Επισκέπτης
στο ξαναποσταρω!!!ρίχνουμε και λάσπη για να δώσουμε τροφή στην αλητεία?
άλωστε στο ιντερνετ είμαστε και δεν ξέρεις ποιος είμαι και τι μπορεί να είμαι..
και καλύτερα δεν χρειάζεται να μάθεις..
στο ξαναποσταρω!!!ρίχνουμε και λάσπη για να δώσουμε τροφή στην αλητεία?
μια χαρά είμαι και ήρεμος όπως βλέπεις τα γραφτά μου είναι συγκροτημένα..στο ποσταρα 2 σελιδες πριν!βεβαια δεν εχει σημασια αυτο,αλλα το θεμα ειναι οτι τα παιρνεις ολα πολυ σοβαρα!κανε την πλακα σου το χαβαλε σου και τελος!τις περισσοτερες φορες μανουριαζεις!
καλώς ήρθατε επισκέπτες να θαυμάσετε την αφρόκρεμα της αλητείας που συχνάζει εδώ μέσα...
και την απειλεί που την είδες?στο ξαναποσταρω!!!
άλωστε στο ιντερνετ είμαστε και δεν ξέρεις ποιος είμαι και τι μπορεί να είμαι..
και καλύτερα δεν χρειάζεται να μάθεις..
εσύ τώρα που ήσουνα τόσο καιρό σε κανένα βουνό και έστηνες ανεμογενήτριες?Στην οποία ανήκεις και συ μεγάλε....
Είστε 10 καραγκιοζάκια εδώ μέσα που βρίζεστε και μαλώνετε συνέχεια και γαμάτε όλα τα θέματα...
Τόσο ανάγκη να σας προσέξουν έχετε....???
εσύ τώρα που ήσουνα τόσο καιρό σε κανένα βουνό και έστηνες ανεμογενήτριες?
ρε αριων,τον χαζο παριστανεις τωρα?αντι να βγεις να παραδεχτεις την χαζομαρα που εκανες,πουλας τρελλα τωρα??βριζεις,γραφεις ψευτοαπειλες,κατηγορεις μελη για διπλα και τριπλα νικ,ενω εσυ το εκανες αυτο,κατηγορεις μοντ,αντμιν,ολο τον κοσμο,στελνεις τελεσιγραφα στο σαιτ,για μια κατασταση που εσυ δημιουργησες!και την απειλεί που την είδες?
Ρε φίλε Necronomicon, γιατί τον βρίζεις; Πες και σε μας να μάθουμε.
Ρε φίλε Necronomicon, γιατί τον βρίζεις; Πες και σε μας να μάθουμε.
θα σου πω εγώ απλά εκεί που ανθίζει ο πολιτισμός είναι ανύπαρκτη η εγκληματικότητα....σκέψου λίγο δες την προσφορά μου εδώ μέσα και βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει...Ρε φίλε Necronomicon, γιατί τον βρίζεις; Πες και σε μας να μάθουμε.
Γιατί έχει βρίσει πολλές φορές και αυτός μέλη εδώ μέσα με κώνους και παράλληλα κλαίγεται για τους κλώνους
Κάνει πουστίες σε άλλα μέλη και γενικά είναι μεγάλο λαμόγιο!
Και όχι τίποτα άλλο αλλά παεί να μας την βγει και ηθική ο τύπος από πάνω!
Να μάθει να μην κατακρίνει αυτά που έκανε
Ουκ ολίγα μέλη έχει προσβάλει στα πολιτικά και στα αθλητικά!
μηδαμινη προσφορα,σε σχεση με αλλα μεληθα σου πω εγώ απλά εκεί που ανθίζει ο πολιτισμός είναι ανύπαρκτη η εγκληματικότητα....σκέψου λίγο δες την προσφορά μου εδώ μέσα και βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει...
εγώ μια φορά έβρισα μάνα και αυτό εξαναγκάστηκα να το κάνω από τον περίσιο ζήλο μερικών εδώ...ρε αριων,τον χαζο παριστανεις τωρα?αντι να βγεις να παραδεχτεις την χαζομαρα που εκανες,πουλας τρελλα τωρα??βριζεις,γραφεις ψευτοαπειλες,κατηγορεις μελη για διπλα και τριπλα νικ,ενω εσυ το εκανες αυτο,κατηγορεις μοντ,αντμιν,ολο τον κοσμο,στελνεις τελεσιγραφα στο σαιτ,για μια κατασταση που εσυ δημιουργησες!
θα σου πω εγώ απλά εκεί που ανθίζει ο πολιτισμός είναι ανύπαρκτη η εγκληματικότητα....σκέψου λίγο δες την προσφορά μου εδώ μέσα και βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει...
εγώ μια φορά έβρισα μάνα και αυτό εξαναγκάστηκα να το κάνω από τον περίσιο ζήλο μερικών εδώ...
εσύ τώρα που ήσουνα τόσο καιρό σε κανένα βουνό και έστηνες ανεμογενήτριες?
Ναι πορνόγερε! Ο πολιτισμός σου θα μείνει ανεξίτιλος στο bourdela.com με τις τσόντες που ανέβαζες
καλά στην ζωή μόνο πουτάνες υπάρχουν? το παίζεις και προοδευτικός άνθρωπος τι το ποιο χειροπιαστό για την ΚΕ του ΚΚΕ που ψάχνει της αιτείες γιατί πήγε κατά διαόλου η ΕΣΣΔ και ο περίγυρος..μηδαμινη προσφορα,σε σχεση με αλλα μελη
ρε ένας καριόλη, το γέλιο έχεις, τι ωραία τα λες μπράβο γαμώ την παναγία σου