Νέα

Κατάθλιψη στην ζωή του σύγχρονου άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτέ κατάθλιψη?

• Ναι

Ψήφοι: 105 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 42 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Στη δουλεια εχω καποια προβληματα. Η καινουρια βοηθος που εφεραν εκτος ότι είναι μπαζο δεν τραβαει στη δουλεια. Η προηγουμενη σταματησε γιατι της βρηκαν καρκινο στη μητρα και είναι 41 χρονων.

Χτες  ζητησα μια προκαταβολη για το Σεπτεβρη και το αφεντικο μου εδωσε 50 ευρω.  Με  εχει μεσα 130 από τον Αυγουστο και πανω απο 800 για το Σεπτεβρη.  Μου εκοψαν και το επιδομα που επερνα λογο ότι ειμαι κανονικα δηλωμενος.

Γκομενα δεν εχω εδώ και καιρο. Την ξεφορτωθηκα γιατι με ειχε κουρασει.  Και δεν περισευουν λεφτα για πουτανες.

Η μανα μου όταν την παιρνω τηλεφωνο ολο παραπονα είναι.  Ελα τουλαχιστον 1 βδομαδα να σε δω, αφου δεν σκεφτεσαι να γυρισεις στο χωριο ακομα. Δεν ξερω ποσο ακομα θα ζησω. Ξεπεσε η κακομοιρα. Πλεον στα 84 δεν μπορει να βγει από το σπιτι. Πριστηκαν τα   ποδια της.  Μονη της στο χωριο χωρις ανθρωπο διπλα της.
Ζητησα από τον αδερφο μου να την παρει σπιτι του στην Αθηνα αλλα ολο το αναβαλει. Είναι και η γρια περιεργη. Προτιμαει να πεθανει μονη κι αβοηθητη παρα να γινει βαρος.

Με τα 50 ευρω επρεπε  να περασω ως την Τεταρτη. Αλλα χαλασα τα 7 χτες. Επρεπε να πω 2 κουβεντες με καποιον, το ειχα αναγκη, αλλα ο φιλος που βρηκα σε μια μπυραρια αντι να με ακουει επαιζε φρουτακια, οποτε ηπια τις μπυρες στο μπαρ μονος μου κοιταζοντας να χανει τα λεφτα του.  Και την Τριτη εχω ρεπο που σημενει μπυρες από το SM και σπιτι.  Ευτυχως εχω «χορτο».

20/9 πρεπει να στειλω λεφτα στην Ελλαδα να πληρωθει η δοση του δανειου και ο ΕΝΦΙΑ. Μου ηρθε κι ένα νέο χρεος από το δημο που ανηκει το πατρικο μου σπιτι 600 ευρω αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι.

Και σα να μην εφταναν όλα αυτά, προχτες ανεβασα μια φωτο στο facebook κι από τους 200 φιλους/ες μονο 6 μου καναν like.  Aυτο σε συνδιασμο με το ότι η γατα που εχουμε σπιτι όταν γυρισα χτες τη νυχτα με αγριοκοιταζε με εκανε να σκετφω αν αξιζει τελικα να ζουμε και γιατι ?

Πάρε έναν σκύλο. (Μην τον αφήνεις να ενοχλεί).
Ξέρω ότι θα 'ναι μεγάλο έξοδο για σένα σύμφωνα με όσα έγραψες, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να γίνει εφικτό.

Στην Ελλάδα αντί για αντικαταθλιπτικά χάπια παίρνουν σκύλους για συντροφιά, κι έτσι εκδηλώνουν και τις αντικοινωνικές τους ροπές.

Απλά πράγματα.

Εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα έπαιρνα έναν σαρ-πέι.

dicktator0251

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μου φαίνεται ότι πολλοί μπερδεύουν την κατάθλιψη με το "έχω τις μαύρες μου", "μου την δίνει η κοινωνία" και άλλα πολλά τέτοια. Η κλινική κατάθλιψη είναι mindfuck. Μπορεί όλα στην ζωή σου να πηγαίνουν καλά και στην επιφάνεια να είσαι οκ, ενώ μέσα σου σαπίζεις. Να έχεις την τέλεια δουλειά και να νιώθεις παγιδευμένος σε αυτήν, να έχεις ανθρώπους, που να σε αγαπάνε γύρω σου και πάλι να νιώθεις ότι δεν είσαι σημαντικός για αυτούς, Να θέλεις να σηκωθείς/να καθαρίσεις και να μην βρίσκεις την ενέργεια και για το πω και πιο ωμά: Να έχεις την τέλεια μουνάρα μπροστά σου στα 4 και αντί να της σκίζεις τον πάτο να σου πέφτει και απλά να θέλεις "αγκαλίτσες και φιλάκια", απλά επειδή κάτι δεν πάει καλά μέσα σου. Το χειρότερο είναι βέβαια ότι αυτοί, που έχουν πραγματική κατάθλιψη συνήθως βρίσκονται σε άρνηση και προτιμούν να λένε στους εαυτούς τους πράγματα όπως: καλά είμαι, όλοι έτσι είναι, απλά έχω κουραστεί κλπ κλπ. Η συμβουλή μου; Αν νιώθετε ότι κάτι δεν πάει όντως καλά πηγαίνετε να το κοιτάξετε. 40-50€ επίσκεψη σε έναν καλό ψυχίατρο είναι μικρό τίμημα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και γιατί όχι να αντιμετωπίσετε ότι πρόβλημα υπάρχει. Δεν είναι αδυναμία. Αδυναμία είναι να ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα και να μην κάνεις τίποτα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
To 66% των ψηφισάντων εψήφισε ότι έχει περάσει κατάθλιψη !!

Τα ενδεχόμενα είναι δυο:

Πρώτον. Μπερδεύουν την κατάθλιψη με τη γρίπη ! :grin: :grin:

Δεύτερον. Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο του Bou !!  :grin: :grin:

Τρίτον. Ισχύουν εν μέρει και τα δυο. Το σε τι ποσόστωση ?? Μάλλον δύσκολο να βρεθεί.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ανοιγώ αυτό θέμα για όλα τα μέλοι που περνάνε / έχουν περάσει κατάθλιψη.

Προσωπικά, δεν βρίσκω λόγο για να ζεις εαν είσαι ο μέσος άνδρας. Δυστυχώς η αξία μας πλέον μετρίεται με followers στο instagram, με γνωριμίες, με φήμη, και με χρήμα. Εαν δεν έχεις κάτι από αύτα, είσαι μέσα στο μεγαλύτερο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού της χώρας που δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως αξία. Για να γαμήσεις, πρέπει να παρακαλάς, να φας 1000 άκυρα, και ΙΣΩΣ να σου κάτσει κάποια μετά απο παρακάλια. Πας σε ένα κλαμπ, και σου φέρονται όλοι με εχθρικότητα (Αν δεν φας πόρτα βέβαια). Αν πας να μιλήσεις σε κάποια γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να σε κοιτάξει λες και πας να την σκοτώσεις, και για ποιον λόγο άλλωστε να κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου, εφόσον έχει εκατό μαλάκες να την παρακαλάνε κάθε μέρα στο διαδίκτυο. Ο μόνος λόγος που βγαίνουν πλεον, είναι για να βγάλουν stories, και να το παίξουν celebrities.
Μην μιλήσω φυσικά για την περίπτωση του γάμου / παιδιών, όπου πλέον να βρεις γυναίκα να σε αγαπάει αληθινά είναι πιο δύσκολο από το να κερδίσεις το τζοκερ, τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν, και καταλήγει ο άντρας να πληρώνει για μια οικογένια που στην ουσία δεν θα είναι μέλος της.

Φυσικά, δεν είναι σκατά μόνο το σεξουαλικό κομμάτι στην ζωή του μέσου άνδρα (αν και παίζει ένα τεράστιο ρόλο στην ψυχική μας υγεία). Όλοι εμείς που δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο προσόν (δηλαδή κάποιο καλό πτυχίο) είμαστε καταδικασμένοι να δουλεύομαι σαν σκλάβοι για 3 και 6, και να μας φέρονται και σκατά, και για ποιον λόγο? Για να μπορούμε να φυτοζωούμε, και να μην ζούμε ευτυχισμένοι.

Δεν ξέρω πως ήταν τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά πιστεύω ότι τα χρόνια που ζούμε πλεον είναι από τα χειρότερα, και απορώ πως να μην έχεις κατάθλιψη. Μάλλον αυτοί που δεν έχουν, απλά δεν έχουν κατανοήσει την κατάσταση τους.

Εγώ προσωπικά νιώθω μια τεράστια απόρριψη από την κοινωνία.
Φίλε δεν έχεις κατάθλιψη !! Σίγουρα !!

Απλώς δεν έχεις καταλάβει ότι το κεντρικότερο σημείο αυτού που γενικότερα όλοι αποκαλούν ευτυχία είναι ό τρόπος που αντιμετωπίζεις προβλήματα.

Ενα κοινό χαρακτηριστικό των ''επιτυχημένων'' ανθρώπων ξέρεις πιο είναι ??

Αγαπάνε τα προβλήματα και τις δυσκολίες !!

Ηδονίζονται απο την λύση των προβλημάτων και απο το ξεπέρασμα των δυσκολιών.

Με το ίδιο τρόπο που εσύ γυροφέρνεις μια γκόμενα που φαίνεται ότι αρχικά δεν σε παίρνει και στο τέλος την καταφέρνεις και την πηδάς. Κατάλαβες ??

Θα σου πώ επίσης πιο είναι το πλέον ανυπέρβλητο πρόβλημα που ακόμη και οι περισσότεροι απο τους 'επιτυχημένους'' ανθρώπους δεν καταφέρνουν να το λύσουν.

Και αυτό είναι η έλλειψη προβλημάτων. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο θηρίο να αντιμετωπίσεις απο την ανία και την πλήξη που προκαλεί η έλλειψη προβληματων.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ας ρίξουμε μια ματιά  στους  περισσότερους από τους  ανθρώπους, που τυχαίνει να είναι :

Πλούσιοι, και επώνυμοι, και όμορφοι, και έξυπνοι, και επιτυχημένοι κλπ

Πάμε κάποιες ερωτήσεις για αυτούς.

Γιατί τυχαίνει πολλοί από τους παραπάνω ανθρώπους, τους  επιτυχημένους η ''επιτυχημένους'' ( είναι ζήτημα οπτικής )

Να μην μπορούν να ζήσουν χωρίς  κάποια κοκτέιλ από ντρόγκες ,  και εκλεκτά ψυχοφάρμακα, παράγωγα συνήθως λιθίου ????

Και γιατί  ο ψυχίατρος τους, τους  επισκέπτεται πολύ πιο συχνά, από ότι ο κομμωτής τους ??

Και γιατί επιπλέον έχει ο καθένας τους από 3-4 διαζύγια ??

Και γιατί τα παιδιά τους βγαίνουν με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σε ποσοστά τετραπλάσια από ότι στους ''κοινούς'' ανθρώπους ??

Και γιατί κάποιοι από αυτούς φτάνουν ακόμη και σε φόνους η σε αυτοκτονίες ???
Κλπ Κλπ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η απάντηση είναι διότι  έχουν κορεσθεί από τα πάντα.

Γιατί; Μα επειδή επιθυμώ  αυτό που δεν έχω. Και επιθυμώ  αυτό, εκείνον  η εκείνη  που  δεν έχω  επειδή  έχω συνηθίσει αυτό που ήδη έχω,  δηλαδή έχω  ξεπεράσει όλα  αυτά που εκείνος η εκείνη η αυτό ήδη μου προσφέρουν!

Όταν όμως περιέλθω σε μια κατάσταση που ότι και αν επιθυμώ το έχω αποκτήσει και το έχω βαρεθεί τότε δεν με ικανοποιεί απλά τίποτα. Και επιμένοντας στο να πάρω κάποιο είδος ηδονής, η απλής ευχαρίστησης, η έστω ενδιαφέροντος από τα μόνα πράγματα που γνωρίζω να τα κάνω δεν μου δίνει τίποτα και με κάνει δυστυχισμένο.

Οι Rolling Stones με τα τραγούδια των οποίων χοροπήδαγα πιτσιρικάς μου  έδιναν το έναυσμα όταν τραγούδαγαν  ''I can get no, sαtisfaction'' , αλλά όπως έχω ξαναγράψει, δεν αρκεί να ακούσεις ( το τραγούδι ), για να αφουγκραστείς  ( να νοιώσεις και να συνειδητοποιήσεις ) τι εννοούσαν ο Jaeger και η παρέα του,

που αν μη τι άλλο χόρτασαν στη ζωή τους  πάρα πολλά πράγματα, πολύ νωρίς, και μάλλον ήξεραν πολύ καλά τι έλεγαν όταν τραγουδούσαν. 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο κύριος της φωτογραφίας ( Μαικλ Χατσενς ) είχε τα πάντα.

Νιάτα, ομορφιά, τεράστια επαγγελματική επιτυχία νωρίς, λεφτά, επωνυμία και αναγνώριση, ενασχόληση με αυτό που του άρεσε δηλαδή με τη μουσική κλπ.
Οι γυναίκες που γάμαγε όλες φωτομοντέλα, και ηθοποιοί, πραγματικά αμέτρητες. Οι δημοσιογράφοι είχαν χάσει τον λογαριασμό !!

Πραγματικά πρέπει να ψάξεις να βρείς τι από αυτά που ένας μέσος άνθρωπος ονειρεύεται δεν είχε στη ζωή του αποκτήσει.

Αποτέλεσμα ?? Αυτοκτόνησε σε ηλικία 37 ετών !!!

Συνημμένα

• 421792_10150601268651190_1585124720_n.jpg
    421792_10150601268651190_1585124720_n.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 9123 2.jpg
    9123 2.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 39

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ο κύριος της φωτογραφίας ( Μαικλ Χατσενς ) είχε τα πάντα.

Νιάτα, ομορφιά, τεράστια επαγγελματική επιτυχία νωρίς, λεφτά, επωνυμία και αναγνώριση, ενασχόληση με αυτό που του άρεσε δηλαδή με τη μουσική κλπ.
Οι γυναίκες που γάμαγε όλες φωτομοντέλα, και ηθοποιοί, πραγματικά αμέτρητες. Οι δημοσιογράφοι είχαν χάσει τον λογαριασμό !!

Πραγματικά πρέπει να ψάξεις να βρείς τι από αυτά που ένας μέσος άνθρωπος ονειρεύεται δεν είχε στη ζωή του αποκτήσει.

Αποτέλεσμα ?? Αυτοκτόνησε σε ηλικία 37 ετών !!!

Κ οχι μονο αυτος :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολύ εύλογα κάποιος θα αντιτείνει.

‘’Μα πήρες μια ακραία περίπτωση ενός ανισόρροπου και μας την φέρνεις σαν παράδειγμα ??’’

Η απάντηση κρύβεται στη λέξη ‘’ανισόρροπος’’. Και εννοώ ότι όσο πιο ‘’ψηλά’’ ( από απόψεως επιτυχίας ) φτάνει κάποιος τόσο πιο σημαντική γίνεται για αυτόν η έννοια της ισορροπίας γιατί απλά από όσο πιο ψηλά πέσεις τόσο πιο μεγάλη ζημιά θα πάθεις.

Και βέβαια υπάρχουν και ευτυχισμένοι επιτυχημένοι άνθρωποι ( σε μεγαλύτερο βαθμό οι αυτοδημιουργητοι ).

Πρόκειται για ανθρώπους που στη πορεία της ζωής τους και απολύτως σταδικαά κατάλαβαν ότι έχουν μεγάλη σημασία λέξεις όπως “επάρκεια”,  “αυτοκριτική”, “αυτογνωσία”, “προσαρμοστικότητα”, “σχετικότητα” και “ευγνωμοσύνη”/ Λέξεις βεβαίως  σπανίως γνωστές  στο  λεξικό του μέσου ανθρώπου!

Ισως κοντολογίς  είναι άνθρωποι που έχουν βιώσει το ‘’Μετρον Αριστον’’ του δικού μας κλεόβουλου με τον δικό τους τρόπο ο καθένας  και το έκαναν μπούσουλα στη ζωή τους ασχέτως της όποιας επιτυχίας η αποτυχίας τους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τέλος είναι άνθρωποι που έχουν καταλάβει ότι ενδιαφέρον, ευαρέσκεια, και ηδονή εκτός από το φαγητό και το σεξ μπορούν να βρούν σε θεσμούς και διαδικασιες όπως ο αθλητισμός, η επιστήμη η τέχνη και η φιλοσοφία, και μάλιστα σε ένα βαθμό μάλλον μη πεπερασμένο και ουσιαστικά  ακόρεστο.

Παραδείγματα.Η ευχαρίστηση που θα πάρεις από ένα καλό γαμήσι διαρκεί όσο και η πράξη άντε και κάποιες ώρες μετά. Η ευχαρίστηση που θα πάρεις οδηγώντας το καινούργιο σου αμάξι διαρκεί περίπου 3-4 εβδομάδες. Μετά σου φαίνεται ‘’απλά το αμάξι σου’’ και τίποτα περισσότερο.

Η ευχαρίστηση που παίρνει κάποιος που έχει μάθει και παίζει ένα μουσικό όργανο όμως διαρκεί πολλά πολλά χρόνια ίσως και όλη του τη ζωή.
Το ενδιαφέρον που μπορεί να αντλήσει ασχολούμενος με μια επιστήμη ακόμη και σε απλό ενημερωτικό επίπεδο είναι απλά ανεξάντλητο.

Το ''ρηχό΄΄ είναι εφήμερο και ''αναλώνεται'' γρήγορα. Το ''βαθύ'' έχει διάρκεια και προσφέρει άλλου είδους ικανοποίηση, εχει όμως και αυτό τα ''τρωτά'' σημεία του και μειονεκτήματα.

Ο ισορροπημένος ολοκληρωμένος άνθρωπος χρησιμοποιεί όλα τα παραπάνω ''συστατικά'' στην αναλογία που στο δικό του ψυχισμό ταιριάζουν και διαμορφώνει ανάλογα τη ζωή του. Αυτό γιατί κάθε άνθρωπος είναι αρχιτέκτονας της ζωής του.

Τελικά κατά την άποψή μου και ώς ''ακόλουθος‘’ του Επίκουρου και του Κλεόβουλου με δύο μόνο λέξεις ...  ''Μέτρον Αριστον’’ !!!

Keep Walking !!  :grin: :grin: :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κ τα ταξιδια πιστευω δεν τα βαριεσαι ποτε

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Κανείς δεν ήταν πρωταθλητής. Τα γυμνστήρια, είναι κύκλωμα όπως η πρέζα.
Έχω παιδιά στο σόϊ (ανίψια από ξαδέλφια) κάτω των 25 που έχουν μπλέξει στο κύκλωμα ...

ήδη έχουν ξεκινήσει προβλήματα υγείας ....

"διατροφή" , πρόγραμμα , "βιταμίνες" . "συμπληρώματα" , παρέα μόνο με μαλάκες (και ηλίθιες γκόμενες) του κυκλώματος ...

Κανείς δεν θα φτάσει τα 30 , το έχω πει στους γονείς τους να μην κλαίνε.

συμφωνα με τις πιπες που λες ολοι αυτοι ειναι νεκροι εδω και 30 χρονια αλλα δεν το ξερουν

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
συμφωνα με τις πιπες που λες ολοι αυτοι ειναι νεκροι εδω και 30 χρονια αλλα δεν το ξερουν

Ίδια μαλακία με το

"στο χωριό μου ξέρω 10 παπούδια που είναι 95, καπνίζουν από τα 12 5 πακέτα άφιλτρα την ημέρα
και είναι υγιέστατοι , ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ "

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
να γινετε ολοι να πηδαω αβερτα

Σέβομαι τον Πήτερσον και τις απόψεις του σε πολλά θέματα. Πρέπει να σκεφτείς όμως ότι θέλει κάποιους να του πληρώνουν τη σύνταξη. Κι οι MGTOW είναι εμπόδιο, αφού δεν θα παντρευτούν και θα κάνουν (λίγα) παιδιά με παρένθετες μητέρες. Και ποιος θα παντρευτεί την κορούλα του;

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Πολύ ωραία όλα αυτά που ανέφερε ο mindreader και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
Ένα που θα ήθελα να συμπληρώσω είναι οτι σε όλους αυτούς τους πλούσιους που ενώ τα είχαν όλα στη ζωή τους έπεσαν σε κατάθληψη , ένα κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν στο peak της καριέρας τους.Και αυτός ο τρόπος δεν μπορεί να περιγραφεί καλύτερα από τη λέξη Απότομα.Έκαναν το μπαμ τους σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι εκπαιδευμένοι να διαχειριστούν αυτή τους την επιτυχία.Πολύ σπάνιο να δεις πλούσιο και επιτυχημένο (γιατί είναι διαφορετικές έννοιες) ο οποίος "έχτισε" με τα χρόνια αυτό που είναι σήμερα και να πέσει σε κατάθλιψη.Παίζει μεγάλο ρόλο και η ιδιοσυγκρασία του καθενός.Αυτή η κατηγορία πλούσιων και επιτυχημένων που πέφτουν σε κατάθληψη για μένα αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.Υπάρχουν πάμπολες περιπτώσεις πλούσιων και επιτυχημένων που δεν έχουν ίχνος κατάθλιψης και μια χαρά διάγουν το βίος τους αλλά δεν τους γνωρίζουμε.Αντίθετα , και επειδή φυσικά πουλάει, στο χώρο των celebirities βγαίνουν στη φόρα αρκετές περιπτώσεις καταθλιπτικών που εν τέλη αυτοκτόνησαν.Προσωπικά εξακολουθώ να τους θεωρώ την εξαίρεση του κανόνα.Όπως εξαίρεση του κανόνα θεωρώ και την περίπτωση αυτοκτονίας του ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς ο οποίος είχε "χτίσει" την επιτυχία του αλλά δυστυχώς η κατάθλιψη είχε τα γνωστά αποτελέσματα.Ειδικά ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν θα έπρεπε να προβεί σε τέτοια πράξη.Όταν ήμουν 15 χρονών δεν θα ξεχάσω ποτέ την ανατριχίλα που ένοιωθα στη σκηνή της ταινίας Ο κύκλος των χαμένων ποιητών , όταν οι μαθητές ανέβαιναν ένας ένας στα θρανία και του φώναζαν : Oh captain my captain.Είναι η μοναδική ταινία που έχω χάσει το λογαριασμό στο πόσες φορές την έχω δει.Δεν ξέρω τι τον ώθησε σε αυτή την πράξη αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι το μυαλό του ανθρώπου παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια που δεν είμαστε σε θέση ακόμα να κατανοήσουμε πλήρως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom