολωνια οποτε την αντεχουν..
μπουχαχαχαχα,  :rockon:  ωραιος ρε χρησταρα  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Κλανω..!! Αν μυρισε λιγο εντονα την λεω κρατα για μερικα δευτερολεπτα την αναπνοη σου αν δεν θες να μυριζεις την κλανια μου.. Οι πιο πολες την μυριζουν..!! Αλλα επειδη εχω γινει vegeterian δηλαδη χορτοφαγος η μυρωδια ειναι καπως σαν δυνατη ευωδια..  σαν ανδρικη κολωνια οποτε την αντεχουν..

κλανεις λεβαντα χρησταρα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μαλιστα. αλλος ενας μη-φαν του κωλου να υποθεσω. εκτος και εισαι μερεντακιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom