Νέα

Κερατώνετε τις γυναίκες σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Snowman81

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Το σεξ στο γάμο(άσχετα με τι προηγήθηκε πριν) είναι σαν καντίνα..Μέτρια ποιότητα μέτρια ποικιλία,αλλά 4 τα ξημερώματα τι να βρεις ανοιχτό

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
966
Πόντοι
81
Πιάνεται κέρατο με τις επαγγελματίες :think:
Τυπε για τους μύστες πιάνει.Οι Μύστες προσμετρούν πόσες φορές μπαινοβγαινουν στο αιδοίο της ιερόδουλης με ισάριθμα γαμησια.Αναπολουν τα παιδικά τους χρόνια που ήθελαν να είναι πρώτοι στην παρέα ακομη και με τα μπάνια στην θάλασσα.Μπαινοβγαινε στη θάλασσα 5 φορές ,5 μπάνια ο μύστης....Ε τους έμεινε,τι να κάνουμε τώρα.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Οποίος ψάχνει βρίσκει τυπε.. Άπειρες εκεί έξω.
και τοτε γιατι υπαρχουν χιλιαδες αντρες που παρακαλανε και πριζουν στα μηνυματα γυναικες στα ινστα και σαυτα ενω η αγαμια τους θεριζει? αυτοι γιατι δε βρησκουν?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
και τοτε γιατι υπαρχουν χιλιαδες αντρες που παρακαλανε και πριζουν στα μηνυματα γυναικες στα ινστα και σαυτα ενω η αγαμια τους θεριζει? αυτοι γιατι δε βρησκουν?
Δς λειτουργεί έτσι το παιχνίδι.
Υπάρχει και κακος σκοπός πίσω από μήνυματα από αγνώστους. Δεν είναι αγνά τα πράγματα όπως στα 80's ασ πουμε.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Δς λειτουργεί έτσι το παιχνίδι.
Υπάρχει και κακος σκοπός πίσω από μήνυματα από αγνώστους. Δεν είναι αγνά τα πράγματα όπως στα 80's ασ πουμε.
οι περισσοτεροι να γαμησουν θελουν. και μονο με σοσιαλ τη πεφτουν. απο κοντα μονο κοιτανε. γενικα πρεπει να ψαχνεσαι, να κυκλοφορεις, να ξερουν οι γυναικες οτι υπαρχεις. να εχεις θαρρος θρασος, να μη λες μαλακιες, η αν λες μαλακιες, να ειναι εξυπνες τουλαχιστον, και να εχεις παρα πολυ γερο στομαχι για χυλοπιτες και γειωσεις απο αυτες. να μη παιρνεις τιποτα προσωπικα.... εχω φιλο κοινωνικο παιχνιδιαρη, που και χυλοπιτα να φαει, θα συνεχισει να παρταρει και να ειναι χαρουμενος πηγαινοντας σε αλλη..... και εχω φιλο παρεξηγιαρη θυμωνιαρη εκδικητικο, που αν του ριξει χυλοπιτα γκομενα, θα θυμωσει θα σκυλιασει και θα τη στολισει, και θα βραζει στο ζουμι του για ωρες. και οι δυο τη κοπανησαν απτο χωριο που ειμαι για να μεινουν μονιμα στη πολη διπλα. μαντεψε ποιος παραμενει αγαμητος. που νομιζε οτι θα γαμαει αν παει στη πολη μονιμα

MegaloAlani

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
41
Πόντοι
0
Είναι ό,τι χειρότερο για τα παιδιά, ποτίζονται κάθε μέρα με τοξικότητα
Όντως καταστρέφει οικογένεις αυτό.
Με εντυπωσιαζει που κανεις δεν αναφερθηκε στην περιπτωση του "μετανιωσα που παντρευτηκα τη καριολα αυτη,δεν θελω να χωρισω γιατι αγαπω οσο τιποτα τα παιδια μου,ξερω οτι το δικαστηριο θα τα δωσει σε κεινη κ οτι αυτη θα σπιτωσει κανα τελειωμενο ρεμαλι που θα δερνει τα παιδια μου,αρα μενω παντρεμενος για τα παιδια,δεν λεω καπου βαθια εχω αισθηματα για αυτην αλλα απο την αλλη τη μισω κιολας που ξοδεψα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου στη πουτανα αυτη,καμια φορα τη κοιταω κ λεω ειναι ομορφη ενω αλλες φορες με πιανει αναγουλα,οποτε το κερατο ειναι σαν το παναντολ,το παιρνεις και σε κραταει για λιγο καιρο,αν θες πες το κ εκδικηση"
Καταλαβαίνω ότι όλες στα 30 χτυπάνε βιολογικό ρολόι και θέλουνε παιδί.
Πρέπει όμως να υπάρξει η παιδεία στα σχολεία και να της ενημερώσει ότι αν θες παιδί στα 26-27 μαξ βρίσκεις κάποιον για να φτιάξετε στιγμές μαζί πρώτα και να δέσετε ως χαρακτήρες και άνθρωποι, αλλιώς στα 30 δεν έχει ούτε οικογένεια ούτε παιδί άργησες η ίδια για εσένα.

• Like
Αντιδράσεις: Haris

john.iannou

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
24
Πόντοι
0

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ήδη αλλά θα μπορούσατε να το συζητήσετε ανοικτά, δηλαδή ότι την θέλεις μεν αλλά έχεις και ορμές. Εξυπακούεται ότι αν παίζεις και εσυ τότε έχει και δικαίωμα να παίζει και εκείνη. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι μονογαμικός, άλλο το περιστασιακό σεξ και άλλο οι παράλληλες σχέσεις.

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Οι παλιες κυριες λενε ο αντρας ειναι φιλος του σκυλου,δλδ γαμαει οπου βρει..οσοι λενε αα εγω ποτε δεν θα κερατωσω το λενε δια του ασφαλους αν σου βγει η πουτανα και σου πει παμε να με σκισεις εκει να τους δω ειδικα εκεινοι που με 1 γυναικα εχουν παει ολο και ολο..
Υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις αναλογα με τις αρχες που εχουν μεγαλωσει και την ενσυναισθηση που εχουν μεσα τους <<δεν κανω οτι δεν θελω να μου κανουν>> υπαρχουν ομως και οι ξεδιαντροποι που δεν ξερουν ουτε τι ειναι οικογενεια τι ειναι η συζυγος και πεφτουν με τα μουτρα στις πουτανες!!οι πουτανες ποτε δεν θα σας αγαπησουν σας θελουν μονο για τα λεφτα .
Ενας γνωστος παρατησε την γυναικα του για μια ρουμανα ιεροδουλη να δουμε που θα καταληξει σε λιγο καιρο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Κάποια στιγμή οι περισσότεροι απο εμάς θα πάμε να τον δώσουμε αλλού. Και έχει λογική, υπο την έννοια ότι τόσα χρόνια πολλοί έμαθαν σε ποικιλία. Δεν μιλάω απαραίτητα για γκόμενες. Υπάρχψουν πολλοί που ουσιαστικά παντρεύονται την πρώτη σοβαρή σχέση που κάνουν, καθώς δεν βγάζουν γκομενες εύκολα. Προσμετρώ και τις αρπαχτές, τις ιερόδουλες, τα διάφορα τυχερά κτλ... Οταν έχεις μάθει να γαμάς με ποικιλία, κάποια στιγμή θα το ζητήσεις πάλι. Εγω π.χ. δεν έχω άποψη για την συζυγική ζωή, καθώς χώρισα σχεδόν στον ένα χρόνο γάμου και κάτι μήνες σχέση πιο πριν και δεν πρόλαβε να βγεί η ανάγκη αυτή. Όμως αν ημουν περισσότερο και με την κατάσταση που επικρατούσε, θα έφτανε το κέρατο στον Άρη. Ενδεχομένως και εκείνη να με κεράτωνε, καθώς όποιος νομίζει ότιμ δεν πέφτει κέρατο απο γυναίκες είναι βαθεια νυχτωμένος. Πλέον με τα DNA βάζουν και καμία καπότα. Κάποτε φόρτωναν μπάσταρδα με μεγαλύτερους ρυθμους και ένταση. Και σημερα, βεβαια, αλλά και τότε... μπάχαλο. Γενικά νομίζω η μονογαμία είναι ένα παραμύθι, αλλά και αν δεν είναι, δεν είναι για όλους. Πλέον και η γυναίκα έχει σεξουαλική ελευθερία και τα ποσοστά κέρατου είναι παρόμοια. Επίσης οι πειρασμοί είναι πολλοί και παντου κυριαρχεί το σεξ. Τέλος πάντων, καλό είναι να μην μπλέκετε μάγκες. Δεν θα συμμαζέψετε το πουλί σας, αλλά τουλάχιστον να μπλέκετε με χαμηλου ρίσκου γυναίκες που έχουν να χάσουν πράγματα αν δεν είναι επίσης διακριτικές ή πάτε με πουτάνες για να μην έχετε άλλα. Δεν κρίνω ηθικά κανέναν αν είναι σωστός ή όχι, απλά είναι μαλακία να χαλάσετε κάποια σχέση-οικογένεια για μαλακίες, αν γενικά σε άλλα επίπεδα σας πάει καλά.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056
Δεν βλέπονται αγαπητέ, δυστυχώς
Καλημερα καλέ μου φίλε ...Είναι γυναίκες γαρίδα?? Χα χα χα ..Μα δεν θα της παντρευτούμε να της χύνουμε θέλουμε χα χα χα ...Καλά να περνάς πάντα ..:hi:

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Αυτό είναι γνωστός. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα θέλουν και το σκυλί χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη. Όταν τους φέρνουμε παραδείγματα ανθρώπων που δεν το κάνουν δεν το πιστεύουν.
1. απλώς παρέθεσα την προσωπική μου εμπειρία
2. δεν αφορά μόνο την Ελλάδα το φαινόμενο που λες. Παντού τα ίδια γίνονται.
3. Δεν αρνούμαι οτι μπορεί να υπάρχουν και πιστοί / πιστές. Εγώ δεν τους ξέρω

MegaloAlani

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
41
Πόντοι
0
Παντευομαστε γιατί μας το ζητάνε, όχι γιατί το θελουμε, ιδιαίτερα όταν γκαστρωνονται
Ποτέ δεν τις αφήνεις μετά τα 27 να χρησιμοιούν δίκα τους προφυλαχτικά. Δε ξέρεις που μπλέκεις. ;)

Giorginio92

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Αν δεν σου κάνει καλό κρεβάτι θα έπρεπε να την έχεις αφήσει ήδη. Ίσως το έχεις βαρεθεί με την συγκεκριμένη και σου φαίνεται μέτριο. Επίσης δεν πιστεύω ότι ενώ τα σκέφτεσαι όλα αυτά παραμένεις πιστός.

Makis11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Μάγκες εάν φτάσεις σε σημείο να απατησεις τη γυναίκα σου έχει χαθεί όλη η ουσία. Προφανώς και δεν απατάς ούτε τη γυναίκα σου ούτε την κοπέλα σου. Το να ψάχνεις τρόπους κάπως να το δικαιολογήσεις επίσης είναι λάθος. Ούτε σε κάνει μάγκα και αντραλα να κερατωνεις τον άλλον. Για κάποιο λόγο έχεις παντρευτεί αυτό το άτομο. Εδώ έγκειται και το μεγάλο ζήτημα ότι πολλά ζευγάρια βιάζονται να παντρευτούν ενώ δεν έχουν ζήσει πολλές εμπειρίες και επίσης δεν έχουν ζήσει ουσιαστικά ο ένας τον άλλον.

Εξαιρούνται βέβαια οι σχέσεις όπου και οι δύο έχουν συμφωνήσει ότι έχουν ελεύθερη σχέση κλπ.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Μάγκες εάν φτάσεις σε σημείο να απατησεις τη γυναίκα σου έχει χαθεί όλη η ουσία. Προφανώς και δεν απατάς ούτε τη γυναίκα σου ούτε την κοπέλα σου. Το να ψάχνεις τρόπους κάπως να το δικαιολογήσεις επίσης είναι λάθος. Ούτε σε κάνει μάγκα και αντραλα να κερατωνεις τον άλλον. Για κάποιο λόγο έχεις παντρευτεί αυτό το άτομο. Εδώ έγκειται και το μεγάλο ζήτημα ότι πολλά ζευγάρια βιάζονται να παντρευτούν ενώ δεν έχουν ζήσει πολλές εμπειρίες και επίσης δεν έχουν ζήσει ουσιαστικά ο ένας τον άλλον.

Εξαιρούνται βέβαια οι σχέσεις όπου και οι δύο έχουν συμφωνήσει ότι έχουν ελεύθερη σχέση κλπ.
Το θεωρώ μεγάλο μύθο. Δηλαδή αν κάποιος έχει πάει με 40985 γυναίκες μετά μόλις παντρευτεί θα τα κόψει όλα και ένας που έχει πάει με 2 θα ξενογαμάει κάθε μέρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom