kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Στη δουλεια εχω καποια προβληματα. Η καινουρια βοηθος που εφεραν εκτος ότι είναι μπαζο δεν τραβαει στη δουλεια. Η προηγουμενη σταματησε γιατι της βρηκαν καρκινο στη μητρα και είναι 41 χρονων.
Χτες ζητησα μια προκαταβολη για το Σεπτεβρη και το αφεντικο μου εδωσε 50 ευρω. Με εχει μεσα 130 από τον Αυγουστο και πανω απο 800 για το Σεπτεβρη. Μου εκοψαν και το επιδομα που επερνα λογο ότι ειμαι κανονικα δηλωμενος.
Γκομενα δεν εχω εδώ και καιρο. Την ξεφορτωθηκα γιατι με ειχε κουρασει. Και δεν περισευουν λεφτα για πουτανες.
Η μανα μου όταν την παιρνω τηλεφωνο ολο παραπονα είναι. Ελα τουλαχιστον 1 βδομαδα να σε δω, αφου δεν σκεφτεσαι να γυρισεις στο χωριο ακομα. Δεν ξερω ποσο ακομα θα ζησω. Ξεπεσε η κακομοιρα. Πλεον στα 84 δεν μπορει να βγει από το σπιτι. Πριστηκαν τα ποδια της. Μονη της στο χωριο χωρις ανθρωπο διπλα της.
Ζητησα από τον αδερφο μου να την παρει σπιτι του στην Αθηνα αλλα ολο το αναβαλει. Είναι και η γρια περιεργη. Προτιμαει να πεθανει μονη κι αβοηθητη παρα να γινει βαρος.
Με τα 50 ευρω επρεπε να περασω ως την Τεταρτη. Αλλα χαλασα τα 7 χτες. Επρεπε να πω 2 κουβεντες με καποιον, το ειχα αναγκη, αλλα ο φιλος που βρηκα σε μια μπυραρια αντι να με ακουει επαιζε φρουτακια, οποτε ηπια τις μπυρες στο μπαρ μονος μου κοιταζοντας να χανει τα λεφτα του. Και την Τριτη εχω ρεπο που σημενει μπυρες από το SM και σπιτι. Ευτυχως εχω «χορτο».
20/9 πρεπει να στειλω λεφτα στην Ελλαδα να πληρωθει η δοση του δανειου και ο ΕΝΦΙΑ. Μου ηρθε κι ένα νέο χρεος από το δημο που ανηκει το πατρικο μου σπιτι 600 ευρω αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι.
Και σα να μην εφταναν όλα αυτά, προχτες ανεβασα μια φωτο στο facebook κι από τους 200 φιλους/ες μονο 6 μου καναν like. Aυτο σε συνδιασμο με το ότι η γατα που εχουμε σπιτι όταν γυρισα χτες τη νυχτα με αγριοκοιταζε με εκανε να σκετφω αν αξιζει τελικα να ζουμε και γιατι ?
Πάρε έναν σκύλο. (Μην τον αφήνεις να ενοχλεί).
Ξέρω ότι θα 'ναι μεγάλο έξοδο για σένα σύμφωνα με όσα έγραψες, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να γίνει εφικτό.
Στην Ελλάδα αντί για αντικαταθλιπτικά χάπια παίρνουν σκύλους για συντροφιά, κι έτσι εκδηλώνουν και τις αντικοινωνικές τους ροπές.
Απλά πράγματα.
Εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα έπαιρνα έναν σαρ-πέι.