Ρε παιδιά, γιατί όλοι σας πέσατε να τον φάτε τον δημιουργό του θέματος? Πήγαινε σε ψυχίατρο λέει ο ένας, άντε να αυτοκτονήσεις ο άλλος, είστε σοβαροί? Μια χαρά τα λέει το παλληκάρι. Αλήθειες εκφράζει. Το ότι κατηγορεί την φυσική ροπή των γυναικών προς την ηλιθιότητα, σας πείραξε? Ή μήπως δεν σας κάθεται καλά η αλήθεια που είπε ότι αν ένας παντρεμένος χωρίσει, θα πληρώνει μια ζωή χωρίς λόγο και αιτία και θα καταστραφεί οικονομικά και θα προσθέσω εγώ και ψυχολογικά.
Για να μπορεί ένας άντρας να έχει ισορροπία και κίνητρο στη ζωή του χρειάζεται σταθερή πρόσβαση σε ένα αιδοίο. Βέβαια τα τελευταία 50 χρόνια το προαναφερθέν αιδοίο οι ιδιοκτήτριές του, δύσκολα το διαθέτουν σε κοινούς θνητούς (ναι εσείς που με διαβάζετε τώρα κοινοί θνητοί είστε) και σε αυτό φταίει η γυναικεία χειραφέτηση (kiss my ass) και τα δήθεν γυναικεία δικαιώματα (μη χέσω). Εν ολίγοις και για να μην πλατειάζουμε, στην σημερινή εποχή, η έλλειψη ανδρικής εξουσίας στις δυτικές πολιτισμένες χώρες, βοηθάει το γυναικείο παρανοϊκό μυαλό, να υποπέφτει σε κατά συρροήν βλακείες, χωρίς να υπάρχει το ανδρικό στοιχείο που θα καθηλώνει την γυναίκα όταν σκέφτεται να ενεργήσει κουτοπόνηρα προς όφελος δικό της και καταστροφή του ανδρός.
Όλα αυτά που συμβουλεύετε όλοι οι φωστήρες το παλληκάρι, να βρει καλύτερη δουλειά, να πάει γυμναστήριο και άλλα καλλιτεχνικά στην θεωρία είναι ωραία αλλά στην πράξη είναι λίγο δύσκολο έως ακατόρθωτο την σημερινή εποχή να βρεις καλύτερη δουλειά να σου αποδίδει περισσότερα χρήματα.
Θα έλεγα να σταματήσετε να επιτίθεστε στον τύπο που δημιούργησε το θέμα και να σκεφτούμε όλοι μαζί τρόπους να επαναφέρουμε τις γυναίκες στην τάξη και στην φυσική τους κατάσταση, η οποία δεν είναι η ισότητα με τον άνδρα αλλά η συμπλήρωσή του.
Πριν βιαστείτε να με πείτε όλοι οι υποτακτικοί των γυναικών μισογύνη, αναχρονιστικό, φασίστα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο σκεφτείτε πως αν σταματούσατε όλοι σας να τις κάνετε κοπλιμέντα όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε, αν σταματούσατε να τις κάνετε λάικ σε ότι βλακεία και αν πουν σε φέις και ίνστα και ότι φωτο και να αναρτήσουν και αν σταματούσατε να τις κάνετε χατήρια του στυλ, να τις μεταφέρετε δυο νομούς παραπέρα επειδή εκεί είναι το σπίτι τους και να τις πληρώνετε συνέχεια τις εξόδους τους, τότε ο τσαμπουκάς των γυναικών θα πήγαινε περίπατο και δεν θα μοίραζαν αβέρτα τις χυλόπιτες όπως ο Καραμολέγκος μοιράζει τα ψωμιά.