Ας πω και την προσωπικη μου αποψη σε αυτο το θεμα.
Πραγματικα συγχαρητηρια σε οσους εχουν καταφερει να ειναι παντρεμενοι με παιδια και να εχουν φουλ ενεργη σεξουαλικη ζωη. Προσωπικα βεβαια πιστευω οτι απλα εχουν πετυχει ενα καλο συμβιβασμο. Και εξηγω. Παλια, πριν τα παιδια κλπ, αυτη τη γυναικα τη ξεσκιζατε χωρις αυριο. Δεν υπηρχε τιποτα αλλο να σκεφτεις παρα πως θα περασεις καλα εξω και μετα πως θα πεσει αλλο ενα τρελο γαμησι, γεματο καυλα, με αυτης τα υγρα να σταζουν απο τους αστραγαλους και κατα τη δικη σου εκτονωση να φοβασαι μη σπαζεις το τζαμι και να γεμιζεις ποτηρια. Το εργαλειο δε... πετρα αλυγιστη. Με τα παιδια και τις καθημερινες υποχρεωσεις ποσες φορες το εχετε ξαναζησει αυτο? Πως βρισκετε χωρο και χρονο? Και οταν πανε στη γιαγια και τον παππου αραια και που, αισθανομαι τοσο περιορισμενος χρονικα ελευθερος, που θελω σαν φαταουλας να κανω τα παντα. Ισως και λιγο σεξ που και παλι ομως δεν ειναι στις προτεραιοτητες μου. Και μιλαμε με μια γυναικα που και λογω δουλειας προσεχει τον εαυτο της, δεν κυκλοφορει σαν αστεγη, ειναι παντα καθαρη, ομορφη κλπκλπ. Ακομα και οταν πηδηχτουμε, ειναι ενα απλο πηδημα επειδη γουσταρουμε και αγαπαμε ο ενας τον αλλο. Οκ. Και μαλιστα δεν μου βγαινει πχ να την αρχισω στις ξυλιες ενω ειναι στα 4, να την πιασω ξαφνικα απο την κοτσιδα και να της τον φτασω μεχρι το λαρυγγι κλπκλπ. Πραγμαρα που παλιιτερα τα κανανε φουλ. Κοινως το σεξ εχει φθινει πολυ λογω της αναγκαστικης καθημερινοτητας.
Ειναι δεδομενο λοιπον και το λεω με απολυτη βεβαιοτητα, οτι οπως εγω εχω καυλες και οταν πηδηξω κατι στη γυρα ειμαι αλλος ανθρωπος ετσι και αυτη ΣΙΓΟΥΡΑ θα γαμηθει καλυτερα με καποιον αλλο. Γιατι θα εχει υπαρξει το παρασκηνιο, το παρανομο κλπ κλπ που θα την κανει να τρεμει απο προσμονη και το μουνι τγς να σταζει σαν βρυση. Θα υπαρχει ιστοριουλα πιυ δημιουργει καυλα. Αυτο το εχω βιωσει σαν ελευθερος που τρελαινομουν για παντρεμενες. Στο 90% τους ηθελαν να γαμηθουν οπως γαμιοντουσαν καποτε με τον αντρα τους. Μιλαω για αριστες συμβιωσεις και για γυναικες που δεν ηταν λιγο πριν τη βιζιτα αλλα καθημερινες νοικοκυρες. ομορφες φυσικα που αγαπουσαν τον αντρα τους. Ημουν απλα ο ζωντανος δονητης τους.
Προσωπικα λοιπον θεωρω κερατο το να εχει μια μονιμη σχεση με συναισθηματα. Γιατι οσο αφορα τα συναισθηματα και την αγαπη δεν την εχει στερηθει ποτε. Ουτε εγω θα εκανα ποτε παραλληλη σχεση. Το να γνωρισει καποιον πχ σε ενα κλαμπ και να τη γαμησει μεσα στο αμαξι η στο ξενοδοχειο, αντε και μια δυο φορες ακομα για μενα ειναι απολυτα αποδεκτο και θα εκανα οτι δεν το εμαθα ποτε. Αν ειχε κανονικα παραλληλη σχεση πισω απο την πλατη μου με αγαπες και λουλουδια.... δρομο το ιδιο δευτερολεπτο. Και για να μην νομιζει καποιος οτι το λεω στον αερα, εχει τυχει να εχουμε καιρο να κανουμε σεξ. Συνηθως δυσκολευομαι να μπω αν εχει περασει πολυς καιρος. Καποια στιγμη ειχε τυχει να παω επιφυλακτικα μεχρι να ανοιξει, αλλα μπηκε αερα. Πηγε να υπαρξει μια αμηχανια, αλλα επι τοπου συνεχισα σαν να μην τρεχει τιποτα και δεν εθιξα ποτε το θεμα. Τωρα δονητης ηταν? Καποιο καλο πηδημα? Δεν με απασχολει αφου η καθημερινη μας ζωη και ο τρπος αλληλεπιδρασης μας και προς τα παιδια μας ειναι αψογος.
Ο κοσμος εκει εξω για μενα ειναι ενα τεραστιο κρεβατι. Οι εποχες ειναι αλλες. Ολοι εχουμε αναγκες και καυλες. Το ιδιο και οι γυναικες. Αν η σχεση λοιπον εχει γερες βασεις με αγαπη και κατανοηση, δεν μπορει να κουνηθει απο μερικα ξενοπηδηματα καθαρα για τη σεξουαλικη ευχαριστηση και την ηδονη. Γι αυτο φροντιζεις με τη συμπεριφορα σου απεναντι σε μια γυναικα και τη συναισθηματικη καλυψη να εισαι αναντικατασταος και ψηλα. Στο πηδημα αφου μονογαμιες κλπ ειναι να ειχαμε να λεγαμε, καποιις καποια στιγμη υα στη γαμησει καλυτερα λογω των καταστασεων. Οπως εσυ παλια. Το στοιχημα ειναι να ξεκαυλωσει, να ζησει την καυλα οπως ολοι που γραφουμε εδω μεσα και να μη σκεφτει ποτε να φυγει. Και να μην το εχει χομπυ φυσικα. Η... βρισκεις μια χοντρη απεριποιητη βρωμιαρα και εισαι ασφαλης. Ενα ωραιο μουνι που το κυνηγανε απο παντου, σε ενα λιγο κατω της σχεσης και πιεσης της καθημερινοτητας θα γαμηθει απλα για να ξεσπασει. Οπως ακριβως κι εμεις. Αλλο λοιπον η σαρκικη ευχαριστηση και αλλο η συναισθηματικη προδοσια. Το δευτερο ειναι για μενα το κερατο. Αυτη ειναι η αποψη μου συναγωνιστες.