Νέα

Κατάθλιψη στην ζωή του σύγχρονου άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτέ κατάθλιψη?

• Ναι

Ψήφοι: 105 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 42 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γιατί δεν πας για λατιν χορό ;
Εκεί παίζει πολύ camel toe σε συνδιασμό με τακούνι !!!!!

Και γενικά, οι γκόμενες επειδή είναι τραγική μειοψηφία, την πέφτουν .

μπα δεν το εχω με το χορο καθολου θα κανω μπαμ οτι πηγα για πεσιμετικες

δε νομιζω να εχει και λατιν θα δω διεξοδικα το προγραμμα αυριο εχει ενα καρο μαλακιες με περιεργα ονοματα οπως ζουμπα και αλλα πιο περιεργα

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.245
Πόντοι
456
Οι τελευταίοι είναι και θα έπρεπε να είναι.
Αλλά από το 1981 που βγήκε ο ακατανόμαστος, τους αύξησε τόσο τις αποδοχές ... που έγιναν χλίδες ...

ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Όλοι οι παραπάνω, είναι παραγωγικοί.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Ο σουβλατζής, σκουπιδιάρης, κλπ, προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο ΑΡΚΕΤΑ περισσότερα από την χ γκόμενα που βάζει τον κώλο της στα σοσιαλ. Ποιος παίρνει περισσότερα φράγκα?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
μπα δεν το εχω με το χορο καθολου θα κανω μπαμ οτι πηγα για πεσιμετικες

δε νομιζω να εχει και λατιν θα δω διεξοδικα το προγραμμα αυριο εχει ενα καρο μαλακιες με περιεργα ονοματα οπως ζουμπα και αλλα πιο περιεργα

Τύπε το τάνγκο είναι ο πιο αρσενικός χορός αν τον μάθεις.Μετα θα τις αγγίζεις και θα στάζουν...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Για λατιν , πας σε εξειδικευμένη σχολή χορού !!
Τα μαθήματα είναι 3 ειδών

1)Ατομικά, ακριβά, δεν λένε. Μαλάκες την πέφτουν στις δασκάλες και γίνονται ρεζίλι .
Λένε για μακροχρόνια επένδυση αν γίνεις κολλητός με δασκάλα χορού.
Δεν γίνεται εύκολα όμως κολλητός, αν είσαι free .

2)Ομαδικά , γίνεται της πουτάνας. Εκεί παίζει ο καυλιάρης.

3)Εκπαιδευτικά πάρτυ !!!! Πρέπει να έχεις αποκτήσει κάποια εμπειρία. Πάρτυ στη σχολή, μόνο μαθητές. Έχει και κανά ποτάκι.
Χορεύεις αποκλειστικά με ... συμμαθήτριες. Με δεδομένο ότι είναι 75/25 γυναίκες άνδρες, χορεύεις με ασύλληπτα μουνιά.

Ο χορός, είναι σε αθλητικό επίπεδο με αξιώσεις. Όχι μπαλαμουτέ όπως σε κλαμπ και τα σχολικά μας χρόνια!
Αλλά τα κονέ ... κονέ !!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε το τάνγκο είναι ο πιο αρσενικός χορός αν τον μάθεις.Μετα θα τις αγγίζεις και θα στάζουν...

Για να μάθεις τανγκό ή πάσο ντόμπλε ... πρέπει να ιδρώσεις πολλές 12άδες σώβρακα.
Δεν είναι τσάμικο .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Για λατιν , πας σε εξειδικευμένη σχολή χορού !!
Τα μαθήματα είναι 3 ειδών

1)Ατομικά, ακριβά, δεν λένε. Μαλάκες την πέφτουν στις δασκάλες και γίνονται ρεζίλι .
Λένε για μακροχρόνια επένδυση αν γίνεις κολλητός με δασκάλα χορού.
Δεν γίνεται εύκολα όμως κολλητός, αν είσαι free .

2)Ομαδικά , γίνεται της πουτάνας. Εκεί παίζει ο καυλιάρης.

3)Εκπαιδευτικά πάρτυ !!!! Πρέπει να έχεις αποκτήσει κάποια εμπειρία. Πάρτυ στη σχολή, μόνο μαθητές. Έχει και κανά ποτάκι.
Χορεύεις αποκλειστικά με ... συμμαθήτριες. Με δεδομένο ότι είναι 75/25 γυναίκες άνδρες, χορεύεις με ασύλληπτα μουνιά.

Ο χορός, είναι σε αθλητικό επίπεδο με αξιώσεις. Όχι μπαλαμουτέ όπως σε κλαμπ και τα σχολικά μας χρόνια!
Αλλά τα κονέ ... κονέ !!!!!

Τύπε  :respect:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

aberlour-cuvee-marie-d-ecosse-15-year-old-single-malt-scotch-whisky-speyside-scotland-10358965.jpg

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ανοιγώ αυτό θέμα για όλα τα μέλοι που περνάνε / έχουν περάσει κατάθλιψη.

Προσωπικά, δεν βρίσκω λόγο για να ζεις εαν είσαι ο μέσος άνδρας. Δυστυχώς η αξία μας πλέον μετρίεται με followers στο instagram, με γνωριμίες, με φήμη, και με χρήμα. Εαν δεν έχεις κάτι από αύτα, είσαι μέσα στο μεγαλύτερο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού της χώρας που δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως αξία. Για να γαμήσεις, πρέπει να παρακαλάς, να φας 1000 άκυρα, και ΙΣΩΣ να σου κάτσει κάποια μετά απο παρακάλια. Πας σε ένα κλαμπ, και σου φέρονται όλοι με εχθρικότητα (Αν δεν φας πόρτα βέβαια). Αν πας να μιλήσεις σε κάποια γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να σε κοιτάξει λες και πας να την σκοτώσεις, και για ποιον λόγο άλλωστε να κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου, εφόσον έχει εκατό μαλάκες να την παρακαλάνε κάθε μέρα στο διαδίκτυο. Ο μόνος λόγος που βγαίνουν πλεον, είναι για να βγάλουν stories, και να το παίξουν celebrities.
Μην μιλήσω φυσικά για την περίπτωση του γάμου / παιδιών, όπου πλέον να βρεις γυναίκα να σε αγαπάει αληθινά είναι πιο δύσκολο από το να κερδίσεις το τζοκερ, τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν, και καταλήγει ο άντρας να πληρώνει για μια οικογένια που στην ουσία δεν θα είναι μέλος της.

Φυσικά, δεν είναι σκατά μόνο το σεξουαλικό κομμάτι στην ζωή του μέσου άνδρα (αν και παίζει ένα τεράστιο ρόλο στην ψυχική μας υγεία). Όλοι εμείς που δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο προσόν (δηλαδή κάποιο καλό πτυχίο) είμαστε καταδικασμένοι να δουλεύομαι σαν σκλάβοι για 3 και 6, και να μας φέρονται και σκατά, και για ποιον λόγο? Για να μπορούμε να φυτοζωούμε, και να μην ζούμε ευτυχισμένοι.

Δεν ξέρω πως ήταν τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά πιστεύω ότι τα χρόνια που ζούμε πλεον είναι από τα χειρότερα, και απορώ πως να μην έχεις κατάθλιψη. Μάλλον αυτοί που δεν έχουν, απλά δεν έχουν κατανοήσει την κατάσταση τους.

Εγώ προσωπικά νιώθω μια τεράστια απόρριψη από την κοινωνία.
Συμπληρώνοντας και "μαζεύοντας" τα προηγούμενα posts μου, έστω και λίγο ετεροχρονισμένα.

Αν και αρχικά δεν ήθελα να στο γράψω, τελικά κατέληξα ότι πρέπει.

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού και "εύκολη" γκόμεγα. Όταν την κοιτάζεις για πολύ χρόνο τότε νομίζει ότι τη φλερτάρεις. Και μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί.

Το έχω δεί να συμβαίνει αυτό. Και αν αρχίσει το φλέρτ δεν ανατρέπεται. Όσο και αν ακούγεται παράξενο έχει ένα ηδονικό στοιχείο μέσα του.

Μη το δοκιμάσεις !! Γιατί αμέσως μετά αυτό θα δοκιμάσει τα όριά σου !!

Keep walking !!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Εβαλα να δω ενα βίντεο απο MGTOW Hellas και επεσα πανω σε αυτό που μιλάει για την αντρική κατάθλιψη , οπότε ας το βάλω εδω αν θέλει κάποιος να το δει.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
εγω εχω 7 χρονια καταθλιψη.με ριξαν τα φαρμακα τα αντικαταθλιπτικα και δεν εχω καυλες καθολου.με εφεξορ και σεροπραμ και δε μου κανει κουκου
Έλα ρε, κι εγώ ακριβώς τα ίδια πίνω. Εφεξορ των 75 και σεροπραμ των 20 κάθε πρωί. Καλές όμως έχω, αλλά βαριέμαι να φλερτάρω ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά και μια φορά τη βδομάδα σε μπου για να φεύγουν τα χοντρά. Μην σε περνάει από κάτω. Γυμναστική, δουλειά, χομπυ και στα τέτοια σου όλα. Να σαι καλά..

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
"Γυμναστική, δουλειά, χομπυ και στα τέτοια σου όλα. .."

Kαι καλη παρεα ομως αλλιως δε γινεται τιποτα,μόνος σου παθαινεις καταθληψη...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
το αιδοιοκεντρικο γυναικοκεντρικο καπιταλιστικο κατεστημενο στελνει τους ανδρες στην παρανοια και στην καταθλιψη κερδοσκοπωντας πανω τους

εξ'ου και η εξαρση της εμφανισης των life coaches και pua

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
"Γυμναστική, δουλειά, χομπυ και στα τέτοια σου όλα. .."

Kαι καλη παρεα ομως αλλιως δε γινεται τιποτα,μόνος σου παθαινεις καταθληψη...

Εγώ θα'λεγα καμια καλή γκόμενα τύπε,όσο μεγαλώνεις αυτό χρειάζεσαι και όχι άλλη ψωλαρία στη ζωή σου

Δεν είναι τυχαίο που κατάθλιψη παθαίνουν κυρίως όσοι είναι χωρίς γκόμενα,όχι χωρίς παρέα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom