Νέα

Κατάθεση μήνυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Arion1955®
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο ποσταρα 2 σελιδες πριν!βεβαια δεν εχει σημασια αυτο,αλλα το θεμα ειναι οτι τα παιρνεις ολα πολυ σοβαρα!κανε την πλακα σου το χαβαλε σου και τελος!τις περισσοτερες φορες μανουριαζεις!
μια χαρά είμαι και ήρεμος όπως βλέπεις τα γραφτά μου είναι συγκροτημένα..

και σου είπα μαθήματα ηθικής να κάνεις στους αλήτες που ανέχεσαι....

σε βλέπω ότι τους χαιδεύεις και εσύ...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
καλώς ήρθατε επισκέπτες να θαυμάσετε την αφρόκρεμα της αλητείας που συχνάζει εδώ μέσα...

Στην οποία ανήκεις και συ μεγάλε....
Είστε 10 καραγκιοζάκια εδώ μέσα που βρίζεστε και μαλώνετε συνέχεια και γαμάτε όλα τα θέματα...
Τόσο ανάγκη να σας προσέξουν έχετε....???

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στην οποία ανήκεις και συ μεγάλε....
Είστε 10 καραγκιοζάκια εδώ μέσα που βρίζεστε και μαλώνετε συνέχεια και γαμάτε όλα τα θέματα...
Τόσο ανάγκη να σας προσέξουν έχετε....???
εσύ τώρα που ήσουνα τόσο καιρό σε κανένα βουνό και έστηνες ανεμογενήτριες?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε Necronomicon, γιατί τον βρίζεις; Πες και σε μας να μάθουμε.

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Απλά δεν κάνει την ζωή του εδώ μέσα ο άνθρωπος όπως εσύ!
Γαμαεί και κανα μουνί που και που...αλλά ξέχασα εσύ ούτε το χρώμα του μουνιού δεν θυμάσαι πλεον κωλόγερε :2funny:

Επισκέπτης
και την απειλεί που την είδες?
ρε αριων,τον χαζο παριστανεις τωρα?αντι να βγεις να παραδεχτεις την χαζομαρα που εκανες,πουλας τρελλα τωρα??βριζεις,γραφεις ψευτοαπειλες,κατηγορεις μελη για διπλα και τριπλα νικ,ενω εσυ το εκανες αυτο,κατηγορεις μοντ,αντμιν,ολο τον κοσμο,στελνεις τελεσιγραφα στο σαιτ,για μια κατασταση που εσυ δημιουργησες!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Γιατί είναι μάγκας και έξυπνος, εσείς είστε βλάκες.... :2funny: Ελά ρε βρωμόπουστα Necromonicon, πες κανα αστειο πάλι γαμώ την παναγία σου και τα λες ωραία :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Γιατί έχει βρίσει πολλές φορές και αυτός μέλη εδώ μέσα με κώνους και παράλληλα κλαίγεται για τους κλώνους
Κάνει πουστίες σε άλλα μέλη και γενικά είναι μεγάλο λαμόγιο!
Και όχι τίποτα άλλο αλλά παεί να μας την βγει και ηθική ο τύπος από πάνω!
Να μάθει να μην κατακρίνει αυτά που έκανε
Ουκ ολίγα μέλη έχει προσβάλει στα πολιτικά και στα αθλητικά!

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα σου πω εγώ απλά εκεί που ανθίζει ο πολιτισμός είναι ανύπαρκτη η εγκληματικότητα....σκέψου λίγο δες την προσφορά μου εδώ μέσα και βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Γιατί έχει βρίσει πολλές φορές και αυτός μέλη εδώ μέσα με κώνους και παράλληλα κλαίγεται για τους κλώνους
Κάνει πουστίες σε άλλα μέλη και γενικά είναι μεγάλο λαμόγιο!
Και όχι τίποτα άλλο αλλά παεί να μας την βγει και ηθική ο τύπος από πάνω!
Να μάθει να μην κατακρίνει αυτά που έκανε
Ουκ ολίγα μέλη έχει προσβάλει στα πολιτικά και στα αθλητικά!

:2funny::2funny::2funny::2funny: ρε πως τα λες γαμώ τον χριστό σου :2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε αριων,τον χαζο παριστανεις τωρα?αντι να βγεις να παραδεχτεις την χαζομαρα που εκανες,πουλας τρελλα τωρα??βριζεις,γραφεις ψευτοαπειλες,κατηγορεις μελη για διπλα και τριπλα νικ,ενω εσυ το εκανες αυτο,κατηγορεις μοντ,αντμιν,ολο τον κοσμο,στελνεις τελεσιγραφα στο σαιτ,για μια κατασταση που εσυ δημιουργησες!
εγώ μια φορά έβρισα μάνα και αυτό εξαναγκάστηκα να το κάνω από τον περίσιο ζήλο μερικών εδώ...

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα σου πω εγώ απλά εκεί που ανθίζει ο πολιτισμός είναι ανύπαρκτη η εγκληματικότητα....σκέψου λίγο δες την προσφορά μου εδώ μέσα και βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει...

Ναι πορνόγερε! Ο πολιτισμός σου θα μείνει ανεξίτιλος στο bourdela.com με τις τσόντες που ανέβαζες :2funny:

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ μια φορά έβρισα μάνα και αυτό εξαναγκάστηκα να το κάνω από τον περίσιο ζήλο μερικών εδώ...

:2funny: Ξεμωραμένε κωλόγερε πρόσεχε μην βγουν στην φόρα τα απλύτα σου όπως και τα απειλητικά πμ των κλώνων σου

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Όχι μεγάλε....εγώ χρησιμοποιώ το φόρουμ για ενημέρωση και χαβαλέ...μέχρι που έρχονται κάποιοι σαν εσένα και τους ομοίους σου (τους οποίους απειλείς με μήνυση) και προσπαθειτε να ξεχάσετε την ανυπαρξία σας από το πληκτρολόγιο.

Ο Necronomicon δε, που σε κρίνει για την εξωτερική σου εμφάνιση πρέπει να είναι χειρότερος και από το καλάθι που πετάμε της καπότες στα μπουρδέλα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ναι πορνόγερε! Ο πολιτισμός σου θα μείνει ανεξίτιλος στο bourdela.com με τις τσόντες που ανέβαζες :2funny:

:2funny::2funny::2funny: ρε ένας καριόλη, το γέλιο έχεις, τι ωραία τα λες :2funny::2funny::2funny: μπράβο γαμώ την παναγία σου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μηδαμινη προσφορα,σε σχεση με αλλα μελη
καλά στην ζωή μόνο πουτάνες υπάρχουν? το παίζεις και προοδευτικός άνθρωπος τι το ποιο χειροπιαστό για την ΚΕ του ΚΚΕ που ψάχνει της αιτείες γιατί πήγε κατά διαόλου η ΕΣΣΔ και ο περίγυρος..

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny::2funny::2funny: ρε ένας καριόλη, το γέλιο έχεις, τι ωραία τα λες :2funny::2funny::2funny: μπράβο γαμώ την παναγία σου :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Καλά ρε ΕΛΕΠΑΠ δεν βλέπεις τόση ώρα οτί σε έχω γραμμένο στην πούτσα μου ρε καραγκιόζη?
Τουλάχιστον σταμάτα να λες τα ίδια!Μου δίνεις την εντύπωση οτι το iq σου είναι πιο χαμηλό και απο του Παπαρίων :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom