Επισκέπτης
Την κανανε και οι Mod...Δεν ειναι κανεις μεσα!
Που ειναι οι mod οεο?
Που ειναι οι mod οεο?
πουλάει το θέμα....Ρε μαγκες αν ειστε δηλαδη γιατι δεν βρισκεστε εξω να λυσετε τις διαφορες σας απ το να μπινελικωνεστε εδω μεσα?Αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε?
Ρε Μods τι θα γινει μ αυτη τη δουλεια?Εχετε παρει γραμμη να τα αφηνετε ολα ή εχετε ξεχασει τους κανονες?
Αι σιχτιρ
η υποθεση της ταινειας ποια ειναι?
μάδησα μια μαργαρίτα και την ρώτησα.....Την κανανε και οι Mod...Δεν ειναι κανεις μεσα!
Που ειναι οι mod οεο?
Το αριστουργημα του Γιαννη Οικονομιδη "Η ψυχη στο στομα".xaxa.... τιν τουτο ρε???
γαμιέσαι ρε....
να παν να γαμηθούν όλοι τους....
μαλάκα....
κλπ κλπ....
σε βοήθησα ρε;;;;
αλλα εσυ εδω εισαι ακομα,ατιμουλικο ;) ;) ;)μάδησα μια μαργαρίτα και την ρώτησα.....
έχουν γραφτεί μέλη στο δίπλα για να πάρουν μαθήματα οργάνωσης...
Ότι θυμάσαι χαίρεσαι κωλόγερε!
κατσε σε λιγο θα πεσει και ενα πισωκολλητο με την γυναικα του λαερτη(αυτος που κανει τον μαλακα της υποθεσης)καλή φαίνεται πάντως....
φάση έχει....
καλά εσύ τώρα ποιος είσαι 7 μηνύματα και αμέσως κατηχητικό...ρε σεις τωρα καθεστε και τσακωνεστε μολις ειδα το θεμα και το διαβασα ολο.......ΑΡΙΩΝ αρχικα αν σε πειραξαν καποια σχολια δεν πας για μηνυσεις κτλ απλα μα παρα πολυ απλα δεν ξαναμπαινεις στο bourdela.com εγω αυτο θα εκανα ...........sorry κιολας αλλα αυτα τα σχολια σε επειρεασαν σαν προσωπικοτητα?????σε ζημιοσαν οικονομικα????και για αποφυγη παρεξηγησεων αυτο δεν παει μονο στο Αριωνα αλλα και σε ολους αυτο το site το γνωρισα ως οδηγο ας πουμε μην το διαλυεται...........
το πήρες το πμ? για ρώτα μερικούς παλιούς να σου πουν ποιον εννοώ...Αριωνα...αμα κανεις μυνηση θα στα κοψω τα κακαλα συριζα
μην χάσουν τον πελάτη...Δεν θα μπω στην ουσια της κουβεντας αυτης, γιατι δεν γνωριζω, αρα δεν κανω τον εξυπνο..Ομως, διαβαζοντας το θρεντ, εχω μια ερωτηση για σενα...Ποσα κιλα μαλακας εισαι ρε καμμενε; Και γιατι δεν σε εχουν μπαναρει οι μοντς για τον τροπο που μιλας;; Αντε να χαθεις ηλιθιε απο εδω που βρωμιζεις το σαιτ, με την ανοχη καποιων βεβαια..βρε ουστττττ τελειωμενε
ρε σεις τωρα καθεστε και τσακωνεστε μολις ειδα το θεμα και το διαβασα ολο.......ΑΡΙΩΝ αρχικα αν σε πειραξαν καποια σχολια δεν πας για μηνυσεις κτλ απλα μα παρα πολυ απλα δεν ξαναμπαινεις στο bourdela.com εγω αυτο θα εκανα ...........sorry κιολας αλλα αυτα τα σχολια σε επειρεασαν σαν προσωπικοτητα?????σε ζημιοσαν οικονομικα????και για αποφυγη παρεξηγησεων αυτο δεν παει μονο στο Αριωνα αλλα και σε ολους αυτο το site το γνωρισα ως οδηγο ας πουμε μην το διαλυεται...........
τα ίδια μπινελίκια + σκηνή απο τρακάρισμα + υπογραφή ταραντίνο, θα ήταν υποψήφια για χρυσό φοίνικα τώραωραιο σεναριο ενα τεταρτο την βλεπω και μονο γαλλικα ακουω ρε τι πληρωνουμε την ερτ για να βαζει!
και το 8 που οφείλετε μηδένισε το κοντέρ?αρχικα ειμαι καιρο μελος απλα θα πω κατι οταν ΕΧΩ κατι να πω............και επειδη εχω φαει χρονια σε διαφορα φορουμς εχω μαθει να λεω κατι οταν πρεπει..........