Νέα

Κατάθεση μήνυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Arion1955®
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Aρίωνα για το βρισίδι έχεις δίκιο αν και το παίρνεις πολύ στα σοβαρά.Δικαιολογείσαι βέβαια ως ένα σημείο αφού σου βρίζουν την μάνα.Αλλά όσον αφορά την προσφορά σου με τα λινκς που πόσταρες στο σάιτ όλα copy-paste δεν τα έκανες από άλλα φόρουμ που είχαν ποστάρει άλλοι χρήστες?Δεν ήταν δικά σου uploads για να μιλάς για δική σου προσφορά.Αντιγραφή έκανες.Με την ίδια λογική να ποστάρω και εγώ τα λινκς που ξέρω από τα warez sites που ξέρω(και είναι αρκετά πίστεψέ με)και μιλάω για προσφορά και να κάνω τον μάγκα.Για το βρισίδι έχεις δίκιο αν και τσιμπάς έυκολα και εσύ και έχεις μερίδιο ευθύνης.Για την προσφορά σου στο site όσον αφορά τα λινκς δεν είναι τόσο μεγάλη όσο την παρουσιάζεις.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
τα ίδια μπινελίκια + σκηνή απο τρακάρισμα + υπογραφή ταραντίνο, θα ήταν υποψήφια για χρυσό φοίνικα τώρα
Κυριοι,η ταινια ειναι σπουδαια σε ολα τα επιπεδα και επιπλεον με διακρισεις. Το μπινελικι ειναι η επιφανεια. Η ουσια ειναι στα βλεμματα και στον εσωτερικο κοσμο των ηρωων. Συγκλονιστικες οι ερμηνειες του Ερρικου Λιτση και του Βαγγελη Μουρικη. Μη χασετε και τη πρωτη ταινια του ιδιου σκηνοθετη "Σπιρτοκουτο".

tasos06

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
10
Πόντοι
0
το 8 οφειλεται οτι δεν ασχολουμε .............και μαντεψε εγινε 9.....

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Aρίωνα για το βρισίδι έχεις δίκιο αν και το παίρνεις πολύ στα σοβαρά.Δικαιολογείσαι βέβαια ως ένα σημείο αφού σου βρίζουν την μάνα.Αλλά όσον αφορά την προσφορά σου με τα λινκς που πόσταρες στο σάιτ όλα copy-paste δεν τα έκανες από άλλα φόρουμ που είχαν ποστάρει άλλοι χρήστες?Δεν ήταν δικά σου uploads για να μιλάς για δική σου προσφορά.Αντιγραφή έκανες.Με την ίδια λογική να ποστάρω και εγώ τα λινκς που ξέρω από τα warez sites που ξέρω(και είναι αρκετά πίστεψέ με)και μιλάω για προσφορά και να κάνω τον μάγκα.Για το βρισίδι έχεις δίκιο αν και τσιμπάς έυκολα και εσύ και έχεις μερίδιο ευθύνης.Για την προσφορά σου στο site όσον αφορά τα λινκς δεν είναι τόσο μεγάλη όσο την παρουσιάζεις.
φίλε δεν έχω πρόβλημα με το βρισίδι αλλά με την ανοχή σε αυτούς που βρίζουν καθημερινά εδώ άρα κάτι συμβαίνει....

tasos06

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
10
Πόντοι
0
mr drambuie  το σπιρτοκουτο αν εχεις υπομονη και αντοχη (πεφτει το μπινελικη συννεφο ) ειναι τρομερη ταινια

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Για την ανοχή που δείχουν αρίων έχεις απόλυτο δίκιο.Απλά είσαι ευερέθιστος και για αυτό επιμένουν

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Κυριοι,η ταινια ειναι σπουδαια σε ολα τα επιπεδα και επιπλεον με διακρισεις. Το μπινελικι ειναι η επιφανεια. Η ουσια ειναι στα βλεμματα και στον εσωτερικο κοσμο των ηρωων. Συγκλονιστικες οι ερμηνειες του Ερρικου Λιτση και του Βαγγελη Μουρικη. Μη χασετε και τη πρωτη ταινια του ιδιου σκηνοθετη "Σπιρτοκουτο".

πολυ κουλτουρα φιλε δεν εχω κανει κριτικος κινηματογραφου για να εντοπισω το βαθυτερο νοημα!
ας δω τον λεβεντη καλυτερα!

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επι της ουσιας, επρεπε οι υπευθυνοι να ειχαν παρεμβει, και να ειχαν διωξει οσους μιλουσαν προσβλητικα..ας εδιωχναν και μενα..απλα εγω σχολιασα με αγανακτηση οταν πια βαρεθηκα να βλεπω και να διαβαζω το τι εγραφε ο γελοιος με το πεθαμενατζιδικο νικ...Απο κει και μετα, δεν ξερω αν καλα κανει η οχι ο αριωνας, ομως σε ενα σωστο φορουμ, δεν αφηνεις λεχριτες να βριζουν ο, τι τους κατεβει στο κουφιο, ετσι κι αλλιως, κεφαλι τους, ενταξει παιδακια;

Υ.Γ. Προς μοντς..Αν θελετε, με διαγραφετε, με μπαναρετε, με στελνετε στο διαστημα...το ιδιο μου κανει, αρκει να ξυπνησετε τελικα..
Φιλικα,
jblues

Και οχι, γαμαωμανουλες, δεν σημαινει jules το j..  :) :) :) ( ασχετο αυτο, αλλα ξερει αυτος )

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
διαβλεπων τας αρχας φευγουσιν λεφουσι εκ των σπηλαιων δια τας εκδρομας.
τεστ 1 2 τεστ τεστ

OP
OP
A

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για την ανοχή που δείχουν αρίων έχεις απόλυτο δίκιο.Απλά είσαι ευερέθιστος και για αυτό επιμένουν
φίλε να σου πω κάτι...  κάποτε έβρισα και εγώ την μάνα ενός κλώνου νομίζω του Κρονχόλιο και το έκανα σκόπιμα γιατί με βρίζανε σχεδόν 2 ώρες και οι μοντ στα αρχίδια τους....
και λέω και εγώ κάτσε να βρίσω και εγώ και έβρισα.. το αποτέλεσμα ήταν να με μπανάρουν σε 10 δευτερόλεπτα...
άρα τι έχει να πει ο ποιητής?

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Μάλιστα. Δεν είχαμε όλα τα αλλά με τις επιθέσεις...

Αριωνα, τα λέμε από P.M. σχετικά με την ωραία μήνυση που θέλεις να μας κάνεις.
Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται δημόσιο ζήτημα.

Το thread κλειδώνεται.

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετιζουμε την αποφασιστικη και χωρις πολλα λογια κινηση του alexxxx, η οπως τον λενε, να κλειδωσει το θεμα του αριωνα, αντι να διαγραψει οποιους καραγκιοζηδες χαλανε το σαιτ! Ευχομαι και εις ανωτερα, και για να μην ξεχνιομαστε..κλειδωσε το κι αυτο..η μαλλον, διεγραψε το καλυτερα, σε αυτα εισαι μανουλα, και εσυ, και οι υπολοιποι!

Χαιρετω τους μοντς και αντμινς του μπουρδελα!! Ηθελε προσπαθεια, αλλα καταφερατε να το κανετε ονομα και πραγμα..

Φιλικα παντα,
jblues

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λές!

Κλειδώνει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom