Νέα

Κατάθλιψη στην ζωή του σύγχρονου άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτέ κατάθλιψη?

• Ναι

Ψήφοι: 105 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 42 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
Αν το πάρεις σοβαρές κ απευθυνθείς εκεί π πρέπει έχει φυσικά αποτέλεσμα τύπε. Εγώ χρόνια ταλανιζόμουν με κρίσεις πανικού κ ύστερα από καλή καθοδήγηση κ θεραπεία είμαι καλυτερα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ανοιγώ αυτό θέμα για όλα τα μέλοι που περνάνε / έχουν περάσει κατάθλιψη.

Προσωπικά, δεν βρίσκω λόγο για να ζεις εαν είσαι ο μέσος άνδρας. Δυστυχώς η αξία μας πλέον μετρίεται με followers στο instagram, με γνωριμίες, με φήμη, και με χρήμα. Εαν δεν έχεις κάτι από αύτα, είσαι μέσα στο μεγαλύτερο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού της χώρας που δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως αξία. Για να γαμήσεις, πρέπει να παρακαλάς, να φας 1000 άκυρα, και ΙΣΩΣ να σου κάτσει κάποια μετά απο παρακάλια. Πας σε ένα κλαμπ, και σου φέρονται όλοι με εχθρικότητα (Αν δεν φας πόρτα βέβαια). Αν πας να μιλήσεις σε κάποια γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να σε κοιτάξει λες και πας να την σκοτώσεις, και για ποιον λόγο άλλωστε να κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου, εφόσον έχει εκατό μαλάκες να την παρακαλάνε κάθε μέρα στο διαδίκτυο. Ο μόνος λόγος που βγαίνουν πλεον, είναι για να βγάλουν stories, και να το παίξουν celebrities.
Μην μιλήσω φυσικά για την περίπτωση του γάμου / παιδιών, όπου πλέον να βρεις γυναίκα να σε αγαπάει αληθινά είναι πιο δύσκολο από το να κερδίσεις το τζοκερ, τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν, και καταλήγει ο άντρας να πληρώνει για μια οικογένια που στην ουσία δεν θα είναι μέλος της.

Φυσικά, δεν είναι σκατά μόνο το σεξουαλικό κομμάτι στην ζωή του μέσου άνδρα (αν και παίζει ένα τεράστιο ρόλο στην ψυχική μας υγεία). Όλοι εμείς που δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο προσόν (δηλαδή κάποιο καλό πτυχίο) είμαστε καταδικασμένοι να δουλεύομαι σαν σκλάβοι για 3 και 6, και να μας φέρονται και σκατά, και για ποιον λόγο? Για να μπορούμε να φυτοζωούμε, και να μην ζούμε ευτυχισμένοι.

Δεν ξέρω πως ήταν τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά πιστεύω ότι τα χρόνια που ζούμε πλεον είναι από τα χειρότερα, και απορώ πως να μην έχεις κατάθλιψη. Μάλλον αυτοί που δεν έχουν, απλά δεν έχουν κατανοήσει την κατάσταση τους.

Εγώ προσωπικά νιώθω μια τεράστια απόρριψη από την κοινωνία.

τυπε γιατι δεν γινεσαι γκει-μπαι? θα βαρεθεις να γαμας κωλαρακια  :orchestra: :grin: :grin: :grin: :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ενα σχετικό βίντεο που μιλαει για τα αντικαταθλιπτικα χάπια.

Απο οτι φαινεται το καλύτερο αντικαταθλιπτικό είναι μια μπουρδελότσαρκα όπως είπαν σε προηγουμενες σελίδες

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κατάθλιψη και μαλακίες!

Στην Ελλάδα την πληρώνουν μόνο οι φτωχοί.

Όταν είσαι προβληματισμένος, σε φτύνουν.

Όταν γίνεις προβληματικός, σε βρίζουν.

Όταν καταντήσεις πρόβλημα, σε φοβούνται.

Ποιος θα γκρεμίσει τώρα τέτοιο ποστ;;;

:o

Επισκέπτης
Εμπιστευ
Ενα σχετικό βίντεο που μιλαει για τα αντικαταθλιπτικα χάπια.

Απο οτι φαινεται το καλύτερο αντικαταθλιπτικό είναι μια μπουρδελότσαρκα όπως είπαν σε προηγουμενες σελίδες

εστε αυτον και οχι εμενα τον ψυχιατρο;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Παιρνω solian kai serequel γνωριζει κανεις παρενεργειες?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Είσαι σίγουρος ότι ρωτάς στο κατάλληλο forum? :2funny:

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Εχει κανεις καταθλιψη να βοηθησει?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πεντοκιλο φτανεις ή εισαι πιο κατω...;

Εισαι πιο πανω τυπε...;

Respect δηλαδη αν εισαι στο πιο πανω.

:respect:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:
.. Ένα και μόνο...
...Η ζωή είναι διαχείριση.
:rose: :rose:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.407
Πόντοι
2.356
Η κατάθλιψη είναι κάτι σύνθετο. Δεν είναι μια στεναχώρια. Είναι μια κλινική κατάσταση και οφείλουμε όλοι μας να την αντιμετωπίζουμε απευθυνόμενοι σε ειδικούς ιατρούς. Η όποια ανίχνευσή της γίνεται από επιστήμονες ψυχιάτρους.
Το να γράφουμε εδώ την άποψή μας φυσικά και βοηθάει.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που βρίσκονται στα προστάδια της κατάθλιψης έχουν απλά ανάγκη να μιλήσουν σε κάποιον.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Πεντοκιλο φτανεις ή εισαι πιο κατω...;

Εισαι πιο πανω τυπε...;

Respect δηλαδη αν εισαι στο πιο πανω.

:respect:

Έχω δέσει το όργανο επιμήκυνσης πέους στον μηρό μου και για το επόμενο εξάωρο θα είμαι στο Νετφλιξ. Αν χρειαστείς κάτι στείλε μου μήνυμα, είμαι εδώ για βα βοηθήσω.

Συνημμένα

• 13B3181E-63DE-4FB2-BDA1-1D90F1DDB889.jpeg
    13B3181E-63DE-4FB2-BDA1-1D90F1DDB889.jpeg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 98

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21
Γενικα ειμαι αισιοδοξος και δεν εχω περασει τετοια φαση αν και η καταθλιψη ειναι υπουλος εχθρος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.407
Πόντοι
2.356
.. έδωσες καλή πάσα.
Ψυχραιμία λοιπον..

Επίσης, αξιότιμη χρήστρια amjik, θα σου πω αυτό που λένε και οι αριστεροί ιοθετώντας και παραφράζοντας το στίχο του Ρίτσου: Η ζωή πάντα τραβάει την ανηφόρα, απλώς δικό μας χρέος μας είναι να έχουμε μαζί μας "σημαίες" και "ταμπούρλα". Είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες είτε ότι θέλετε. Με αυτά θα ξεπεράσουμε την κατάθλιψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom