τα ίδια μπινελίκια + σκηνή απο τρακάρισμα + υπογραφή ταραντίνο, θα ήταν υποψήφια για χρυσό φοίνικα τώρα
Θα συμφωνησω, οτι πολυ σωστα εχεις επιλεξει αυτο το αβαταρ...
τα ίδια μπινελίκια + σκηνή απο τρακάρισμα + υπογραφή ταραντίνο, θα ήταν υποψήφια για χρυσό φοίνικα τώρα
Κυριοι,η ταινια ειναι σπουδαια σε ολα τα επιπεδα και επιπλεον με διακρισεις. Το μπινελικι ειναι η επιφανεια. Η ουσια ειναι στα βλεμματα και στον εσωτερικο κοσμο των ηρωων. Συγκλονιστικες οι ερμηνειες του Ερρικου Λιτση και του Βαγγελη Μουρικη. Μη χασετε και τη πρωτη ταινια του ιδιου σκηνοθετη "Σπιρτοκουτο".τα ίδια μπινελίκια + σκηνή απο τρακάρισμα + υπογραφή ταραντίνο, θα ήταν υποψήφια για χρυσό φοίνικα τώρα
φίλε δεν έχω πρόβλημα με το βρισίδι αλλά με την ανοχή σε αυτούς που βρίζουν καθημερινά εδώ άρα κάτι συμβαίνει....Aρίωνα για το βρισίδι έχεις δίκιο αν και το παίρνεις πολύ στα σοβαρά.Δικαιολογείσαι βέβαια ως ένα σημείο αφού σου βρίζουν την μάνα.Αλλά όσον αφορά την προσφορά σου με τα λινκς που πόσταρες στο σάιτ όλα copy-paste δεν τα έκανες από άλλα φόρουμ που είχαν ποστάρει άλλοι χρήστες?Δεν ήταν δικά σου uploads για να μιλάς για δική σου προσφορά.Αντιγραφή έκανες.Με την ίδια λογική να ποστάρω και εγώ τα λινκς που ξέρω από τα warez sites που ξέρω(και είναι αρκετά πίστεψέ με)και μιλάω για προσφορά και να κάνω τον μάγκα.Για το βρισίδι έχεις δίκιο αν και τσιμπάς έυκολα και εσύ και έχεις μερίδιο ευθύνης.Για την προσφορά σου στο site όσον αφορά τα λινκς δεν είναι τόσο μεγάλη όσο την παρουσιάζεις.
άντε ελπίζω όταν εδώ μπαί κανά εγγόνι μου σε καμια 30ρια χρόνια να τα εκατοστήσεις..το 8 οφειλεται οτι δεν ασχολουμε .............και μαντεψε εγινε 9.....
Κυριοι,η ταινια ειναι σπουδαια σε ολα τα επιπεδα και επιπλεον με διακρισεις. Το μπινελικι ειναι η επιφανεια. Η ουσια ειναι στα βλεμματα και στον εσωτερικο κοσμο των ηρωων. Συγκλονιστικες οι ερμηνειες του Ερρικου Λιτση και του Βαγγελη Μουρικη. Μη χασετε και τη πρωτη ταινια του ιδιου σκηνοθετη "Σπιρτοκουτο".
ξέρω τι βάζω βρεΘα συμφωνησω, οτι πολυ σωστα εχεις επιλεξει αυτο το αβαταρ...
φίλε να σου πω κάτι... κάποτε έβρισα και εγώ την μάνα ενός κλώνου νομίζω του Κρονχόλιο και το έκανα σκόπιμα γιατί με βρίζανε σχεδόν 2 ώρες και οι μοντ στα αρχίδια τους....Για την ανοχή που δείχουν αρίων έχεις απόλυτο δίκιο.Απλά είσαι ευερέθιστος και για αυτό επιμένουν