Νέα

Κατάθεση μήνυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Arion1955®
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Την κανανε και οι Mod...Δεν ειναι κανεις μεσα!
Που ειναι οι mod οεο? :2funny: :2funny:

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαγκες αν ειστε δηλαδη γιατι δεν βρισκεστε εξω να λυσετε τις διαφορες σας απ το να μπινελικωνεστε εδω μεσα?Αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε?
Ρε Μods τι θα γινει μ αυτη τη δουλεια?Εχετε παρει γραμμη να τα αφηνετε ολα ή εχετε ξεχασει τους κανονες?
Αι σιχτιρ
πουλάει το θέμα....

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Την κανανε και οι Mod...Δεν ειναι κανεις μεσα!
Που ειναι οι mod οεο? :2funny: :2funny:
μάδησα μια μαργαρίτα και την ρώτησα.....

έχουν γραφτεί μέλη στο δίπλα για να πάρουν μαθήματα οργάνωσης...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
γαμιέσαι ρε....

να παν να γαμηθούν όλοι τους....
μαλάκα....

κλπ κλπ....

σε βοήθησα ρε;;;; :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:

ωραιο σεναριο ενα τεταρτο την βλεπω και μονο γαλλικα ακουω ρε τι πληρωνουμε την ερτ για να βαζει! :headbang:

tasos06

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
10
Πόντοι
0
ρε σεις τωρα καθεστε και τσακωνεστε μολις ειδα το θεμα και το διαβασα ολο.......ΑΡΙΩΝ αρχικα αν σε πειραξαν καποια σχολια δεν πας για μηνυσεις κτλ απλα μα παρα πολυ απλα δεν ξαναμπαινεις στο bourdela.com εγω αυτο θα εκανα ...........sorry κιολας αλλα αυτα τα σχολια σε επειρεασαν σαν προσωπικοτητα?????σε ζημιοσαν οικονομικα????και για αποφυγη παρεξηγησεων αυτο δεν παει μονο στο Αριωνα αλλα και σε ολους αυτο το site το γνωρισα ως οδηγο ας πουμε μην το διαλυεται...........

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλή φαίνεται πάντως....

φάση έχει....

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ότι θυμάσαι χαίρεσαι κωλόγερε!

Δεν θα μπω στην ουσια της κουβεντας αυτης, γιατι δεν γνωριζω, αρα δεν κανω τον εξυπνο..Ομως, διαβαζοντας το θρεντ, εχω μια ερωτηση για σενα...Ποσα κιλα μαλακας εισαι ρε καμμενε; Και γιατι δεν σε εχουν μπαναρει οι μοντς για τον τροπο που μιλας;; Αντε να χαθεις ηλιθιε απο εδω που βρωμιζεις το σαιτ, με την ανοχη καποιων βεβαια..βρε ουστττττ τελειωμενε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.882
Πόντοι
12.056
Αριωνα...αμα κανεις μυνηση θα στα κοψω τα κακαλα συριζα  :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σε κάνει να νοσταλγείς την DDoS επίθεση.

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις τωρα καθεστε και τσακωνεστε μολις ειδα το θεμα και το διαβασα ολο.......ΑΡΙΩΝ αρχικα αν σε πειραξαν καποια σχολια δεν πας για μηνυσεις κτλ απλα μα παρα πολυ απλα δεν ξαναμπαινεις στο bourdela.com εγω αυτο θα εκανα ...........sorry κιολας αλλα αυτα τα σχολια σε επειρεασαν σαν προσωπικοτητα?????σε ζημιοσαν οικονομικα????και για αποφυγη παρεξηγησεων αυτο δεν παει μονο στο Αριωνα αλλα και σε ολους αυτο το site το γνωρισα ως οδηγο ας πουμε μην το διαλυεται...........
καλά εσύ τώρα ποιος είσαι 7 μηνύματα και αμέσως κατηχητικό...

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα μπω στην ουσια της κουβεντας αυτης, γιατι δεν γνωριζω, αρα δεν κανω τον εξυπνο..Ομως, διαβαζοντας το θρεντ, εχω μια ερωτηση για σενα...Ποσα κιλα μαλακας εισαι ρε καμμενε; Και γιατι δεν σε εχουν μπαναρει οι μοντς για τον τροπο που μιλας;; Αντε να χαθεις ηλιθιε απο εδω που βρωμιζεις το σαιτ, με την ανοχη καποιων βεβαια..βρε ουστττττ τελειωμενε
μην χάσουν τον πελάτη...

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Δυστυχως, για διαλυση παει..δεν το βλεπεις; Βασικα, καποιοι πολυ συγκεκριμενοι δεν το βλεπουν, που εχουν γεμισει το σαιτ με ψευτιες και παπαρολογιες,και λενε οτι εμεις ειμαστε και αλλοι δεν ειναι!! Δες, ποιος τραμπουκος γραφει εδω, που οπουδηποτε αλλου, θα ειχε παει σπιτακι του, και θα ανοιγε νεο λογαριασμο, με νεο νικ, για να συνεχιζει να βριζει..Κριμα...

tasos06

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
10
Πόντοι
0
αρχικα ειμαι καιρο μελος απλα θα πω κατι οταν ΕΧΩ κατι να πω............και επειδη εχω φαει χρονια σε διαφορα φορουμς εχω μαθει να λεω κατι οταν πρεπει..........

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ωραιο σεναριο ενα τεταρτο την βλεπω και μονο γαλλικα ακουω ρε τι πληρωνουμε την ερτ για να βαζει! :headbang:
τα ίδια μπινελίκια + σκηνή απο τρακάρισμα + υπογραφή ταραντίνο, θα ήταν υποψήφια για χρυσό φοίνικα τώρα

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αρχικα ειμαι καιρο μελος απλα θα πω κατι οταν ΕΧΩ κατι να πω............και επειδη εχω φαει χρονια σε διαφορα φορουμς εχω μαθει να λεω κατι οταν πρεπει..........
και το 8 που οφείλετε μηδένισε το κοντέρ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom