Κάποια στιγμή οι περισσότεροι απο εμάς θα πάμε να τον δώσουμε αλλού. Και έχει λογική, υπο την έννοια ότι τόσα χρόνια πολλοί έμαθαν σε ποικιλία. Δεν μιλάω απαραίτητα για γκόμενες. Υπάρχψουν πολλοί που ουσιαστικά παντρεύονται την πρώτη σοβαρή σχέση που κάνουν, καθώς δεν βγάζουν γκομενες εύκολα. Προσμετρώ και τις αρπαχτές, τις ιερόδουλες, τα διάφορα τυχερά κτλ... Οταν έχεις μάθει να γαμάς με ποικιλία, κάποια στιγμή θα το ζητήσεις πάλι. Εγω π.χ. δεν έχω άποψη για την συζυγική ζωή, καθώς χώρισα σχεδόν στον ένα χρόνο γάμου και κάτι μήνες σχέση πιο πριν και δεν πρόλαβε να βγεί η ανάγκη αυτή. Όμως αν ημουν περισσότερο και με την κατάσταση που επικρατούσε, θα έφτανε το κέρατο στον Άρη. Ενδεχομένως και εκείνη να με κεράτωνε, καθώς όποιος νομίζει ότιμ δεν πέφτει κέρατο απο γυναίκες είναι βαθεια νυχτωμένος. Πλέον με τα DNA βάζουν και καμία καπότα. Κάποτε φόρτωναν μπάσταρδα με μεγαλύτερους ρυθμους και ένταση. Και σημερα, βεβαια, αλλά και τότε... μπάχαλο. Γενικά νομίζω η μονογαμία είναι ένα παραμύθι, αλλά και αν δεν είναι, δεν είναι για όλους. Πλέον και η γυναίκα έχει σεξουαλική ελευθερία και τα ποσοστά κέρατου είναι παρόμοια. Επίσης οι πειρασμοί είναι πολλοί και παντου κυριαρχεί το σεξ. Τέλος πάντων, καλό είναι να μην μπλέκετε μάγκες. Δεν θα συμμαζέψετε το πουλί σας, αλλά τουλάχιστον να μπλέκετε με χαμηλου ρίσκου γυναίκες που έχουν να χάσουν πράγματα αν δεν είναι επίσης διακριτικές ή πάτε με πουτάνες για να μην έχετε άλλα. Δεν κρίνω ηθικά κανέναν αν είναι σωστός ή όχι, απλά είναι μαλακία να χαλάσετε κάποια σχέση-οικογένεια για μαλακίες, αν γενικά σε άλλα επίπεδα σας πάει καλά.